u172115
u172115
neeeeeeeeeeeeext + hvala za posvečen next
18. avgust 2014
neeeeeee no kk se mi smilii naj že Ash pride k nje! pa jo naj objame pa poljubi! ooo PROSIM hitr napiši nov next js bom umrla kk žalostno je men solze tečejo:'(
+hvala za posvečen next<3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
18. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeext!!
18. avgust 2014

Haaai! Ready na nov del? Cause I am!
Posvetila ga bom ♥justme2♥ .
Uživejte!!!
********************************************5SOS*************************************************************
36.DEL

When I close my eyes and try to sleep
I fall apart, I find it hard to breathe
Bella me je zopet prišla nahranit in preverit mojo temperaturo. Dnevna svetloba je bila nadležna, saj me je spominjala na to, da tam zunaj še obstaja nekaj, neko življenje. Da so ljudje še vedno srečni, čeprav . . .
"Chloe, to je doktor Sebastjan," je nenadoma moj tok misli prekinila Bella.
"Hello, Chloe," je prijazno začel pogovor z mano. Želela sem, da gre stran in me pusti na miru. Bila sem tiho, še vedno obrnjena na drugo stran, stran od dogajanja. Prijateljsko se je usedel zraven mene in začel nekaj čebljati, medtem pa je preveril moj srčni utrip, ki ni bil ravno zadovoljiv ter mojo temperaturo. Po nekaj minutah pregledovanja, je rekel: "Naju lahko malo pustiš sama, Bella?" Najbrž je prikimala.
"Hvala," je zaupno rekel zdravnik in se obrnil nazaj k meni.
"Mislim, da tvoja bolezen izvira iz tukaj notri," je nalahno s kazalcem potrkal po moji glavi.
"Ker torej nimam zdravila, in lahko bi ti dal kaj brezveznega, samo da bi se Ernestu in Ann zdelo, da imata vse pod nadzorom, se bova drugače zmenila," je začel pogovor, katerega se sploh nisem nameravala udeležiti.
"Ne glede na to, kakšne težave imaš in . . . kako globoko si zabredla," s prstom je šel čez moje brazgotine od rezanja. Zdrznila sem se in se usedla. Odprla sem oči in ga pogledala. Bil je prijazen moški srednjih let. Zdel se je vreden zaupanja, a trenutno nisem zaupala nikomur.
"Vedi, da je tukaj vedno nekdo, ki mu je mar. Nisem psiholog, sem zdravnik. Sam imam 2 otroka, najstnika pravzaprav in vem da se vam zdi, da imate največje težave na svetu in da je kar konec sveta, ko doživite neko razočaranje, prevaro itd. ampak to sploh ni res," pozorno sem ga poslušala in globoko, globoko v sebi sem se zavedala da ima ta zdravnik še kako prav, le da je bil ta del mene predaleč. Predaleč in preboleč, da bi ga še kdaj odprla.
"Z Bello in Zachom ste dobri prijatelji, ne?" pomislila sem nanju in nekje v meni je vzklila majhna iskrica, ki je kmalu ugasnila. Seveda! Še enkrat sem pogledala njegov obraz in ugotovila, da sem ga že nekajkrat videla. On nam je ponavadi kupoval sladoled, ko smo se z Zachom in Bello igrali po avstralskih ulicah skupaj z dvema otrokoma, ki sta bila najbrž njegova. Imen se ne spomnim več, a spomini so prelepi. Brezskrbno otroštvo. Zopet mi je solza spolzela po licu.
"Njima lahko zaupaš. Torej, Ernestu in Ann bom rekel, da je samo nek nov prehlad, naj skrbijo da ti bo toplo in da ne boš podhranjena in bo v dveh tednih v redu, prav?" Tiho sem ga gledala.
"Obljubi mi, da ko te bom naslednjič obiskal, bo to le zaradi preventivnega pregleda. Dva tedna sta več kot dovolj," mi je še požugal in odšel skozi vrata. V sobo je planila Bella in me objela.
"Ne morem te gledat take! Prosim, prosim povej mi, kaj je narobe! Sebastjanu prav nič ne verjamem," je obupano moledovala Bella. Opazila sem, da se ji nabirajo solze v kotičkih očes.
"On je . . . on je tisti gospod s sladoledom ne?" sem spremenila temo.

Bella se je zasmejala:"Jp. Sladoled po 10, kdor ga kupi, se zastrupi, kdor pa ne . . ."
" . . . pa umre," sem jo dopolnila in Bella je naredila "dead face". Zasmejala se je, jaz pa nisem mogla. Se bom sploh še kdaj smejala?
"Nisi še pripravljena, ne?" me je pogledala. Pogledala sem stran.
"Samo . . . ne ponovi več iste napake. Ne poškoduj se več, prav?" je plaho vprašala, jaz pa sem počasi pokimala. Obljuba je strašna, ampak po drugi strani pa . . . Bello imam rada. Vstala je in hotela odit iz sobe:"Moram naredit večerjo . . . "
"Bella . . . " sem jo prekinila, da se je obrnila na petah.
"Ja?"
"Lahko zagrneš žaluzije?" Nekaj časa sva se samo gledali, nato pa se je počasi odpravila proti oknom. Sobo je zagrnila prijetna svetloba, ki me je nervirala že cel dan.
"Hvala," sem zamrmrala in se prepustila spancu. Moji možgani preprosto niso hoteli dojeti trenutno dogajanje, sploh pa so želeli blokirati srce, kolikor ga je pač ostalo. Zato mi ni preostalo drugega, kot spanec . . .
***********************************************************
Next??? Hvala vsem ki berete in komentirate!! <3
19. avgust 2014
u127671
u127671
jojjj!! daj no moreta prit skupi:'(
neeeeeeeeeeeeeext!!
19. avgust 2014
u176150
u176150
Next
19. avgust 2014
strinjam se z ✞Kirco✞ res bi že mogla prit skupi bi biu že cajt upam da se bo v naslednjem delu prikazau pri nje v sobi hitr napiši nov del prosim! <3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!! <3
19. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. avgust 2014
kak me ni ju spraviš narazen >.<
zdei more bella it k luku in povedat za chloe-ihino stanje in luke bo povedal ashu in ta bo šel k chloe in bosta vse razčistla :3
evo vse se da popravit ;3
neeeeeeeext <3
19. avgust 2014

Hei!
Mau še potrpte! Ne gre use tok hitr!
Ta del bom posvetila ·•● poιѕoɴ ●•· in sonček<3 . Hvala usem za komentarje!!
Uživejte!
*******************************************5SOS************************************************************
37.DEL
Sometimes I start to wonder, was it just a lie?
If what we had was real, how could you be fine?
Spet in spet so se mi pojavljala taka vprašanja. Najbolj me je prizadelo to, da mi ni svoje odločitve povedal že v soboto, ne pa da me je pustil čakati! Uh! Najbolj pa me zanima to, zakaj je sploh pustil, da so šle stvari tako daleč?
Ležim, ležim, ležim. Spim, spim, spim.
Moje mišice so zagotovo že splahnele, sem pomislila. Zdaj ko ne hodim več tečt. Presenetilo me je, da me noge niso prav nič zasrbele, kot so me včasih po kakšni bolezni, ko sem dolgo ležala v postelji. Ne, ne. Tokrat mi je čisto pasalo ležati.
Zavzdihnila sem in se obrnila na drug bok. Zaslišala sem zvonec. Čez nekaj časa je prišla Bella v mojo sobo. Ah, najbrž pride sporočit, da gre kam z Lukom. Tudi Zach in Lily sta srečen par. Samo jaz imam vedno težave!
"Hej! Chloe, Ash je prišel," je naznanila Bella, jaz pa sem kar poskočila.
"Reci da me ni doma," sem hitro zašepetala, kot da bi me lahko slišal.
Bella me je presenečeno premerila, nato pa spustila glasen: ajaaa!
"Ali pa da se tuširam," sem hitro dodala.
Bella se ni premaknila z mesta.
"No daj že no!" sem obupana glasno zašepetala.
"Bella!"
"Če pa . . . zakaj?" usedla se je k meni na posteljo. "Chloe zakaj?"
Nekaj trenutkov sem premišljevala nato pa počasi začela:"Nekdo mi je enkrat rekel, naj delam, kar čutim. Nekdo mi je rekel, naj se smejim, če se želim smejati in naj jočem . . . če želim jokati."
Nekaj časa me je samo gledala, nato pa me nežno objela.
"Ampak . . ."
"Pojdi in mu reči, da sem pod tušem," sem jo odločno prekinila.
"Rekel je, da bo čakal nate, veš," je zamrmrala. Spomnila sem se na mobitel. Ah, najbrž se je spraznila baterija, zato ni nič več klicev in podobno.
Počasi je vstala. In se odpravila k vratom.
Po licih so mi spolzele solze. Ena mojih lastnosti je, da vztrajam do konca, čeprav včasih potrebujem nekoga, ki to prepreči . . .

Pridružil se mi je tudi dež, ki je vedno močneje trkal na zatemnjena okna. Zvečer se je pojavila Bella z večerjo. Pojedla sem, nato pa zagledala solze v Bellinih očeh.
Zazrla sem se vanjo, ona pa je popustila:"Pustila sem Luka."
Osuplo sem jo pogledala in glasno vprašala:"Naredila si KAJ?"
"Pustila sem Luka," je komaj izustila iznad solz "ker . . . ker . . . ne morem bit jaz z njim in vsa srečna, medtem ko si ti tako na tleh in . . . in . . . nenehno sem pri njih, namesto pri tebi in . . . itaq se ne bi obneslo . . ." je hlipala Bella.
Obupana sem poiskala mobitel in ga priključila na napajanje. Bello se je stisnila k meni in zaspala. Potiho sem vstala in poiskala v imeniku Luka.
Nekaj časa je zvonil, nato pa se je Luke z zlomljenim glasom oglasil.
"Hoj, Chloe tukaj," sem odzdravila.
"O Chloe!" je rekel naglas, da sem ga hitro utišala.
" . . . in lej . . . ne vem kaj je z njo narobe ampak ne je poslušat! Včasih kar nekaj začne trapat in . . . jutri jo pelji ven, boš?"
Nekaj časa je bila tišina in lahko sem slišala, kako je dihal.
"Okej."
Zadovoljna sem hotela prekinit, ko je hitro rekel:"Ampak Chloe, kaj se dogaja s tabo? Ashton te proba . . ."
To kar se dogaja med nama z . . . bobnarjem, se ne tiče naju," sem besna zašepetala v telefon in prekinila. Vrnila sem se v toplo posteljo in zraven Belle zaspala. Zunaj pa je še vedno padal dež . . .
*****************************************
Next??? Tole je biu en bl kratek del ampak se mi nekam mudi! Prosim kakšen next več?? Hvala vsem, ki berete!!
20. avgust 2014
ooooooooooooooooooo umrlaaa booom če danc ne napišeš nadeljevanja!!!!!!!!! in naj pride skozi balkon do nje sam da ji pive da jo ma rad!! karkol sam da sta spet skupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja pa NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!
20. avgust 2014
aaaa a si normalana js bom znorela če ne prideta skupi!! js sem čisto nora na tole zgodbico in res PROSIM PROSIM če lahka še dnas napišeš en del js bom umrla! zdej še pa Bella pa Luke ko sta tk kjut skupi pa si še njuju narazen sprajla upam da se bo vse uredilo tala zgodbica je res najbolša! upam da je nikol nboš nehala pisat! hvala za posvešen next<333
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!<3
20. avgust 2014
u172115
u172115
neeeeeeeeeext
20. avgust 2014
u176150
u176150
Next
20. avgust 2014
učeri nismo mel inerneta! dones popoudne pride next
22. avgust 2014

Hoj! Hvala vsem za komentarje, ta del posvetim ...dreams... ! Uživejte v dnevu in v novem delu! Hope you`ll like it!
********************************************5SOS*************************************************************
38.DEL

Sreda:
- dihala, ležala,jedla, spala, poslušala mp3
-Bella in Luke sta šla na piknik, rezultat=oba happy, happy, happy in love

Četrtek:
-dihala, ležala,jedla, spala, poslušala mp3
-morda bi lahko sama jedla?

Petek:
-dihala, ležala, sama pojedla zajtrk in kosilo, poslušala mp3
-uh, smrdim!

Sobota:
-dihala, ležala, sama pojedla vse obroke, poslušala mp3, dokler mi ni crknil
-preoblekla sem se v sveže cunje
-bi lahko živela življenje drugih?

Nedelja:
-dihala, ležala, sama pojedla vse obroke, poslušala mp3, ko mi ga je uspelo napolnit, poslušala Bello glede ponovnega srečanja z Lukom in kako sta skupaj pogledala grozljivko (presenetljivo, a obnove filma mi ni znala povedat!?)
-Bello sta poklicala Thomas in Oliver, saj sem nekako izgubila svoj mobi
-še enkrat: bi lahko živela življenje drugih? . . . samo sprehajanje, pogovarjanje, opravljanje različnih opravil . . .

Ponedeljek:
-dihala, ležala, sama pojedla vse obroke, poslušala mp3
-preoblekla se v sveže cunje in preoblekla posteljo
-morda bi lahko poskusila, kaj me pa stane? Okej ne! Niti slučajno se ne morem soočit s svetom, še posebej pa z vsemi srečnimi ljudmi . . . I need more sleep!

Torek:
-dihala, ležala, sama pojedla vse obroke, poslušala mp3
-imela bližnje srečanje z britvico, a sem jo po 3 urnem strmenju vanjo pustila pri miru . . . proud, proud, proud!
-poslušala Bello o prečudovitem Luku in njegovem glasu, ko ga je poslušala na vajah v studiu
-tudi Lily in Zach sta se danes dobila in gledala filme

Sreda:
-dihala, ležala, sama pojedla zajtrk in kosilo, poslušala mp3
-naj si umijem lase?
Sredi mojega dolgočasnega razmišljanja je v sobo planila besna in odločna Bella . . .
**********************************
Next??? Prosim kakšen next več! Pa hvala vsem ki berete!! <3
22. avgust 2014
u176150
u176150
Next
22. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. avgust 2014
hvala za posvečen next <3
to ja bella bo to zdei vse skupaj rešla *proud on her*
neeeeeext <3
22. avgust 2014
u172115
u172115
hvala za posvečen next hihihi naj bo še en next dons plosiiiim na mojo željo

N
E
X
T
!

N
A
J
B
O
L
J
Š
A
Z
G
O
D
B
A
E
V
E
R
!
22. avgust 2014
aaaaaaaaaaaaaaa obijaš me resno naj se že kaj zgodi! upam da jo bo Bella sprajla vn z postle pa da bo šla do njega pol ju bo pa on povedu kk jo je pogrešu pa vse... hitr napiši nov del<3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!<3
22. avgust 2014
Hei! Hvala za use komentarje! Del bom posvetila 5sos<3 ! Uživejte!
************************************************5SOS**********************************************************
39.DEL
Bella je vsa besna in odločna planila v sobo naravnost k oknu. Na silo je odstrla žaluzije na oknih in se obrnila proti meni.
Svetloba me je zaslepila, zato sem se zvila v gubo in se delala, da me ni.
"Dosti mi je tega sranja!" je naglas rekla. Tiho je stala tam, jaz pa sem si samo želela, da gre in me pusti samo v moji žalosti. Ko se kar ni premaknila z mesta, sem se počasi zravnala in jo pogledala.
Razkoračena, z rokami v bokih je stala sredi sobe in me odločno gledala. Obrnila sem se stran od nje, vendar je bila v dveh korakih ob meni in potegnila vse odeje z mene. Seznanila me je z delčkom realnosti, saj sem bila izven objema svoje varne, tople odeje še bolj ranljiva. Usedla sem se in ji tokrat namenila vso svojo pozornost.
Z rokami sem poskušala omejiti svetlobo, ki je nervirala moje oči.
"Ob 20.00 prideta Thomas in Oliver," je hladno rekla, a je vseeno pričakovala nek odziv od mene. Ni ga bilo, zato je nadaljevala.
"Ob 21.00 pa vsi drugi. Čez 1h pridi dol na večerjo." Odšla je proti vratom, vendar sem presenečeno vprašala: "Kako to misliš drugi?"
Obrnila se je in hladno rekla:"Lily, prijatelji od Zacha, nekaj mojih prijateljic, Thomas in Oliver pa moja sestrična, ki je spet v Sydneyu pa Luka. Z Zachom bova priredila zabavo."
"A pridejo še ostali . . ." sem začela, a končati nisem mogla. Daj, daj reci Ashton, daj reci!- sem prigovarjala a usta niso hotela sprejeti ukaza.
"Ne. Ampak zakaj te to sploh briga? Kje je stara Chloe, a? Chloe, ki se ni brigala za druge razen za tiste, ki jih ima rada? Chloe, ki je bila samozavestna mrha na vseh večjih zabavah v Sydneyu?" Odšla je iz sobe, jaz pa sem ostala sama v hladni in preveč polni svetlobe sobi, z nešteto vprašanji. Možgani so mi delali sto na uro. Pa kaj! Tudi če pridejo! Če so oni (beri Ashton) lahko šli naprej, bom tudi jaz! Iz nekje se je zaslišala:

Najbrž ima Bella prižgano medtem, ko pripravlja zabavo. Pogledala sem na uro. 18:24. Shit! Čez pol ure moram dol na večerjo! Pognala sem se proti kopalnici. Bellino vedenje mi je dalo moč, bila mi je za zgled. Sprožila je nek mehanizem v meni, ki mi je povedal, da si že dolgo dolgo nisem umila las in da pošteno smrdim, zato sem kar samodejno šla pod tuš. Ko sem se osvežila, sem ugotovila, da sem res lačna. Oblekla sem se v nove skinny črne kavbojke, ki mi naredijo res zakon noge in rit (ne vem, kako mi jih je uspelo dobiti, saj me ni prav malo skupaj) ter turkizen pulover nežne barve s črnim napisom I`m back bitches! Po dolgem času sem se skrivoma čisto malo nasmehnila- haha napis se pa res ujema s trenutno situacijo. Zunaj je še vedno padal dež. Lase sem si posušila in stekla na večerjo. Zamujala sem 10 min., vendar to ni nikogar motilo. V kuhinji so bili Zach, Bella in Luke. Vsi so me samo pogledali in se obnašali, kot da nisem zadnjih 10 dni preživela izključno v postelji v sobi kjer je moje meso skoraj začelo propadati zaradi premalo svetlobe, prenizke temperature in podhranjenosti. Zagrizla sem v palačinke in 2 pojedla v parih grižljajih kar tako, brez namazev. Bella me je skrivaj opazovala in dvignila sem palec. Res so ji uspele! Brezskrbno so kramljali o prihajajoči zabavi, jaz pa se nisem mogla odločit, ali me to moti ali ne. Sem želela, da me objamejo in pocrkljajo, kot dolgo izgubljenega otroka? Najbrž. Ampak vseeno mi je bilo neznansko všeč to, da ne silijo vame.
Počutila sem se kot majhna punčka, ki bi se rada spomnila, kako se nasmeje, kako je biti srečen in kako je biti zalj. . . srečno zaljubljen.
Brez pomote: če si zaljubljen še zdaleč ni v redu!- sem sklenila in zaključila z večerjo. Pognala sem se po stopnicah, ko je zazvonil hišni zvonec.
"Chloe, a greš ti?" je zaklicala Bella. Spremenila sem smer in odšla odpret. Bila sta Thomas in Oliver. Oba sta me objela, nato pa sem jima razkazala hišo. Ura je bila prav kmalu 20.56 in ker se nam ni dalo pomagati pripravljat zabavo (oz. biti organizatorjeva lutka za premikanje zvočnikov itd.) smo se skrili na zatemnjeno stopnišče.
Bella nas je nekaj čez devet našla in nas okarala. Oliver je Bello kar požiral z očmi in bilo mi je iskreno žal zanj. Vse nas je povabila v skupen prostor (dnevna soba preurejena v disco), saj se je zabava počasi začenjala. Prestregel jo je Luke, ki jo je od zadaj objel in poljubil na vrat. Bella je zardela in vrnila poljub. Predstavila ju je Luku, nato pa sta z Lukom odšla. Oliver me je žalostno pogledal:"On je njen fant, ne?"
Tiho sem pokimala.
"Pa ti, maš ti fanta?" se je hitro "neopazno" pozanimal še Thomas. Razmišljala sem o vprašanju.
Počasi sem odkimala, medtem ko mi je srce noro poskakovalo. Sem sploh kdaj bila punca Ashtona Irwina?
"Bella je nekaj omenila ja," je pokimal Oliver.
"Je pa res moral biti prasec, da je prizadel tako super punco!" je kar poskočill Thomas.
Poskušala sem si nadeti brezbrižen obraz, da bi vse zanikala, ko je pogovor spet prevzel Oliver.
"Ne trudi se zanikat, ker nisi niti približno taka kot zadnjič. Kot bi imel pred sabo neko bedno kopijo Chloe. Tako brez smeha in iskric v očeh."
Jp, rekel je bedno. Bedno! Kar malo mi je zavrela kri v žilah. Jaz pa že nisem bedna! Počasi sem se začela prebujat. Včasih sem s svojim stilom, postavo in pojavo dajala vtis zanimive, simpatične punce in niti približno bedne! Tudi Thomas je vstal s stopnic in mi ponudil roko, da vstanem.
"Pridi, " je pomignil proti odsevu disco luči. Ravno se je začela naslednja skladba od 5sos (She looks so perfect) , ko sem počasi vstala in se začela spuščat po stopnicah.Zdelo se mi je, kot da je v živo, ampak Bella je rekla, da jih ne bo na zabavi. Najbrž so samo tako dobri zvočniki, sem pomislila in si začela dvigovat samozavest, da po dolgem dolgem obdobju preživetem alla jamski človek stopim pred "svet" . . .
********************************************
Next??
Za vs mam "nagradno igro" hehe
Tista k mi napiše najbl awesome komentar dobi posvečen naslednji del!
psst, don`t tell anyone: pa splača se haha

23. avgust 2014
omg js bom resno umrla! jeeej končno je pršla v z posle upam da bojo tam 5sos v živo špilali! Pol bo pa Ash-na tam vidla pa bo pobegnala vn nekam pa bo on kr tam sred muzike nho špilat pa bo za njo letev pol se bo pa kr odnekod Sylvia prikazala pa ga bo hotla zaustajt pa ji nbo ratalo! pol bo pa njo najdu nekje v gozdu pa se bota tam pogovorila sam ona ga bo skos zavračala pol jo bo pa poljubu pa si bota rekla da se ljubit pa bota noč preživela skupi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!
23. avgust 2014
u176150
u176150
Next
23. avgust 2014
THE BEST ZGODBICA !!!!!!!!
Neeext !
23. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!! + hvala za posvečen next<333
23. avgust 2014


Hoi! Ta del bom posvetila sonček<3 ! Hvala, hvala, hvala da si se tok razpisala!!! in ja . . . zmagala si nagradno igro haha
Pa hvala vsem za komentarje! <3 <3 Uživejte v novem delu!
****************************************************5SOS*****************************************************
40.DEL
Korak za korakom sem bila bližje koncu stopnic, pa tudi sobi, v kateri je bilo polno sreče, ljubezni , zabave . . . bom zmogla? Kolena so se mi zašibila, ko sem prišla do konca stopnic. Samo še par korakov, pa se bom znašla v disco sobi.
Spomnila sem se na ostro britvico, ki je ležala na polički v kopalnici. Najraje bi zbežala in spustila svojo živčnost ven skozi bolečino, ampak . . . pred mano je Oliver, za mano pa Thomas. Pa tudi . . . zakaj bi morala svojo žalost vedno lajšati z bolečino? Saj imam Bello in Zacha in . . . Ash je tisto noč res trpel ob besedi rezanje . . . najbrž mi je zato še manj do tega.
Vedela sem le eno: ne upam se ustaviti, da bi razmišljala, kajti če bi se, ne vem, kako bi sploh lahko nadaljevala. Spomnila sem se na to pesem:

“Oh oh oh I really don't care
Oh oh oh I really don't care ,” sem si tiho mrmrala, medtem ko je moja živčnost samo naraščala.
Oliver je že bil pri vratih in prijel za kljuko. Živčno sem vdihnila in se nenadoma sprostila: It'll be ok in the end...if it's not ok...it's not the end.
Thomas je vstopil, za njim še jaz, nato pa še Oliver. Dnevna soba je bila nabito polna, vendar sem vseeno ujela dogajanje na odru. Zadnje čase sem dogajanje okoli sebe dojemala počasi in v koščkih, a se je to začelo spreminjati in vračati v normalnost. Toda v tem trenutku sem zopet dojemala dejstvo za dejstvom:
- Zach nima tako dobrih zvočnikov.
- Bella je rekla, da ne bodo prišli.
- A so.
5SOS so stali na “odru” in še kako v živo peli She looks so perfect. Luke je ravno prišel do refrena, vendar nisem bila pozorna nanj. O ne, zanimal me je samo en par učk na prizorišču.
Obstala sem pri vratih in se nikamor premaknila. Zastal mi je dih, ko sta se najina pogleda srečala in jasno mi je bilo samo eno . . . I will be all that you want . . .

Zrla sem v njegove prelepe učke, ki so se zalesketale ob pogledu name. Bilo je, kot da bi se prebudila iz sanj, kot da bi se vrnila nazaj. Zgodilo se je ravno to, česar sem se bala. Ashton je v meni prebil še zadnji varovalni zid in vse kar sem v zadnjem tednu naredila se je zdelo naravnost butasto, otročje, bedno, naivno . . . sem res mislila, da ga lahko kar pozabim?
***************************************
Next?? Hvala vsem, ki berete + mau se razpište še ostali pliiis!
24. avgust 2014
(pa prva slikca je gif-klikn nanjo )
24. avgust 2014
u176150
u176150
Next
24. avgust 2014
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja si mogla tutki končat??? haa?? a resno???
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
24. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani