Sudoku Easy
za dodajanje iger med priljubljene se prijavi za celozaslonski način se prijavi

Opis igre

Sudoku Easy

Sudoku Easy je preprosta spletna igra, ki je popolnoma brezplačna in dostopna na vseh napravah, od računalnikov do pametnih telefonov. Namenjena je začetnikom in otrokom, ki se želijo seznaniti z logičnimi izzivi in razvijati svoje sposobnosti reševanja problemov. Igra je zasnovana tako, da ponuja enostavno in prijetno igralno izkušnjo, brez motečih oglasov ali zapletenih dosežkov, ki bi lahko odvrnili igralce.

Kot pri klasičnih sudoku igrah, tudi Sudoku Easy temelji na polnjenju mreže 9x9 s številkami od 1 do 9, pri čemer se številke ne smejo ponoviti v isti vrstici, stolpcu ali kvadratu 3x3. Čeprav je igra primerna za začetnike, bo vseeno nudila dovolj izziva, da boste ostali zainteresirani in da boste izboljšali svoje sposobnosti reševanja sudoku ugank.

Če ste navdušeni nad sudoku igrami, kot je tista v New York Times, bo Sudoku Easy prava izbira za vas. Omogoča vam, da se sprostite, izklopite od vsakdanjih skrbi in hkrati trenirate svoj um. Uživajte v urejenem in uporabniku prijaznem vmesniku ter se potopite v svet logičnih ugank, kjer je vsak izziv priložnost za učenje in zabavo.

V tej seriji je še Sudoku Hard in Sudoku Print.

Obiščite tudi

Komentarji na igro

Igra še nima komentarjev. Zberi pogum in dodaj prvi komentar.