iLoveHaters
iLoveHaters
@iLoveHaters
• * ¨ * •. ¸ ¸ • * ¨ * •. ¸ ¸ • * ¨ * •. ¸ ¸ • * ¨ * •. ¸ ¸ • * ¨ * •. ¸ ¸ • * ¨ * •. ¸ ¸ • * ¨ * •. ¸ ¸

http://www.igre123.com/forum/tema/we-can-t-have-a-rainbow-without-any-rain-/58725/

http://www.igre123.com/forum/tema/daphne-(the-lost-sister)/80043/




99% of guys are hot the other 1% go to my school

*∂ιяєcтισηєя*
~ι ωαηт α вσуƒяιєη∂ ωнσ ωιℓℓ тαкє мє тσ cσηcєятѕ
~σя נυѕт α вσуƒяιєη∂
~σя נυѕт cσηcєят тιcкєтѕ
я cσηcєят тιcкєтѕ тσ ѕee му вσуƒяιєη∂





O meni

ženska
21 let

Še več

barva
modra
živali
vse
ne maram
šole
ime šole
osnovna
naj prijatelj na Igre123
need you

Strani

spletna stran

Komentarji (121)

prosila bi te če se prosim prijaviš,drgač pa plis oglašuj<3 http://www.igre123.com/forum/tema/fashion-designer-polyvore-(1.sezona)/60292/
16. avgust 2013
ja itak
12. avgust 2013
kak maš lep profil :3
12. avgust 2013
u89503
u89503
hualaa <3
11. avgust 2013
u89503
u89503
ok sam ti maš res bolšga pa popounica ena si
11. avgust 2013
u89503
u89503
nii ti maš ful lepšiga
11. avgust 2013
vse najboljše za god :*
11. avgust 2013
u89503
u89503
huala tut ti maš lepga
11. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
pinki hlače <3 hahah
10. avgust 2013
če želiš komentirati, se prijavi ali včlani