u103529
u103529
Vem, še ena zgodbica o one direction… upam, da vam bo ušeč in da jo boste brale (: tukaj je še link od zgodbice, ki jo ševedno pišem.

http://www.igre123.com/forum/tema/my-life-is-suck!-(ff.one-direction)/42633/1

~Memori In The Heart~ Part 1

"Maya, pridi zdravnica te bo sprejela." mi reče prijazna medicinska sestra. S teškim srcem sem vstala in pogledala mami. Spodbudno se mi je nasmehnila. Stopila sem do vrat in vstopila v belo-oranžno ambulanto. "Pozdravljena Maya." sedi mi reče zdravnica. V pozdrav sem ji prikimala in sedla na stol nasproti nje. "Dobili smo rezultate preiskave. Miram ti povedati, da to ni dobra novica." mi reče. "Povejte." skoraj neslišno zašepetam. Že nekaj tednov sem hodila v bolnico na razne preiskave, po katerih sem večkrat bruhala in se počutila slabo. "Maya... Izvedeli smo, da imaš levkemijo." mi žalostno reče zdravnica. Svet se mi je pred očmi razbil na milione delcev, levkemija... Smrt, umrla bom... Nič več zabave, nikoli ne bom doživela visoke starostni... Ne bom več uživala življenje normalne nejstnice. Moje sanje se mi ne bojo oresničile. Nikoli ne bom postala igralka. Po licu, so se mi spustile solze in drsele po obrazu. "Maya, lahko jo mogoče pozdravimo s kemoterapijo, toda
to ima tudi stranske učinke. Pogosto boš bruhala in mogoče bomš izgubila oz. lasje ti bojo začeli ispadati." "Koliko je možnosti, da mi to pomaga?" jo prekinem sredi razlage. "Pet procentov od stotih." mi odvrne. "Koliko časa mi je še preostalo?" vprašam. "Mogoče dnevi, tedni, meseci ali leto. Odvisko kako bo napredovala." mi odvrne. Samo še en teden življenja mi je mogoče preostal. "Prav, hodila bom na kemoterapijo." rečem po minuti tišine. "Vredu, jutri ob sedmih zjutraj pridi na prvo terapijo prav?" mi reče. Prikimala sem in se vstala iz stola. "Nasvidenje." sem še rekla in zapustila ambulanto. Mami me je čakala v čakalnici. Ko me je zagledala, me je prestrašeno pogledala. "Maya, kaj je narobe?" me prestrašeno vpraša in me objame. "Vse je narobe! Umiram!" zahipam in pustim solzam prosto pot. "Ljubica, ne umiraš." mi reče mami. "Levkemijo imam!" sem zahipala in jokala v njeno ramo. Mami me je malo odrinila iz svojega objema, toliko, da me je pogledala v oči. "Pozdravila jo boš! Zoped boš zdrava kot riba.
Prav?" mi reče in se nasmehne, skozi solze. Prikimala sem ji in odpravili sva se iz čakalnice proti parkirišču. Tam sva poiskali avto in se vsedli vanj in odpeljali domov. Z mami živiva na jugu Velike Britanije v Portsmouthu. Živiva, v lepi hiški zraven plaže. Nisva pretrirano bogati, a živiva lepo življenje, vsaj jaz sem ga živela.. Oči naju je zapustil, ko sem jaz štela šest let. Baje imam nekje v Londonu pol brata, ki je leto dni starejši od mene. Bella moja najboljša prijateljica mi govori, da sem zelo podobna Zaynu iz One Direction. Saj ne pravim, da mu nisem res podobna, ponavadi se mi zdi kot da v časopisu gledam sliko mene, le da ima tista oseba krajše lase kot jaz... Sicer se pa pišem tudi jaz Malik priimek imam po očetu. Toda veste koliko ljudi je še na tem svetu, ki se tako pišejo! Z Bello sva totalno nori na One Direction. Ni dneva, da se nebi pogovarjali o njih. "Kaj bomo počeli letos za počitnice?" me vpraša mami. "Bomo?" vprašajoče vprašam. "Jaz, ti in Bella." mi odvrne.
Bellina starša Bello na nek način tajita, ne ukvarjata se z njo. Že od malega, je vedno pri nama. Tako rečeno sva že od malih nog najboljši prijateljivi, celih sedemnajst let. Mami je Bello vzela kot za svojo. "Hmm... Ne vem. Lahko bi šle kdaj v London." ji odvrnem. "Maya, tvoje zdravstveno stanje..." "Ja mami vem." sem rekla žalostno.
Nadaljujem?
Kakšen vam je začetek ?
13. februar 2013
1. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
2. žalosten in ful supr, kr ga je napisala ena boljših pisateljc na igrah <33
13. februar 2013
u103180
u103180
men je všeč next
13. februar 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
13. februar 2013
u34085
u34085
Neeeeeeeeeeeeeext
super začetek (:
13. februar 2013
Fulj mi je všeč začetek in mi je všeč da je žalosten - da ni tist tipičen začetek..
Neeeext čimprej!
13. februar 2013
u110366
u110366
Neeeeeeeeeeeeeeeext
Resno nexti ker bom umrla in tega pa ti nocs ane?!❤❤❤
13. februar 2013
u103529
u103529
evo, pa je tukaj še en next za danes posvečen je pa smeškoo, ker si me lepo prosila če nextam danes
ps. oprostite, ker je kratek, ker pišem iz telefona (:

Part 2

"Hmm... Ne vem. Lahko bi šle kdaj v London." ji odvrnem. "Maya tvoje zdravstveno stanje..." "Ja vem." sem rekla in se žalostno zastrmela skozi okno avta. "Bomo pa uživali doma. Vidve vedno najdeta delo, da vama ni dovgčas." mi reče mami. "Jap, to pa imaš prav." ji odvrnem. "Veš, nikoli ne bom uresničila svojih sanj in postala igralka." sem čez nekaj minut rekla. "Seveda, boš." mi reče mami. "Kako? bolana sem in še umiram zraven." ji odvrnem. "Saj se boš pozdravila." mi odvrne in se nasmehne. vsaj mami upa, da se bom pozdravila... jaz ga nimam. "Pet procentov, od stotih je možnosti, da se pozdravim." ji odvrnem. "Vseeno je nekaj možnosti." mi odvrne. "Ja, ampak čisto malo." rečem.
plejali sva se po dolgi obalni cesti. Na morsko gladino je sijalo sonce in morje se je svetlikalo, kot namilijone kristalov. "Očetu, bi morala povedati." mi nenadoma reče mami. "Ne! Od šestega leta mi ne pošlje niti pisma, niti voščilnice za rojstno dan!" jezno rečem. "Ampak ševedno je tvoj oče." mi reče. "Oči gor ali dol. Sovražim ga." zamomljam.
13. februar 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
13. februar 2013
u110366
u110366
Neeeeeeeeext pa dalše!
13. februar 2013
Juuuj. Hvala ti za posvečen nextek
Neeeeeeeeeext čimprej!
13. februar 2013
neeeeeeeeeext!
13. februar 2013
Nexttt
13. februar 2013
nextiiiiiiiiiiiiiiiiii+nova bralka
13. februar 2013
Neeeeeext!
14. februar 2013
u103529
u103529
Nekaj preden grem v šolo Vrjetno bom zvečer napisala Še en next…
Hope u like it

~Memori in the heart~ Part 3

"Oči gor ali dol, sovražim ga!" sem zamomljala.
Z mami sva kmalu prišli domov, na stopnicah verande sem zagledala Bello, ki je v naročju držala mojo mucko Miny. "Maya!" vsklikne, ko stopim iz avta. "Hey." rečem in poskušam ostati mirna. Ne vem zakaj, ampak skrbi me, da me bo Bella zapustila... Še sama ne vem od kje mi take misli. "Kaj je narobe?" me zaskrbljeno vpraša in me objame. "Jaz... Levkemijo imam!" zajokam in ji vrnem objem. "Oh... Maya." reče in me poboža po hrbtu. Sedli sva na stopnice. Bella me je objemala, jaz pa sem ji močila majico z mojimi solzami. "Saj boš prebolela! Pozdravila se boš. Prav?" mi reče. "Ampak..." "Nič ampak! Nočem slišati te besede! Uživali bova vsako minuto. Prav?" mi reče. "Prav." ji odvrnem. "Ok. Maya Malik, kaj si želite početi za počitnice?" me vpraša. "Mislim, da si želem uživati še zadnje dni življenja z mojo najboljšo prijateljico Miny." rečem. Belli se je povesila čeljust skoraj do tal. "Saj se hecam!" zavpijem in planem v smeh. "Bolje zate." mi reče
in me skuštra. "Bosta sladoled?" se mami zadere iz kuhinje. "Ja!" zavpijeva obe naenkrat in stečeva v hišo, natančneje v kuhinjo. Mami je vsaki podala šalčo sladoleda. Odpravili sva se na vrt, no ubistvu na plažo. Na plaži ni bilo veliko ljudi, imeli sva jo več ali manj celo zase. "Kaj bi storila, če bi izvedela, da je Zayn tvoj brat?" me vpraša. "Uf... Ne vem. Po vsej vrjetnosi bi ubila očeta." "Zakaj?" "Zato, ker sem odraščala brez njega. Sprava je bil s prvo ženo in se ločil. Nato sta z mojo mami prišla skupaj in sta se poročila in dobila mene. In po šestih letih zakona se je lepo ločil in vrnil h bivši. Mene je pa odpikal iz svojega življenja. Kot, da nisem negova." ji odvrnem. Bella mi je prikimala v odgovor. Poljedli sva sladoled in šle nazaj v hišo. "Maya, oče ti je pisal." mi reče mami, ko s Bello vstopiva v kuhinjo. "Kaj?" jezno rečem. Mami mi je samo prikimala in mi podala pismo. "Je lahko dan še boljši?" jezno zagodrnjam. Bello sem potegnila za sabo in šle sva v mojo sobo. Bella se je vsedla na
posteljo, jaz pa sem se vsedla na okensko polico in začela brati.

"Draga Maya!

Vem, da sem storil največjo napako v svojem življenju. Vem, ni poti nazaj, da bi jo popravil. Odraščala si berez očeta, brez mene. Nisva si morala deliti spominov in podobnega, nisem izvedel za tvoj prvi poljub ali za tvojega prvega fanta. Vem, sam sem kriv, kaj pa mi je bilo treba tega. Prepričan sem, da mi ne boš nikoli odpustila mojih dejanj, vrjamem, da me nočeš videti. Ne zamerim ti. Imaš prav. Od tvojega šestega leta nisi ničesar slišala o meni. Nisem ti pisal ne poslal voščilnice za rojstni dan. Vsakič, ko pomislim nate se mi v spominu pokažeš ti. Mala šestletna deklica, katera je navihano skakala naokoli in se vselo smehljala. Zamodil sem vsa ta leta. Leta tvojega odraščanja... Vem, da je malo vrjetno, vendar bi te prosil, da mi oprostiš. Da bi te lahko videl vsaj še enkrat v svojem življenju, saj se mi izteka čas. Vrjetno se mi že istekajo sekunde, stotinke..."

sem prebrala naglas. "Torej umira?" presenečeno vprašam.
"Ne vem." mi odvrne Bella. Zavila sem z očmi in pismo vrgla na posteljo. Bella je nejvoljno zavzdihnila in strmela v svoj telefon. "Maya, domov moram." jezno reče. "Vredu. Saj se vidiva jutri." ji odvrnem in jo objamem. Poslovili sva se in Bella je izginila za vrati moje sobe. Odprla sem okno in se naslonila na podboj okna. Po nekak minutah sem šla h mami v kuhinjo. "Mami." sem rekla in ji začela pomagati pripravljati palačinke. "Kje je Bella?" me vpraša. "Domov je morala." sem ji odvrnila. Prikimala mi je in se polovično nasmehnila. "Pojdi do večerje malo ven." reče in me spodi iz kuhinje. Zasmejala sem se in šla na plažo. Sprehajala sem se in opazovala sonce kako se potaplja v morje. "Liam! Podaj!" zaslišm in v tistem trenutku, se nekdo zaleti vame in me podere potleh. "Oprosti, se vredu?" se mi začne opravičevati tista oseba. "Ja vredu sem." sem odvrnila in pogledala tisto osebo. "Ti...'' izdavi tista oseba. Malo bolje sem pogledala in zagledala Zayna… ''Z..Zayn?'' izdavim v šoku. Zayn je presenečeno strmel vame. Imela sem občutek, kot, da bi pred mano stal moj dvojček. Kaj če sva si res v sorodu? Ah! Utihni Maya! ''Še enkrat oprosti. Si vredu?' mi reče in mi pomaga vstati. ''Ja vredu sem.'' mu odvren in se nasmehnem. ''Zayn kdo je to? Zakaj je ta punca tako podobna tebi?'' presenečeno reče Louis, ko se od nekod prikaže. Še vedno sem začudeno strmela v niju. Ni mi bilo jasno. Ali sem že umrla ali sanjam…? ''fenica?'' me vpraša. Prikimala sem in v trenutki mi je postalo nelagodno. ''Zayn'' mi veselo reče in mi poda roko v pozdrav. Segla sem mu v roko in rekla: ''Maya'' ''Zakaj za vraga ti je ta punca tako podobna? Koliko nezakonskih otrok imaš ti Zayn?'' se sedaj uglasi še Harry. ''Harry! To bi bilo boljše vprašanje zate!'' se razburi Zayn. ''Vidva znata daati samo slab vtis na ljudi?'' zamomlja Liam in se z Niallom prikaže zraven nas. ''Ah, Liam utihni! In daj že enkrat malo življenja iz sebe! Življenje gre naprej.'' mi reče Harry. Liam je zavil z očmi in ga grdo pogledal. ''No, hey! mi smo One direction.'' reče in se mi nasmehne. ''Vem kdo ste. Jaz sem Maya.'' sem veselo odgovorila. ''In jaz sem Eleanor.'' se uglasi ženski glas za mano. Obrnila sem se in zagledala punco z lepimi dolgimi rahlo skodranimi lasmi. ''Maya.'' ji odvrnem in se nasmehnem. ''Živiš tukaj ali si na počitnicah tako kot mi?'' me vpraša Liam. ''Ne, živim tukaj.'' rečem in pokažem na hišo malo oddaljeno stran. ''Maya! Večerja!'' zaslišim mami. Pa ravno zdaj? zavzdihnila sem. ''Um.. Jaz morala bi iti.'' jim rečem. ''se lahko dobiva jutri tukaj, da se bolje spoznava?'' me vpraša Eleanor. ''Ja, meni je prav. Sicer pa imam po večerji čas.'' ji odvrenm. ''Grem lahko prosim s tabo? Fantje imajo neki sestanek in jih dolgo ne bo.'' mi odvrne. ''Seveda.'' ji veselo rečem. Eleanor me je veselo pogledala. Hitro je poljubila Louisa. Poslovili sva se in se odprvavile proti mojemu domu.
14. februar 2013
u110366
u110366
Hahaha Zayn kolk nezakonskim otrok mas
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
14. februar 2013
Neeext
14. februar 2013
Hahahahah!
Neeeext čimprej!
14. februar 2013
hahaha
''Zakaj za vraga ti je ta punca tako podobna? Koliko nezakonskih otrok imaš ti Zayn?'' se sedaj uglasi še Harry. ''Harry! To bi bilo boljše vprašanje zate!'' se razburi Zayn.
neeeeeeeeeeeeeeeext!
14. februar 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. februar 2013
Neeeeeeeeeeeext!
14. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. februar 2013
neeeeeeeeeext
14. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
14. februar 2013
u87504
u87504
next
14. februar 2013
Kdaj bo že nov next?
14. februar 2013
u103180
u103180
next
14. februar 2013
u73295
u73295
Neeeeext+nova bralka
14. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg