Pomoč

Zakaj igre ne delujejo?

Vse igre so narejene v tehnikah: Flash, Shockwave ali Unity, zato mora za nemoteno delovanje iger tvoj brskalnik podpirati vse tehnike.
Če jih ne podpira, si jih lahko brezplačno naložiš tukaj:
Free Macromedia Flash Player
Free Macromedia Shockwave Player
Free Unity Player

Kako naložim sliko?

Klikni na nastavitve, povezava se nahaja v zgornjem delu portala, izberi sliko in jo dodaj. Podprti formati: jpg, gif in png.

Kako svoj uporabniški račun izbrišem?

Tvoj račun na igre123.com lahko izbrišeš brez naše pomoči. To storiš tako, da klikneš na to povezavo.
Lahko pa nam na elektronski naslov e-mail pošlješ zahtevek za izbris računa. Sporočilo mora biti obvezno poslano z email naslova, s katerim si včlanjen/a in ki je naveden v tvojem profilu. Običajno račun izbrišemo v roku enega dne.

Lestvica naj igralcev

Lestvica naj igralcev predstavlja seštevek točk, ki jih uporabnik doseže pri igrah z lestvicami (te igre so označene s pokalom na predstavitveni sliki). Uporabnik, ki je na prvem mestu pri posamezni igri, prejme 100 točk pri tej igri. Uporabnik, ki je na 100. mestu na lestvici pri posamezni igri, prejme 1 točko. Nižja mesta ne prinašajo točk. Na skupni lestvici so upoštevane vse igre, ki imajo lestvico. Lestvica se osvežuje vsako minuto.

Medalje

Na strani igre z medaljami so zbrane vse igre, kjer lahko osvojiš medaljo za doseženo število točk. Koliko točk moraš zbrati, da dosežeš bronasto, srebrno ali zlato medaljo, piše spodaj pod igro (to je trenutno vidno le registriranim uporabnikom). Dosežene medalje so vidne na tvojem profilu.