u172115
u172115
neeeeeeext )
29. avgust 2014
NEEXT!!!!!!!!!!!!!!
zaakoon zakoon zgodbicaaa!!!!!!!
30. avgust 2014
hei! Ta del bom posvetila sonček<3, 5sos<3 in LondonKittyCat. Še enkrat sorry za mogoče mau pozno uro pa uživejte!!!
***********************************************5SOS******************************************************
45.DEL
Čakali smo ga pol ure pa 1h pa uro pa pol . . . na telefon se ni oglašal in vse po vrsti nas je spravljal ob pamet. Michael je na tv-ju našel neko grozljivko, vendar niti slučajno ni bila strašna, saj ji nihče ni posvečal prav velike pozornosti. Stalno smo pogledovali k vratom. Nas je Zach samo zapustil, ker se noče iti nekih naših "brezveznih" igric, ali pa se bo nakoncu izkazal kot rešitelj?
2-urne grozljivke je bilo konec in ugasnili smo tv. Luke in Bella sta naročila -spet- pizze, ostali pa smo sedeli v dnevni sobi. Sedela sem v Ashtonovem naročju, ko je nenadoma prekinil živčno tišino.
"Mislim, da ti moram še nekaj povedat," previdno ampak odločno me je pogledal in sklenil roke.
"In sicer . . . mojo zgodbo," pripravil se je na dolgo pripoved, kot tudi vsi ostali, ki smo sedeli v sobi.
"Takoj maja, ko smo prišli, smo spoznali naše sosede in s tem Bello, " pokazal je nanjo "in Sylvio," naredil je kratek premor, nato pa nadaljeval. "Sylvia je . . . luštna punca - zna bit luštna punca," se je takoj popravil. Z Bello sva se spogledale in postala sem rahlo živčna, a sem kmalu lahko moje nadaljne horible teorije zavrgla.
"Dokler je ne spoznaš v celoti. Ob meni je vedno bila vedra in simpatična in moram priznat, da mi je postala všeč. Nekaj tednov sva se dobivala kot prijatelja, saj je ona še vedno imela fanta in nisem mogel kar razbiti njune zveze. To je bil seveda eden od razlogov, da je nisem vprašal, če bi bila moja punca. V začetku junija je pustila fanta, da bi bila prosta zame. Nameravala sva počakati še nekaj tednov, nato pa poiskusiti. Začele so se poletne počitnice in Bella je pripravljala zabavo za neko slovenko. Nisem vedel ne kdaj, ne kje bo zabava, niti kdaj prideš itd. Tistega jutra si se nenapovedano pojavila tukaj in v mojem življenju. Pravzaprav mi nisi več šla z glave. Tvoja oprava in pojava sta bila preveč . . ." močno sem zardela ob spominu, on pa je iskal prave besede.
" . . . ti. Sylvia je od vsega začetka bila malo zlagana. Ko zdaj pomislim . . . njen nasmeh je vedno umeten, medtem ko je tvoj čista ljubezen," nasmehnila sem se in kar žarela.
"V glavnem prišla je tista zabava in tokrat sem se s tabo gledal iz oči na oči na veliko manjši razdalji. Srce mi je tako močno razbijalo, da sem mislil, da ga vsi slišite. Probal sem se hecati ampak sem bil ves čas neskončno živčen. Morala bi videt kakšne so zganjali fantje, ko si odšla domov po povabilu na zabavo. Zabava je bila pika na i, da sem še dlje odlašal s Sylvio. Takrat ko si mi vrnila mobi . . . hitro sem se nekaj zmislil, saj sem umiral od misli, da te ne bom več videl. S fanti smo imeli cele frke, saj smo morali prestavit 2 intervjuja zaradi mojih "muh" ampak . . . " začeli so godrnjati in se spominjati, vendar jih je Ash glasno prekinil.
" . . . AMPAK SE JE SPLAČALO. Flaša resnice je bila BILA od takrat naprej moja najljubša igra, do tiste pri Sylvii, ampak nismo še tam. Po tistem poljubu si se me izogibala, jaz pa sem samo želel še enega. Vedno bolj mi je bilo jasno, da sem se zaljubil vate in da ne morem imeti obeh. Ampak kot je rekel Johny D., sem globoko v sebi vedel, da bom na koncu izbral tebe. Na tisti zabavi, si me zelo prizadela, saj si bila z Nickom in bil sem do konca zmeden. Flaša resnice je postala prav nizkotna in nisem želel biti zraven. Zdaj vem, kaj bi moral naredit . . . moral bi biti zraven do konca in te podpirat," opazila sem solze in odsev poraza na njegovem obrazu. Pobožala sem ga po licu in šepetala: "Je že v redu, prav nič ne zamerim . . ."
"Bilo mi je tako neznansko žal in sramoval sem se bolj kot kdaj koli, da sem zbudil ostale in jih nagnal peti "podoknico" haha," zasmejali so se spominom, nato pa je nadaljeval.
"Kadar sva imela tiste učne ure bobnov si zmeraj pobegnila . . . in ne morem ti zamerit. Včasih znam biti prava pošast, če se potrudim," zopet smo se zasmejali.
"Posodil sem ti tisto jopo in kmalu sem mislil, da sem jo izgubil. Pa vendar si jo ves čas imela ti. Imeli smo polno obveznosti, koncertov itd. hkrati pa sva z Lukom poskušala organizirat še srečanja z vama. Na koncu sem obupal nad "nama, vendar sem v šotoru pogruntal znak. Tisto noč šotorov, si mi izpovedala svoje srce, jaz pa sem ga takoj zjutraj raztrgal na majhne koščke," glas se mu je zlomil in imel je motne oči.
"Sprejel sem tvoj "izziv" in čez 1 dan sem se kljub vsemu odločil zate. Prišel je tisti nesrečen kocert vmes in reees nisem imel časa, da bi ti sporočil. Sylvia je bila prizadeta nad izidom in takoj naslednji dan je prišla moledovat za naslednjo priložnost. Opazil sem tebe na balkonu in se iz srca razveselil. Pomislil sem, da bo tako kot tisto prvo jutro . . . a ko sem prišel na igrišče, si že odšla. Bila je samo Sylvia z mojim puloverjem in sploh nisem pomislil, da je kaj narobe. Ko se nisi začela oglašati na klice in sms-e, sem ugotovil, da je nekaj hudo narobe. Calum mi je opisal situacijo na igrišču in takoj sem se odpravil k tebi. Vem, da so bili vse izgovori, a ugotovil sem, da ti moram dati čas. Dati času čas. Sovražim ta pregovor, a je res. Vedel sem, da te bom čakal, dokler ne nehaš ignorirat cel svet. In takrat, odločil sem se, da te nikoli več ne bom spustil," mislim, da so mi po licih začele teči solze, saj mi je obrisal lica in me nežno poljubil.
"Bella, Zach in Luke so bili tudi že čisto naveličani vse te drame in so se odločili, da te kar naravnost šokirajo. Očitno je delovalo, " se je navihano nasmehnil.(klikn)
"Ko so gosti vstopali sem bil čisto na trnih in kazalo je, da sploh ne boš prišla. Prišla si skozi vrata in vse v meni je zavrelo. Sploh nisem mogel odvrniti pogleda in prišlo je celo tako daleč, da sem se zmotil v tistem taktu hah," igrivo sem ga sunila v ramo.
"Jp, ti bom morala pokazat, kako se pravilno zaigra!" oba sva se zasmejala, ko sva se hitro zresnila.
"No, če bova še imela možnost za vse to . . ." besede so mi zastale v grlu. Kaj pa če jih bo Sylvia res izdala? Kaj pa če se bove morali z Bello od zdaj naprej skrivati pred nadležnimi paparaci in vsemi njihovimi fani? Moje misli je prekinil Ash, ki me je obdaril z varnim objemom. Zavzdihnila sem in se zbrala. Ne! Zach ima rešitev! Prav gotovo ima rešitev!
"No in zopet se je pojavila Syvlia in preprosto nisem mogel gledati, kako boš spet vse težave reševala sama in na lastno pest in jasno pokazal Sylvii, kje je njeno mesto. Odločil sem se, da se ne grem več njenih neiskrenih igric in odločil sem se . . . za naju," je lepo končal svojo pripoved.
"Iiiiin . . .danes sem prišel k tebi, saj bi te preprosto preveč pogrešal, če te ne bi imel ob sebi, ostalo pa itaq veš."
"Torej, če prav razumem, je Sylvia oblekla tisti pulover, ki si ga ti pustila v nabiralniku?" se je oglasil Michael. Oba sva ga pogledala in pokimala.
"Šmoren," je zmajal z glavo. Nekaj je še želel reči, vendar nas je vse vregl iz stola komaj pričakovani prišlek . . . je naša rešitev ali pa bo samo potrdil naše domneve in bodo fantje kar začeli pakirati kovčke . . .
************************
Next??? Kako se vam zdi??? Kakšne kritike? Pliis razpište se mau, ker se res matram z dougimi deli, samo za vas! <3 <3
Jutri pa prihaja ZADNJI DEL PRVE "SEZONE" MOJEGA FANFICTIONA!30. avgust 2014
Neeeeeeeeeeeeeeext prosim!!!!!
Kritika:
Ti ne pises dobro-ti pises odlicno:-);-):-D
30. avgust 2014
aaaaaaaaa js bom umrla tole je full full full popovno! ženska jst se ti klanjam kok je to popovno! kk lepo je blo ko ji je tk use razložu js sem kr sovzne očke dobla komi čakam da boš začela 2 sezono pisat! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!! <3
30. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
30. avgust 2014
u176150
u176150
Next
31. avgust 2014

Hoi!
Drage bralke,
hvala, hvala, hvala, da ste vseskozi spremljale moj fanfiction in ga popestrile s svojimi komentarji! Zahvaljujem se svoji najzvestejši bralki Ashton's Smile, ter : LondonKittyCat, h4mberger, Lucijaa:*, 5sos<3, sonček<3, ·•● poιѕoɴ ●•· , RσcкMєтαℓBιтcн✞, ...dreams..., ♥justme2♥, tiger***, •уσυηg gιяƖ• , torej vsem ki ste kdajkoli mojo zgodbo imeli za vredno za kratek napis in klik na gumb pošlji! Hvala tudi vsem, ki ste se proti koncu zgodbice bolj razpisale, saj sem veliko lažje pisala daljše in boljše dele! <3 Res ste mi polepšale poletje, upam da sem ga tudi jaz vam! No uglavnem jz zdej kle že čist u solzah, pa morm še ceu del napisat hah! In ja . . . zdej bo pršla šola ampak oblubm da bom objavlala vsaj 1 del tedensko . . . prvi del nove sezone pa izide 7.septembra! Love you all! In še zadnjič v tem fanfictionu: UŽIVEJTE!

********************************************************
46.DEL
Slišali smo, da je nekdo prišel in prav lahko bi bil prinašalec pic, a je mimo ovinka v dnevno sobo prišel Zach! Živčni smo vstali in mene bi Ash skoraj vrgel na tla. Zach se je ustavil sredi nas in zajel sapo.
"Sylvia je utišana. Za vedno." Za sekundo je bila popolna tišina, nato pa smo dojeli kaj pomenijo njegove besede in vsem se je strgalo. Začeli smo plesati po sobi in objemati drug drugega. Očitno smo preslišali zvonec prinašalca pic, saj je prišel v hišo in nas prekinil. Calum je plačal pice in šli smo jih jesti na vrt. Veselo smo se pogovarjali, dokler se nismo siti zleknili na travo in zrli v nočno nebo.
"Najbrž vas zanima, kaj se je pravkar zgodilo in kje sem bil cel večer," je počasi zamrmral Zach in se usedel. Vsi smo začeli prikimavati in pritrjevati.
"Sylvio poznam že dolgo časa. Poznam jo od takrat, ko sem začel hoditi z njo." Ta podatek me je tako šokiral, da sem se morala resno nadzorovati, da nisem glasno zavpila: ti si bil v zvezi z NJO!!?!
"Ja, vem . . . nekaj časa sva hodila, ko sem spoznal njeno starejšo sestro Emely, ki je mimogrede trenutno na univerzi v Melbournu, in sva se nesrečno zaljubila. Vedel sem, da sem ga še kako polomil, saj sem hodil s Sylvio. Z Emely sva imela kratko avanturo in želela sva se raziti, ko naju je zalotila Sylvia in mi zamerila do smrti. Emely je tako in tako odšla na univerzo, zato za to nihče ni zvedel. Mislim, da je ta čenča Sylvii pod čast, zato se je še kako potrudila, da je vse ostalo skrivnost. Od takrat naprej ima Sylvia fante samo za kratke avanture, saj misli, da smo vsi isti. Žal mi je, da sem ji moral to zakuhati. Tega si ne bom nikoli odpustil. In ja . . . od takrat naprej se mi je želela maščevati, kar ji je kar dobro uspelo," pogledal je mene in Bello, nato pa še vsakega poslušalca posebej.
"Sem Denisov best friend in kadar se kaj govori, je on zmeraj na tekočem. In tako mi je prišla na ušesa tudi umazana podrobnost glede Sylvie in njenih fantov. Lahko predvidevate, da ji niso sledili kar tako. Denis je bil tudi . . . zraven in tako mi je povedal to njeno skrivnost, vendar je eno od pravil tudi, da skrivnost ostane skrivnost, zato sem se pretvarjal, da nič ne vem. Vse do danes. Prekipelo mi je in moral sem se odločati med vami in med Denisom ter ostalimi in izbral sem vas. Ni mi preostalo drugega, ko pa sta Chloe in Bella tako srečne z vama. Lahko ste prepričani, da Sylvia ne bo nič zinila, Denis bo pa že preživel, saj tako in tako ni bil cel pri stvari. Trenutno sva na bojni nogi ampak bo . . ." je zavzdihnil Zach, jaz pa sem ga nemudoma hitela objet. Enako je namervala storiti Bella, zato sva se kar naenkrat znašli ob njem in ga prekucnili na travo. Vsi trije smo se zasmejali, midve pa se mu kar nisve mogle nehati zahvaljevat!
Na koncu se je izkazalo, da je tihi Zach vse rešil!
Kasneje ta večer, ko smo se končno odpravili spat, sem ležala v postelji, v Ashtonovem objemu. Oči so mi lezle skupaj, a je bil pogled na spečega Asha tako mamljiv, da kar nisem in nisem želela zaspat. Mesečina je svetila skozi zavese in osvetljevala razmetano spalnico. Treba bo pospravit, če misli, da bom še kdaj prespala tukaj, sem zaspano pomislila in v ujela odblisk mojega svilenega prstana. Jaka je z mano. Jaka bo vedno z mano. Ashton me je še močneje objel, kot bi vedel o čem razmišljam. Ashton pa me prav tako ne bo nikoli spustil, kar je meni čisto prav. Sem zadovoljna pomislila. Še zadnjič sem zaobjela pogleda nanj in zaprla oči. Tokrat sem si prvič zaželela nekaj povsem drugega, kot že toliko prejokanih noči nazaj: I wish that I won`t wake up with amnesia . . .

******************************************************
Kako se vam zdi zadnji del? Zanima me, kako vam je všeč celotna zgodba pa če bi kaj spremenile??
Moje lutke so "obstale", a jih obudim 7. septembra, ko bo izšel EP z novo skladbo Daylight . . .
. . . ~IWTICWUWA2: Daylight coming soon . . .
Do takrat pa napište, kaj mislte, da bo v naslednji sezoni oz. če imate kakršne koli želje in ideje, bom probala upoštevat Pa pustite se presenetit ker bo vredno branja
31. avgust 2014
u176150
u176150
Zakon jst bom brala
31. avgust 2014
waaaa zakoon
ja js bom itak da brala nasljedno sezonooo!!!!
31. avgust 2014
u127671
u127671
OHHH KOT VES JA TOLE JE BLO POPOLNO!!! IN JA KOMI CAMA NA NOVO SEZONO*-* TAK DA PROSIM DA MI POSLES KO JO BOS IZDALA NIMAM BESED KER..KER...SO LUKE ASHTON MICHAEL AN CALUM POPOLNI*---*
31. avgust 2014
To je moja najljubsa zgodba do zdaj na igrah 123 !!
Komaj cakam na novo sezono!
Zelo dobr pises!
Itd.
Cecse nadaljujem ne bom konc do nedelje
"CAW"
31. avgust 2014
omg tole je blo ful ful ful top, hudo, popovno! komi čakam nasledno sezono ker umerma hahah pa prosim prosim pošli mi ko boš začela na novo pista. v naslednjem delu bi lahka še več uklučevala otale... lahka bi se tut v krga drugega zljubila pač no kkr hočeš! oooooooo komi čakam!!!
02. september 2014
u172115
u172115
neeeeeeext
02. september 2014
Hey!
Draga pisateljica,
hvala, hvala, hvala, da pišeš ta amazayn phenomeniall fabulouis extraordinharry in brilliam fanfiction! <3
hihi si si brez skrbi da! :3
omg i can't wait! naiprei se opravičujem ker sm spustila nekaj nextov ampak mi je prenosnik crkno in niti nemorem vseh zgodb prebrat v dveh urah ko sem na bratovem prenosniku ugh -.- torei komaj čakam na 2 sezono hah <3 hočem link ko boš nardila in to prva! ok? :$ so excited :3 (mislim, da vem, da sem narobe napisala )
with love,
your reader,
Melani/Ella xx
04. september 2014
Dobra zgodbica <3
14. januar 2015
Ful ful dobra najboli next
06. april 2015
Link od nadaljevanja je tukaj: https://www.igre123.com/forum/tema/~iwticwuwa2:-daylight/75012/1 :* Hvala ti, da si si vzela čas in prebrala! <3
07. april 2015
O wow
ful doro pišeš
15. januar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani