u189558
u189558
Hej, tukaj jaz. Pišem dve zgodbici, Diary of darkness in I don't wanna fall in love (bilo bi super, če bi pogledali), imam pa še kup dobrih idej za zgodbe. Tisti, ki berete moji zgodbici, ste gotovo opazili, da nextam takole približno enkrat na mesec () in zdi se mi škoda, da bi se dobre ideje zapravile za nekoga, ki piše tako neredno, ko pa je na forumu toliko odličnih pisateljev, ki nextajo skoraj vsak dan. Ideje bom dajala vsak teden (vsaj na začetku, potem bom verjetno malo pozabila - saj me poznate, haha). Uživajte!
19. marec 2017
u189558
u189558
1. zgodba:
As free as I could ever be
15-letna Cass je v zaporu za mladoletnike. Obtožena je umora sestre dvojčice Tess, vendar tega ni naredila. Starši so prepričani, da je kriva, zato se delajo, da je ne poznajo in se iz Londona preselijo v Sydney. Edini dve stvari, ki ju ima Cass rada v življenju, sta pisanje pesmi in dopisovanje z Rogerjem. Roger je edini, ki je ni zapustil. Je njen sošolec iz osnovne šole. Cass se mu zaupa, da ni umorila Tesse in Roger ji verjame. Čez nekaj tednov mu Cass pošlje eno svojih pesmi. Roger jo pokaže svojemu očetu, ki je znan glasbeni producent, ter mu pove vso zgodbo. Z njegovo pomočjo dokaže, da je Cass nedolžna, ta pa podpiše pogodbo z njegovim očetom Mikeom Starrom in posname pesem, ki postane velika uspešnica. Naslov pesmi je As free as I could ever be in govori o tem, kako je nihče ni razumel, kako je ni nihče poslušal, kako so jo zaprli , čeprav je nedolžna, a ko ji je Roger poslal prvo pismo in verjel njeni zgodbi, se je počutila svobodno kljub stenam, ki so jo obdajale. Čeprav je slavna, jo še vedno teži, kdo je ubil Tesso. Ko ugotovi resnico, se ji Roger pomaga soočiti z dejstvom, da je njena sestra naredila samomor.
~
Kako vam je všeč? Če bi kdo uporabil idejo, naj samo napiše, pri zgodbici pa prilepi link teme. Hvala!
19. marec 2017
u216836
u216836
Next! ((:
26. marec 2017
u229114
u229114
Jaz bi prevzela idejo.. No, če tema sploh še deluje
31. oktober 2017
u189558
u189558
hei...
verjetno ste že usi ugotovil da nism lih aktivna na igrah... sam se mi zdi brezveze da nadaljujm tuki zgodbe usake tri mesce kr je brezveze tut za vs... tko da sm končala z usmi zgodbicami in usm in si bom zbrisala profil... mogoče bom kdaj kje nadaljevala moje zgodbice sam dvomim... nevem... okej u usakm primeru hvala ful usm k ste bral pa se lepo mejte pa plis ne sprašvt za razloge zakaj si bom zbrisala profil pač brezveze mi je zdej na igrah sm to je
29. december 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani