-PISATELJIČINA OPOMBA-
Draga bralka,
naletela si na 3. in zadnjo sezono mojega 5sos fanfictiona.
Če še nisi prebrala prve in druge sezone, sta tukaj linka in ju lahko prebereš, za boljše razumevanje moje zgodbice.
-1.sezona: ~I wish that I could wake up with amnesia~ (baje da je fajn ), skladba=Amnesia, link: https://www.igre123.com/forum/tema/~i-wish-that-i-could-wake-up-with-amnesia~/73115/
-2. Sezona: ~IWTICWUWA2: Daylight (sm slišala, da je tut ql ), skladba=Daylight, link: https://www.igre123.com/forum/tema/~iwticwuwa2:-daylight/75012/
Če se ti kljub vsemu ne da vsega tega brat (vem, da je velik) pa ne skrbi, ker se bo zgodbici vseeno dalo normalno sledit, poleg tega pa so tvoja vprašanja dobrodošla(=
Torej . . . prva sezona je bla nekak osredotočena na Asha in Luka, druga na Caluma in Mickeya, zato bo tretja predvsem in najbolj o vseh Vsak 4. del (imenovan tut 4/4cukr del) bo pa samo o teh parih(ker so 5sos 4 in nekak mi je luškano, da bo vsak 4. del samo o njih 4(; )
Kot si zdaj že najbrž ugotovila, je moj slog pisanja te zgodbice tak, da je vsaka sezona povezana z eno glavno 5sos muzko, ki jo večkrat linkam ali citiram v zgodbi, k vsakem blogu pa tut priložim eno pesem, ki nekako izraža tisti del in jo lahko zraven poslušaš.(: Večino bom poskušala dat od 5sos (no shit ane(; )Ker nova sezona še ni sestavljena lahko predlagaš kašne 'glasbene želje' pa jih bom maybe vpeljala v zgodbo pa tudi tvoje ideje za zgodbo so dobrodošle! (;
Zdi se mi, da je zgodba od stranskih karakterjev nekako ostala nedokončana in nepovedana, zato sem se odločila, da preusmerim zgodbo na naše 'tihe' junake Zacha, Amy in Williama. Seveda pa bodo vmes 4/4 cukr deli in stara zgodba se bo nadaljevala. Tretja sezona bo krajša, ker je še cel mesec poletnih počitnic pred nami in bomo videle kaj vse se da v tem času napisat, če bo dovolj zanimanja za nexte(; .
Kratek odlomek iz nove sezone:
-Tekla sem v noč in v mislih sem si vedno znova predvajala njegov pošasten obraz, ko se je pojavil pred mano. Vse moje namišljene bitke so bile resnične. Strah je zarezal skozi moje kosti in obupana sem pospešila ritem. Slišala sem, da on ni prav nič zaostajal za mano. Zajela me je nepopisna groza, ko sem ugotovila, da navsezadnje le nisem znorela, kot so pravili psihologi. Ves čas sem vedela, da se nekdo igra z mano. In se je. Za mano je odločno tekel dokaz. Ob tem dejstvu bi me moralo zajeti olajšanje a ugotovila sem, da bi v resnici raje znorela kot pa da bi bilo vse to res. Glavo sem obrnila, ko sem zaslišala, da je nekdo skočil izza teme za mano in se začel boriti z njim. Prišel me je rešit!-sem olajšano pomislila in lažje zadihala. Že naslednji trenutek pa sem začutila, kako so se ponovne solze v očeh iz solz olajšanja spremenile v solze groze. Zaslišal se je zamolkel udarec ob tla in njegov smeh. Zamrznila sem ob tem smehu in le s težavo sem prisilila noge, da so tekle naprej. Tek. Chloe je redno tekla in še smejala sem se ji, ko je že v zgodnjih jutranjih urah vsa potna divjala naokoli a zdaj mi je bilo žal. Nisem imela kondicije in morda mi bo to streglo po življenju. Mi je že.
»Dobro si vedel, kaj bo sledilo, če me ne boš ubogal!«
Skozi misli mi je zarezalo novo grozeče vprašanje: »Sta bila z Zachom povezana?!?!?«
Nisem si upala ozreti se nazaj. Vedela sem, da je boj izgubljen. Spotaknila sem se ob korenino in zamolklo padla. Pogledala sem drevo nad sabo in si ga vtisnila spomin. Tukaj bom torej umrla. Bila sem preveč utrujena in potrta, da bi lahko ponovno vstala. Nikoli nisi vedel, če se bo on uspel zadržati in tudi tokrat nisem vedela, s kakšnimi poškodbami se bom pojavila v bolnišnici. Če bom sploh prišla do tja, seveda. Nikogar nisem imela, ki bi mi zdaj priskočil na pomoč. In to sem si zaslužila. Samo zato, ker sem ga ljubila. Tako zelo ljubila. In on je bil vedno tu, ko sem ga potrebovala. Dokler ga to ni utišalo. Ga ON ni utišal. Zaslišala sem pokljanje vejic pred sabo in sovražno sem premerila srhljivo črnino. Bes v meni je naraščal in skoraj premagal vdanost v usodo. Postava pred mano je zrasla in za hip postala, nato pa prešla v napad. S čim sem si to zaslužila? In zakaj sem to usodo naprtila še Zachu? Sem res tako zelo sebična?-

Kaj misliš? Pišem naprej?
Stay kinda hot :*

Pisateljica(=
01. avgust 2015
u105006
u105006
Aaaaaaaaaaaaaaaa
Ne ne zakaj si to napisala zdaj sem pa radovedna!!!!
Prosim ne mi rečt da je zach se poškodoval al pa da bo oni tip ubil amy??!!!
saj vem da verjetno nisi prebrala knjige varno zavetje (safe heaven) če si ga ali če ga nisi ti povem to da me ta del spominja na kobec te knjige. Ko isto lovi bivši mož njegovo ženo ki mu je ušla ker jo je pretepal in potem jo najde in jo tako ljubi da jo ubije. Pač drama je in je težko razložit. Vem samo da tip umre in upa da tu tudi. Ker ga freaking sovražim zdajle in verjetno ga bom zmeraj.
Zach?!!!!!!! Saj bo preživel ne?!!!! Ne da bo!! In amy bo tudi.......
agh!!!! Zakaj si tak uvod napisala!!!! Zdaj mi pa ne bo dalo miru....
Ti si slišala da sta prvi dve sezoni cool in vredu? Tedve sezoni sta perfectni!!!!!!!! Ok razumeš d best sta!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz mislim da bom kmalu v grobu pristala!!! Da ne bi zdaj nehala pisat in da ne bi moji domišliji pustila prosto pot!!!!!

Love ya

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!! hitro!!!!!! Še pred septembrom!!!
01. avgust 2015
NEXT !
01. avgust 2015
awi awi awi :3 NEEEXT<3
02. avgust 2015
pisi pisi.
full mi je the best!!!
neeext
02. avgust 2015

Hi!
Can we just take a minute to take a deep breathe ' cause…*moment ko ti na morju crkne mp3 in nimaš druge možnosti za poslušanje muzke, aja pa polnilec si pustu doma* ….drop dead. To se je meni zgodilo ravnokar btw -.-
Prvi next nove sezone je posvečen little*monster in mELLΔni.♡ , ki se je tok lepo razpisala ob koncu druge sezone. <3
Uživejte!
*******************************************5SOS_The story_5SOS******************************************
(upam da je zvok v redu, ker na tem prenosniku ne delajo zvočniki -.- ...jah še zmer sm na morju brez svojega preljubega kompa:/ )
1.DEL
*Amy*
Gledala sem njihove srečne obraze v soncu in se vprašala, kako dolgo bo še tako. Kako dolgo, bodo še srečni? Kajti šli so že čez veliko preprek in mislim da se ne bi motila, če bi rekla, da si zaslužijo večni mir in srečo. Predvsem pa svobodo. Povedala vam bom njihovo zgodbo.
Začela se je lani, ko je Chloe iz Slovenije za svoje poletne počitnice obiskala Bello in prišla k nam v Avstralijo. Menda se vsako leto izmenjujeta, a letos je spet prišla k nam. No, pa da ne bom prehitevala. Bella je bila najboljša prijateljica s Sylvio, za katero se je na koncu izkazalo, da je njena sovražnica, saj je želela uničiti Bellino prijateljstvo s Chloe. Poleg tega je bila še zaljubljena v istega tipa kot Chloe.
Chloe za poletne počitnice stanuje pri Belli. Ker oddajajo svojo drugo hišo, imata prav zanimive sosede. To so 5sos. Po dobrem mesecu sta bili obe srečno poparčkani z enim od njiju dveh. Bella z Lukom, Chloe pa, kljub Sylvii, z Ashom. Sylvia se je zaradi Ashove zavrnitve tako razjezila, da jim je resno zagrozila, da bom novinarjem izdala njihovo lokacijo in se bodo morali preseliti. Na koncu jih je rešil Zach, saj je poznal Sylviino veliko skrivnost. Zato sta sklenila sporazum, da Sylvia ne bo izdala njih, če on ne bo vsem povedal njene skrivnosti. Za enkrat je to šlo.
Fantje so se čez leto odpravili na turnejo in tudi Bella in Chloe sta se morali osredotočiti na svoje vsakodnevno življenje. Obe sta imeli nemalo težav s ponovnim vključevanjem v družbo in z zadrževanjem svoje skrivnosti. Poleg tega sta vedno manj videvali Asha in Luka, zato sta bili dodatno obupani. Ob koncu leta je težave začel povzročati še Calum, ki se je zaljubil v Chloe, a se je na koncu po vsej tej zmedi zaljubil v Saro. Ash pa je imel svoje težave, ki mu jih je Chloe pomagala rešiti. S skupnimi močmi so se prebili skozi zimo in prišla je pomlad.
Med tem časom je Bella sklenila prijateljstvo z mano in Elo. To je bi čas, ko sva tudi midve vstopili v vso to dogajanje in spoznali 5sos, ki so se nahajali v istem okolju kot midve, pa še vedeli nisva zato! Eh težki so spomini, ko smo bile vse tri srečne. Z Elo sva se namreč kmalu na smrt skregali. Zaradi fanta. Michaela. Še vedno trdim, da ni igrala pošteno in mislim, da ji nikoli ne bom odpustila.
Torej. Ash je s Chloe, Bella z Lukom in Michael z Elo. Calum in Sara pa sta se takrat razšla, ker jo je Calum prevaral. Jaz sem se medtem povezala s Sylvio in poskušala pridobiti Michaela na svojo stran na vsak način. Prišla je Zaynova poroka, na katero smo bili vsi povabljeni in takrat smo se ponovno vsi združili. Jaz sem ugotovila, da moram Michaela pustiti pri miru, saj mi navsezadnje le ni namenjen ter da moram v svoje dobro prekiniti vse stike s Sylvio. William (moj brat) pa je enako ugotovil glede Belle, v katero je bil skrivaj zaljubljen. Jaz sem se močno zbližala z njenim bratom Zachom a se je pred nekaj dnevi totalno spremenil. Nazadnje ko sem bila v njihovi hiši, je bila v njegovi sobi neznana ženska in niti slučajno je ne mislim spoznati.
No, Sara, Chloe-jina bestica iz Slovenije, je navsezadnje le prišla na poroko in s tem odpustila Calumu. Tako imamo zdaj 4 srečne parčke, na drugi strani pa smo ostali jaz, William in Zach.
5sos bodo jutri odšli na turnejo in Chloe je bila prva, ki se je odločila, da gre z njimi. Spomnim se, kako je pred tremi dnevi ob našem razpravljanju o njihovem nadaljevanju turneje odločno dodala: »Jaz grem za teden dni z njimi. Niti slučajno jih še ne mislim prepustiti toku slave po tako malo časa, ki smo ga preživeli skupaj.«
Ash jo je radovedno pogledal, za njo pa sta se oglasili še Sara in Bella. Prav tako bosta odšli z njimi. Vse so že spakirale, le Ela bo morala ostati doma. Starši ji niso pustili ponovnega potovanja.
Jaz bom torej zopet sama. Saj so mi vsi govorili, naj grem z njimi, a ne mislim biti v bliži Mikeya, če ne se mi zdi, da ga ne bom zmožna dojemati le kot prijatelja. Bilo je prehitro, da bi ga povsem prebolela. Torej bom morala ostati doma.
Ponovno sem pogled spustila na svojo dlan in besno premerila zmečkan listek v njej ter stavek, ki je bil natisnjen nanj. Jezna sem ga zmečkala. O ne. Ne boš me našel!
*****************************************************************
-next?
-odločla sm se, da bom mela naslove. Like or not?
-Vem, da je tale prvi next nekak dc ampak to je sam zato, ker je maybe kašna bralka začela šele zdaj spremlat in hočem, da razume zgodbo. Pa vprašanja so dobrodošla
-Vam je všeč? (upam, da se nisem kje zmotla v imenih, ker jih je tolk...se opravičujem za napakice :*)
03. avgust 2015
u105006
u105006
Aaaaaaaaaaaaaa neeext
Oo smiliš se mi... Zaradi tega jaz be poslušam mp3 in raje na telefonu poslušam ker imam slabe izkušnje z mp3 in se bolj ba svoj telefon zanesem in ne pozabim polnilca......
Saj bo.... Potem si pa sama poj... Vem slaba ideja v resnici ne vem kaj naredi......

Zvok čisto cool dela na pesmi še posebaj ker je tako perfect komad......

-Nujno čim hitreje in čim daljše.....
-Like it a lot.... Čeprav bom verjetno pozabla prebrat naslov.... Don't judge...........
-Ni bedno vsaj kakšno stvar ki sem jo pozabila sem se spomnila.......
-I don't like it I FREAKING LOVE IT!!!!!!!!!!!

Aaaaaa saj bi rada verjela da je ne bo našel samo ker vem da jo sigurno bo...... Pač imam lahko samo upanje da bo nakoncu vse ok in bo šel v zapor...... Upam

NEEEEEEEEXT!!!!!!
P.S. Zahtevam pocukran next kmalu.....
03. avgust 2015
next
naslovi so v redu
lažje razumem ff če ponoviš
všeeeč mi jeeee neeext čimprej!
pa te pocukrane nexte tut kumi čakam!!
06. avgust 2015

Hej!
Ko sem pisala drugi del je postal čisto predolg, zato sem naredila dva dela. 4/4 cukr del prihaja kmalu!
Enjoy!
******************************5SOS_Re-born friendship-part1_5SOS****************************

2.DEL
*Amy*
Fantje, Sara, Chloe ter Bella že letijo proti njihovem naslednjem postanku na turneji. Pri nas, v Avstraliji pa je kot ponavadi. Z Zachom se drživa vsak zase, saj sem mu, nazadnje ko sva se videla, v obraz jezno zabrusila, da sem si že sama pogledala serijo in ne potrebujem njega za to. Osuplemu sem zaprla vrata pred nosom in stekla v svojo sobo, zdaj pa imam na repeatu pesem Royalty od Conorja Meynarda, saj me na nek čuden način sprošča. Če poslušam karkoli od 5sos se takoj spomnim na svojo klavrno zgodbo z Michaelom in samo ta mi trenutno pomaga.
»If I had the money, let me tell you how it’d be,
I’d take over the country, everyone would bow to me . . .« jezna sem prepevala refren in se znašala na vzglavnik na moji postelji. Sara, Chloe in Bella se zagotovo počutijo kot tri kraljice.
Saj so te povabili zraven, se je oglasil tih glasek v meni. Prijela sem za krtačo in si začela česati lase. Morala sem postati bolj nežna, da me ni preveč bolelo in to mi je pomagalo, da sem se umirila. Še enkrat sem premislila svoj položaj.
Počitnice. Moje prijateljice so vse po vrsti odpotovale, doma so ostali le Will, Zach, ki ga ne mislim prenašati po tem, ko je tako hitro pozabil name ter . . . Ela. Nasmehnila sem se. Vsaj tokrat ji ni šlo vse po načrtu. Tudi ona je ostala v Avstraliji.
V moji sobi se je nenadoma pojavil William.
»Ne znaš potrkati?« sem mu jezna zasikala in položila krtačo na omaro. Dvignil je roke v obrambo in se žalostno nasmehnil. Tudi on je bil nesrečno zaljubljen. Obraz sem sprostila. V trenutku mi je bilo žal, da sem bila tako jezikava do njega.
»Greš na sladoled?« je v zameno vprašal. Pogledala sem ven in zunaj je prav zares sijalo sonce. Vedela sem, da če bi ostala doma, ne bi počela prav ničesar bolj koristnega kot je znašanje na najrazličnejše mehke ali manj mehke stvari, ki mi ne morejo vrniti udarca.
Tudi jaz sem se, tako kot on malo naprej, nasmehnila in pograbila sončna očala.
---Prišla sva do slaščičarne in za mizo čisto v kotu je sedela Ela. Sovražno sem se obrnila in spremenila smer, vendar ji je William pomahal in se odpravil proti njej. Osupla sem ju gledala, ko sta se objela in me je Ela zamišljeno in naslednji trenutek že strupeno premerila. William je z roko naredil gesto, naj pridem k njima. Zavzdihnila sem in naveličano odšla k njuni mizi.
»Prosim, usedi se,« je vznemirjen odmaknil stol, jaz pa sem ga poskušala zažgati z očmi in ko mi ni uspelo sem se predala in se usedla. Vendar mu seveda nisem pustila, da bi mi poravnal stol. Bo že dobil svoje doma, sem jezna pomislila. Ob pogledu na Elo sem ugotovila, da tudi njej najin položaj ni všeč.
»Katere sladolede vama prinesem?« je poskušal umiriti vzdušje navihan William. Osorno sem ga pogledala in odvrnila: »Vseeno.«
Kot da bi bilo vse popolnoma normalno je pogledal še Elo in ona je odvrnila, da ji je tudi vseeno. Pokimal je in pametno rekel: »Pistacija in vanilija torej. Kot po navadi,« je še navrgel in naju zapustil. Prhnila sem in se zazrla v svoje nohte. Pistacija in vanilija sta res bila najina najljubša okusa sladoleda. Jaz sem oboževala pistacijo, Ela vanilijo, Bella pa borovnico.
»Te je Will povabil?« sem nazadnje le vprašala. Ela je komaj opazno prikimala in jaz sem stisnila pesti. Kaj pa misli, da se gre?!
Preostanek čakanja na prisiljen sladoled sva bili popolnoma tiho. Ko se je brat vrnil s sladoledoma, sta dve punci za sosednjo mizo zardeli, ga pogledali in se zahihitali. S sončnimi očali, belo majico čez napeta ramena in obledelimi kavbojkami je res izgledal precej hud tip. Bella je zagotovo imela težave, ko ni imela ob sebi Luka, sem zvito pomislila in se nasmehnila, ko mi je previdno predal pistacijo. Popravil si je blond pramen, ki se mu je ugnezdil med sončna očala in punci za sosednjo mizo sta kar zatrepetali, se spogledali in zardeli. Zavila sem z očmi in polizala pistacijo s korneta.
»Mislim, da bi lahko postal natakar,« je ponosno naznanil bratec in se postavil med naju. Radovedno, kot da sva njegov eksperiment, naju je premeril in svečano oznanil: »Dragi moji dami, zdaj vaju bom pustil sami, da v miru poližeta sladoled ter se pogovorita o hladni vojni, ki vlada med vama.« Osuplo sem ga pogledala in želela vstati, ko me je potisnil nazaj na stol in narejeno zlobno dodal: »kar usedi se sestrica! Če ne boš ubogala, bom mami povedal, da tisti sumljiv madež na preprogi v dnevni sobi ni nastal tako kot trdiš, pač pa se je v naši hiši odvijala zabava . . .« prst sem mu pritisnila na ustnice in ga jezno pogledala.
Angelsko pridno se je nasmehnil in se obrnil: »pa pridni bodita.« dekleti za sosednjo mizo sta nemo opazovali dogajanje, umirali za njegov pogled, ko je odhajal od mize in me zlobno pogledali, ko ga ni bilo več v njunem radarju. Oh, kaj res ne opazijo enakega odtenka barve v mojih in njegovih laseh? Pa popolnoma enaka loka najinih obrvi? Ah, očitno sta ga še premalo opazovali.
Obrnila sem se k Eli in nekaj časa sva bili zopet tiho. Oglasila se je, ko sem sladoled že skoraj pojedla.
***************************
-next?
-Believe me---ta komad je kinda addictive, ko ga ene parkrat poslušaš ne morš nehat! Vesela sem, da Conor končno naprej ustvarja glasbo! A ga kera posluša? Vaše fave pesmi od njega? Moja je R U Crazy
-kako vam je všeč tale next?
-vem, da je še zmeri dost dolgočasno ampak oblubim, da bo vedno bolj napeto, samo moram razložit ene par stvari na začetku :/
-zgodbica bo zelo kratka če ne boste bolj komentirale (že tako nimam pogosto wi-fi-ja -.- tko da plooosim za komentarje!)
(juuj cutie-jaaa)
Love ya&stay kinda hot babes! <3
06. avgust 2015
u105006
u105006
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeext!!!!!!!
-i like the song..,.... A lot!!!!
Drugače prvič slišim ampak wow awsone song
-emm čisto cool je....
Naj se že pogovorita in naj bosta spet prijateljice. Ker bi potem blo zelo zabavno ko bi iz turneje prišli in bi bili objeti pa se smejali.....
-ni dolgočasno zmeraj je nekaj novega.... In zanimivega....
-neeeeeeeeeeeeeee ne kratka........ Prosim... Plosim.....

Oh mikey 'idiot'. Zmeraj na novo preseneča......
Ampak cuteka..... Kakšba otroka.... cute

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!
06. avgust 2015
pac ja to je the best <3 in mal lazje je za brat zdaj ko razlagas zraun. pac zdaj pa pisi une naturneji!
NEEEXT
10. avgust 2015

Hoj!
Cukr del prihaja po temle nextu(: #excited?? I am.
Enjoy!
********************************5SOS_Re-born friendship-part2_5SOS**************************
https://www.youtube.com/watch?v=v3_HOVQFFJA (videa se ni dal dat zraven -.-)
3.DEL
*Amy*
»Fantje so odšli na turnejo,« tiho me je pogledala. Vračala sem ji pogled. Niti slučajno se ne mislim pogovarjati z njo!, sem pomislila in nenadoma videla, kako se je spremenila. Zdaj je imela lase vijolične barve in spremenila je način nanašanja make-upa. Na prvi pogled sem se je ustrašila, ker je bila tako divja, pogumna in . . . lepa. Bila je bolj ona, kot kadarkoli do zdaj. Prisluhnila sem ji, zaradi gole radovednosti in še preden sem zares pojedla sladoled do konca, sem jo že tolažila glede Mikeya. Pogrešala ga je. In še bolj je pogrešala mene. In jaz sem pogrešala njo.
------»Aria in profesor Fitz ali Aria in Jason?« me je napeto vprašala in pritisnila na stop gumb med prizorom, ko je Aria sanjala o obeh omenjenih moških. Zamislila sem se in se nasmehnila. Ponovno sva gledali 2. sezono Pretty little liars in uživali, da sva ponovno skupaj. Moj srček so greli spomini na najine stare navade, ki so zopet postali veliko več kot spomini.
»Jason,« sem odgovorila in čakala na njeno oštevanje. Točno sem vedela, kaj bo rekla in kako se bo odzvala in morda sem prav zato tako izbrala. Imela sem že vnaprej pripravljen argument.
Zmajala je z glavo: »Ampak če je že OD VSEGA ZAČETKA Z EZRO, AMELIA!« Zasmejala sem se nad pričakovanimi besedami.
»Oprosti, ampak a si sploh DOBRO POGLEDALA JASONA? JASON JE VELIKO BOLJ SEKSI!« sem ji odvrnila in skupaj sva se zasmejali, medtem ko je Ela še vedno odkimavala z glavo.
»Saj sem vedela, kakšna si!« je navihano uperila prst v mene in izgledalo je, kot me obtožuje umora. A njene besede so zaplavale po zraku in obe sva jih bili veseli. Poznali sva druga drugo že tako dolgo, da sem bolje vedela od nje, kaj bo rekla in kako se bo odločila. No ja, razen glede Michaela, sem pomislila in misel hitro pregnala. Ponovno sva prijateljici in to je naravnost čudovito. Pogledala sem jo in ona je pogledala mene. Nasmehnili sva se in pritisnila sem gumb, da se je serija nadaljevala. Ves čas sem mislila, da živim v seriji, ki nima srečnega konca zame, a morda me le čaka vsaj delno srečen konec.
---------
Postavna postava se je prikazala na njenih vratih in pozvonila. V levi roki za hrbtom je nekaj držal in dekle se je lačno nasmehnilo ob pogled nanj. Lahko rečemo, da se je zdelo, kot da je tisto stvar polizala, kakorkoli . . . črnolaska in blondinec sta prepletla dlani in blondinec se je zadovoljno zarežal. Nedolžno ga je pogledala, ko sta izginila v hišo in je za sabo zaprl vrata. Ljubila je ta njegov smeh. Skoraj bolj kot Zahcovega. Zdelo se ji je, da zdaj, ko je ponovno videla Zacha njeno zanimanje zanj koprni in iskre ugašajo. Pravzaprav se je tega bala, ker . . . ne more ga kar pustiti! Ker mu je obljubila. Obljubila mu je, da se stvari ne bodo spremenile in bosta še vedno skupaj, kljub temu da se bosta skupaj preselila nazaj v njeno domače, rojstno mesto. Pogrešala je svoje mesto. In včasih se ji je zazdelo, da on ve veliko več, kot si misli ona. Zakaj bi ga sicer tako skrbelo?
Zagrizla je v kornet sladoleda, ki ji ga je ravno prinesel in zaprla vrata svoje sobe. Pistacija in vanilija, zanimiva kombinacija, je pomislila in se mu nasmehnila.
************************************************************
-next?
-5sos muzka za zraven
-torej . . . le kdo sta tadva lika, ki sta omenjena na koncu? Sem samo jaz opazila, ali pa ženska reees je isti sladoled, kot sta ga naročili Ela in Amy? Mhmmm-whaaat?
Stay kinda hot&enjoy the summer!! <3
11. avgust 2015
u105006
u105006
Ok kaj je fora tega v tretji osebi??!!!! Ne razumem!!!!???!!
-Nujno next in takoj ker hočem cukr next
-Noče je predvajat v you tubu.......
-Ok tega nisem opazila dokler nisi omenil in zdaj ko si mi zeloooo zanima.... Ena ki pozna zacha?!! Mogoče od zacha bivša flirta z nekom drugim in ponesreči je isti sladoled?!! Ne? Ok ne kakšna druga teorija?!!! Emm neeveeeem.....

Aaaaa napiši že ta cukr neeext ker rabim zdajle kaj tazga prebrat!!!!! Plosim!!!!!!
Awsome!!!! As always!!!!! Hitro nadaljuj ker me zanima čigav cukr next bo.... Aaaaawwww

NEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!
enjoy the summer.... Love ya....
11. avgust 2015
ne da se mi kaj razpisovat sorry, ampak je perfect!
neeext
12. avgust 2015

Here it is! Cukr deeel!
Enjoy!
=============================5SOS_Hihitanje_5SOS=========================
4.DEL as 1.cukr del

*Chloe*
S Saro in Bello smo zaslišale fante, ki so se ponovno vzpeli na njihov tour bus. Mikey se je usedel za mizo in prijel telefon v roke, Luke je odšel k Belli, Calum k Sari, Ash pa je prišel do mene. Nasmehnila sem se, ga objela in poljubila.
»Kako je šla generalka?« sem ga radovedno vprašala, saj tokrat nismo šle z njimi, ker je bilo zunaj preveč fanov.
Dvignil je palce in me potegnil na svojo posteljo. »Nora dvorana je tukaj. Komaj čakam, da se začne šov,« je tiho rekel in me navdušen pogledal. Kar zvilo me je v trebuhu, ko me je objel čez ramena in zagrnil zaveso. S Saro in Bello smo imele posebne VIP karte in vse smo bile že čisto nore od pričakovanja, da gremo na koncert. Prvi dan je bilo še vse na tesno, zato smo se odločile, da šele jutri spoznamo tudi Hey violet, ki so njihova predskupina.
Nasmehnila sem se in pokimala: »Tudi jaz komaj čakam! Ampak veš kaj?«
Ash me je pogledal in odkimal.
»Še bolj komaj čakam tole.« Poljubila sem ga na sence, na lička, na nos in na ustnice. Sredi poljuba se je nasmehnil in rekel: »Jp, prav imaš.« Zasmejala sem se in nadaljevala.
Pod sabo sva zaslišala hihitanje in prenehala. Ash se je poredno nasmehnil in zavpil v zavese po sabo: »hej vidva! Lahko malo tišje, prosim? Nekateri se poskušamo poljubljati!« To je zavpil s tako smešnim glasom, da se je cel tour bus začel majati od smeha, jaz pa sem živo zardela.
Hihitanje je prenehalo, Luke je pogledal skozi najino zaveso in, z enakim glasom kot prej Ashton, užaljen dodal: »No, nekateri pa se ŽE poljubljamo.« Zopet se je zaslišal smeh in Luke je narejeno jezno in užaljeno pogledal mene in potem Asha in nazaj zagrnil zaveso. Ashton je zmajal z glavo in prav tako narejeno užaljeno odvrnil: »That's it. I'm out. I can't stay in this band any more. I'm leaving. I'm ready for my solo career of a drummer. Goodbye boys,« z zadnjimi besedami je pobral svojo avstralsko kapo in šel iz pograda. Zmedeno sem pogledala za njim, nato pa smo se vsi skupaj ponovno zasmejali.

*Ela*
Mikey me je poklical takoj, ko je bil spet prost.
»Hi!«
»Hi!«
»Kako si? Kako so vaje? Kaj pa fantje?«
»Vse je super. Samo . . . pogrešam te, veš.«
»Vem.« Nekaj časa sva bila oba tiho.
»Imam novico!« sem vesela rekla.
»Poslušam,« se je nasmehnil.
»Amy in jaz sva spet prijateljici!« sem navdušena, malo preglasno povedala, da se je Mikey luštkano jezno pritoževal, naj ga naslednjič opozorim pred izbruhom, nato pa sem mu povedala še, kako sva se pobotali.
»Mikey approves,« se je zasmejal in začel še sam pripovedovati o njihovem prvem dnevu na ameriškem delu turneje.
=================================
-Ashton in Mikey dones, dogajanje iz strani Caluma in Luka pa že čez tri dele!
-joooj prosim čimbolj komentirajte, da bom lahko hitro objavila naslednji cukr del ker mi je res neverjeteeen in komej čakam, da ga post-am! Tkoda hitro-----napiši next pa svoje mnenje pa klikni pošlji in bo naslednji cukr del kmalu objavljen!
Stay kinda hot&enjoy the summer!
13. avgust 2015
*prej se mi je tok mudilo, da sem pozabila odg, na vprašanja . . . fora tega v tretji osebi je, da vam razkrije še življenje te tretje osebe, ki se je vmešala v njihovo zgodbo. Več ne morem povedati, vendar bo ta oseba kmalu razkrita. Edino glede sladoleda-kupil ji ga je tisti tip, ki je prišel, k njej in očitno je opazoval, kaj je kupil William za Elo in Amy Bodte pozorne, ker bo še veliko takih majhnih podrobnosti v nadaljevanjih
13. avgust 2015
u105006
u105006
AAaaaaaaaaAAAAAaAAAAAAaAAaAAAAAAAaAAAAAaAaaaAAAAAAA CUKR!!!!!!!aaaaaaaaa
Yay!!
Awww ashey...... Good luck with that solo career as a drummer dumb as.....
-Daj hitro še cala pa luka
Ta luk je tak car.... Oba z ashom sta.... Mogoče bi mogli te zavese s zidom zamenjat..... Ker zavese več kot očitno ne delujejo......
-Ti jih kar še naprej rada objavljaj jaz jih bom pa še naprej več kot rada brala....
- Pujs ta fant in ta punca tudi... I dont like her.. Wait i hate her!!!!! :|

Aaaaaaa si slišala naslov njihovga druzga albuma?!!!!! Aaaaa naslov je sounds good feels good..... Aaaaaaaaaa pa menda pride na mikeyev b-day ven..... Aaaaaa
Komaj čakam?!!!! Hitro neeextaj!!!!!!!! Hitro!!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!
14. avgust 2015
u105006
u105006
http://twitter.com/5SOS/status/631552728192253952/photo/1
Še naslovnico od albuma so dali!!!!!!
14. avgust 2015
hojla
jst sicer berem še 2. sezono ampak je tok awesome da komi čakam da se lohk lotm tretje......<3
tolk je cool in plisss piš še naprej.....
NEEEEEEEXTTTTT!
whit love CuteBitch
15. avgust 2015
cuuuukr deeeel! končno! hitro nextaj! ta tretja oseba je zanimiva
16. avgust 2015
No končno sm se prebila do kle in komi čakam nov del!!!!!!!!!
Uf....pa me zanimata ta 'neznenca'
Komi čakam nov del in NEEEEEEEEEEEXT!
With love CuteBitch❤
16. avgust 2015

Hi!
Sem vesela, da je končno malo več komentarjev! Hvala vsem za komentarje! Če boste še pridno komentirale, bom objavlala vsak dan ali večkrat na dan. As you wish, my dearest readers! <3
Nov del. Z novim odkrivanjem skrivnosti in novimi skrivnostmi. Exciting, right?
Del posvečam novi bralki CuteBitch!
Enjoy!
=======================5SOS_Misija nemogoče_5SOS=========================

5.DEL
*Amy*
»Popoldne prideta Thomas in Oliver, je rekla Chloe,« sem povedala Elli in potisnila pokrovček na svoj smoothie. Vanj sem vtaknila slamico in za Elo odšla na balkon.
»Do kdaj pa tvojih ni?« je Ela vprašala in srkala svoj smoothie iz viseče mreže.
»Danes sta za dva tedna odpotovala,« sem zadovoljna odgovorila in zaprla balkonska vrata. Hišo imam samoooo zase. No, če ne upoštevam Williama.
Nekdo je pozvonil. Zavzdihnila sem in leno odšla po stopnicah. Ela mi je sledila. Odprla sem vrata in na pragu je stal . . .
*Sylvia*
Vozila sem se mimo letališča, saj je zraven super shopping center. Včasih poberem kakšnega štoparja, če sem zares dobre volje in tokrat sem bila. Sestra je prišla domov in mi prinesla polno daril. Ves čas v Melbournu je mislila name! Nasmehnila sem se. Tudi jaz sem mislila nanjo. Takšen vtis je name pustila kot starejša sestra pač.
Tokrat sem ustavila dvema dokaj izgubljenima človekoma.
»Še nikoli nista bila tukaj?« sem vprašala tistega z zelenimi očmi, ki se mi je predstavil kot Thomas. Nasmehnil se je in zatrdil, da sta že bila, vendar da sta že malo pozabila, kako se pride do hotelov, ki jih iščeta. Vseskozi sva govorila o dveh osebah, zato me je začelo zanimati, kje hodi še tadrugi. Thomas se je usedel v avto in naenkrat se ob avtu pojavil še blondinec z modrimi očmi, ki so mi še isti trenutek vzele srce.
»Oliver,« mi je podal roko in se skrivnostno usedel v avto, zraven Thomasa. Pognala sem motor, ne da bi ga spustila z oči: »Kam torej peljem?«
*Zach*
»Torej . . .« srce mi je močno razbijalo, ko sem se odločil, da jo vprašam. Njeni ravno prav skodrani rjavi lasje in rjave oči, ki so se radovedno zazrle vame ob zbiranju misli, so mi zelo oteževale delo.
Svojo dlan sem položil na njeno in čakal, da je pogledala svojo, mojo dlan in mene.
»Tisto poletje . . .« začel sem z govorom, po koncu katerega bi morala oba zaljubljena vstati s kavča in oditi v kino, v disko ali kamorkoli bi se nama pač zahotelo, vendar se ni tako končalo.
Emely je prestrašena razširila svoje prelepe rjave oči in začela nežno odkimavati. Ustavil sem se sredi vprašanja, ona pa je odmaknila roko. Zmedeno sem jo pogledal in v grlu mi je zastalo zmedeno vprašanje: kaj? Po konci se je usedla in pogledala okrog sebe. Vem. Tudi jaz sem se tako počutil, ko je uničila ta najin mehurček varnosti, zaupanja in . . .no . . . ljubezni.
Ni si me upala ponovno pogledati, nato pa je zazvonil njen telefon. Stegnil sem se, da bi ga pobral s klubske mizice, vendar me je prehitela in se hitro, da le ne bi vedel, kdo je klical, oglasila. Obrnila se je stran in tiho odgovarjala.
»Kje si?« ni vedela, kaj naj odgovori.
»Si pri NJEM?« je ogorčeno vzkliknil glas. Omahovala je. Slabo lažeš, sem žalostno pomislil in se zavedel, da bi se morala lagati o meni. In se je.
»Ne,« je posmehljivo odvrnila tistemu NEKOMU na drugi strani telefona in me živčno pogledala.
»Aja?« se je zasmejal glas na drugi strani nazaj.
»In kaj se bo zgodilo, če zdajle pozvonim na njegovih vratih? Boš prišla odpret?«
Zgroženo me je pogledala in ugotovil sem, da želi le čimprej ven.
»Seveda da ne!« je vzkliknila in končala klic.
Zavzdihnil sem in ji pokazal pot pri zadnjih vratih ter ji dal napotke, kako se najbolje izogne ljudem, da vseeno pride do svoje ulice. To isto pot sem včasih uporabljal jaz, ko sem skrivoma, da naju Sylvia ne bi zasačila, hodil k njej. Preden se je odpravila, sem jo prijel za roko in obrnil k sebi. Bil sem jezen, razočaran in izdan.
»Kaj delaš? Mudi se mi!« je kar malo prestrašeno rekla. Take Emely nisem poznal.
»Samo povej mi, KDO je bil na telefonu?! Pred KOM si morala lagati o meni?!« sem besen in po drugi strani žalosten, da je tako, zahteval od nje.
Žalostno me je pogledala in zmajala z glavo.
»Ne vem, če ti lahko povem, ampak naj ti bo. Nekaj ti le dolgujem,« ozrla se je naokoli in preden je stekla iz hiše dodala, »David.«
Še bolj zmeden sem gledal za njo in nato zaprl vrata. Nekdo je pozvonil pri vhodnih vratih. Odšel sem odpret. Naveličan sem razmišljal o vsem, kar se je danes zgodilo. Najprej sva naročila pico z morskimi sadeži, ki jih ima najraje in pogledala film Misija nemogoče, ker se nama ni dalo do kina. Ko je bilo filma konec, sem jo želel vprašati, če bi bila spet moja punca, a naju je prekinil tisti čudni tip, ki očitno hodi z njo. Ampak KDO JE ta tip?!? Odprl sem vhodna vrata, pričakujoč na mami ali očeta, ki mi bosta hitela razlagat, da sta pozabila ključe na kuhinjski polici, vendar me je pred vrati pričakal samo zrak. Jezen sem zavzdihnil in pogledal naokoli. This summer's gonna hurt like a mother******.-Maroon5 majo prav, sem pomislila in na koncu ulice opazil temno moder Fiat. Je bil to David? In če je res bil . . . zakaj se ga Emely boji?!
------
Dekle se je vrglo v svojo sobo skozi vrata terase in očistilo listje z las. Že trenutek kasneje je nekdo pozvonil. Stekla je po stopnicah in ga prestrašeno pogledala. Včasih je čutila samo to, ko je bila pred njim. Strah.
Napeta je pričakovala, kaj bo rekel, on pa se je samo široko nasmehnil in jo objel.
»Saj se ni treba igrati skrivalnic,« ji je nežno šepnil na uho.
»To mesto poznam bolje kot ti,« je še dodal, da jo je za trenutek stresel nenaden krč strahu in nezaupanja, ki ga je zabrisal njegov ljubeč poljub.
»Ne skrbi. Pregledal sem vsako pot, na google maps, da sem ugotovil, kje so najboljše restavracije in skrite bližnjice v tvojem naselju,« je pomežiknil in jo odvedel do avtomobila. Olajšano je izdihnila. Čisto vedno jo je na isti način prestrašil, a se je na koncu izkazalo, da se samo heca. In da ona vse preveč resno vzame.
»Če si bila pri Zachu bi te lahko sproti pobral,« se je sproščeno nasmehnil in sedel v avto. »Misija nemogoče, se predvaja ob devetih, zato res nisem želel, da bi bila pozna,« pomežiknil ji je in speljal. Cvileče gume so približno opisale razpoloženje dekleta, ko je zaslišalo ime filma.
============================
-next??
-Sylvia tudi malo pripovedovala
-sooooo.....če ste dobro spremljale veste, kdo je ta 'neznanka' Manjka nam samo še odgovor na Zachovo vprašanje, kdo je ta novi tip v mestu, ki je vzel Emelyino srce (Emely je sestra od Sylvie) oz. ali je sploh nov v mestu? Se je res samo hecal, da pozna to mesto bolje kot kdorkoli, ali pa je bilo vse res? Polno odgovor in odkritij vas čaka v naslednjem delu, vendar s tem prihajajo tudi nove skrivnosti, laži in skrivalnice. Bomo zmogle? In predvsem . . . bo zmogel Zach?
-vaše mnenje o zgodbici do zdaj? Saj bi jo bolj razvlekla, ampak mi čas beži, ker je tako malo avgusta še ostalo :/
- še dva dela pa pride naslednji cukr del!
-o moj bog tut js komaj čakam Sounds good feels good little*monster!! Juuj!
16. avgust 2015
Še en perfect del!!!!!!!!!
No za zihr vem kdo je TA punca pa mislm da je TA moški kr lepo Chad, no ni pa nujno ampak tko se mi zdi
16. avgust 2015
u105006
u105006
-Oooo nujno še danes moraš nadaljevat!!!!! Nujno!!!!
-O moj bog pa ja ne boš zapletla sylvie in emily vpletala v zgodbo neeeeeee!!!!!
-o my freaking god!!!!! I feel so bad for chad!!!!!!! And ya verjetno se chad pretvarja za davida.... Ker zach ve kako izgleda chad in zato 'david' ni mogel počakat pred vrati ker ga bi prepoznal in bi bilo konec krinke in drame..... In ja mislim da to ker si vprašala če je nov v mestu si samo poudarla vprašanje in da ja chad is david!!!!!!!
-I feel you!!! September is cooooming way to fast!!!!!! In ja saj začetek septembra bo še čas... Ne? Upam..........
-Cuuukr!!! Upam da bosta ash pa bella ta next!!! Ampak do takrat je še veliko skrivnosti in DRAME!!!!!
-aaaaaagh moja sestra mi je prebrala naslove in..... Oh my freaking god naslovi so.... D best....... Fangirling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!
17. avgust 2015
Jojjj.....vsak dan (2x) preverm če je nasledn del...... Plisssss pohit z novim delom......NEEEEXT
P.S. kok nextov pa še rabiš za nasledn del?
With love CuteBitch
17. avgust 2015

Hi and hey!
CuteBitch: rabim vsaj 3 nexte za next.(: Naj vama bo . . . next prihaja danes!
Enjoy!
==============================5SOS_David_5SOS===========================
https://www.youtube.com/watch?v=HovSXayfad0
6.DEL
*Amy*
Willliam mi je zjutraj prinesel paket v sobo in ko sem se zbudila, sem najprej zagledala škatlo. V njej sta bila zapakirana (v izoliranem delu škatle) banjica pistacijevega sladoleda in DVD filma Misija nemogoče, zraven pa še listek:
Si si že ogledala film? Danes ob treh.
Tvoj edini

Zgrožena sem obrnila listek, a na drugi strani ni bilo ničesar. To mora biti On. Chad se je vrnil!, sem prestrašena pomislila. In ob treh bo prišel! Stisnila sem se v kot postelje. William je odšel na priprave za potapljanje in ga ne bo cel dan, Ela naj bi odšla na praznovanje rojstnega dneva svoje sestrične in Zach . . . no ja. Z njim pač ne govoriva.
Po dolgih minutah pekla, ki sme ga preživela na robu postelje, sem požrla ponos in vzela telefon ter ga prižgala. To je nujen primer in Zach je pač edini, ki bi z mano lahko preživel popoldne, sem se prepričevala.
Na zaslonu se je prikazal simbol prazne baterije in telefon je z glasnim piskom crknil. Super! Zadnje procente baterije sem porabila za dremeži od budilke! Zavzdihnila sem in ga priklopila na polnilec. S strahom sem začela pričakovati popoldne. Moje staro življenje je prišlo pome.
*Zach*
Že v tretje sem pozvonil, ko je Emely končno odprla vrata. Jezno je prekrižala roke na prsih in me po tiho vprašal: »Kaj hočeš?«
»Pričakuješ Davida?« sem ljubosumno vprašal, ko se je ozirala čez moje rame. Zavzdihnila je in me potegnila v notranjost hiše. Spominov je bilo polno.
V svoji sobi se je usedla na posteljo in me srdito pogledala ter ponovila svoje vprašanje: »Kaj hočeš?«
Začudeno sem jo pogledal, zaradi njene nenavadne mračne podobe in jo zasul z vprašanji: »Kdo je David? Iz kje je? Kako dolgo sta skupaj in ali sploh STA skupaj? Zakaj ne more biti po starem? Zakaj se ga bojiš? Kako sta se sploh s-»
Prestrašena je vstala in me prijela za nadlakt.
»Poglej. Davida sem spoznala v Melbournu. Ko sem doštudirala, sem se želela vrniti v svoje rojstno mesto in David je rekel, da gre z mano. A ob selitvi sem mu morala obljubiti, da bo vse ostalo tako kot je. Da bova še vedno skupaj. In vsega skupaj ti sploh ne bi smela praviti, ampak se mi vedno bolj dozdeva, da je nekaj čudnega v vsem skupaj. Kot da bi David vedel več, kot mislim, da ve o meni. Zakaj bi ga če ne sploh skrbela najina zveza?«
Vznemirjen sem odkimal z glavo in skomignil z rameni: »ne vem.«
Zmajala je z glavo in pogledala v tla: »sploh ne vem, zakaj ti pravim vse to. Tako in tako ne bi smela. Grem samo na wc,« je zamrmrala in odšla iz sobe, jaz pa sem se počutil, kot bi jo izdal. Res nisem imel nič pametnejšega za odgovor?! Fuck! -.-
Vrata na teraso so se odprla. Presenečen sem se obrnil in skoraj zbežal iz sobe.
»Hello Zach,« zloben nasmešek je napolnil njegov obraz in nisem mogel drugega kot stati pri miru in čakati, kaj se bo zgodilo. Pred mano je stal….
»Kaj ti je mucka popala jeziček? Jaz sem . . . kako me že kliče Emely? David?« zlobno se je zasmejal in me potrepljal po ramenu. V mislih sem imel samo: to nikakor ni David. To je . . .CHAD. Moram posvarit Amy!-je bila prva stvar, na katero sem pomislil, ko so moji možgani sprocesirali dejstva, ki so stala pred mano. Segel sem po telefon v žep, a me je Chad prehitel.
»Ne, ne. Njen telefon se še vedno polni,« je ravnodušno odvrnil. Roko sem dal iz žepa in ga sovražno premeril: »Zalezovalec! Kaj si čisto nor? Komaj si je zacelila rane in ti prideš nazaj in ji želiš zopet uničiti življenje?! Sebičnež!«
Zopet se je zasmejal nato pa se v hipu zresnil. »Za zmerjanje bo še dovolj časa. Emely bo kmalu nazaj, zato želim, da se čimprej pobereš iz njene hiše, ker . . .če še nisi pogruntal . . . sva skupaj,« nakazal je gib z dvema prstoma, ki hodita in me posmehljivo pogledal.
»Preden pa greš, ti mora biti nekaj jasno. Nikomur, NIKOMUR ne boš povedal, kar si videl in slišal. Če boš izdal najmanjšo malenkost, bodo zvezdniški prijateljčki tvoje sestrice razkriti.« Zasmejal se je mojemu izrazu na obrazu, saj sem popolnoma onemel. S to skrivnostjo še kar ne bo konec, ali kaj?
»Pred mano ni skrivnosti, Zach,« je domišljavo dodal in me vzvišeno pogledal, »v zaporu je bilo dovolj časa, da sem naštudiral in izvedel vse o našem mestu in njegovih prebivalcih. Še posebej o tem naselju.«
Sovražno sem ga gledal in tuhtal, kaj naj naredim.
»Preden zares greš, ti moram dati še prvo zadolžitev. In verjemi mi, da je ta zelo prijetna . . .«
---
Skoraj porinil me je skozi vrata terase in za trenutek sem še postal za zidom, da bi slišal njegove besede (poleg tistih: »izgini po tvoji priljubljeni bližnjici«).
»Kje pa je Zach?« je presenečeno vprašala Emely. Zdela se mi je kar malo prestrašena. ZAKAJ JE s tem moškim? Resno? Najprej Amy in zdaj še ona? Očitno imam res nek poseben tip žensk, ki so mi všeč.
»Odšel je. Naveličal se je čakanja, saj je rekel, da je zmenjen z nekim dekletom,« je narejeno vsakdanje odvrnil Chad oz. David in jo poljubil. Fuj, sem pomislil in stisnil pesti.
Odpravil sem se na opravek. Tako kot sem sovražil dejstvo, da mi je to naročil Chad (Ameliin bivši nasilni fant), sem sovražil kar bom moral narediti.
======================================
-next?
-torej David je Chad? Oh my . . . kaj mislite, da je njegova naloga? Več zveste v naslednjem nextu!
-še en next in pol booo CUKR DEEEL! JUUUJ komej čakam!
Stay kinda hot :*
17. avgust 2015
1. Aaaaaaa cool hvala ker si vseen objavla next
17. avgust 2015
2.o shit! Boga amy! Pa le kaj mora zach nardit?
17. avgust 2015
3. Ker ....je ta chad, da še emely not vpleta....
17. avgust 2015
4. Komi čakam cukr del pa next!!!!!!!!!!!
With love CuteBitch❤
17. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani