Hiiii!
Drage bralke,
to je druga sezona od ~I wish that I could wake up with amnesia~, tako da če še niste prebrale preberte wink. Lahko pa tut sam spremlate ta fanfiction big-smilie
Preden začnem klobasat o novi sezoni moram sam povedat da sem ta vikend zbolela in komej še sedim za računalnikom ampak obluba dela dolg in bom vseen napisala prvi del! Sorry, če ne bo tok dobr :/
Uglaunm zamislla sm si ga bl kt imagine, probala pa bom da bi bli deli čim daljši, tako da boste lahko brale več dni.
Hvalaaa vsem, ki ste komentirale: Ashton's Smile & 5sos<3 & RσcкMєтαℓBιтcн✞ & tiger*** & sonček<3 & ...dreams... & Elli!
Upam da ste dobr začele šolo, zdej bom pa nehala pa rajš kr začela novo sezono!
ENJOY!
**************************************************5SOS******************************************************************
1.DEL

Sedela sem na kuhinjskem pultu in v rokah držala škatlo piškotov. To je bila ena od mnogih noči, ko sem prespala pri njih, odkar nas je Zach vse "odrešil". Pravzaprav zadnja noč, preden pride k nam moj bratec Tomaž. Jp, začenjal se je julij.

Mrmrala sem si melodijo njihove nove skladbe, ki so jo včeraj posneli v studiu. Fani so jo itak vsi takoj pograbili z obema rokama, čeprav so bili fantje čisto na trnih.
Zaslišala sem korake, nato pa je nekdo odprl hladilnik. Calum. Potuhnila sem se, vendar me je v soju lune vseeno našel, ko je s pogledom prečesal kuhinjo. Smejoč se je prišel do mene in mi vzel piškote. Zadnje dni se mi je zdelo, da me vedno bolj opazuje, ampak sem te misli vedno znova zavrnila. Kot npr. zdaj. Boksnila sem ga v ramo in vzela še en piškot iz škatlice.
"Heej!" je tiho kriknil.
V kuhinjo je prišel še nekdo. Bil je Ashton.
"Kaj pa delata tukaj?" se je namrščil in naju premeril. V pižami sem sedela na kuhinjskem pultu, medtem ko je bil Calum samo v spodnjicah in je mirno stal nasproti mene.
"Ah, odkril nas je," je zamrmral Calum, jaz pa sem se zasmejala.
Preden sem mu lahko odgovorila, je od nekod prišel še Michael in vzel škatlo s piškoti.
"Se samo meni zdi, ali pa se tukaj nekaj dogaja?" je oprezno vprašal Ash. Nedolžno smo ga pogledali, jaz pa sem mu razložila.
"Vsi ponoči ne moremo spati in pridemo tukaj na piškote oz. na mleko." To pravzaprav počnemo od "tiste" noči naprej, a sem to informacijo raje zamolčala.
"Jp. In tisti, ki do konca poje naslednji dan kupi nove," je potrdil Michael in zbasal še en piškot. Ostali so samo še trije in hitro sem vzela še enega, da me ne bi druga dva prehitela in bi potem JAZ morala po novo škatlo piškotov.
Ash je prišel med nas in me poljubil ter objel. Calum je odšel v svojo sobo, Michael pa je pojedel predzadnji piškot in škatlo dal v hladilnik. To bo presenečenje za Luka, sem pomislila in se nasmehnila.
"Kaj?" je vprašal Ashton sredi poljuba. Samo odkimala sem z glavo in se mu prepustila.
Iz hladilnika je zasvetilo in zaslišal se je glasen aaaaaah!
Z Ashom sva pogledala prišleka in glasno sem se zasmejala. Luke je razočaran zmajal z glavo in se praskal po hrbtu. Vzel je škatlo piškotov, pojedel še zadnji piškot, vrgel škatlo v smeti in naju obtožujoče premeril: "To ni fer! Že zadnjič sem moral jaz kupiti piškote!"
Še enkrat sem se zasmejala, Ashton pa se je zopet namrščil: "Koliko časa pa to pravzaprav že traja?" Z Lukom sva se spogledala in hkrati rekla: "Dolgo." Padla sva v smeh, Ash pa me je objel in dvignil.
Užaljeno je rekel:"Midva greva," in me poljubil na vrat. Hodil je nazaj in za razliko od mene ni videl, kam hodi. Odtrgala sem se od poljuba in panično zavpila: "Hladilnik! Hladilnik!" spremenil je smer in komaj komaj sva se izognila trku. Ash se je zasmejal in me nesel proti stopnicam. Ojoj.
"Ash, js mam . . ."
"I`m a strong man!" se je oglasil in oba sva se zasmejala.
"I know . . . " zasula sem ga s poljubi in upala, da bo zdržal še pot po stopnicah do njegove sobe, ker . . . saj ne da ne bi zaupala vanj, vendar nisem ravno 30-kilska punčka! Počasi sva šla stopnico po stopnico in prispela do vrha.
Ashton me je hitro nesel še do njegove sobe in odprl vrata. Nežno me je spustil na posteljo in se počohal po laseh.
Iztegnila sem kazalec desne roke in ga povabila k sebi . . .
***************************************
Next?? Kako se vam zdi??? Kritike, pohvale?? Hvala, vsem ki berete in boste napisal "next"in prtisnl gumb pošlji! <3 <3 <3
07. september 2014
pa zadnja slikca je gif, tkoda . . . KLIKN wink
07. september 2014
u176150
u176150
Neeeeeeext
Tu bo ful dobr
07. september 2014
u172115
u172115
Next?? Kako se vam zdi??? Kritike, pohvale?? ful dobr začetek, i love it, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext big-smilie
07. september 2014
ooo moj bog js sem tk vesela da si začela pisat drugo sezono! res ti miljinkrat hvala res havla hvala hvala!!! da si mi poslal link od te preveč prfekte zgodbe!!!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
07. september 2014
omg omg omg pa sem jo dočakalaaaaaaaaaaaaaa! komaj čakam nasledne dele waaaaaa *_____* hihi sm ena izmed redkih srečnic, ki je dejansko prebrala prvo sezono :3 in bo tudi drugo in vse ostale če bodo muahah <3
your Ella
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
<3
07. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
08. september 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
08. september 2014
Neeext, VEM DA BI TOK DOBRA CE NE SE CLO BOLS KT PRVA SEZOONA <3
09. september 2014

Hoi! Moj urnik je čist nabit in sploh nimam časa pisat -.- Hvala vsem zvestim bralkam reees nism vrjela, da boste še naprej brale! <3 <3 Pa da še nekej razjasnemo: ne bom tko pisala kt prejšnjo sezono, k sm pisala dan za dnem ampak bom mal preskočila tko da ne bo čist povrst Ta del bom posvetila Ashton`s smile! No, pa da mal popestrim ta vikend . . . uživejte v novem delu! wink
*********************************************5SOS******************************************************
2.DEL
Nekje v oddaljenem kotičku mojih misli se je pojavila znana melodija. Postajala je vedno glasnejša. Zgrožena sem ugotovila, da je to najbrž moj mobitel. Odprla sem oči in pred sabo zagledala spečega Ashtona. "Ash," sem zamrmrala.
"Ash!" tokrat malo glasneje.
"Mhm . . . " se je zaslišalo. Nalahno sem ga stresla za ramo, da je zaspano odprl oči in me očaral s pogledom. "Moj . . . mobi . . . je na tvoji nočni omarci," sem komaj izdihnila. Obrnil se je k nočni omarici in mi podal mobitel. Ko sem se želela oglasiti, pa je prenehal zvoniti. Jezno sem zavzdihnila in se usedla. Ash je glavo naslonil na moja stegna in spal naprej.
Imela sem 1 neodgovorjen klic od Belle. Poklicala sem jo nazaj. Bila sem pripravljena, da vso svojo jezo, ker me je budila sredi sladkega spanja, znesem nanjo, ko me je šokirala z novico, na katero sem že čisto pozabila.
"Kje si? Čez pol ure smo zmenjeni, da gremo po Tomaža," je živčno govorila v telefon Bella.
"Dej no! Nehaj!" se je zaslišalo. Namrščila sem se, ko je dodala: "Luku govorim." Smeh. Pogledala sem po spalnici in ugotovila, da se moram res lotiti pospravljanja, saj kmalu ne bom več našla svojih oblek.
"Čez pol ure praviš? Ok pridem," sem zaključila in prekinila pogovor s hihitajočo Bello. Nasmehnila sem se, ko se je Ash v spanju zadovoljno nasmehnil, nato pa sem šla na delo.
Počasi sem njegovo težko glavo premaknila na vzglavnik, vstala s postelje in se preoblekla iz pižame. Odšla sem v kopalnico, si umila zobe in se uredila, sproti pa še malo pospravila. Kakšna slaba sestra sem, kajne? Svojega bratca Tomaža že cel mesec nisem videla in sem kar pozabila na to, da ga gremo danes iskat. Usedla sem se na rob postelje in se zgrbljena prepustila mislim, ko me je Ash od zadaj objel. Poljubil me je na lase in pametno pripomnil: "Ura je 5 minut do desetih."
Skočila sem iz njegovega objema in vzela svojo torbico z vrha nametanih oblačil na tleh.
"Joj, moram it! Ob enih bomo prispeli k nam, do takrat pa lahko še malo pospraviš tale nered, saj veš," sem mu pomežiknila, vrgla poljub po zraku in zdrvela skozi vrata. Že več dni sem omenjala pospravljanje sobe, vendar je vsakič zavil z očmi. Menda je zelo urejen človek, vendar se to trenutno ne vidi. No, res je tudi, da so nonstop v studiu ali pa imajo kakšne intervjuje, fotoshootinge itd. Ostali čas mu preostane za spanec in . . . zame.
Prispela sem v Annino kuhinjo, kjer so me že vsi nestrpno čakali. Luka sem srečala na poti iz ene hiše v drugo, saj je tudi on odšel nazaj “domov”. Za naju z Bello sta bila trenutno obe hiši najin dom, tako da je bilo kar hecno kako smo se stalno srečavali na poti iz ene v drugo.
Ernest, Zach, Ann in Bella so pograbili stvari in odšli smo k avtu. Na poti proti letališču smo kovali načrt za dan. Na poti nazaj proti hiši se bomo ustavili v pizzeriji, nato pa bom Tomaža peljala v zabaviščni park, ki se je včeraj odprl na našem koncu mesta. V glavi sem imela tudi, da mu moram povedati za Ashtona, vendar sem na to kar nekako pozabila. Preživela sva super dan v zabaviščnem parku, ki se je imenoval Luna Park.

Začelo se je mračiti, v zabaviščnem parku pa so začeli prižigati luči. Usedla sva se na klopco in ob pogledu na veliko kolo lačno lizala vsak svoj sladoled. Najin pogovor je prekinil moj telefon. Bil je Ashton. Oglasila sem se.
"Hei, babe!" je veselo pozdravil.
"S fanti vadimo v studiu in če imata čas se nama lahko pridružita!" je zavpil v telefon, da bi preglasil zvoke el. kitare.
Pogledala sem Tomaža, ki me je ves čas opazoval in se odločila: "Okej, prideva čez približnooo . . . 1h."
"Okej, se vidiva, " je še dodal in počakal da sem odzdravila ter prekinila. Kakšen kavalir!, sem pomislila.
"Kdo je bil to?" je vprašal Tomaž, takoj ko sem se omamljena obrnila proti njemu.
"Ashton. Moj . . . " skoraj bi dodala fant, vendar sem se zadnji trenutek zadržala. Zakaj? Kaj moj bratec ne sme vedeti, kdo je moj fant? Ampak . . . potem lahko izvejo starši . . . konec koncev je Ashton 3 leta starejši in v primerjavi z mano pravzaprav že skoraj polnoleten (glede na njihove meje), medtem ko meni manjkata še dve leti (v Slo).
"Tvoj fant, kajne?" je zvedavo moj stavek zaključil Tomaž.
Počasi sem prikimala.
"In zdaj greva k njemu?" je nadaljeval. Še enkrat sem prikimala.
"Njim," sem dodala.
"Si si kdaj želel igrati bobne ali el. kitaro?"
Učke so se mu zasvetile in navdušeno me je pogledal: "Awesome!" Zasmejala sem se in ga prijela za roko.
~~~
Potrkala sva na vrata studia. Zaslišal se je glasen stooop!, najbrž je bil to Ashton, da so vsi utihnili, nato pa so se vrata studia odprla. Ashton se je do ušes nasmehnil in se rokoval z majhnim Tomažom.
"You look just like my little Harry!" je nasmejan dodal in objel še mene. Nikoli še nisem pomislila, da pogreša svojo družino, a sem šele sedaj opazila, kako pogreša ta stik z otroci. Tomaža je odpeljal do bobnov in kitar in nisem mogla ugotoviti, kdo je večji otrok. Po vsaj dveh urah učenja Tomaža igrati na bobne in el. kitare sem mi je začelo pošteno zehati. Pa ne zato, ker bi bilo dolgočasno, temveč zato ker je bila ura že blizu polnoči.
Tudi Tomaž je postal utrujen (ne vem, kako mu je uspelo biti tako živahen, ko pa je imel za sabo cel polet iz Slovenije) in morala sem postati party breaker.
"Fantje, mislim da morava domov se naspat!" sem zakričala čez močne zvoke el. kitare in vsi so me pogledali, kot da sem se šele zdaj pojavila pri vratih. Moški!
Razočarani so začeli pospravljati inštrumente, Tomaž pa je navdušen prišel k meni.
"Lahko jutri tudi grem k njim?" imel je take velike oči, da sem mislila, da mu bodo padle iz jamic, zato sem samo prikimala.
"Če se fantje strinjajo lahko." Ashton me je slišal in prišel bližje. "Mislim, da se bo našel čas, ja."
Michael, Calum in Luke so prikimali in pomahali v slovo. Ashton naju je pospremil so vhodnih vrat. Tomaž se je odpravil proti naši hiši, mene pa je Ashton ujel pod roko.
"Tvoj bratec je super," je zamrmal in me nahitro objel ter poljubil. Še zadnjič sem se stisnila k njemu in stekla v hladno noč . . .
*************************************************************
Next?? Prosim mau se razpište!! Pa tiste k vm še nism posvetila dela vam bom še! Pridete vse na vrsto! (posvečam tisti, ki prva komentira wink ) Hvala vsem, ki beret moje bloge!! <313. september 2014
u176150
u176150
Neeeeeeeeext
13. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
13. september 2014
aaaww hahha paravi froci hahahsmile_xd omg kk svetovna zgodba!!! ful je popovna komi čakam nadeljevanje!big-smilie neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
13. september 2014
Neeeeeeeext
13. september 2014
well tole z prvim komentiranjem meni nebo zlaufal x'D
kakorkoli že res sem vesela da nadaljuješ zgodbo ker je res
#super
#svetovna
#fantastična
#popolna
#perfektna
#a lot more ...
omg obožujem jo in hja komaj čakam na nasledni next :3
waaaaaaa next <3
15. september 2014

Hellou everybody! wink Kako ste prežvele (šele) 3. šolski teden? No, če ste tko kt js večino poslušale Daylight, da ste pršle skoz tedn, je tale del kot nalašč za vs . . . enjoy! big-smilie
Ta del posvetim 5sos <3 + hvala hvala hvala sonček<3 in Ella da sta se razpisali! :*
************************************************5SOS******************************************************
3.DEL
Dnevi so hiteli naprej in kar naenkrat se je kvadratek na koledarju ustavil na prav posebnem datumu za vse, ki seveda vedo, kaj pomeni.
7.7. Sploh ne morem opisat, kako sem hvaležna njegovim staršem, da je 7.7. 1994 prišel na svet! Jp, moj piki je polnoleten!
Zbudila va se vsak v svoji hiši -.- pravzaprav sva se zadnje dni nekako skrivala pred vsemi. Nisem želela, da bi naju bratec ujel med poljubljanjem ali objemanjem, prav tako ne Ann ali Ernest, kar je bilo res težko, saj so bili te dni vsi na kupu.
Opoldne smo načrtovali piknik na našem vrtu, vendar naj to ne bi imelo nič opraviti z Ashtonom. Bila je namreč obletnica njihove vselitve v sosednjo hišo. Dva meseca! Haha. Zbudila sem se bolj pozno in razlog je bil hišni zvonec. Bila sem vsa v stanju grizlija, saj sem totalno zavozila jutro. Budilka je zatajila in tako se mi ni uspelo pretihotapiti v Ashtonovo sobo in mu navsezgodaj zapeti vse najbolše. Shit happens!---All the time -.-

Se da kako čas prevrtet nazaj? Please, tell me how! Taka (beri razdražena, tečna, vzkipljiva, žalostna, zafrustrirana itd.) sem se privlekla v jedilnico in pojedla zajtrk. Ura je bila 11 in večina je bila na vrtu in pripravljala kosilo.
Pridružila sta se mi Ann in . . . zdravnik! To je bil torej tisti zvonec, ki me je končno zbudil! Nasmehnila sem se, on pa se je prav tako nasmejan rokoval z mano.
"Poglej, poglej! Naša bolnica je zdrava ko ribca!" je hecno rekel, da sva se obe z Ann nasmejali.
"Sem samo prišel preverit, če je vse v redu," oba z Ann sta se zastrmela vame.
Dvignila sem žlico k ustnicam in naredila požirek mleka s kosmiči. Odvrnila sta pogled stran, saj sta končno ugotovila, da je vse skupaj malo awkward. Odločili smo se, ignorirati ta dolg pogled in Ann je veselo začela čebljati. Jp, zdaj vem, po kom je Bella to podedovala!
Ampak . . . kaj je res šele 2 tedna od tistega čudnega stanja? Črne misli sem pregnala stran in se poskušala vključit v pogovor.
" . . . pravzaprav danes prirejamo piknik. Lahko se nam pridružiš!" je navdušeno zaključila Ann in obe sva se vanj zazrli s pričakujočimi očmi.
Popraskal se je po bradi in se nasmehnil: "No, pa naj vama bo!"
Vsi skupaj smo odšli ven, na vrtu pa je že stala dolga lesena miza in malo stran še žar. Okoli mize so stali Zach, Lilly, Bella, Luke in Michael ter se nemoteno pogovarjali. Ernest in Tomaž sta imela opravka z žarom, Caluma in Ashtona pa od nikjer. Skrbelo me je, da mi ne bo uspelo izpolniti celega načrta, ki sem ga imela zanj. No ja, prvi del dneva je itaq šel v nič!
Tomaž in Ernest sta že začela pečt in kmalu je mamljivo zadišalo. Medtem, ko smo čakali na hrano smo se posedli po dveh klopeh, na vsaki strani mize in občudovali velikansko torto, ki jo je spekla Ann. Na njej je pisalo happy anniversary!, zraven pa njihov znak ter imena.
.
Calum se nam je kmalu pridružil in ko sem že želela it iskat Asha, mi je nekdo pokril oči.
"Guess who," se je zasmejal znan glas.
Nasmejano sem rekla njegovo ime in si prislužila poljubček na lička.
"Just on time!" se je pohecal Ernest, ki je ravno prinesel prvo rundo čevapčičev, ražnjičev in hrenovk v testu. Ashton se je usedel nasproti mene in začela sem se spraševat, koliko ljudi sploh ve, da ima danes rojstni dan.
Vsi člani 5sos, Bella in Zach, nato pa se že počasi neha . . . moje misli je prekinil glasen Tomaž. Cela miza se je režala neki njegovi otroški šali, hitro sem se tudi jaz nasmehnila. Z Ashtonom sva se spogledala, ko je nenadoma Tomaž glasno pripomnil: “Ashton ima čisto tak smeh in nasmeh kot Jaka! Se še spomniš Chloe?”
Cela miza je v hipu utihnila in vsi so se pričakujoče zazrli vame. Ashtonov nasmeh na obrazu je zbledel, ko je prestrašen opazoval moj odziv. Bella se je hitro obrnila proti Tomažku in že želela nekaj odvrniti, ko sem jo pod mizo brcnila v nogo in ugriznila v kruh.
“Perfekten je, kajne?” sem živahno odgovorila, pomežiknila Ashu in vsi so hiteli prikimavat, zaslišal se je tudi pridušen smeh, nato pa se je pogovor nadaljeval. Ash, Bella in Zach so si vidno oddahnili in me ponosno pogledali, jaz pa sem premišljevala, kaj se je pravkar zgodilo.
Ann je prinesla nož za torto in jo slavnostno razrezala. Vsi smo bili napokani od slastnega kosila in še slajše sladice. Pogovor se je nadaljeval kar na klopcah, saj se nam ni dalo nikamor več premaknit. Mimogrede sem pogledala na uro in zajela sapo. Bella me je začudeno ošinila, ostali pa so se pogovarjali naprej. Ashton je bil čisto na desni strani klopi, zatopljen v pogovor. Bilo mi je žal, da bom morala prekinit ta “pomemben” pogovor, zato sem hitro stekla gor v sobo in paket z Ashtonovim darilom pretovorila v garažo. Odšla sem nazaj na vrt, ko so me močne roke potegnile v svoj objem.
“Kje si pa bila? Povsod sem te iskal!” je nagajivo rekel in me želel poljubiti. Izmaknila sem se in ga potegnila v varno zavetje garaže. Končno sva prišla do najinega poljuba. Lačno me je pritisnil ob prašno steno garaže in skoraj bi prevrnila škatlo na polici za nama. Oba sva trznila in morala sva pazit, da ne padeva še sama. Sproščeno sva se zasmejala, nato pa sem se spomnila, zakaj sva sploh tu.
Želel je še en poljub, vendar sem se mu zopet izmaknila. Užaljeno-zmedeno me je pogledal, jaz pa sem se zasmejala: “Počakaj, nekaj moram še naredit!” Stekla sem okoli avta in izpod velikih škatel na polici potegnila eno manjšo. Radovedno me je opazoval in z očmi prečesaval mojo postavo. Eno noč me ni v njegovem objemu, pa me takole pogreša!-sem se nasmehnila sama sebi. Ponosno in v pričakovanju sem se postavila pred njega in mu s paketom za hrbtom začela potiho peti: “Happy birthday to you . . .” Čez Ashtonov obraz se je razleglo neko novo čustvo, ki ga nisem še čisto pokapirala, a sem lahko razbrala, da je zelo prijetno presenečen, osupel, vesel, ponosen, me občuduje, kar naenkrat je postal zelo čustven in lahko sem celo videla blesketanje v njegovih očeh, pela sem naprej, on pa me je še vedno tako gledal in nisem vedela, a tako zelo fušam, ali pa je samo tako presunjen. Ko sem končala s pesmico sem se rahlo priklonila in pojasnila: “Vem, da je danes poseben dan, tako zame kot zate! Ljubim te in to se NIKOLI ne bo spremenilo Ash! Upam, da bo darilo uporabno pa oprosti ker ni . . . “ prekinil me je, saj mi je podaril najlepši objem do zdaj. Močno me je stisnill k sebi in me dolgo dolgo ni spustil.
“Najboljša si!” je zašepetal skoraj brez glasu.
“Pa saj ti sploh še nisem dala darila!” sem presenečena rekla nazaj.
“Ne morem verjet, da si se sploh spomnila!” je očarano spregovoril. Zmajala sem z glavo in mu končno pokazala darilo . . .
*************************
Next??? Kako se vam zdi? Kritike oz. pohvale???
Kaj mislte, da bo dobiu za darilo?? Hvala vsem, ki bereteee! <3
19. september 2014
u176150
u176150
Neeeeeeext
19. september 2014
Neeeeext
19. september 2014
aaaaaawww kak pikija sta:$ js sem se skor stopila tule zravn ko sem brala!smile omg mene tk zanima ka se zgodi naprejbig-smilie aaaa hitr nadaljuj!!!! full prfektno pišeš!big-smilie neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!<3
19. september 2014
waaaaaaaaaaaaaaa :$$
neeeeeeeeeeeeeext!!! + hvala za posvečen deelsmile<3
19. september 2014
Neext neext neext
20. september 2014
u172115
u172115
neeeeeeeeeexttttt smile
20. september 2014
wa neeeeeeeeeext :3
23. september 2014

Hojla! Hvala, vsem ki ste komentiral, še posebej pa sonček <3, da si se razpisala! <3 smile_xd Ta del posvečam tiger*** ! Uživejte v vikendu in novem nadaljevanju moje zgodbe! wink
************************************************5SOS*******************************************************
4.DEL
Pozorno sem opazovala Ashov odziv, saj sem se za darilo res maksimalno potrudila! V zadnjem tednu sem morala pred njim skrivati cel načrt+naročilo njegovega darila . . . dala sem mu izdelati nove bobnarske palice, na eni je pisalo: Don`t forget how to play,
na drugi pa: when I take your breath away. Chloe╭♥╯ (s poševno pisavo sem se še "podpisala")
Ashton je počasi odprl paket in presenečeno odprl usta, me božansko pogledal (njegovega pogleda še nekaj dni nisem spustila iz misli) in se nasmehnil.
"Nimam besed. To je najbl perfect darilo ever!" me je navdušen ponovno hitel objemat in tokrat sem si celo zaslužila poljub.
"Saj ga še ni konec, dragi!" sem skrivnosto rekla in stekla do vrat v hišo ter pritisnila na stikalo za odpiranje garažnih vrat. Bila sem živčna, da so fantje pozabili na načrt, vendar sem med petjem pesmice dobila sms, ki ga sicer nisem odprla, a sem vedela, kaj piše. Ashton se je obrnil proti garažnim vratom, ki so se počasi leno odpirala. Vedno bolj se je videlo, kaj oz. kdo stoji pred njimi.
Kmalu so se pokazale 3 postave. Njegova mami, sestrica in bratec. Garažna vrata so se končno do konca dvignila in Ashton je presrečen stekel k njegovi družinici v objem. Luke in Michael sta vse ostale speljala stran, tako da smo imeli okolico hiše zase. Nasmehnila sem se ob pogledu na prelepo družinsko sliko in nenadoma sem se zavedela, da tudi jaz pogrešam svoje starše.
Ko sem že želela po hitri poti zapustiti dogajanje, pa sem nenadoma opazila, da mi vsi nekaj mahajo.
"C`mon!"
"Chloe!"
"Samo še ti manjkaš!" so vsi začeli klicati proti meni in ganjena sem odšla v njihov objem.

~~~
Uro kasneje sem stala na svojem balkonu in opazovala prazen vrt. Edino znamenje, da smo danes bili tam, je bila rahlo poteptana trava in rjav madež od oglja z žara. Tomažek je bil na sprehodu z Ann in Ernestom, Bella je bila pri Luku, Zach se je nekje potepal z Lilly, Calum in Michael pa sta pisala nove pesmi. Lahni veter mi je mršil lase, pomešan s "ponesrečenimi " toni el. kitar in Calumovega in Michaelova glasu.
Prav vsaka od teh majhnih skupinic, ki so se oblikovale, me je povabil medse, vendar sem odklonila. Rahlo sem se nasmehnila-tako kot Ashton sem potrebovala čas zase. Vem, da sem se v tem mesecu zelo spremenila. Včasih sem bila v sebi še vedno ranljiva punčka, ki se je igrala z ognjem, dokler je ni pokončal.
Zdaj . . . zdaj pa vem kaj si želim in za kaj se bom borila. Vem, kdo je tukaj in kdo je v mojem srcu ter bo tam ostal za vedno. Vem, kdaj imam prav in kdaj ne.
Ahh . . . ko sem bila pred dvemi leti na tem balkonu, nisem nikoli razmišljala o prihodnosti, zdaj pa se je vse skupaj dodobra spremenilo. Jutri imamo sestanek s 5sos menedžerjem o prihajajočem letu, ko se bodo končno podali na samostojno turnejo. Kakorkoli obrneš, čas še vedno teče naprej in samo naprej.
Obrnila sem se in odkorakala skozi balkonska vrata nazaj v svojo svetlo sobico, ki so jo božali žarki zahajajočega sončka . . . pustimo te teme za jutri.
Prižgala sem svoj prenosnik in se prijavila na Skype. V kuhinjo sem skočila po sadje in kozarec vode in ko sem zopet prišla pred prenosnik, me je Sara že čakala na ekranu.
~~~
Lepo je slišati, da te nekdo pogreša, še posebej, če je to od osebe, ki jo imaš rad. S Saro sva se komaj poslovile, a Tomažek je z Ernestom in Ann že prišel domov in poklicali smo tudi Bello ter Zacha, da smo se kot ena družinica še dolgo v noč šli Activity in Scrabble. Ashton je imel celo popoldne in večer druženje z družino, ki je ni videl že odkar so se priselili sem, jaz pa sem s pomočjo fantov menedžerja končno prepričala, da jim vsaj za njegov rojstni dan dovoli, da ga obiščejo. Njegova družina me seveda kuje v zvezde, čeprav verjamem, da bi to storila katerakoli fanica, ki bi ji bilo mar za Ashtona.
Okoli polnoči, ravno ko smo se po "napeti" igri Scrabbla odpravljali spat, je pozvonil na vrata in odšla sem odpret. Nisem vedela, kaj me čaka, zato sem se skoraj zlomila pod njegovo težo. Pred vrati je stal Ashton v seksi kombinaciji s črno jakno in se pognal skozi vrata, takoj ko me je zagledal. Močno me je objel, da sem skoraj prenehala dihati. Ko me je končno spustil, da bi zadihala, pa me je zasul s poljubi. Morala sem ga močno uščipniti, da me je spustil in se nisem zadušila. Ash se mi je samo smejal.
"Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala . . . " je ponavljal v nedogled, jaz pa sem se samo smejala in vpijala trenutek, za čase, ko ga bom tako obupno pogrešala, da bo bolelo srce.
"Veš, kaj bi bil najveličastnejši zaključek dneva?" je živahno vprašal.
Zamislila sem se in odkimala.
"Tole," dvignil me je v naročje in oddrvel po stopnicah v mojo sobo, kjer me je odložil na posteljo in se mi pridružil v objemu pod toplo odejo. Skupaj sva kar oblečena, a objeta zaspala . . .
***************************
Next?? Kok bi ocenle od 1-5?? Kaj vm je pr mojih blogih najbl všeč?? Hvala, vsem ki berete! smile_xd <3
Za konc pa še mal Ashtona:

(klikn, ker je gif)
26. september 2014
neeeeeeeeeeeeeext
100000000000000000000000000000
vsseeeeeeeeeeeeeeeee-tvoj nadperfecten pisateljski smisel itd.
hvala za posvečen next
26. september 2014
u176150
u176150
Neeeeext
26. september 2014
omg kk sta kjut awwwwww umrla bom zravn te popovne zgodbe!!! aaa sam me je pa res že mal strah ka bo ko bo ona mogla nazaj it sad sam nočem pomislit ka boš naredla ahahahah ampak upam da nbo kaj preveč strašnega wink neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!! <3
27. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!
29. september 2014
u172115
u172115
Next?? Kok bi ocenle od 1-5?? Kaj vm je pr mojih blogih najbl všeč?? Hvala, vsem ki berete! <3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext nujnoooooo!!
ocenla bi z 5 ker je to prava perfekcija
vseee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext please!
29. september 2014
Hei! Hočm da veste, da mi je res žou da nimam časa pisat tko kt med počitncami . . . usak dan in upam, da vas zarad tega nom zgubila ohmy Hvala usem za komentarje! Pa da ste se tko lepo razpisale! <3 <3 Zato sm napisala cele 3 starni v wordu!!! Upam da boste uživale v novem delu, ki ga tokrat posvetim sonček<3 . So . . . are you ready?? wink
****************************
5.DEL
Njegov vonj, mehka koža na vratu, ki je ravno prav topla za stiskanje, nežno mrmranje . . .
“ . . . and I'm obsessed
Lying here no fear in the darkness
Now I'm not happy unless
I'm close enough to you. . .”
Počasi sem odprla eno oko, da slučajno ne bi utihnil in da preizkusim, če so to mogoče res le sanje.
Njegovi lasje so me prijetno žgečkali v lice in mi prekrivali en del obraza, drug del pa je bil pravzaprav zakopan v njegovem vratu. Oko sem nazaj zaprla, saj tako in tako nisem nič videla, razen vsak atom njegovega vratu.
Življenje je lepo.
Pripravila sem se na nov skok v spanec in upala na čim lepše sanje. Zavzdihnila sem. Napaka. Ashtonovo mrmranje se je ustavilo in lahko sem slišala, kako se je nasmehnil. Nežno se je odmaknil od mene in me preletel s pogledom, no, vsaj tako sem sklepala, ter me ocenjeval, ali sem že budna ali ne. Trudila sem se biti čim bolj pri miru in dihati čim bolj sproščeno, glede na dejstvo, da sem v njegovem objemu pravzaprav prespala celo noč. Ob tej misli sem se nevede nasmehnila.
“Aha!” je nagajivo vzkliknil in me narahlo uščipnil v lička.
“Mislim, da se nekdo pretvarja, da spi. Morda ti kaj veš o tem, Chloe?” je sarkastično vprašal. Nisem si mogla pomagati, zato sem končno nehala zategovat ustnice in planila v histeričen smeh. Odprla sem eno oko ter kmalu za tem še drugo, saj nisem vedela, kako resno misli in zagledala Asha nad mano, v čisto pomečkani majici in kavbojkah, ter še bolj zmešani frizuri. Prišel je nov naval smeha in Ashton je naredil užaljen face. Nato pa se je kljub vsemu odločil, da ne bo več užaljen, saj je s tem tudi sam na izgubi, zato se mi je raje pridružil pri jutranjem smehu in mi celo podaril en poljub. S težavo sem vstala in odšla v kopalnico ponovit jutranjo rutino. Ko sem prišla iz kopalnice, je bila postelja že postlana, Ashton pa se je muzal, sedeč za pisalno mizo. Hitro sem se pogledala v ogledalu in ugotovila, da je nekaj zobne paste ostalo v kotičkih ustnic in da tudi moja frizura ni prav boljša od njegove. Hitro sem se počesala in preoblekla ter se ponosno postavila predenj.
“Torej, kakšni so načrti za danes, Ashton Fletcher Irwin?” sem se mu izzivalno zazrla v oči.
Poredno se je nasmehnil vse do ušes in me objel. Ne vem, kaj sem pričakovala po objemu, a vsekakor ne tega, kar je sledilo. Kar naenkrat je vstal, me dvignil, tako kot včeraj zvečer in z mano zdirjal po stopnicah ven iz hiše, med tem pa vpil: “Presenečenjeeeee!” Najprej sem se ga le osupla držala okrog vratu, nato pa zopet planila v smeh, saj je bilo vse skupaj nadrealistično smešno. Prišla sva na dvorišče, kjer sem zagledala še Luka ter Bello pred majhnim rdečim avtomobilom, ki se pomenljivo nasmihata.
“Torej smo ready?” je vprašal Luke.
Ashton me je postavil na tla in zopet zavpil: “Hell yeah!”
Skupaj z njim smo se zasmejali in se zbasali v avto . . .
~~~~~
Čez uro in pol smo se znašli pred neko xy hišo, kjer sta nas čakala dva fanta. Ash je vozil, zato je Luke stopil iz avta, ju pozdravil in skupaj so se usedli v avto.
"To sta Cristian in George, najina stara prijatelja, ki gresta danes z nami," je razložil Luke. Vsi smo se rokovali in se med vožnjo zapletli v vsakdanji pogovor. Ves čas mi je pogled uhajal k zbranemu Ashtonu, sedeč za volanom. Sem že omenila, kako je seksi, kada vozi? Ne?

Saj vem, saj vem!
Ups! Ashton me je zalotil in se mi za trenutek poznavalsko nasmehnil, nato pa pogled spet preusmeril na cesto. Znašli smo se pred velikim parkiriščem, zato je upočasnil in zavil na desno. Srce mi je začelo hitreje utripati, ko sem ugovotila, da je na parkirišču veliko ljudi, veliko več, kot sem jih videla v zadnjem mesecu v naših dveh hišicah. In upam si reči, da kar precej najstnic, ki so njihove nore fenice. Ashton je vzel parkirni listek in začeli smo se voziti okoli in okoli prakirišča, da bi našli prazen prostor. Zaslišal se je oglušujoč krik. Oba, Ashton in Luke sta nosila sončna očala, vendar sta bila vseeno prepoznavna vsaj na kilometer. Ob kriku sem se prestrašeno zdrznila, Ash pa me je s prosto roko prijel za koleno.
"Sej sm s tabo," je zamrmral in me poskušal pomiriti. Za mano je bila Bella, nič manj prestrašena od mene.
"Kakšen je načrt?" sem vprašala, ravno ko smo našli prazen prostor in se je Ashton odločil parkirati, zdaj že cel kup najstnic pa je začelo teči v našo smer.
Ashton me je previdno pogledal in odgovoril z vprašanjem: "Kaj pa ti misliš?"
Parkiral je in najstnice so bile že nevarno blizu. Srce sem lahko čutila v grlu in skoraj nisem bila sposobna vstat iz avta. Še malo, pa bodo prispele do našega rdečega avtomobila.
"Za danes bova znanca," sem polglasno odgovorila, nato pa so nas obstopile fanice in začelo se je slikanje z vseh strani . . .
~~~~
Ne vem, kako sem preživela, a z Bello sve nekako stopili skupaj in hitro odšle na varno, skupaj s Cristianom in Georgem. Fantje so nas pripeljali nikamor drugam kot v hišo strahov! Po celi uri, ko sta se končno uspela za silo osvoboditi fanic, smo se podali v labirint, kjer ne vem, ali je bilo preveč presenečenih vzklikov oboževalk, ali pa mojih prestrašenih krikov, ki so parali zrak.
Tudi Bella in Luke sta se odločila igrati prijatelja, zato sva skupaj hodile čez labirint in se stiskale ena k drugi. Ash se me je večkrat opravičljivo pogledal, vendar mu seveda nisem zamerila. Vse skupaj bi bilo veliko bolje, če bi se lahko stiskala k njemu, a vem, da bom zato imela še kar nekaj priložnosti.
Prišli smo na svetlobo in globoko sem si oddihnila. Skupaj s Cristianom in Georgem smo čakali še na preostala dva člana druščine, ki sta kar nekako ostala v labirintu nanizanih grozljivih scen.
Ko sta se končno prikazala pred vrati, se je na Ashtona prav pogumno obešala neka blondinka, zavidljive postave in začutila sem rahlo ljubosumje. Ashton me je pogledal in se nasmehnil.
Ko smo se končno usedli v avto in se namenili domov, pa je Ashton iz žepa potegnil nek zavojček.
"Zate," je skrivnostno rekel in se vključil v promet, pazljivo, da ne bi povozil kakšne fanice.
~~~~~~~
Prispeli smo pred hišo, kjer je bilo kar nekaj avtov. Sami črni mercedezi. Cristiana in Georga smo prej še pustili pri njima doma, mi pa smo se vrnili na našo ulico. Bil je čas za pozno kosilo, Calum in Michael pa sta nas kar pričakala na dvorišču.
"Menedžer je že tu!" je zaklical Michael in mi še enkrat danes povzročil cmok v trebuhu.
Bala sem se same besede menedžer, saj so s tem prihajale same "slabe" novice. Vsaj zame. Usedli smo se na balkon in najprej pojedli kosilo. Njihov menedžer je bil pravzaprav kar prijazen človek. Med kosilom se je lahkotno hecal, nato pa je prišlo do resnega dela srečanja.
Srkala sem jagodno-pomarančen koktajl in jedla krvave vampirske zobe, sluzaste oči s popokanimi žilicami in druge srljive dobrote iz škrniclja, ki mi ga je kupil Ashton.
" . . . torej oktobra se odpravljate na samostojno turnejo in . . . 8.10. je vaš prvi datum, Mexico City," iz aktovke je privlekel 4 zvitke papirja in začel kazati vse podrobnosti o turneji. Fantje so imeli še nekaj vprašanj in idej in pogovor je tekel.
"Septembra pa greste na turnejo z 1D, " iz aktovke je potegnil še 4 zvitke in vsakemu razdelil svojega.

Preletela sem vsakega posebej in prav vsak je bil zbran in osredotočen na njegovo delo. Na njegov del turneje. Prišla sem do konca koktajla in zaslišal se je srkajoč zvok. Vsi so se obrnili proti meni, jaz pa sem osramočeno kozarec postavila na mizo. Malo se mi je že vrtelo. Sem pijana? Zagugala sem se na stolu in čisto obmirovala. Menedežer je pogledal najprej mene, nato pa Asha.
"Kar se punc tiče . . ." je začel z zabodenim pogledom, ki se je počasi omehčal, ko je še kar zrl vame. Trudila sem se, sedeti čimbolj na miru, medtem ko se je soba še kar vrtela okoli mene. Škrnicelj je prazen padel na tla in poskusila sem se skloniti na tla in ga pobrati, a se je cel svet zamajal skupaj z mano. Prenehala sem in se zopet zravnano usedla ter se karseda elegantno nasmehnila vsem prisotnim.
"Lahko jih imate, a ne želim, da vas preveč ovirajo na turneji. To je le vaša prva turneja in pričajuem, da se ji posvetite z vsem svojim bitjem ,saj bo odločala o marsičem. Tudi do fanic se morate obnašati enako kot prej. Če se želite pokazati javnosti, je čisto vaša stvar, le poskrbite za dober ugled in ne preveč škandalov." S temi besedami me je še zadnjič kar malo posmehljivo pogledal in vstal od mize. Želela sme vprašati, kaj pomeni "ne preveč ovirati", a mi je Ashtonov pogled sporočil, naj raje ostanem tam kjer sem. Menedžer je odšel in ozračje se je sprostilo. Kar naenkrat so se vsi povprek začeli pogovarjati. Odločila sem se, da vstanem, saj sem že obupno pogrešala Ashtona in njegove strastne poljube, želela sem tudi, da bi z Bello pokomentirali ves ta menedžerjev govor in nasploh cel današnji dan, želela sem se pogovoriti s Saro, želela sem na wc, želela sem še malo tega okusnega koktajla, v nekem trenutku sem si celo zaželela nočnega plavanja, . . . med vsemi temi mislimi sem se izgubila in pozabila na tisto prvo . . . da stojim in da grem k Ashu. Kar naenkrat mi je zmanjkalo tal pod nogami. Ugotovila sem, da padam in vse skupaj se mi je zazdelo nenavadno smešno. Nekdo me je ujel. Ash. Začela sem se krohotati na ves glas, ko me je iz objema postavil na noge. Pustila sem, da sem ponovno padla vznak, Ash pa me je ujel. Nonstop sem se zmešano hihitala.
"Še enkrat! Še enkrat!" sem navdušena ponavljala. Ashton se je zasmejal in me še vtretje rešil padca na trdna tla, namesto da bi me postavil na noge pa me je odnesel v njegovo sobo. Sezul mi je čevlje in me pokril z odejo. V oddaljenem kotičku svojih misli sem opazila, da je pospravil sobo. Priden, sem pomislila, a misli so švigale naprej.
"Mislim, da si malo preveč spila," je muzajoč se moje stanje kometiral Ash in si slekel majico. Skozi okno v sobi so svetile zvezde na nočnem nebu. Že?
"UUUUUUUUUU!" sem zavpila, ko se mi je pridružil pod odejo. Zasmejal se je in me poljubil. Roke sem ovila okoli njega in se lačno prisesala nanj. Bova danes šla do konca? Zakaj pa ne? Začela sem si odpenjati hlače, ko so me ustavile njegove močne roke.
"Počasi, počasi!" se je nagajivo nasmehnil in mi nazaj zapel hlače. Razočarano sem jih še enkrat poskusila odpet, a me je zopet prehitel.
"Če si želiš, lahko to narediva kdaj drugič, a ko boš trezna, okej?" zazrl se mi je globoko v oči in ugotovila sem, da je najbrž tako še najbolj prav. Počasi sem prikimala in se namestila v njegov objem. Zadovljno sva se nasmehnila drugemu in ko sva že skoraj utonila v spanec, sem obupana zašepetala: "Samo jaz bi si reees slekla hlače. Me že tok tiščijo te kavbojke," proseče sem ga pogledala in počasi se je odmaknil ter padel v smeh.
"No, pa daj. Saj ne, da me moti."
Po tem sva res zdrsnila v spanec in moram reči, da sem se zjutraj spomnila le polovico vsega . . . mislim, da mi ni treba povedati, kako sem zardevala ob Ashtonovem pripovedovanju pri zajtrku, ko me je neznansko bolela glava . . .
*****************************************************
Next?? Kako se vam zdi? Kateri dan v tednu mate najrajš, da objavlam bloge? Hvala še enkrat, vsme ki vzamete čas in si preberete mojo odštekano zgodbico. smile_xd
Drug del Ashtonovega gifa:
05. oktober 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani