Igre123 Pomoč Uporabnikom

Kako naložim sliko?

Kliknite na nastavitve, povezava se nahaja v zgornjem delu portala, izberite sliko in jo dodajte. Podprti formati: jpg, gif in png.

Kako svoj uporabniški račun izbrišem?

Račun na Igre123 lahko izbrišete brez naše pomoči. To storite tako, da kliknete na to povezavo.
Lahko pa nam na elektronski naslov e-mail pošljete zahtevek za izbris računa. Sporočilo mora biti obvezno poslano z email naslova, s katerim ste včlanjeni in ki je naveden v vašem profilu. Običajno račun izbrišemo v roku enega dne.

Lestvica naj igralcev

Lestvica naj igralcev predstavlja seštevek točk, ki jih uporabnik doseže pri igrah z lestvicami (te igre so označene s pokalom na predstavitveni sliki). Uporabnik, ki je na prvem mestu pri posamezni igri, prejme 100 točk pri tej igri. Uporabnik, ki je na 100. mestu na lestvici pri posamezni igri, prejme 1 točko. Nižja mesta ne prinašajo točk. Na skupni lestvici so upoštevane vse igre, ki imajo lestvico. Lestvica se osvežuje vsako minuto.

Medalje

Na strani igre z medaljami so zbrane vse igre, kjer je mogoče osvojiti medaljo za doseženo število točk. Število zahtevanih točk za bronasto, srebrno ali zlato medaljo piše spodaj pod igro (to je trenutno vidno le registriranim uporabnikom). Dosežene medalje so vidne tudi na vašem profilu.