Smarty Bubbles
za dodajanje iger med priljubljene se prijavi za celozaslonski način se prijavi

Opis igre

Smarty Bubbles

Ena najbolj popularnih Bubble Shooter iger ta hip!

Igra Smarty Bubbles na Igre123 ima lestvico za beleženje točk.

Avtor: Famobi

Obiščite tudi

Mnenja o igri Smarty Bubbles

Nik Stojanović
Nik Stojanović

avtor

Klasični Bubble Shooter!

2.9
Igral sem Smarty Bubbles in ugotovil, da je prijetna mešanica klasične zabave z mehurčki in zahtevne igralnosti. Tradicionalna mehanika igre je njena močna točka, saj je enostavna za učenje, a težka za mojstrstvo.

Prednosti: Igra izstopa s svojim klasičnim pristopom, ki ne zahteva posebnega strateškega razmišljanja za povezovanje mehurčkov iste barve. Zmožnost portala Igre123, da shrani rezultat, je tudi super.

Slabosti: Nekaterim bi se lahko zdela igra dolgočasna.

Zaključna misel: Smarty Bubbles je solidna izbira za ljubitelje žanra, saj ponuja mešanico enostavnega učenja in zahtevnejših stopenj. Je igra, ki vas zaposli, za kaj več pa malo zmanjka idej.
Mnenje 2 - Smarty Bubbles
Mina Kamnik
Mina Kamnik

avtor

Moja ocena te igre

3.1
Ravno pravšnja igrica za trenutke, ko rabim odmor od vsakdana. Smarty Bubbles je enostavna za igranje, ampak po več igrah precej monotona. Grafično ni presežek, ampak barve so žive in igra tekoče deluje. Sem pa opazila, da ko dosežeš višje rezultate, začne malo štekat. Vidim, da nisem edina s tem problemom. Vseeno, kot ena najbolj priljubljenih bubble shooter iger, je vredna poskusa, če ti je všeč žanr. Za bolj zahtevno različico pa preveri Bubble Tower 3D.

Komentarji na igro

ne more biti dobra, če mi že drugič zapored po 500 000 zablokira! thumbdown

dobra

3.9

Število glasov: 14