O nas

O portalu Igre123

Igre123 je priljubljena spletna stran za igranje brezplačnih iger. Ponuja širok nabor iger, ki jih je mogoče igrati neposredno na katerikoli napravi ki podpira svetovni splet, brez potrebe po prenosu ali namestitvi. Igre123 so znane po zagotavljanju zabavnih igralnih izkušenj svojim uporabnikom.

Kontakti

Spletno stran Igre123 ustvarja in vzdržuje podjetje

Popcom d.o.o.
Tehnološki park 20
1000 Ljubljana
EU - Slovenia
+386 59 060 881

  • Za poslovno sodelovanje ali pravne zadeve nam pišite na info@popcom.si
  • Za vprašanja uporabnikov v zvezi z uporabo portala Igre123 smo na voljo na kontaktni strani.

Namen spletne strani

Na Igre123 si prizadevamo uporabnikom zagotoviti najboljšo izbiro brezplačnih spletnih iger. Na voljo je več kot 10.000 iger iz najrazličnejših kategorij, namenjenih zabavi. Želimo, da ljudje vseh starosti uživajo v najboljših igrah, kar jih internet ponuja.


Zgodovina

Spletna stran je pričela z delovanjem leta 2006 v Sloveniji pod imenom Igre123 in pod eno domeno, to je igre123.com. Avtor spletne strani je Tine Koloini, ki je tudi sprogramiral osnovno različico. Danes delujejo Igre123 pod skupnim imenom Playground123, ki združuje 10 domen v prav toliko jezikih.


Način delovanja

Spletna stran prodaja oglasni prostor. Nimamo nadzora nad vsebino, ki se prikazuje v oglasih. To oglaševanje uporabljamo za plačilo zaposlenih, gostovanje spletnega mesta in tehnično vzdrževanje. Tako lahko še naprej brezplačno ponujamo nove igre.


Nagrade

Igre123 so leta 2011 prejele nagrado Netko za najboljšo spletno skupnost.

Vprašanja o Igre123

Zakaj "123" v imenu?

Idejo za ime smo dobili po otroški igri skrivalnic Pofočkanje. V tej igri zmagovalec na koncu reče: "En, dva, tri zame"! Danes je kombinacija številk "123" že zelo poznana in se pogosto povezuje s tem spletnim portalom.

Ali igre tudi izdelujete?

Nekaj iger smo za zabavo razvili ali preuredili sami na podlagi odprtokodnih knjižnic, na primer Tetris. Večino iger pa nam posredujejo studiji za razvoj iger, ki zagotavljajo najbolj sveže in najnovejše igre. Največ objavljenih iger so nam posredovali Famobi, GameDistribution in GamePix.

Pravne in druge informacije

Intelektualna lastnina

Vse igre, ki so na voljo, so last njihovih avtorjev. Vsebina je zagotovljena brez kakršne koli garancije.

Vsi vizualni elementi, besedila in struktura spletnega mesta so last Igre123 in se ne smejo uporabljati brez soglasja. Igre123 so od leta 2009 zaščitena blagovna znamka

Copyright @ Igre123