Pošlji potrditveni email
Vpiši email, ki je povezan s tvojim uporabniškim računom.

Na vpisan email bomo ponovno poslali potrditveno kodo, na katero je potrebno klikniti. Email je potrebno potrditi v roku enega tedna, sicer je račun lahko izbrisan.