Lola
Lola
@Lola

O meni

ženska
56 let

Komentarji (4954)


Spet je tu nedelja. Malo bolj dolgo smo spali in pozdravil nas je sonček. Naj bo tvoj tudi v tvoji duši sonček in veselja v srcu. Lepo nedeljo.
2 dni nazaj

Pesmica za lepši dan in vikend.
24. oktober 2020

Dobro jutro Lola. Delovni teden se končuje in pred vrati je vikend. Naj bo lep in vesel. Kljub vsemu uživaj v tem, kar ti je dano. Ostani zdrava.
23. oktober 2020
21. oktober 2020
21. oktober 2020

Dobro jutro. Spet je novi dan in že je sredina tedna. Naj bo današnji dan vesel in poln optimizma. Uživaj vsak trenutek.
21. oktober 2020

Dobro jutro Lola in lepo preživi dan. Vse dobro.
20. oktober 2020

Dan je bil naporen, veliko sprememb v službi in kar nekaj težav s sistemom. Kaj moremo, življenje teče dalje. Ti je večer in za njim noč, priložnost da si naberemo novih moči za jutrišnji dan. Lep večer in mirno noč ter sladke sanje.
19. oktober 2020

Dober dan. Nedelja je, spet malo drugačna, saj so nove korona ovire, vendar v srcu ostaja upanje, s katerim lahko premagamo sleherno oviro. Naj bo dan poln optimizma in veselja, kajti če imamo ljubezen v srcu, imamo zaklad, ki nam ga nihče ne more vzeti. Vse dobro.
18. oktober 2020

Dobro jutro - dober dan Lola. Spet lepe želje od doma, kljub koroni, ki je tudi naš konec obarvala rdeče. Naj bo današnji dan lep in vesel in vikend naj prinese lepa doživetja in pazi nase. Vse dobro.
17. oktober 2020
Dobro jutro. Sem v Portorožu di petka. Tukaj je lepo jutro. Sonček sije in razveseljuje naše čute. Naj sije sonček tudi v tvojem srcu. Lep dan in uživaj.
14. oktober 2020

Dobro jutro Lola. Pa je spet nov teden. Naj bo lep in ne preveč hladen. Uživaj v lepoti jeseni. Vse dobro in naj se ti ponedeljek preveč ne vleče.
12. oktober 2020

Dober dan. Kljub dežju in zelo hladnemu vremenu naj bo v tvojem toplo, saj ga greje ljubezen. Naj bo današnji dan lep in vesel. Vse dobro.
11. oktober 2020

Dobro jutro in dober dan Lola. Sobota naj ti prinese veliko lepih doživetij. Sonček se že kaže, izkoristi njegove blagodejne žarke. Lep vikend in vse dobro.
10. oktober 2020

Lep dan se je spemenil v prijazen večer in tu je noč, ki naj ti da miren san in dober počitek, da bo jutri še leši dan. Lahko noč in lepe sanje.
09. oktober 2020

Dober dan Lola. Danes sem malo bolj pozen, zaradi službenih obveznosti. Včasih pride tako. Lep dan je, sonček sije ... Naj ti bo toplo pri in radost v očeh.
08. oktober 2020

Dober dan Lola. Dežek pada in sivino dneva naj prežene ljubezen v tvojem srcu. Tudi deževen dan je lahko lep dan. Kljub vsemu ostani dobre volje.
07. oktober 2020

Dobro jutro. Tu je nov dan, ki vabi, da ga lepo preživimo. Naj bo lep in poln prijetnih doživetij.
06. oktober 2020

Dobro jutro Lola. Tu je nov dan - ponedeljek. Upam, da bo hitro in lepo minil. lep začetek novega tedna in veselja poln dan.
05. oktober 2020

Dober dan Lola. Nedelja je in naj ti prinese veliko lepega. Uživaj ob kavi in raznih drugih užitkih, ki nam polepšajo življenje. Vse dobro.
04. oktober 2020
če želiš komentirati, se prijavi ali včlani