Mahjong Connect
za dodajanje iger med priljubljene se prijavi za celozaslonski način se prijavi

Opis igre

Mahjong Connect

Mahjong Connect je zasvojljiva miselna igra, ki izvira iz Kitajske. Cilj igre je odstraniti vse pare enakih ploščic s povezovanjem njihovih simbolov. Igra se igra na razporejenem igralnem polju, kjer so ploščice postavljene v različne vzorce.

Igralci lahko izbirajo samo med prostimi ploščicami, ki nimajo nobene druge ploščice na vrhu ali po obeh straneh. Povezujejo se lahko samo tiste ploščice, ki jih je mogoče povezati s črto, ki se ne prekriva z drugimi ploščicami. Cilj je poiskati vse pare ploščic in jih odstraniti, dokler ni vseh ploščic odstranjenih ali pa časovna omejitev ni potekla.

Mahjong Connect je igra, ki zahteva koncentracijo, spretnost in hitrost razmišljanja. S pravilno strategijo in načrtovanjem potez lahko dosežete najvišje rezultate. Obstaja več stopenj, ki postopoma postajajo težje, z novimi vzorci ploščic in omejenim časom.

Ta igra je primerna za vse starosti in je odličen način za preživljanje prostega časa. Mahjong Connect ponuja tudi sproščujočo izkušnjo, saj je zvočna podlaga pomirjujoča in igralno polje estetsko zasnovano.

Pridružite se avanturi Mahjong Connect in pokažite svoje možganske sposobnosti. Poiščite prave ploščice, jih povežite in dosežite najvišje rezultate. Ali ste pripravljeni na izziv? Začnite igrati Mahjong Connect zdaj in uživajte v tej zasvojljivi igri. Preberi si nasvete za lažje igranje.

Avtor: GameDistribution

Obiščite tudi

Komentarji na igro

20210

Lahko bi bila lestvica

4.1

Število glasov: 11