Igraj Šah igre na strani Igre123. Številne brezplačne in ta trenutek verjetno najboljše online Šah igre. Število iger je 16.

Šah igre - najnovejše

Kako igrati šah na spletu brezplačno in izboljšati svoje sposobnosti?

Šah je igra za dva igralca, ki se spopadeta na šahovnici s 64 polji. Cilj igre je dati mat nasprotnikovemu kralju z uporabo različnih figur. Šah je odlična igra za razvijanje logičnega razmišljanja, spomina, koncentracije in kreativnosti.

Če želite igrati šah na spletu brezplačno, imate na voljo veliko možnosti. Lahko igrate proti računalniku ali drugim igralcem z vsega sveta. Lahko si izberete raven težavnosti od 1 do 10, od lahke do velemojstrske. Lahko uporabljate namige ali spremenite potezo nazaj.

Igrajte šah proti računalniku. Najdete tudi šah za dva. Igranje šaha na spletu vam bo pomagalo izboljšati svoje sposobnosti in se zabavati. Igrajte zdaj in postanite mojster te igre!

Šah igre Reviews

Nik Stojanović
Nik Stojanović

avtor

Strateški užitki: moje izkušnje z igranjem spletnega šaha

3.4

Kot ljubitelj miselnih iger sem se nedavno podal na raziskovanje spletnih iger šaha in naletel na zbirko, ki je pritegnila mojo pozornost. Ponudba iger šaha je bila raznolika, od klasičnih različic do inovativnih pristopov, ki so šah predstavili v novi luči.

Med igranjem Master Chess sem užival v elegantni izvedbi klasične igre, ki je bila obogatena z intuitivnim vmesnikom, ki omogoča enostavno navigacijo in igro. Veseli me tudi, da igra nima nobenih oglasov!

Navdušila me je tudi igra 3D Chess, ki je s svojo tridimenzionalno grafiko ponudila globljo in bolj vizualno privlačno izkušnjo. Ta igra je bila kot nalašč za tiste, ki iščejo nekaj več od standardne šahovske igre, vendar pa sam prisegam na 2D šah.

Izkušnje drugih igralcev, s katerimi sem delil svojo strast do šaha na spletu, so bile večinoma pozitivne. Mnogi so pohvalili raznolikost iger in možnost, da se preizkusijo proti igralcem različnih ravni spretnosti. Nekateri so izpostavili, kako igre pomagajo izboljšati njihove šahovske veščine in strategije, hkrati pa ponujajo zabaven način za preživljanje prostega časa.

Čeprav so bile nekatere igre bolj zahtevne kot druge, je bila splošna izkušnja pozitivna. Vsaka igra je ponudila svoj edinstven izziv in priložnost za učenje, kar je še dodatno poglobilo moje zanimanje za šah. Treba pa je poudariti, da so to igre za krajšanje časa med čakanjem na zobozdravnika, za resno igranje šaha pa žal niso primerne.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen šahist, boste tukaj našli nekaj, kar bo zadovoljilo vaše potrebe po intelektualnem izzivu in zabavi.

Review 1 - Šah igre
3.3

Število glasov: 101