Red Ball
za dodajanje iger med priljubljene se prijavi za celozaslonski način se prijavi

Opis igre

Red Ball

Poskusi narediti vseh 30 levelov.

Avtor: GameDistribution

Mnenja o igri Red Ball

Mina Kamnik
Mina Kamnik

avtor

Red Ball: Dinamična igra skakanja in zbiranja

4.3

Red Ball je super zabavna igra, ki te takoj pritegne s svojo preprosto, a zasvojljivo igro. Najprej je treba omeniti, da rdeča žogica resnično potrebuje tvojo pomoč, ker se mora prebiti skozi 30 nivojev, polnih zabavnih izzivov in preprek. Nivoji postajajo čedalje težji, kar prinaša pravo mero zadovoljstva, ko enkrat rešiš vse uganke.

Tale igra je kot nalašč za tiste kratek odmor med delom ali šolo. Imam prijatelja, ki vedno pravi: "Če ne moreš premagati tretjega nivoja, potem potrebuješ več kave!" Pomagaš žogici z lahkim nadzorom, a pripravi se na nekaj res tesnih skokov in spretnih manevrov. Krožne ploščadi in bodice so pravzaprav pravi mali triki, ki poskrbijo, da ti nikoli ni dolgčas.

Eden od mojih najljubših trenutkov je bil že pri nivoju 11, ko moraš priti do zastavice na koncu vlaka. Hej, kdo bi si mislil, da igra z rdečo žogico lahko tako spodbudi tvoje možgane? Komentarji drugih igralcev kažejo, da je igra pravi hit - od tistih, ki pripovedujejo strategije do tistih, ki so preprosto navdušeni.

Če se kdaj zatakneš, kar vprašaj soigralce. Vedno se najde kdo, ki ti bo znal pomagati pri trikih in skokih. Skratka, Red Ball je odlična izbira za vse ljubitelje spletnih iger. Poskusi narediti vseh 30 levelov in si pripravi nekaj časa, ker te bo ta rdeča žogica zagotovo osvojila.

Seveda, ko potrebuje pomoč pri nivoju, se lahko počutiš, kot da bi reševal matematično uganko ali pa poskušal najti izhod iz labirinta. Komaj čakam, da slišim vaše zgodbe o igri! video-game

Komentarji na igro

men ne rata dest level

jaz opravim kod dojenček

izi bizi dry

kul igra!

Ti, ku pa nimaš imena, pa ne mislit da si vseved!boxingthumbdownsmile_xd

Ah, desedga pa res!faceplantwhistling2smile_xd

Mislm šestga!whistling2

ampak ti zihr ne veš kako prit mim petga levla!thumbdownsmile_xdtongue

Jast to vem!

če si spreten z rokam si lah doberboxing

naj jaca

super igra heart nrdila v 5 minutah clapclap

sick otroška

rocks Najboljšarocks

v 10 mindry

super heart

cool

Škoda da ni več delov

še kr tongue

dobraclap

cool

sweat

clap

kissing

kissing

4.6

Število glasov: 1615