OMG KJE KONČAŠ? ČE SE MI NE SPRAVIŠ NEXTAT ... SE TI SLABO PIŠE X'D
zgodbica je super :3 všeč mi je da se ni kr takoj vdala glede na to da jo je že parkrat ''zavrno'' in je vstrajala naprei :3 karakterno so vsi super hihi :$
zach pa lily in pa bella in luke so mi sumljivi haha in to fuuuuuuuuuuuuuuul x'D
torej zdaj pride ash za njo v kuhinjo in se po vsedo zraven in pač bo vprašo kaj se dogaja in pač mu bo ona povedala za jaka in pač bo jokala in jo bo tolažo in pač pol mu bo povedla da bi rada bla z njim in hja mamo nailepši parček waaaaaaa <3
in pol bosta skupaj šla kam in hja oni sylviji povedla svoje oziroma vsai chloe bo x'D
torei meni zmankuje idej hah am upam da jih tebi ne kr nočem da se to kmal konča
super zgodbica hah jst svoji bff gnjavim da začne brat pa neče k že baje velik bere in to mnde sam 5 zgodbic haha sei ne am probala jo bom prepričat samo glede na to da je velik nextov že bo mal težje but i'll do my best <3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
with love, Ella <3
12. avgust 2014
Neeeext
12. avgust 2014
(klikn)
Hvala, hvala, hvalaaa vsem za komentarje!! Ella hvala da si se tako razpisala in evo pišem naprej! Ta del posvečam tebi Ella pa hvala ker "oglašuješ" !!! Užvejte!

*******************************************5SOS************************************************************
30.DEL
Koraki so postajali vse glasnejši, prav tako moje utripajoče srce. Morala sem resno nadzirati svoje pitje mleka, da se nisem zadušila s prevelikim požirkov, saj je bilo poleg požiranja treba še dihat! Uh, pitje mleka je pravzaprav zelo zakomplicirano dnevno dejanje!
Ashton je prispel v kuhinjo. S pitjem mleka sem raje prenehala. Vzel je piškot iz sredine mize, vzel stol in ga narobe obrnil ter se usedel nanj. Točno nasproti mene. Tiho me je gledal in jedel svoj piškot. Oh, gosh! Je sploh še lahko bolj seksi.
Opazila sem, da zaradi živčnosti butam z nogami v predale, zato sem takoj prenehala. Kar gledala sva se. Najbrž bi bilo dobro, da kaj rečem, če sem ga že zvabila sem. Pojedel je piškot. Z obema rokama se je naslonil na stol in se nanje naslonil z brado. Gledal me je. In jaz sem gledala njega. Potiho si je začel mrmrati neko melodijo.

"Veš, spomnil sem se na neko našo muzko. Greenlight," je nenadoma rekel v tišino.
"You got me where you want me,
I'm hanging on your every word.
It's such a twisted story,
How you got me,
Now you got me.
So let me give you what you need," je zrecitiral verz za verzom. Tiho sem poslušala in nisem želela, da se to sploh konča.
"It's taking me over.
I don't wanna play this game no more.
All you gotta do is tell me right now,
You want me right now, come on.
Give me the green light," je še zamrmral in me gledal. Ves čas me je gledal s svojimi lesketajočimi očmi.
"Potem pa najbolje, da začnem s svojo zgodbo," sem zavzdihnila in Ash se je s stolom pomaknil bliže. Bila sva kakšnih 20 cm. oddaljena drug od drugega z obrazom. Kako je pravzaprav visok ta popolni človek! Spustila sem vse zavore, pogledala skozi okno, ki ga je osvetljevala velika bela luna, iz rok sem dala kozarec z mlekom na pult in sklenila roke. "Začelo se je na neki zabavi. Bila sem jezna na prejšnjega fanta, Gregorja, ki me je zapustil in najprej sploh nisem želela na zabavo. Sara me je prepričala in sva šli . . ."

Prpovedovala sem počasi in opisala vsako manjpo podrobnost. Gledala sem belo luno in mu izpovedala svoje srce. Bilo je tako preprosto, a hkrati najpogumnejše dejanje v zadnjih mesecih. Ko je prišlo do dela z Jakovim rojstnim dnevom sem zaihtela in Ash me je prijel za dlani. Pogledala sem proti njemu in se niti za trenutek ustavila. Nisem smela.
"Bil je . . . bil je tako vesel! Ashton. Bil je tako vesel, a to je bila njegova smrt!" Jokala sem kot dež. Ashton pa je bil tiho. Nadaljevala sem s smrtjo, nato prvo rezanje. Opazila sem, da je Ash zatrepetal. Prišlo je do najinega prvega srečanja, kako sem v vsakem nejgovem smehu zaslišala Jako, v njegovem pogledu pa je venomer bila iskrica Jake. Povedala sem mu za drugo rezanje in Ashton je živčen vstal, odrinil stol ob mizo in se postavil do mene, čisto do roba pulta, na katerem sem sedela. Z roko je božal moje nadlahti. Stala sva v tišini, medtem ko so solze tekle z mojega obraza in se mi nabirale na bradi. In takrat sem razumela. Razumela sem, česa sem se pravzaprav bala.
Tiho sem spregovorila.
"Na začetku . . . na začetku so bili spomini tako blizu . . . ves čas sem mislila, da se bo pojavil in me objel, poljubil . . . lahko sem vonjala njegov vonj, slišala njegov smeh in čutila njegove ustnice na svojih . . . zdaj se ga spomnijam . . . in . . . bojim se . . . tako zelo se bojim . . . " potiho sem zaihtela " . . . bojim se, da se bom nekoč samo še spomnijala spominov."
Ashton je naslonil čelo na moje čelo in moje dlani vzel v svoje. Počasi je zavzdihnil in me iskreno pogledal. Z rokami je objel moja lica in rekel:"Vem."
Beseda mi je odmevala v mislih in naenkrat sem se zavedela, da sem popolnoma varna in da Ash to razume. On razune. Vračala sem mu pogled, ko me je nežno in počasi poljubil. Tokrat nisem stekla stran in zdelo se mi je, da Ashton kar čaka nato. Zdelo se mi je, da se bo umaknil, me pogledal in rekel:"Kaj a zdaj pa ne boš stekla stran?" Vendar ni. Namesto tega, me je še enkrat poljubil. Čutila sem, kako moj obraz kar žari od sreče in ljubezni. Vrnila sem mu poljub in si zamrmrala melodijo: "so kiss me, kiss me, kiss me."

Ashton se je potiho zasmejal v moje ustnice in skupaj sva naglas zapela. Ashton me je močno objel in dvignil s pulta. Odnesel me je v šotor. Ulegla sva se in obrnila drug proti drugemu. Prevrnila sem se v njegovo naročje in tokrat me je le objel. Podaril mi je poljub na lase in čelo. Stegnila sem se višje in mu dala poljub za lahko noč. Nato sem se zopet udobno namestila v njegovem objemu in samo poslušala bitje njegovega velikega lepega srca . . .
*************************************
Next??? Pa razpište se mal prosiiim!12. avgust 2014
Pa predlagam da date muzko čist potihem, da je sam kao za neko ozdaje.12. avgust 2014
*ozadje
12. avgust 2014
omg!!! končnoooo!! to se tok prfekt zgodbica! waaaa zgodilo se je to kar sem hotlaaaa!!! nikol ne nehat pisat te zgodbiceee!!!!<33

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
12. avgust 2014
aaaaaaaaa omg!!! jeeeeej končno sta se poljubila:$ <3 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
12. avgust 2014
hvala za posvečen next <3 hah počaki da jo prepričam pa se mi pol zahvali
končno se je zgodilo to na kar smo vse čakale že od začetka zgodbice .... skupaj staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <3
mislim da bi lahka zgodbico hvalila celo leto pa je nebi dovolj pohvalila, super je, popolno pravzaprav in piši še naprej če prav se ti mogoče ne zdi vredno ker nas je malo
bi se razpisala samo sem res hin ... >.< drugič bom <3
neeeeeeeeeeeext <3
13. avgust 2014
Ker vse pišete, naj zgodbo nikoli ne končam, sem se odločila, da ko bo tegale konec, bom naredila še drugo "sezono", ki bo imela naslov: ~IWTICWUWA2: Daylight.
Pisat jo bom začela septembra, ko izzide njihov EP Daylight Pa pisala bom veliko redkeje, ker bo šola itd., a obljubim da bo vsaj 1x na teden. No, tele zgodbice pravzaprav še ni konec, zato najbolje da pišem naprej! Del posvečam 5sos<3 in sonček<3 ! Uživejte!
*************************************************5SOS*****************************************************
31.DEL

Zjutraj sem se zbudila (pravzaprav je bilo že popoldne) in z Ashom sva bila sama v šotoru. Bila sem vsa prepotena, saj je bilo že tako vroče, poleg tega pa sem bila še zaprta v šotoru. Odprla sem oči in Ashton se mi je široko nagajivo nasmehnil.

"Heeej. Moja trnjulčica se je prebudila," se je nasmehnil in me nežno poljubil. Zasmejala sem se in mu vrnila poljub:"Yep. Zlobna vila je premagana." S tem sem mislila na Sylvio. Nekaj časa sva se samo poljubljala v objemu drug drugega. Nato pa se je zaslišalo:"Kaj pa ti tukaj?" Bila je Bella in začelo me je skrbeti. Zdelo se mi je, kot da sem zaslišala Sylvio. Nisem bila več zbrana in Ash je to opazil. Prenehal je s poljubljanjem in se vprašujoče zazrl vame. Jp, bila je Sylvia, ki se je z nekom pogovarjala. Mislim, da je bil Zach.
"Prišla sem na bobne. Ura je že 15:00," je razburjeno govorila s svojim tečnim glaskom. Ashtonovo telo se je napelo, kot da bi šele zdaj dojel, da je Sylvia tukaj. Poštekala sem: zlobna kraljica še ni premagana. Zaslišala sem korake proti najinemu šotoru. Hitro sem se zleknila čez Ashtonove prsi in ga strastno poljubila. Zadrga na vratih šotora se je odprla, midva pa sva zaključila poljub. Nedolžno sem pogledala proti vratom: "O. Sylvia." Počasi sem se skopala z Ashtonovih prsi in ga povlekla za roko:"Greva na zajtrk?"
Ashton je bil zmeden. Bila sem jezna nanj. Jasno mi je, da ne pozna Sylvie s stališča Belle, Zacha in mene, a da ji je lahko tako popolnoma nasedel? Uh! Moški! Čez 15 minut sva bila sama v Ashtonovi sobi, preoblečena in pripravljena na dan oz. popoldne. Med nama ni bilo več skrivnosti, zato sem stopila do njega, ga nežno poljubila in ga posadila na posteljo. Usedla sem se mu v objem.
"Da razčistiva nekaj. Torej . . . vem, da sta bila s Sylvio že prej prijatelja . . . ali pa morda kaj več," hotel je nasprotovati, vendar sem mu nežno pritisnila prst na usta: "in vem, da hodi k tebi na bobne kot jaz. Predvidevam, da sta se tudi že poljubila. Ne vem do kje sta šla, ampak vidim da nekaj ni v redu s tabo." Tiho je zrl vame.
"Predlagam torej, da imava en dan prost. Ti pa se odloči, katero boš izbral. Jaz ali Sylvia" S tem sem mu jasno pokazala kaj si mislim, poleg tega pa vse postavila na kocko. Konec koncev lahko izbere tudi Sylvio, ne? "Če izbereš mene, nočem več, da se družiš s Syvlio. Nikoli več je sploh nočem srečati. Pa ne zaradi ljubosumja, saj je okoli tebe vsak dan na tisoče punc. Če pa izbereš njo, lahko prekineva vse stike, če boš tako želel."
(neki podobnga)
Pozorno me je gledal in počasi pokimal. "Ampak s tabo ne bom nikoli prekinil stikov," je omamljen zamrmral. Nasmehnila sem se-vsaj to. Strastno sem ga poljubila, nato pa naju je prekinil mobitel. Oglasil se je.
"Sylvia. Moram na bobne," dal mi je še zadnji poljub in skupaj sva se odpravila k vratom.
"Jutri mi sporoči, prav?"
Pokimal je in odšel v studio, jaz pa sem se spustila v pritličje in skupaj z Bello sva odšli v našo hišo. . .
****************************************
Next???? Kdo je za to, da septembra začnem z ~IWTICWUWA2: Daylight?? Hvala za vse komentarjee!! <3
13. avgust 2014
JS SEM ZA!!! ker se res naj bolša zgodba, vsak dan grem gledat če si že napisala next pa ne vsak dan skor vasko uro pridem gledat če si že kaj napisala!<3 js se že full veselim drugega dela
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
+HVALA ko si mi next posvetla<3
13. avgust 2014
jt sem zaaa!)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
+hvala za posvečen next<33
13. avgust 2014
u127671
u127671
asdfghjklčćž next*--*+nova bralka
13. avgust 2014
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz! <3
next <3
14. avgust 2014
popoudne pride next
15. avgust 2014

Odločitev je padla haha. Septembra bom začela z ~IWTICWUWA2: Daylight, do takrat pa pišem naprej prvo "sezono".
Hvala vsem za komentarje, ta del pa posvetim novi bralki: ✞Kirco✞
Uživejte!
*****************************************5SOS**************************************************************
32.DEL
Najprej smo si res skuhali kosilo. Zach in Bella sta bila vsa razburjena zaradi ponovnega snidenja s Sylvio, jaz pa pravzaprav ne.
. . . "veš, občutek imam, kot da . . . ne kot da sem ga prebolela, ampak . . . končno se ne bojim več, da ga bom izgubila al neki. Vedno je z mano, v mojem srcu in Ashton se strinja. Glede Ashton pa . . . ne obremenjujem se preveč s tem, ali bo izbral mene ali Sylvio, ker mi je preprosto všeč misel, da sem bila BILA nekoč všeč Ashtonu Irwinu. To bo res zanimiva zgodba za vnuke pa čeprav morda ne bodo iz najine krvi."
Imela sem velik govor, saj sem morala Sari vse natančno opisat. To je bil odgovor na vprašanje, če sva z Ashtonom zdaj v zvezi.
Sara me je nepremično opazovala. Kot da mi ne bi verjela.
Bil je večer in sonce je počasi začelo zahajati. Imela sem prižgano:

" . . . Cause I know what'll happen
If we get through this

And if the earth ends up crumbling down to its knees baby
We just gotta get out
We just gotta get out . . ." Sara je bila tiho, medtem ko sem poslušala pesem.
"Res verjameš v to, ne? Prepričala si samo sebe, da . . . " je zamišljeno začela in se neneadoma ustavila.
"Da kaj?" sem začela biti rahlo živčna.
"Ahh . . . pozabi. Brezveze," je zamahnila z roko. In iz nekega neznanega razloga sem raje ostala tiho, namesto da bi jo začela prepričevati, naj mi pove.
"Samo . . . jutri se morave obvezno slišat na sykpu," se je nasmehnila in s tem sva končali to temo. Sara je začela pripovedovat o nekem Marku na morju, jaz pa sem s kotičkom očesa opazila postavo ob oknu studia. Bil je Ash.

skozi odprto okno se je zamišljen in namrščen naslonil na okensko polico.(ni okenska polica ampak rečmo da neki tazga )
Takoj sem pomislila na njihovo pesem: Lost boy, saj je izgledal točno takšen. Izgubljen, zamišljen in . . .
" . . . si moreš mislit! Kar vprašal me je!" je zavpila Sara in pozornost sem preusmerila nanjo. Skupaj z njo sem se smejala in dodajala smešne komentarje. Sonce je zašlo, a je bilo še zmeraj vroče ozračje. Sara se je počasi poslovila, jaz pa sem ostala še nekaj časa na balkonu. Skrivoma sem opazovala božanstvo nasproti balkona in si najbolj želela le njegovega varnega objema. Okej no, pa še poljub ali dva zraven.
Ampak ne! Ne smem ga omejevati pri odločitvi! Ahhh . . . res ga lahko izgubim ne? Ampak . . . tudi če se to zgodi . . . nekoč mi je Ashton Irwin prostovoljno dal poljub. Tudi to nekaj šteje . . .
********************************************
Next????? Torej . . . kaj mislite, da se bo zgodilo???
15. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
15. avgust 2014
pomojem se bo ash za Sylvio odloču zato ker se bo mogu (sam nevem zaka ) pol bo pa ona full potrta pa vse čeprav jo Ash ljubi bo mogo bit z Sylvio al pa neki takega se bo zgodlo
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
15. avgust 2014
u127671
u127671
Ajuj razjokala sm se:''')
Okej tole je tak cute*---*
Res hvala za posvečen next!!!<3
Dve ožnosti sta da zbere Sylvio al pa njo ampak srcno upam da bo zbral njo haaha ker drugac mi bojo solze tekle v potokih pomoje haha uglaunem to je tvoja odlocitev kaj se bo naredlo ker ti sama to najbl ves<3
ja logicno da neeeeeeeext!!!
15. avgust 2014
u172115
u172115
neeeeext + nova bralka
upam da se bo za chloe odloču
15. avgust 2014
Hooj! Hvala za komentarje! <3 Ta del posvečam novi bralki ...dreams... !
Uživejte!
**********************************************5SOS**************************************************************
33.DEL
Naslednje jutro sem se odločila, da presenetim Zacha in Bello in za zajtrk spečem palačinke. Bile so naravnost božanske in iz postelje so privabile moja najboljša prijatelja. Zaspana sta privohljala v kuhinjo in me objela ob pogledu na pripravljeno mizo in dišeče palačinke. Bila sem vsa zadovoljna, da so mi tako uspele, a sem vedela, kaj je tista skrivna sestavina. Ljubezen.

"All I need`s a little love . . . " sem si prepevala med hojo do sosedov. V naročju sem držala Ashtonov pulover, ki je na žalost izgubil vonj po njem in skrivoma sem načrtovala krajo novega puloverja. Nestrpna sem pritisnila na zvonec. Saj bo izbral mene, ne? Mora me izbrati, kajne? Zavzdihnila sem, ko se ni nihče oglasil in ponovno pozvonila. Moja živčnost je samo naraščala in pomislila sem na najhujše. Pogledala sem na uro. 18:00. Danes je sobota. Zakaj jih ni d. . .-AJA! Danes je še zadnji od treh koncertov! Zasmejala sem se sama sebi in pulover položila v poštni nabiralnik. Naj bo to majhno presenečenje zanj, ko se vrnejo s koncerta. Bella me je nestrpna pričakovala za vrati hiše in se skupaj z mano smejala, ko je ugotovila, zakaj jih ni.
"Ah, boš morala pa še do jutri počakat," se je smejala tudi Sara iz Skypa, ko sem ji ponovila vso štorijo.
"Hah, sem se že bala da jim bo zvonec odpadel . . . "
Morale sva zaključit, saj smo se skupaj z Zachom in Lily odpravili v gledališče. Midve z Bello sva oblekli bff majici, ki sva jih kupili nedolgo nazaj in pa kratke hlače-Bella, krilo-jaz. Pozno ponoči smo prišli nazaj, a vseeno ne dovolj pozno, da bi bili naši sosedje že doma, zato sem se malo razočarana odpravila spat . . .
*******************************************
Next???
16. avgust 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! NUJNO!!!!!
16. avgust 2014
neeeeeeeeeext!
16. avgust 2014
Čeprou sta samo dva nexta, bom vseen nextala, ker je bil prejšnji del kratek. Hvala sonček<3 in 5sos<3 ker pišeta komentarje!! <3 <3 Uživejte!
*****************************************************5SOS*************************************************
34.DEL
Napol zbujena sem pogledala na uro: 6:00. Počasi sem zaspala nazaj.
Spet sem se zbudila. 6:30. Pa spet sem zaspala.
7:00. Šele!
7:15. Pa kako! Saj sem šele 15 minut nazaj pogledala na uro!
7:40. Shit!
8:00. Okej dost mam! Vstala bom!
Pretegnila sem se in vstala in postelje. Iz navade sem pogledala skozi okno, na sosednjo hišo in ujela sem žogo, ki je padla skozi koš. Srce mi je podivjalo. Ashton! Mora biti Ashton! Počasi sem odprla balkonska vrata in stopila v svež jutranji zrak, ki je objel moje telo, da me je nežno zmrazilo.

Tapkanje žoge . . . tako bo kot moje prvo jutro tukaj, sem se nasmehnila in stopila k ograji balkona. Pričakujoč seksi Ashtona s košarkaško žogo pod roko, mi je zastal dih. Calum se je ozrl navzgor in mi pomahal. Pomahal pa mi je še nekdo . . . srce mi je zastalo in se mi počasi lomilo na koščke.

Še minuto prej je veselo divjalo, zdaj pa je bilo polno grozne bolečine, ki je šepetala: sama si kriva, sama si kriva. Temperatura srca se je iz vročine začela prelivati v hlad.
Spodaj je bila . . . ona. Široko se je nasmehnila, ko se je obrnila in videla, komu maha Calum. Tudi sama je pomahala. Calum mi je začel nekaj vpiti, vendar je šlo skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven. Opazovala sem le njo. Njo, z njegovim puloverjem.
"Oh, postaja že prav vroče!" je pomenljivo vzkliknila in si počasi slekla Ashtonov pulover. Jp, tistega, ki sem mu ga pustila v nabiralniku. Morala sem se prijeti za ograjo, da nisem zgrmela v globino, ki je nastala okrog mene. Objela me je črnina in videla sem samo še njen hihitajoč obraz. "Še dobro da mi je Ashton včeraj posodil svoj pulover, ko sem prišla k vam . . . oh . . . oziroma danes," se je naprej medeno hahljala Sylvia, mene pa vedno bolj rinila v prepad okrog mene.
Ne! - sem kričala, ujeta v svojem telesu! Ne! Ne! Ne sme-ne more biti res! Ne!
Zlobna kraljica je začarala princa. In premagala trnjulčico. S kotičkom očesa sem zaznala postavo, ki je smuknila skozi balkonska vrata in se pridružila Calumu in Sylvii, a on zame ni več obstajal. Nič več ni bilo važno. Počasi sem se zasukala stran, stran! od balkonske ograje in dogajanja okoli mene ter počasi a vztrajno stopala proti varnemu zavetju svoje sobice v Avstraliji.
Vedno bolj me je zagrinjala črnina, jaz pa sem se počasi ulegla v še vedno toplo posteljo, se ovila v deko (pravzaprav je postalo kar naenkrat zelo mrzlo) in tonila v dolg dolg trnjulčin spanec . . . brez princa, ki bi me rešil . . .


******************************************************
Next??? Proosim mau se razpište!
Pa hvala vsem, ki si vzamete čas in berete moje bloge!! <3 <3
17. avgust 2014
u176150
u176150
Aaaaaaaaaa use sm prebrala zakon neeeext
17. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeext!!
17. avgust 2014
aaaa a si resna kk lahka tuki končaš!?!?!? omg a sem ti že povedla da je to najbolša zgodba!?!? ker je definitivno!!!! aaa komi čakam da napišeš nov next upam da ga boš že dons napisala ker bom umrla če ga neboš! <3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
17. avgust 2014
NEEEXT!!!!!!!!!!!!
18. avgust 2014

Hvala za vse komentarje! Nej vam, čeprou so sam 4 nexti ●YOLO● welcome back! Ta del bom posvetila ●YOLO● in sonček<3 ! Uživejte!
*************************************5SOS*********************************************************************
35.DEL
"Chloeee! Danes je dan D!" je nekdo daleč, daleč stran zaklical in iz mene potegnil odejo, da me je še huje zmrazilo.
"Kako spolh lahko imaš toliko . . . " Bella me je prijela za roko in jo hitro spustila. Počasi me je še enkrat prijela za zapestje.
"Pa saj zmrzuješ!" je presenečena vzkliknila in me nazaj pokrila. Potipala me je še po čelu in presenečeno zajela sapo.
"Zaaaaach!" se je zadrla. Čez nekaj časa je tudi on prišel v sobo. Ni se mi dalo odpreti oči, saj sploh ne vem v čem je razlika. Tema z zaprtimi očmi ali pa boleča svetloba brez česarkoli lepega za videt. Slišala sem oddaljene glasove, kako nekaj razburjeno šepetajo, a se nisem zmenila zanju.
"Chloe! Chloe odpri oči!" me je nekdo, najbrž Bella, začel stresati. Odprla sem eno oko in videla dva zaprepadena pogleda. Zaprla sem ga nazaj.
"Chloe! A se slabo počutiš?? Reci kaj!" me je zopet stresla Bella.
Odprla sem še drugo oko in videla dva zaskrbljena obraza poleg mene. Svetloba me je bodla, zato sem oko spet nazaj zaprla.
"Ahh. . . " je bilo vse kar sem spravila iz sebe.
"Najbolje, da ji prineseš zajtrk, le pa do jutri ne bo bolje, bomo poklicali Sebastjana, družinskega zdravnika," se je zaskrbljen oglasil Zach in počasi odšel iz sobe. Tudi Bella me je zapustila in odšla dol po stopnicah. Končno mir!
Zapiskal je telefon.
Pa še enkrat.
Pa čez nekaj časa še enkrat.
Nato se je zaslišala znana melodija: "Hee-ee-ey! . . ." zavzdihnila sem in glavo zakopala pod blazino.
V sobo je vstopila Bella. Posedla me je, melodija pa je še kar igrala. Zatisnila sem si ušesa.
"O lej, Ashton kliče!" se je razveselila Bella. Sunkovito sem odprla oči. Že se je želela oglasiti, ko sem ji mobitel grobo zbila iz rok, da je padel po tleh. Presenečeno me je pogledala, jaz pa sem samo zaprla oči in že želela nazaj spat, ko me je še enkrat posedla.
"Odpri usta!" je ogorčena zavpila, ko nikakor nisem želela jest. Ubogala sem jo in vame je spravila nekaj razmočenih kosmičov. Ulegla sem se in obrnila stran od nje.
"Pa kaj je narobe s tabo?" se je glasno začudila in odšla iz sobe.
Kmalu je mobitel spet začel igrati.
Pa še enkrat.
Pa še enkrat.
Ko bo naslednjič . . . začel je igrati, jaz pa sem besna segla po njem na tla in ga prižgala.
14 neprebranih sms-ov in 5 neodgovorjenih klicev klicatelja: Ash . . .
je pisalo na zaslonu. Zavzdihnila sem in šla v imenik.
Našla semnjegove podatke in se za trenutek ustavila na gumbu: izbriši.
Odločna sem pritisnila na tipko, mobitel vrgla na tla in se zavila v odejo. Ashton Irwin zame ne obstaja več, sem sklenila, ko mi je po licu spolzela prva solza.
https://www.youtube.com/watch?v=2ntKgLxgY9s
Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one, you have been the one for me.
Tiho sem zaihtela - pa če bi vsaj to pesem šele prvič poslušala! O ne. Znala sem jo že na pamet. Slušalke sem dala še bolj na glas in potiho šepetala: "Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one, you have been the one for me. I am a dreamer and when I wake, you can't break my spirit . . I`m so hollow, baby, I`m so hollow . . . "
Bella me je zopet zbudila za kosilo. Skuhala mi je juho, ki me je malo pogrela, a niti slučajno ni pogrela mojega na koščke razbitega, komaj delujočega srca. Brez besed je odšla iz sobe. Mislim, da sem prespala še celo popoldne in noč. Telefon je zvonil, a sem pustila, da se neodgovorjeni klici in sms-i "neznanega" klicatelja nalagajo na telefon. Kadar sme zaslišala melodijo sem samo vzela mp3 in si nabila muzko. Lahko si mislite, katero.
Nekajkrat sem pomislila na mamljivo britvico v kopalnici, a se mi ni dalo vstat iz mehke in tople postelje.
Čeprav sem imela zaprte oči, se je za mojimi vekami odvijala najhujša nočna mora: moje preteklo življenje v zadnjih mesecih.
Zopet so na dan prišli nekateri spomini na Jako, vendar jih je bilo veliko manj, kot pa tistih na Asha. Jaka je bil zdaj z mano. Bila sva eno. In oba sva bila pretentana.
"Chloe, mami sem rekla, da se samo slabo počutiš, vendar . . . če se jutri ne zgodi čudež in se ne zbudiš čila in zdrava, bomo poklicali Sebastjana," je pojasnjevala Bella, medtem ko me je hranila z večerjo. Meni je bilo pravzaprav vseeno. Tudi če me pusti brez hrane, vendar sem ji pustila, da me hrani, saj se je majhen delček mene zavedal, da je to Bella. Bella, ki je z mano že odkar se spominjam. Ko me je nahranila, sem še nekaj časa ležala v postelji, ko je na vrsto spet prišla: https://www.youtube.com/watch?v=DCCJCILiX3o.
Hotela sem že prekiniti, saj sem se še predobro zavedala, da je nekje v ozadju Ashton, a sem zastala ob žgoči misli, ki se mi je zarezala skozi možgane, ko sem zaslišala znan refren.
"I wish that I could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things
Like the way it felt to fall asleep next to you
And the memories I never can escape."
Kako bi bilo to lepo!, sem pomislila in počasi tonila v spanec, z Amnesio na repeat-u.
"It's like we never happened, was it just a lie?
If what we had was real, how could you be fine?"
Obnovila sem že zasušene solze na licu z novimi. Vprašanja mi kar niso šla z glave.
"If today I woke up with you right beside me
Like all of this was just some twisted dream
I'd hold you closer than I ever did before . . ."
Zajokala sem ob misli na Ashtonov topel, varen objem, ki ga ne bom prejela nikoli več in končno zaspala.
Ashton. Je bila moja prva misel zjutraj. Zavzdihnila sem - that`s never gonna happen- in zaspala naprej. Ashton . . . kdo je že to? . . .
*********************************************
Next??? Hvala vsem ki berete+ prosim kakšn next več!
18. avgust 2014
u174630
u174630
nexttttttt
18. avgust 2014
u176150
u176150
Next
18. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani