neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
+nova bralka
05. avgust 2014
u176150
u176150
Next
05. avgust 2014

Hvalaa ●YOLO● ker me spodbujaš skozi celo zgodbico! <3 Pa hvala 5sos<3 in sonček<3 ! Tokrat del posvečam novi bralki: sonček<3 !
Enjoy!
****************************************************5SOS****************************************************
24.DEL
Ko smo prišli domov, so naju v moji sobi čakale polne vrečke oblačil, vendar se je Bella najprej zapodila za računalnik. Zachu je bila ideja všeč, zato smo se odločili, da poskusimo kupitit karte.
"Chloe!" me je poklicala s svojega stola. Pohitela sem v njeno sobo.
"En koncert je danes, " pogledala je na uro: "čez 45 minut., vendar je razprodan. Drug je v sredo, tretji pa v soboto." Pričakujoče me je pogledala.
"Samo za v sredo so samo še . . . karte v predzadnji vrsti." Je nezadovoljno dodala, jaz pa sem se nasmehnila.
"Te bodo ravno pravšnje!" Bella me je nejeverno pogledala in jih kupila.
"Si pripravljena na še eno različico Evite?" sem ji zaklicala in oddrvela v svojo sobo, po film, ki sem ga danes skrivaj kupila. Ko sem prišla nazaj, me je Bella samo objela in ga dala v računalnik. Nekje na sredi filma se nama je pridružil še Zach s polnim naročjem kokic. Okoli polnoči smo se odpravili spat. Bella je postala neznosno žalostna. Hotela sem se odpravit spat, ko sem mimogrede pokukala v njeno sobo. Bila je na postelji, kjer je jokala v svojo blazino. Stekla sem v svojo sobo po svojo blazino in sem ulegla zraven nje. Popravila sem ji lase in ji nežno rekla:"John ni vreden tvojih solz."
Malo je prenehala z jokanjem in me zmedeno pogledala. Obraz se ji je razjasnil:"Prav imaš."
Spustila je še par solzic, nato pa je zares prenehala. Objele sva se in počasi zaspale.
Zjutraj sem se zbudila in zadovoljno ugotovila, da Bella še spi. Lahko bi ji pripravila jutranje presenečenje, kot ga je ona včeraj meni . . . včeraj . . .
Bil je res lep dan. Tako sva se zabavali, kot že dolgo ne. Končno sve spet bili samo to kar sva . . . najboljši prijateljici. Dokler nama dneva nista uničila Sylvia in John. Zastrmela sem se skozi okno in opazila, da je že dan. Začutila sme neznansko lakoto v želodcu. Odšla sem v kuhinjo, da si pripravim zajtrk in sproti pobrala še mobitel v moji sobi. Našla sem samo prazno škatlo za kosmiče in 3 makove štručke.
Usedla sem se za mizo in pojedla svojo. Ash mi je poslal sporočilo, naj pridem ob 14:00 na bobne, saj bodo kasneje snemali nove pesmi. Pogledala sem na uro in ugotovila, da je to čez 5 minut. Eno štručko sem nesla Belli in se odšla preoblečt v svojo sobo. Belli sem pustila sporočilo, zakaj me ni in kje me lahko najde. Na poti ven pa sem srečala še Zacha in mu povedala, da je makova štručka zanj. Zaspano je pokimal, jaz pa sem pohitela k sosedom.
Ko sem stopala proti vratom studija, sem razmišljala o Bellinih besedah . . . odločno sem zmajala z glavo, ko sem se skoraj zaletela v . . . Sylvio!
Široko se mi je zarežala, jaz pa sem jo skoraj zlasala! Sploh ve, koliko bolečine je povzročila? In jo še kar naprej! Bella je včeraj cel večer ignorirala Johna, ko ji je pisal osladna sporočilca, dokler ji nisem vzela telefona in zbrisala njegovo številko, potem pa ga je tudi sama pustila pri miru.
Sovražno sem jo premerila in pozdravila Ashtona.
Srce mi je zatrepetalo, ko sem ga zopet zagledala. Ta njegov nasmeh pa je v meni sprožil vrtoglavico. Hitro sem se usedla za bobne, da bi začela. Brez besed sva igrala dobre pol ure, ko sem ugotovila, da je Ashton zopet blizu mene. Preblizu. Začela sem lezti stran od njega, čeprav sem si želela ravno obratno. on pa mi je kar sledil. Panična sem vstala in se hitro nekaj spomnila.
"Grem lahko samo po kozarec vode?"
"Seveda," se je nasmehnil s svojim angelskim nasmehom in odšel odpirat okna studia.
Z razbijajočim srcem sem pohitela po stopnicah in mimo dnevne sobe, v kateri sta bila Luke in Calum.

Oba sem pozdravila in s kuhinjske mize vzela en piškot. Natočila sem si vodo in se počaaaasi odpravila nazaj v studio. Ob vznožju stopnic me je ujel Ashton.
"Hej Chloe?"
Srce je naredilo preobrat, ko sem zaslišala, kako je izgovoril moje ime.
"Ja?" sem komaj iztisnila iz sebe.
Približal se mi je in dal eno roko na stopnice, da ne bi mogla pobegnit. No, še zmeraj so mi ostala vhodna vrata, sem obupano pomislila. Samo ne govori o tistem poljubu, samo ne govori o tistem poljubu!
"Zakaj se vedno, ko se ti približam umakneš? Po tistem . . . "
Me že ni bilo več. V roke sem mu presenečenemu potisnila nepopit kozarec vode in stekla proti vhodnim vratom.
"Pozabila sem, da moram danes skuhati kosilo!" sem še zavpila in preglasila njegov glasen.
"Heeey! Spet to delaaš!"
Stekla sem naravnost v mojo sobo, se preoblekla v športne cunjice in šla tečt . . .
************************************************
Next??? Komentarji???
06. avgust 2014
u176150
u176150
Next. Full dobrrr
06. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
najboljšaaaaa zgodbaaaaaa!!!!!!!
06. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
hvala za posvečen next tale zgodbica je odlična! upam da je nikol neboš nehala pista preveč pfektna je!
06. avgust 2014
Neext
Se stinjam soncek<3 , cist prevec je dobra
06. avgust 2014
Woohooo! In pršli smo na 4 nextee! Hvala vsem ki pišete komentarje!

(klikn)
Tale del bom posvetila ●YOLO● ker me skoz spodbuja! <3
Uživejte!
***********************************************************5SOS***************************************
25.DEL
" . . . Like I try, like I try, like I'm trying too hard,
'Cause I'm not being me, and it's getting me down . . . " V slušalkah sem zaslišala refren.

Zapela sem na ves glas in tekla po gozdu. Po 15 minutah sem se obrnila in šla nazaj. Del dneva, ki ga posvetim teku in petju na ves glas, medtem ko me nihče ne more slišati, je vedno eden lepših delov dneva. Takrat se znorim in iz sebe spravim vso dodatno energijo.
Ko sem prišla vsa utrujena do svoje sobe, nisem bila več vsa panična in zmedena od Ashtonove bližine in pomirjena sem odšla pod tuš.
Bella se je oglasila pri meni in skupaj z Zachom smo se odpravili na drevo.
Po 15 minutni sproščujoči tišini, se je oglasil Zach:"Ej kaj bomo mel pa za kosilo?"
Z Bello sva ga pogledali in ugotovila sem, da sem še vedno lačna.
"Hmm . . . ne vem, pice?"
Bella in Zach sta prikimala.
"Ampak jutri pa nekaj drugega."
Pokimala sem. Ann in Ernest sta bila v službi in morali smo sami skrbet za obroke, razen večerje. Zach je iz žepa potegnil telefon in poklical za pice.
" . . . uf! A bi lahko prinesli kar na drevo?"
Z Bello sva se začeli nestavljivo smejati, Zach pa se je komaj zadrževal.
"Mislim . . . zraven hiše je neko drevo . . . "
Čez 45 minut je res prišel nekdo s skuterjem in pripeljal 3 dišeče pice. Ob pogledu na nas se je samo zasmejal in zmajal z glavo. Popoldne smo preživeli skupaj, zvečer pa smo se hitro odpravili spat, saj smo naslednji dan nameravali iti na plažo, še prej pa po karte.
Naslednje jutro me je (hvalabogu) zbudila budilka. Ashtonov pulover mi je še vedno delal družbo, vendar sem razočarana ugotovila, da zgublja njegov vonj.
Vsi trije smo pograbili kopalke, brisačo in druge stvari za na plažo in se zbasali v Zachov avto. Odšli smo po karte, po poti pa smo se ustavili tudi v pekarni in si kupili zajtrk ter nekaj plastenk vode. Ura je bila komaj pol devetih, ko smo prispeli na plažo. Namazali smo drug drugega s kremo za sončenje in z Bello sva se začeli sončit, Zach pa je razočaran ležal zraven naju in poslušal glasbo. Mislil je, da bomo šli takoj v vodo, samo nama z Bello še ni bilo tako zelo vroče.
Mislim, da sem skoraj zaspala, ko sem začutila nekaj mrzlega na hrbtu. Kriknila sem in se hitro usedla. Enako je naredila Bella. Nad naju sta se sklanjala dva luškana tipa s super postavico. Zach se nama je režal in ponudil koktajla.
"Izdajalec!" sem mu zabrusila in hlastnila po koktajlu. Bilo je nenormalno vroče. Tipa sta bila Thomas - rjavolasec z zelenimi očmi in Oliver - blondinec z modrimi očmi. Prisedla sta in zapletli smo se v zanimivo debato o tem iz kje prihajamo in kako se poznamo (Zach, Bella in jaz).
Bila sta angleža, ki sta sem prišla na počitnice. Ko sva z Bello posrkali koktajle, je Oliver dvignil Bello in z njo stekel med valove. Zasmejala sem se in stekla za njima v vodo, prav tako Thomas in Zach. Nekaj časa smo se samo tunkali, nato pa smo začeli resno plavati. Tekmovali smo, kdo po prej prispel do velike skale, ki je štrlela iz morja. Zmagal je Zach. Zadihani od tekmovanja smo prilezli iz vode in odšli nazaj do naših brisač. Bil je čas za kosilo in povabili smo še Thomasa in Oliverja. Izmenjali smo si številke in se zmenili, da se še kdaj dobimo. Ko smo pojedli sta Thomas in Oliver morala oditi, midve z Bello pa sva se zopet sončili. Opazila sem, da neka rjavolaska skrivoma opazuje Zacha. Zachu sem zašepetala situacijo, on pa se je živčno odpravil k njej.
Približno pol ure kasneje je ves zardel in srečen prišel nazaj.
"Ime ji je Lily in dala mi je svojo telefonsko. Res je lušna in prijetna za pogovor."
Tlesknila sva z dlanmi in zbudila Bello.
"Joooj! Sej mi moramo pa it!" Je komentirala pogled na uro.
"Ampak prej gremo pa še enkrat v vodo!" sem navdušena zavpila, ko mi je veter zaplapolal med lasmi. Z Bello sva vstali in premerili Zacha.
"Kar pojdita, vaju počakam tukaj."
Zasmejali sva se in ga začeli vleči v vodo. Ura je bila 16:00 ko smo prišli iz vode in tudi skrajni čas, da se odpravimo s plaže. Zach je pomahal Lily in odšli smo do avta. Preden smo zavili v domačo ulico smo se ustavili še v minimarketu in nakupili stvari za jutrišnji zajtrk. Med potjo v avtu smo se zmenili, da to še kdaj ponovimo, Zach pa je rekel da moramo iti srfat. Nato pa je radio navil bolj na glas in skupaj smo na glas peli še celo pot . . .
***************************************
Next??? Komentarji oz. ideje???
07. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
07. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
07. avgust 2014
u176150
u176150
This is fucking perfect
Neeeeeeeeeeeext čim prej
07. avgust 2014
waaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeext *.*
07. avgust 2014
Perf<3,NEXTTTTTTTT
08. avgust 2014
OMG! 5nextov! Hvala vsm za komentarjeee! Res ste mi polepšal daaan! <3 <3

(klikn)
Ta del bom posvetila ·•● poιѕoɴ ●•· in h4mberger!
********************************************************5SOS*************************************************
26.DEL
Ob šestih popoldne smo se odpravili na koncert. Vrata se odprejo 20 minut čez, šov pa se začne ob 20:40. Z Bello sva bili oblečeni v svoji 5 sos majčki, čeprav naju fantje prav zagotovo ne bodo videli. Prispeli smo do sedežev okoli 19:30 in nismo imeli nič za delati. Vključili smo se v pogovor z drugimi fani in takoj sem se vživela v svojo vlogo. Skupaj s še dvema puncama smo hvalile in častile Ashtona, jaz pa sem naravnost uživala v svoji vlogi nore fanice. Čas je kar hitro minil, nato pa so nenadoma prišli na oder.
Tribune so zaječale, ko se je na tisoče oboževalcev pognalo na noge in začelo huronsko navijati! Zach, Bella in jaz smo se smejoč se spogledali in še sami čisto ponoreli. Fantje so bili čudoviti.

Luke je seveda obvladal sleherno pesem in nas vse očaral s svojo pozo, ko je norel na svoji el. kitari.

Calum je bil neverjetno luškan in seksi, ko je pel svoje dele v pesmih.

Michael je imel zopet novo barvo las, poleg tega pa se je noro drl v mikrofon.

Ashton je pa pač Ashton. Nabijal je svoje bobne in tako kot preostala skupina dajal smešne komentarje ter se smejal v mikrofon. Kadar sem zaslišala njegov smeh, sem najprej kar zamrznila, nato pa globoko vdihnila in počasi izdihnila ter se začela noro dreti! Bilo je noro! Vzdušje v dvorani, prav tako pa vsi novi prijatelji ki smo jih spoznali. Ni mi bilo treba mislit na to, da bi se mi Ashton preveč približal, ali da bi se izdala itd. Samo uživala sem v njihovih pesmih . . . tako kot včasih. Ahh . . . zdaj je vse drugače-ampak ne ta večer! Tako kot vedno, po začetku mora priti tudi konec.
"In še naša zadnja pesem danes, Sydney! Hvala vsem . . . " obraz so mi zalile solze, saj preprosto nisem želela, da se konča. Z Bello sva med Amnesio družno jokale in svetile z zaslonom svojega telefona, zdaj pa sva se zopet objeli in poslušali njihovo poslovitev, kot da jih bova res zadnjič videli.
" . . . . She looks so perfect!" se je luke zadrl v mikrofon.
"Let`s go!" je zavpil Ash in začel igrati na bobne. Tudi sama sem začela igrati po namišljenih bobnih, saj sem do refrena že znala zaigrat.
Nato pa je pesem prišla do refrena, kjer samo Luke poje.
" . . . She look so perfect standing there
In my American Apparel underwear
And I know now, that I'm so down
Your lipstick stain is a work of art
I got your name tattooed in an arrow heart
And I know now . . . "
Navdušena sem čakala na njihov veliki skok. In res . . . Calum in Michael sta se postavila višje, Luke je prenehal peti in skupaj so skočili v zrak.

Zakričala sem od navdušenja skupaj s celo dvorano. Tega veličastnega trenutka se sploh ne da opisati. Fantje so odšli z odra, dvorana pa je bila do konca navdušena.
Ko smo prišli domov, je bila ura 20 minut čez polnoč in utrujeni smo se odpravili spat. Pogledala sem skozi balkonsko okno, vendar so bila okna hiše temna. Jutri imam zopet bobne . . . nekaj v meni se je premaknilo. Ta večer je bil točno tak, kakršen bi moral biti. Nenadoma sem si zaželela, da bi lahko doživljensko hodila na njihove koncerte. Znova in znova bi se samo pretvarjala, da jih ne poznam in norela z Zachom ter Bello. Toda . . . raje bi na koncert odšla kot . . . ne kot Ashtonova prijateljica, pač pa kot njegova punca. Kar zardela sem ob tej misli.
Mislim, da bi morala pustiti Ashtonu priložnost, da mi pove kar mi hoče že vse naprej od tistega poljuba. Kdo ve, kaj se lahko še vse zgodi. Če nič drugega, vsaj te skrivnosti in zadrege ne bo več med nama. Globoko sem zavzdihnila in sklenila, da ne bom več taka strahopetna srnica. Zaprla sem oči in počasi tonila v spanec . . .
"Chloe!" je nekdo naglas zašepetal. Obrnila sem se k vratom in prižgala nočno lučko. Pri vratih je stala Bella, z blazino v roki.
"Lahko pridem k tebi?"
Zaspano sem pokimala. Stisnila se je k meni, kot da sem kak plišasti medvedek in začela šepetati. Vedela sem, da jo je nekaj mučilo.
" . . . Luke mi je bil zmeraj malo všeč, ampak sem imela Johna in res nisem vedela, kaj naj naredim. Takrat ko si prvič šla k njim na bobne, sva se poljubljala v njegovi sobi. . . zavedela sem se, kaj delam in hitro prišla k vama z Ashom, pod pretvezo, da je treba nazaj na kosilo. Bila sem jezna sama nase, da sem prevarala Johna. Zdaj pa si ga še vedno želim, samo ne vem kako naj ga dobim nazaj. Luka sem takrat dokončno zavrnila." Nastala je tišina, da sva slišali komarja, ki se je zaletaval v balkonsko okno. Ugasnila sem lučko na nočni omarici in je odletel stran.
"Kaj boš naredila?" sem jo nedolžno vprašala.
"Ne vem," je živčno zašepetala v odgovor.
"Jaz vem," sem nepremišljeno bleknila. Bella me je pogledala in me stisnila za roko. Pričakujoče se je obrnila k meni, jaz pa sem prav tako nepremišljeno kot prej bleknila najboljši nasvet v moji zgodovini: "Poljubi ga."
Bella se je sprostila in pokimala. Zamislila sem se in želela preklicati svoje besede, ko mi je skozi možgane šinila smešna a morda resnična misel: Poljub reši vse, mar ne?
**************************************************************
Next???? Kakšne ideje za naprej??? Pa hvaaaalaaaa vsem zvestim bralcem!! <3 <3
08. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
danes moraš obvezno še 1x neeextat!!!!!!!!!!!!1 <3
08. avgust 2014
u176150
u176150
Neeeext. Ni idej. To je tako perfekt zgodbica♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
08. avgust 2014
omg da se sprajiš takoj pista naslednji next js bom umrla če ne napišeš še eneega dons!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
08. avgust 2014
hvala za posvečen next! <3
hah in btw ime mi je Melani samo me lahko Ella kličeš :3
oh ja am ash pa chloe se bosta na uri bobnov resno pogovorila in postala par hihi pravtako bella in luke, ker bo šla bella k njemu in ga poljubila in hja :3
neeeeeext <3
09. avgust 2014
se opravičujem ampak učeri rees nism mela cajta, ker me ni blo doma . . . sj veste-petek pač Hvala za use nexte in ker ste se tako lepo razpisale, da ne pišete samo next
sonček<3 upam da si še živa??? :0 hehe Ella hvalaaa za najdalši komentar kar sem ga dobla ker se res trudm da pišem čimdaljše pa zanimive dele in ponavad tut po 1h porabm za njih pač da dodam še use slikce pa gife itd. Prosim tut da še mal oglašujete

(klikn)
Ta del posvečam eni in edini LondonKittyCat! (Upam, da boš kmal to vidla bananar moj)
No, ne bom več težila s temle predgovorom, tko da let`s start!

(klikn)
ENJOY!
********************************************************5SOS*************************************************
27.DEL
Naslednji dan sem bila jaz tista, ki je dala pobudo za učno uro bobnov. Predvsem zato, da ne bi izvedeli, da smo vstali šele ob enih, saj smo želeli, da včerajšnji koncert ostane naša skrivnost.

Bella si je to prepevala ves čas, medtem ko smo kuhali kosilo. Na koncu sva ji z Zachom zagrozila, da jo bova privezala na stol in ji v usta zbasala kuhinjsko krpo, še prej pa jo bova odišavila s čebulo. Kruto, ampak včasih se je ne da drugače utišat. Bella se je takoj po kosilu odpravila k sosedom, midva z Zachom pa sva odigrala eno partijo Človek ne jezi se. Povedala sem mu za sinočnji pogovor, on pa je meni povedal, da pride danes k nam Lily.
Z Ashom sva bila zmenjena ob 16ih. Po poti do studija sem se prepričevala, naj ne postanem spet preplašena srnica, ki pobegne pred lovcem takoj, ko jo 2 sekundi gleda v oči. Globoko sem vdihnila in izdihnila ter potrkala na vrata. Ashton je ves nasmejan odprl vrata. Pozdravila sva se in vstopila sem v studio. Na polički je bila še sveža kava, ki je potrdila Ashtonove zaspane učke, ki so me nagajivo premerile, ko sem vstopila.

(klikn)
"Kaj nisi nič spal ponoči?" sem nedolžno vprašala.
Usedel se je za bobne in se nasmehnil ter pogledal proti kavi: "Pozno ponoči smo prišli s koncerta, potem pa sem bil še malo tudi in poslušal naše pesmi, ki smo jih snemali včeraj. Kar tukaj sem zaspal in ti si me zbudila s svojim sms-om."
Vauv. Kako je zgovoren. Ampak tak pač je, sem se nasmehnila.
"Oh. Saj lahko kasneje pridem," sem opravičujoče pogledala proti vratom. Odločno je odkimal.
"Bom lahko potem poslušala, kaj ste posneli?"
Malo se je zamislil in pokimal: "Kako si pa ti spala?"
Brezbrižno sem se nasmehnila:"Ah, normalno."
Odšla sem bliže, Ashton pa je začel igrati. Učil me je She looks so perfect, samo da naprej od tam, kjer že znam, tako da sem morala kar pošteno napeti možgane. Po približno eni uri, se je opravičil in si šel v kuhinjo po nekaj hrane, jaz pa sem živčna obsedela za bobni. Nazaj je prišel s kozarcem vode in polnim naročjem sadja. Zasmejala sem se ob pogledu nanj, saj je bil kot kak nedolžen otrok, ki trpi za hudo lakoto. Zagrizel je v jabolko, jaz pa sem ponovila vse do tam, kjer sem znala. Približal se je, odvrgel olupek jabolka v koš in se postavil za mano.
"V 23. taktu moraš hitreje tole izvest . . . " in je pokazal, kako moram naredit. Pokimala sem in opazila, da me gleda. Obrnila sem se proti njemu, v želodcu pa sem čutila kepo. Dlani so se mi potile sto na uro, ko se je Ashton nagnil k meni za poljub. Oči so se mu lesketale. Morala bi se samo malo nagniti navzgor pa bi se poljubila. Čakal je name, a sem omahnila.
"Ne morem," sem obupano zašepetala in odmaknila glavo. Po glavi se mi je podilo 1000 stvari. Jaka, Sylvia, Bella in Luke pa spet Jaka pa Ashton, ki je še vedno preučeval moj obraz. Iz tal sem z očmi švignila na njegov prelep obraz. Bil je razočaran, žalosten in presenečen.
"Ampak . . . zakaj?" je zmeden vprašal. Ni šepetal, tako kot jaz, vendar je povedal jasno in glasno. Poskušala sem se zbrati.
"Jaz . . . samo . . . prezapleteno je," sem na koncu izdihnila in nogam preprečevala ponoven pobeg. Ko sem že mislila, da sem vse razčistila, me je vseeno žrlo. Začutila sem krivdo. V eni besedi: Jaka. Najina zveza je bila preveč perfektna, da ne bi pustila posledic. V teoriji sva bila že poročena! Zavzdihnila sem, ko sem zaslišala, kako je vse skupaj povezal Ash:"A je karkoli v zvezi s Sylvio?"
"Ker lahko ji rečem . . . "
"Ne ni to. Samo . . . ne morem," preprosto nisem bila pripravljena na ponovno obujanje Jake. Vem, da je Bella rekla, da bi razumel, ampak . . . vseeno je preveliko tveganje.
Ash je pokimal in se obrnil proti bobnom:"Naj še enkrat pokažem?"
Olajšano sem pokimala in mu odstopila mesto na stolčku. Bila sem hvaležna, da je opustil to temo. Da poskuša razumeti, čeprav je vse skupaj ena zmešnjava. Najraje bi ga objela, vendar se to ni skladalo z mojimi besedami.
Bella in Luke sta potrkala na vrata in vstopila. Pogledala sem na uro. 18:30. Kaaj? Po tisti prekinitvi pa ja nisva še celo uro vadila?!?
"Luke ima neko vprašanje za naju," se je zahihitala Bella in morala sem se nasmehniti ob pogledu nanjo. Z Lukom sta se držala za roke, vsa zardela in nasmejana. Vsaj nekdo je upošteval nasvet najbolše prijateljice, sem kislo pomislila in se pripravila na to, da jo podrobno zaslišim.

(klikn)
"S fanti vaju danes povabimo k nam. Za prespat. V šotore," je vprašujoče pogledal mene in Bello. Tudi Ash se je zazrl vame, jaz pa sem pogled hitro umaknila k Belli. Ugotovila sem, da je odgovor v vsakem primeru: ja. Belle pač ne smem prikrajšat za noč z Lukom.
Bella je premerila naju z Ashom in nasmešek na njenem obrazu se je zmanjšal. Postala je živčna, saj ni vedela, kaj naj odgovori.
"Lahko. A povabive še Zacha in Lily?" sem pretrgala tišino.
Ash me je začudeno pogledal, vendar se je oglasil Luke.
"Kdo je Lily?"
Bella mu je razložila, nato pa smo se zmenili, da lahko vsi skupaj pridemo okoli 21ih.
Z Bello sva se poslovile, ona je pritisnila Luku še en vroč poljub, nato pa sve odšle proti naši hiši . . .
**************************************************
Next??? Kako mislte da se bo nadaljevalo?
09. avgust 2014
u176150
u176150
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxt
Lahko dans prosm še en next kr grej jutr na morje za en teden in nebom mogla čakat.
Perfect story
09. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext omg resno to je najbolša zgodba resno prosim prosim prosim še en next dons PROSIM!
09. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
09. avgust 2014
(klikn)
hoooj! Čeprou so počitnce mam polhno stvari. Vzela sm si čs in . . . prihaja naslednji del!! Pa prosim oglašujte ker rabm več nextov! Hvalaaa! <3 <3
***************************************************5SOS***************************************************
28.DEL
Z Bello sva se usedli v mojo sobo, ona pa mi je podrobno razložila, kako sta z Lukom prišla skupaj. Dokler ni sonce zašlo sva se še malo sončili na balkonu, nato pa sve odšle v kuhinjo na večerjo. Z nami je bila še Lily in povabile sva jo h kampiranju pri sosedih in rekle, da so prišli samo za par noči v sosednjo hišo. Zmedeno nas je pogledala: "Kdo pa so 5sos?"
Skoraj bi padla s stola. Bella pa je samo zamahnila z roko:"Ah, en band, ki se trudi uspeti."
Zaprepadeno sem jo pogledala in poštekala. Bolje da ne delave prevelike reklame za njih, da jih slučajno ne bi izdala. Potem bi se namreč morali preseliti in vsega bi bilo konec. No ja, ali pa tudi ne?
Sara me je poklicala in vsa navdušena kričala v telefon, da je našla wi-fi na morju. Z Bello sva stekli v mojo sobo in se priključili na Sykpe. Najprej smo se samo lahkotno pogovarjale o modi, nato pa je Bella omenila koncert. Sari so skoraj oči stopile iz jamic. Morala sem v kuhinjo, saj sve z Bello želeli fantom podariti tiramisu, ki smo ga imeli za posladek po kosilu. Zavila sem ga v folijo in ga prinesla gor. Ko sem odprla vrata sobe pa se je Bella potuhnjeno sklanjala proti računalniku in nekaj šepetala v zvočnik. Obe sta se zasmejali, nato pa se je Bella zdrznila, ko me je zagledala na vratih.
"Oh, Chloe!" je počasi rekla. "Si že nazaj."
Namrščeno sem prikimala. Kaj pa sta delali za mojim hrbtom.
"Ojoj! Ura je že 20:15! Grem jaz še v svojo sobo po stvari. Čau, Sara!"
"Čau!" se je zaslišalo iz računalnika, nato pa sem se jaz usedla zanj.
"Takoj. Izpljuni." sem ji odločno rekla, da se je samo zasmejala in zmajala z glavo.
"Zdaj mi pa povej, kako to da z Ashom še nista skupaj?? Če bi bila jaz z vama, bi bil Calum že zdavnaj moj!" je očitajoče zavpila.
"Pa saj slišim nooo!" sem zavpila nazaj.
In povedala sem ji vse od včerajšnjih bobnov.
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Spala boš v istem šotoru kot oniii! Js bi tut bla z vamii! Uživeej!"

Ugotovila sem, kako butasto sem se pravzaprav obnašala. Nalezla sem se njenega navdušenja.
"Ponoči, ko bojo že vsi spali se pa privij k Ashtonu! Saj sploh noben ne bo opazil!" je še kar naprej fantazirala.
"Pff! Kar misli si! To je tako, kot da bi varala . . . "sem začela.
"Koga? Chloe, koga varaš?" me je prekinila.
Zamislila sem se in zopet sem dobila te butaste solze v oči! Sklenila sem pesti in prebutala bližnjo blazino.
"Chloe . . . "
Odprla sem album, kot pijanec odpre flašo piva. Z levim palcem sem nežno pogladila svoj svilen prstan na desnem prstancu.
"Ni ga več tukaj. In če v Ashtonu vidiš Jaka, ni to nič narobe. Sama veš, da si želiš Ashtona. In to niti slučajno ne pomeni, da ne maraš več Jake."
Globoko sem zavzdihnila.
"Prav, poskusila bom," sem vdana v usodo zamrmrala in s Saro sva se poslovili. Še vedno me je nekaj tiščalo in mi ni dalo miru, a sem se odločila, da to potlačim. Če bo Ashton sploh še hotel imeti kaj z mano!
V sobo je prišla vsa evforična Bella in skupaj sve spakirali še zadnje stvari. Vse navdušene sva se odpravile pred hišo, kjer smo bili zmenjeni z Zachom in Lily.
Čez 15 min. smo pozvonili pri sosedih in tokrat je odprl Michael.

"Hooj!" nas je navdušen pozdravil in nas usmeril na njihov vrt. Na njem so bili 3 šotori. Dva majhna in en velik.
"Helouuu!" je zaklical Luke, ki je prišel nekje iz leve in se zagnal v Bello, jo dvignil in poljubil.
Tudi Calum in Ashton sta prišla, vsak iz svojega šotora.
"Gostje so prispeliii!" je navdušen naznanil Ashton, kot da ni očitno.
Vsi smo se zasmejali in predstavili Lily.
"Ta šotor je za vaju," je Calum pokazal na majhnega zelenega. Lily in Zach sta prikimala in si ga šla ogledat.
"Mi se bomo pa še zmenili," je Calum pogledal proti nam.
Pogledala sem proti Belli. Na tihem sem si želela, da bi bila v šotoru skupaj z Ashtonom, vendar nisem želela, da bi bilo očitno.
Bella se je nasmehnila in prevzela vajeti:"Midva z Lukom bova v tem," je pokazala na majhnega rdečega. Nam je ostal velik črn šotor.
"Torej bomo jaz, Calum, Ashton in Chloe v tavelikem," je povzel Michael in se odpravil v šotor. Pogledala sem proti Ashtonu, vendar njega že ni bilo več . . .
*********************************************************
Next????
Zanima me, kaj vm je pri mojih blogih najbl všeč? Hvala vsem, ki vzamete čas in berete moje bloge!!! <3 <3
10. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
10. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
+ pr tvoji zgodbi je vse POPOVNO!
10. avgust 2014
Neeeeeext+nova bralka<333
11. avgust 2014
hvala za posvčen next <3 hihi ni problema <3 vem kak je to ja hah včasih neki napišeš pa greš pol vse zbrisat ker se ti ne zdi vredu x'D omg to tak sovražim hah x'D
vse glei nasplošno je fain zgodbico brat, res me pritegne <3
neeeeeeeeeeext <3
11. avgust 2014

Torej . . . čeprou moji blogi niso lih neki uspešni, hvalaaaa vsem ki pišete komentarje! <3 <3 Del posvečam novi bralki Lucijaa:* !
(klikn)
*************************************************5SOS******************************************************
29.DEL
Sedeli smo v krogu ob ognju in si pripovedovali smešne zgodbice. Kmalu so se na nebu prižgale zvezdice.

Fantje so začeli peti in vsi smo se jim pridružili.
"Oh, to sem pa že slišala!" je sredi refrena vzkliknila Lily in zardela. Vsi smo se zasmejali in nadaljevali s petjem. Zapeli smo še par pesem, nato pa je Luke objel Bello in oba sta se ulegla nazaj na travo. S prosto roko je kazal v nebo in ji šepetal v uho, ona pa se je samo srečna smejala. Pogledala sem proti Zachu in Lily in tudi onadva sta bila nerazdružjiva. Zadovoljna sem se nasmehnila in pogledala Ashtona. Ni me gledal. Zmedena sem se obrnila proti Calumu in se z njim zapletla v pogovor. To, da me je Ashton tako hitro pozabil mi kar ni šlo iz glave. Vstala sem in s Calumom sva odšla naročit pice. Okoli polnoči so res prispele. Skupaj smo jih pojedli, nato pa sta se Zach in Lily nekam izgubila, čez nekaj časa pa tudi Luke in Bella. Ostala sem sama z Ashom, Michaelom in Calumom. Šli smo na vrt in se še nekaj časa zajebavali. Ashton je bil r4es vljuden. Nikoli ga med plesom ni zaneslo preveč vame, prav tako se ni spogledoval, razen kadar je bilo samo v njegovem vicu, itd. Če pogledam čez celotno zabavo je bil res lep večer. Postali smo zaspani in odpravili smo se v šotor. Nisem bila pozorna na vrstni red, saj sem tik preden smo šli v šotor še stekla v kopalnico, da si umijem zobe in obraz. Haha, vem . . . kdo pa sploh še na to pomisli? Jaz sem . . . in hvalabogu da! Dobila sem najboljše ležišče! Bila sem pri čisto skrajni levi steni šotora. Ashtona ni bilo v šotoru, ko sem prišla in zasedla svoje ležišče, sta pa bila Calum in Michael, ki sta bila pri vratih. Ashton se je pojavil na vratih in s sabo prinesel lučko. Ko je zagledal, kje bo spal se je samo normalno nasmehnil in se ulegel.
Prižgal je lučko, saj je bila drugače čista tema. S fanti so začeli delari smešne sence in kmalu sem se jim pridružila. Ves čas sem lahko vonjala Ashtona in se ga skoraj dotikala. Bila sem živčna kot še nikoli, ko sem se odločila, da izpeljem svoj načrt. No, Sarin načrt. Odločila sem se, da izpeljem njeno idejo. Obrnila sem se proti njemu in se počasi začela približevati k njemu, kot da se želim stisniti. Končno sem se ga dotaknila. Konica mojega nosu se je nežno podrsala ob njegovo mišičasto ramo. V njej je držal svetilko in ob sotiku bi jo skoraj izpustil. Potiho sem se zasmejala njegovemu odzivu.
"Heey! Potrebujemo prostor tukaj, ljudje!" je zavpil in se pomaknill proti Calumu, ki je ležal na njegovi drugi strani.
"Ja ni placa no!" se je oglasil Michael pri vratih.
Razočarana sem se odmaknila:"Sej je v redu."
Čez nekaj časa smo ugasnili lučko in en za drugim začeli toniti v spanec. Spet sem poskusila svojo taktiko. Ashton je bil tokrat obrnjen proti meni. Bila sem za glavo manjša od njega. Vrh mojih laseh je bil na spodnji točki njegove brade. Potiho sem se obrnila in se mu približala. Odločila sem se, da sem že dovolj zasrala, zato sem bom držala tega pravila:
Nežno sem se zakotalila v njegovo naročje. Za kratek trenutek sem celo zaslišala bitje njegovega srca. Odprl je oči in se umaknil nazaj. Pogumno sme vračala pogled, medtem ko je moje srce skoraj doživelo infarkt. Globoko sem vdihnila. Vse bo v redu. Calm down! It`s just Ashton Irwin.
Haha! Nasmehnila sem se. Poudarek na JUST. Ashton ni odmaknil pogleda, prav tako ne jaz.
Kar naenkrat je globoko odprl oči, kot da je vse prej samo sanjal. "A." je zamrmral in se usedel.
Tudi jaz sem se usedla in se skobacala ven na prostost. Odšla sem v kuhinjo po kozarec mleka. Če je res poštekal, mi bo sledil. Usedla sem se na pult in počasi začela piti mleko. Zaslišala sem korake . . .
***************************************************************
Next???? Prosim mau se razpište!!
11. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
11. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! a morš vedno resno končat tam ko je najbol napeto!?!?! HITR NOVGA NAPIŠI<3
11. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani