Dada

11let

@нeαrт нorαɴ

Slika 17 od 17

Komentarji slike (8)

perethe1 - to delajo tigri samo v naravi zaradi takega nagona ... hkrati pa smo jih LJUDJE prisilili, da so šli v kletke itd. v zoo-ju pa tega ne delajo, ker so tako navajeni :-)

Med sabo ne ubijajo*! sori

Perethe1 ne filozofiraj. V naravi velja zakon, da se živali med sabo ubijajo. Drugo žival lahko ubijejo samo za hrano. Tako bo tudi z ljudmi in tigri (živalmi). Ker živali NIKOLI ne ubijajo za zabavo, kot nekateri ljudje! angry Nej bo to tudi jasno!

Prvo preberite spodnjo zgodbo nato pa še zgornje nadeljevanje zgodbe.

Hvala za razumevanje
Perethe1

hčerka dreza vanj da se zbudi in tiger se res zbudi in skoči na ograjo(zaradi nagona k ubivanju), ki je postavljena zaradi varnosti in hčerka ga sigurno ne bi več "fotkala" in drezala vanj. Ljudje dajmo malo pogledat tudi v notranjost živih bitij. Saj poznate tale progovor VIDEZ lahko vara.

Bom spet en mal pofilozofiral. Tigri na videz so lepi (dlaka,oči,smrček,...). Ampak poglejte (zamislite)si njegovo notranjost predvsem dušo in željo do ubivanja živali in ostalih živih bitij bodisi človekov. Primer: Hčerka gre z očetom (očijem kot drugi rečejo pa tudi "Fotr")v živalski vrt. Seveda kupijo vstopnice(seveda zelo drage) in si začnejo ogledovati živali, ki so iz Slovenije in drugih koncev sveta. In nekega trenutka hčerka zagleda "kjutastega" Tigra in ale gremo "fotkat". Tiger spi in

heart

šเкเןคค <ЗЗ