15.DEL
. . . Glasna glazba, skoraj popolna tema, le na vsake toliko časa odsev disco luči, da si sploh videl, kam lahko stopiš . . . zakaj sem že privolila v to zabavo? Sara je vsa navdušena plesala z nekim zagorelim tipom, Michael-om, kot se je kasneje izkazalo, jaz pa sem slonela na barski mizici.
Nekdo je hodil vzvratno in se butnil vame:"Sorry . . . ".
"Sej je ql," sem se nasmehnila neznancu.
Obraz se mu je razjasnil, ko se je nasmehnil: "Tebe pa še ne poznam . . . s kom si prišla?" me je presenečeno premeril, jaz pa sem začela ugotavljat če je to kakšen serijski posiljevalec, da ga vse to zanima. Saj sem samo na nedolžni zabavi! Ko sem ga bolje videla, se mi je zdel vreden zaupanja: "Sem Chloe. Prišla sem s S. . ." Neka punca je vpadla v najin pogovor in tega neznanca potegnila s sabo, da me je nesrečno pogledal in izginil v množici poplesujočih teles. Zavzdihnila sem in nagnila svoj kozarec vode. Želela sem poiskat Saro, da ji povem da grem domov, ko je kar sama prišla do mene: "Chloeee! Kaj je blooo pa too?" besede je že malo vlekla, saj je bila rahlo pijana. Zasmejala sem se ji in jo trdo prijela, da ne bi padla po tleh:"Kaj je bilo kaj!?" moral si pošteno vpit, da se je sploh kaj slišalo.
"A sploh veš s kom si se pogovarjala??" se je osuplo zazrla vame.
"Ne?" sem jo zmedena pogledala in brskala po spominu.
"To je . . . to je Jaka. On je gostitelj," in z roko pokazala na množico, ob tem pa skoraj polila vse pijače s pulta.
"Opss. . . " nato pa se je smejala kot malo zmešan osebek. Zasmejala sem se prizoru in komentirala:"Mislim, da morave domov." V mislih pa sem imela Jako, počasi sem si tudi razjasnila najin pogovor.
Sara je samo pokimala, saj sem jo že vlekla proti izhodu . . .
Zbudila sem se, v mislih pa sem še zmeraj imela tisto noč, ko sem ga prvič videla . . .
"I wish that I could wake up with amnesia . . . " sem si potihem žalostno zamrmrala melodijo. Ko sem slišala za to pesem, si preprosto nisem želela ničesar bolj kot to. Bom sploh še lahko koga tako močno ljubila? Bo sploh še kdo tako ljubil mene?
Vstala sem in odšla v kuhinjo po kozarec vode. že od daleč sem zagledala Asha, kako nekaj išče v hladilniku, spomnila sem se včerajšnjega poljuba in hitro obrnila smer. Prišla sem nazaj v Calumovo spalnico in zbudila Caluma in Michaela, vsi skupaj smo odšli v kuhinjo.
Ko so se prikazali še ostali, pa so se obrnili proti meni:"Kaj bo za kosilo?" pogledala sem na uro in ugotovila, da je res že čas za kosilo.
Zach in Bella sta se odločila, da bosta imela kosilo doma, da Ernesta in Ann ne bo skrbelo. Počasi so se poslovili, jaz pa sem se odločila, da jim naredim dunajske zrezke.
Fantje so bili videti zadovoljni.
"Jaz lahko grem v trgovino," se je ponudil Luke.
"Pa jaz," je dodal še Calum, Michael pa je prikimal.
Pogledala sem Asha: "Jaz bom ostal tukaj z njo, da pripraviva vse . . . "
"Pravzaprav moram z vami," sem ga hitro prekinila, ker niti slučajno ne želim biti sama z njim po tistem . . . zgrešenem poljubu.
"Moram izbrati pravo mesto in zadovoljivo količino . . . " sem začela nakladat, tako da smo na koncu vsi odšli v trgovino.
Luke in Ash sta želela pomagati in povedala sem jima zaporedje:"Najprej pomočiš v moko, nato v jajce na koncu pa še v drobtine."
Čez nekaj časa pa je Ash začel panično kričati in skakati z napol narejenim zrezkom okoli mene:"AAAA! Chloee! Zamešal sem vrstni red!"
Vsi smo se mu smejali, nato pa sem prijela zrezek, ki je bil ves od moke in ga pomočila v jajce nato pa v drobtine in ga vrgla v ponev k drugim.
"Tako. Bo kar bo," sem se zasmejala, on pa je začel z drugim, tokrat bolj pazljivo.
"Ej, Chloe! Katera je tvoja najljubša pesem od nas?" je nenadoma zanimalo Caluma.
"Hmmm . . . recimo da trenutno . . . " pričakujoče so me gledali. Hotela sem rečt Amnesia, vendar ne bi zdržala brez solz.
"Voodoo Doll," Ash je prikimal, nato pa začel tapkati po mizi v ritmu, ostali pa so začeli peti.
Nasmeh sem imela do ušes, medtem ko sem pekla še zadnje zrezke. Tudi Luke je končal z delom in vsi so plesali ter peli okoli mene. Na koncu sem skupaj z njimi odpela refren:"Tell me where you're hiding your voodoo doll 'cause I can't control myself,
I don't wanna stay, wanna run away but I'm trapped under your spell.
And it hurts in my head and my heart and my chest,
And I'm having trouble catching my breath.

Ooh [x2]

Won't you please stop loving me to death?"
Ashton je prestregel moj pogled, jaz pa sem se obrnila k drugim in veličastno zavpila:"Kosiloo!" . . .
***********************************
Next???
Hvala vsem ki berete<3 +proosim napiš next pa klink pošlji because this means the world to meee! Res se trudm da bi vam bli blogi všeč!!
26. julij 2014
tole prej ni delal . . . <3 <3 <3
26. julij 2014
u176150
u176150
Next
26. julij 2014
Rainy day today <3 <3 <3
*****************************************************5SOS**************************************************
16.DEL
Počasi smo se poslovili in se zmenili, da to še kdaj ponovimo. Z Lukom sva izmenjala tel. številki, da bomo ostali v stiku, saj imajo fantje naporen urnik pred sabo. Ashton je še nekaj tvezil glede bobnanja, vendar je šlo skozi eno uho noter in skozi drugo ven. V prihodnje si nisem želela bližnjega srečanja z njim, ali pač? To je preveč zapleteno, sem sklenila in se poslovila od njih.
Ura je bila 14:00 in obetalo se je prav lepo popoldne.
Zacha in Bello sem našla v dnevni sobi, kjer sta gledala Now you see me. Z užitkom sem se jima pridružila. Nekje na koncu filma pa nas je zmotila Sylvia. Vkorakala je v sobo z dvignjeno brado, Bella pa je prekinila film. Namrščena sem spreletela njeno postavo. Oblečena je bila v enake! visoke kratke hlače kot jaz na zabavi, na ustnicah pa je imela florescentno šminko! Nisem mogla verjet svojim očem. Sylvia me fejka! Razburjena sem poslušala, kaj ima za povedat.
"V soboto bom imela zabavo za rojstni dan. Vsi ste povabljeni. Zach ti lahko povabiš zraven še Ello, Bella ti pa Johna," zazrla se je vame in ostala tiho.
Vsi smo prikimali, ona pa je nadaljevala:"Zabava se začne ob 21:00. To je pa tudi vse," obrnila se je in odšla skozi vrata. Huh! Kakšna kača! Osuplo sem opazovala, kako je Bella stekla za njo kot kakšna služkinja.
Z Zachom sva se spogledala in zmajala z glavo. Sylvia jo ima v pesti, kot kakšno lutko. Kdaj se je to zgodilo? Kako sem lahko tako grozna prijateljica, da sem to spregledala?
S takimi mislimi sem se odpravila tečt. S slušalkami v ušesih sem zavila na jaso - mojo jaso(: - in se začela raztegovat, ko sem zaslišala smeh. Pogledala sem bolj na rob jase in zagledala . . . nikogar drugega kot Sylvio in Johna! Bellinega Johna! Nisem mogla verjet! Kje pa je Bella? Umaknila sem se z jase in se potuhnila.
Z roko v roki sta hodila ob robu jase, se na vsake toliko časa ustavila in strastno poljubila.
"Moral bi videti njen pogled!" se je smejala Sylvia.
"Pa Bella, ona je kar zletela za mano . . . " je naprej pripovedovala Sylvia.
Nisem prenesla pogleda nanju, ker če nekdo vara Bello je to tako, kot da vara mene! Pa še s Sylvio! Stekla sem proti domu in se na hodniku zaletela v Zacha. Potegnil me je v svojo sobo, kjer sem se usedla na stol in mu razložila vse kar sem videla.
Zach me je poslušal in kar prebledel, ko je slišal, kar sem mu imela za povedat.
"Bella je pod tušem . . . nikar ji ne povej, kar si videla! Sesulo bi jo!"
"Morda pa rabi prav to . . . zakaj bi ji prikrivala? Ubila bi dve muhi na en mah," sem takoj nasprotovala. Ne maram lagat, kadar moram pa imam preveč krivo vest.
"Misliš, da bi ti verjela? Imaš dokaz? Vse bi samo poslabšala . . . mora ju sama odkriti, pa naj se Sylvia sama vleče iz tega . . ."
Nemo sem prikimala in tudi sama odšla pod tuš. Pojavila sem se na večerji, kjer smo bili zopet vsi skupaj. Ernest, Ann, Zach, Bella in jaz.
"Kako je bilo včeraj?" se je pozanimala Ann. Besedo sem prepustila Zachu in Belli.
"Oh . . . skoraj bi pozabila," obrnila se je k meni: "klical je neki Nick in spraševal po tebi, Chloe. Pustil je svojo telefonsko," podala mi je listek, "in prosil, če ga lahko čimprej pokličeš. Nocoj te želi nekam peljati," mi je pomežiknila. Ah. . . zdaj pa še to. Nasmehnila sme se: "Hvala."
Odšla sem gor v svojo sobo, kjer sem ga poklicala. Zmenili smo se za dvojni zmenek z Bello in Johnom. Peljala naju bosta v njihov kino. Film pa naj bi izbrali tam. Z narejnim navdušenjem sem prekinila zvezo. Zakaj se sploh grem vse to? Ne smem ga tako izkoriščat!
Na Skypu me je že čakala Sara.
" . . . vse je narobe," sem solzna zašepetala. Sara se je zasmejala v zaslon: "Kaj ne vidiš, da gre na bolje? Poslušala si se in naredila, kar se ti je zdelo, da je prav. Poljubila si ga, pa kaj! Kako sploh veš, da mu nisi všeč?"
Nejevoljna sem jo pogledala:"Če bi bila v dosegu mojih rok, bi ti prisolila eno krepko, veš!"
Spet se je zasmejala:"Haha, veem!"
Zasmejala sem se skupaj z njo, nato pa sve spremenili temo.
Končali sva šele 15 minut pred našim odhodom v kino, saj se mi ni nikamor mudilo. Po svoje sem upala, da zamudimo vse filme in bomo morali domov- kar se seveda, na žalost, ne bo zgodilo.
Oblekla sem krilo nežne roza-marelične barve in ga potegnila do popka ter kratko belo majčko s črnimi pikicami. Za sabo sem vzela še čipkasto sivo jopico in se malo boljše volje odpravila k vratom, po čevlje. Obula sem črne petke in skupaj z Bello počakala na fanta, vesela da končno ne bo zraven Sylvie . . .
**************************
Next???
27. julij 2014
u176150
u176150
Next
27. julij 2014
še 1 next(:
28. julij 2014
Just read it. . .
*********************************************5SOS******************************************************
17.DEL
Komaj sem čakala, da pridem iz zatemnjene dvorane, polne kokic in vročih poljubov, s strani Nicka, seveda. Poskušal je iti še malo dlje, vendar otipavanja v kinu pač nisem dopustila. Poljube sem vračala in se počutila kot kakšen stroj, brez svoje lastne volje. Delala sem to, kar je prav, ne?
Raje sem videla, da me je poljubil Nick, kot pa da bi morala prenašat pogled na Johna, ki poljublja Bello. John je res odličen igralec. Po malem začenjam sumit, da bi lahko bil v to vpleten tudi Nick, vendar me zaenkrat to še en skrbi. Saj tudi jaz nisem iskrena do njega, ne? Ahhh . . .
Z Bello sve odšli vsaka v svojo sobo, da bi šle spat. Ura je bila 23:00, jaz pa še nisem bila zaspana. Spet so me preganjali spomini. V strahu, da se bom tokrat res morala bolj kaznovati, sem poklicala Saro. Nekaj razuma sem še premogla. Telefon je zvonil v prazno. Seveda! Sara in njeni so odšli na morje! Ahh . . . sesedla sem se na posteljo in se prepustila spominom. Čisto sama samcata sem tukaj in . . . pravzaprav, ko sem bila z njim nisem bila nikoli sama . . .
. . . vsa "zrihtana" sem stala na dvorišču in čakala, da nanj zapelje njegov avto. Bila je najina obletnica. 1 leto. Jaka je prispel in se mi široko nasmehnil. Skočila sem na sprednji sedež in mu pritisnila en hiter poljub.
"Čudovita si," je zamrmral omamljen od poljuba in za hip sem samo pustila, da je trenutek trajal.
"Hvala! Ti si pa . . . " podrobneje sem si ga ogledala in ugotovila, da je tudi sam malo bolj urejen kot ponavadi "čeden." Zadovoljen s komplimentom se je nasmehnil in speljal je z dvorišča. Prvi del večera je bil v kinu, nato pa v neki restavraciji, ki jo je rezerviral. Skupaj sva izbrala film in si kupila ene srednje kokice. Dvomila sem, da jih bova uspela pojesti in imela sem prav. Ne spomnim se več naslova filma, a vem, da je bil neka romantična komedija. Na vsake toliko časa sem ujela par smešnih dogodkov, drugače pa sem se bolj posvečala Jaki.
Na sebi je imel elegantno srajco in malo manj vsakdanje kavbojke, kot ponavadi. Skrivaj sem pogledovala proti njemu (mislim, da je to počel tudi on) in poslušala njegov prikupen smeh, na katerega me preveč spominja Ashtonov. Kadar sem prepozno odmaknila pogled, se je Jaka nasmehnil, stegnil k meni in me omamno poljubil.
Kasneje ko me je Sara spraševala o filmu, ji nisem znala povedati nič drugega kot obnovo, ki sem jo prebrala iz interneta . . .
Nasmehnila sem se spominu na tisti večer in odšla v kopalnico. Oblile so me solze, ko sem ugotovila, da je to le spomin in da Jaka pravzaprav ni več prisoten. Mislim, da bi bila veliko srečnejša, če bi me Jaka pustil. Tako bi vsaj bil in bi lahko bil srečen. Globoko v sebi bi vedela, da je nekje pod tem soncem in se smehlja. Vendar ga ni.
Vzela sem škarjice in se usedla na straniščno školjko, ki je bila prav priročno blizu umivalnika. škarjice sem razprostrla, zamižala in počasi podrgnila po zapestju. Pustila sem spominom da so odtekali, skupaj z bolečino . . .
"Chloe . . . " mama se je usedla na mojo posteljo in me zbudila iz spanca. Pogledala sem na uro, bilo je sredi noči . . . zakaj me mami budi če . . . shit! Naglo sem vstala, da se mi je zvrtelo v glavi, mama pa me je posadila nazaj na posteljo.
"Chloe . . . Jaka je . . ." njen drhteč glas je povzročil cmok v mojem grlu. Jaka se je nekaj dni v bolnišnici boril za življenje. V resnici pa sem lahko samo še čakala na žalostno novico. To noč mi je končno uspelo zaspati še pred jutrom. Paralo se mi je srce, ko sem ugotovila, da je prišel ta trenutek. Glasno sem zajokala. Mami se je še nekaj trudila dokončati stavek, a je to kmalu opustila, saj sve obe vedeli, kaj se je zgodilo. Padla sem ji v objem in tako bi lahko ostala za vedno, če ne bi proti jutru prišel oči in prevzel pobudo.
Čez nekaj dni je bil pogreb. . .
. . . ne spomnim se bolj žalostnega dne v mojem življenju. Stala sem ob strani njihove družine in prejemala sožalje, kot da bi bila del njih. Skupaj z njegovo sestro sva se podpirale na poti do groba in bridko jokali. Nekje na sredi pogreba pa sem ugotovila, da nimam več solz. Ostala je le še globoka praznina v srcu, ki je nihče ne bo zapolnil . . .
Ne glede na to, da vsi pravijo, da je najprej najtežje, potem pa preboliš . . . za naju z Jako to ne velja. Za vedno bom njegova in za vedno bo moj . . . tako sva tudi zaprisegla neke noči . . . zdaj pa je od naju ostal le še svilena vrvica-prstan. Zanima me, če so ga pokopali skupaj z njim . . .
Potegnila sem še malo močneje in malo višje nad prvo rano. Začudila sem se-dejansko boliii! Spomnila sem se svojih občutkov, ko sem to že počela in se nasmehnila-welcome back. Prepuščala sem se bolečini - tako notranji kot zunanji ter iskala žalostne spomine, ki so vreli na plano. Nikoli jih ne bo zmanjkalo. Poleg tega pa sta tukaj še Nick in Ashton. Ashton! Zakaj mora biti tako podoben Jaki? Kot da me preteklost noče in noče pustiti na miru. Sylvia in Bella, ki sta se obrnili proti meni . . . moja najboljša prijateljica me noče več . . .
Zaslišala sem trkanje na kopalnična vrata. "Chloee! Vem da si noter!" bila je Bella. Za trenutek, ampak samo za trenutek sem pomislila, da bi morala vse to skriti. Kri, škarjice, ki so zdaj le še ležale pod umivalnikom, nato pa sem ugotovila, da je pravzaprav vseeno. Tako in tako njega ni.
"Chloe . . . " presenečena se je ustavila ob pogledu na dogajanje. Najprej sem že mislila, da bo planila nadme in mi prinesla obliže, ko je ugotovila, da ne gre za take rane.
Stekla je čez kopalnico, pokleknila in mi položila glavo v naročje.
"Oh, Chloe!" skupaj sva zajokali . . .
****************************
Next??? Komentarji???
28. julij 2014
u176150
u176150
Next
28. julij 2014
Neext neext neeext
Jokaaam :"(
28. julij 2014
18.DEL
Zbudila sem se ob nežnem a vztrajnem trkanju dežja na okna sobe. V sobo je ravno prišla Bella s polnim naročjem stvari in se usedla nazaj k meni, kjer je tudi prespala noč. Nasmehnila sem se ob starih spominih na najino nenehno spanje druga pri drugi in hihitanja dolgo v noč. Nekje bi celo morali biti tisti nori videii, ki sva jih posneli. Pozornost sem spet preusmerila na Bello. Odprla je čisto novo banjico kokosovega sladoleda in mi pomolila žlico, sama pa je že zajela z drugo. V naročju je imela še cel kup nekih fotografij, ki jih je preložila na nočno omarico in po postelji, pred mano pa je odprla čisto prazen album za fotografije. Začela je jemati eno sliko za drugo, skupaj sva jo malo pogledali, nato pa jo je skrbno shranila v album. Na slikah ni bil nihče drug kot . . . Jaka in jaz. Prepoznala sem vse tiste, ki sem ji ijh poslala po pošti, pa tiste, ki jih je ona posnela, ko je prišla v Slovenijo, bilo jih je še cel kup, za katere sploh nisem vedela, da so posnete, ali pa jih nikoli nisem dala razvit.
"Tele sva z Jako dala razviti za tvoj rojstni dan, vendar ti jih nikoli nisva dala," je nežno, kot da se boji, da me bodo besede poškodovale in odpihnile stran komentirala moj začudeni pogled. Z levo roko sem se ustavila na neki sliki, da bi si jo bolje ogledala. Bella se je nasmehnila, jaz pa sem zastokala. Moja leva roka je bila povita, a vseeno so rane skelele in močno pekle. V sebi sem nenadoma začutila neverjetno počasi naraščajočo moč, ko sem zagledala neko smešno sliko, ko sem ujela Jako ravno v pravem trenutku. Ušel mi je iskren glasen smeh. Bella se je nasmejala z mano, jaz pa sem ji glavo naslonila na ramo.
"Na tvojem mobitelu sem našla polno slik z njim in jih dala razviti. Zach bo šel popoldne ponje," za hip je zastala, nato pa nadaljevala: "vse tiste slike sem potem zbrisala."
Pričakujoče je opazovala moj odziv, jaz pa sem bila najprej šokirana, nato ogorčena, na koncu pa sem prikimala:"Ok."
Bella si je oddahnila in nadaljevali sva s fotografijami.

Zagledala sem vse tiste, na katerih sva se objeta poljubljala ali pa je on meni dajal poljubček na lička oz. obratno in po licu mi je spolzela solza. Pustila sem, da teče in čutila sem samo olajšanje. Prišla je tista z najinima mezincema s svilenima prstanoma. Jaka bo za vedno moj, sem pomislila in ugotovila, da sem to tudi na glas rekla.
"Vem. Vem, Chloe," je zavzdihnila Bella.
"Nihče ti ga ne bo vzel, nihče ti ga ni vzel. Za vedno bo samo tvoj in ti boš njegova. To se ne bo spremenilo, pa če ga ni tukaj ali pa če zdajle vstane do mrtvih," poljubila me je na lase in me nežno objela.
"A ti moraš naprej. Jaka je nekje . . . nekje daleč stran a hkrati tako blizu!" prijela me je za roko in me nežno pobožala. Zaprla je album, saj sve končali s fotografijami in se zazrla vame.
"Vedno ko bo prehudo, boš pogledala ta album in se spomnila nanj in na to kar sta imela oz. še vedno imata. Ampak . . . ni ga med nami. Chloe . . . Jaka je umrl. In . . . razume, da ga pogrešaš in da . . . da . . . iščeš približek njega . . . obupana si . . . in to je prav. Popolnoma prav je vsee kar čutiš."
Globok je vdihnila:"Jaka bo srečen, če boš ti srečna. In nič ni narobe s tem, če imaš druge fante."
Še nekaj solz mi je spolzelo po licu, ona pa se ni ustavljala:"Ashton bo razumel tvojo zgodbo in . . . vsakič ko ga slišiš se smejati se zjoči. Zjoči! Če tako čutiš. Spomni se na Jako in se stisni k Ashtonu v objem. Nehaj slepiti same sebe in naredi kar je prav. Ljubiš kogar ljubiš in če v nekom vidiš Jako, je to zato, ker . . . ga je poslal Jaka k tebi."
Vedela sem, da že prav pošteno naklada, a me je njena razlaga pomirila. Razumela sem. Če čutim v sebi žalost naj se jočem. Če čutim veselje pa naj prepevam.
"Ne zadržuj stvari v sebi, temveč pusti, da tvoji najbližji vidimo kako se počutiš. Ne obremenjuj se s tem, kako bomo reagirali, ker je to naša stvar."
Globoko je vdihnila, nato pa me spodnesla na rit:"In . . . oh, Chloee!" glasno je zahlipala. "Vem, da sem zasrala vse skupaj! Morala bi vse to opazit, ne pa da sem se obnašala kot . . ."
"Nehaj!" Odločno sem jo pogledala.
"Mi sploh lahko odpustiš, štrudl moj?" je komaj zašepetala skozi zaplato solz, ki so ji tekle po obrazu. Štrudl je bil vzdevek, ki mi ga je ljubkovalno nadela.
"Oh. . . sem ti že zdavnaj, bananar moj!" sem se nasmehnila, nato pa sve nekaj časa samo ostale v objemu druga druge. Počasi sva se odpravile v dnevno sobo in gledale stare kasete, kjer so bili najini smešni posnetki. Po dolgem času sem se spet počutila bolj domače. Zach je popoldne šel po fotografije, da sve album zapolnili z novimi slikami, moje zapestje pa sve z Bello skrbno skrivale pred Ernestom in Ann. Čeprav sve seveda imele pripravljen izgovor.
Odrasli včasih samo poslabšajo stvari, ki so se že zdavnaj uredile. Dobila sem nekaj Nickovih klicev in sporočil, pa tudi Ash je spraševal, kdaj bova začela z učnimi urami. Odločila sem se, da bom danes vse ignorirala in se z njima ukvarjala jutri. Tudi Zach naju je pustil bolj pri miru, saj je danes bil dan za naju. Ni bilo še konec, saj je Bella še vedno zaupala Sylvii, a se mi zdi, da se je tehtnica že začela nagibati v pravo smer . . .
*************************************************************
Next???? Komentarji oz. ideje??? Hvalaaa vsem ki bereteee! <3 <3 <3
29. julij 2014
u155122
u155122
http://www.igre123.com/forum/tema/l-s-t-t-b-m-n/73774/1

Bi katera brala?

Opravičujem se za smetenje!
29. julij 2014
u176150
u176150
Next
29. julij 2014
u176150
u176150
Next
29. julij 2014
u176150
u176150
Next
29. julij 2014
Hvalaaa ●YOLO● da me skoz spodbujaš!! <3 Ta del bom zato posvetila tebi
*********************************************5SOS*********************************************************
19.DEL
Tudi to noč je Bella prespala v moji sobi. Ko sem se zbudila sem se nasmehnila ob pogledu na spečo Bello, saj je bila luškana in domača, kot še nikoli poprej. Neslišno sem vstala iz postelje in se pripravila na nov dan. Sonce je že vstalo in me razveselilo s svojimi žarki. Na računalniku sem potiho poslušala 5sos-Tommorow never dies, da ne bi zbudila Belle nato pa sem odšla dol na zajtrk. Ko sem prišla nazaj je bila moja postelja lično pospravljena, Bella pa je kar nekam izpuhtela. Vedela sem, da bo prišla ko se bo zrihtala. Prijela sem mobitel v roke in se pogumno zatopila v branje še neprebranih sporočilc.
Nick me je spraševal, če pridem na zabavo. Napisala sem mu nedolžno sporočilce in pritrdila. Odločila sem se, da moram končati najino zvezo še nocoj.
Na vrsto je prišel Ashton. Pogledala sem skozi balkonsko okno in ga opazila skupaj s Calumom na košarkaškem igrišču. Preverila sem, da sem oblečena in pogumno odšla na balkon.
(klikn)


"Hi!" sem zavpila dol proti njima. Presenečeno sta se ozrla k meni, čez Ashtonov obraz pa je švignil prebrisan nasmeh, ko je zopet z očmi drzno zdrsel čez mojo postavo.
"Trnjulčica se je prebudila!" je zaklical nazaj k meni Ashton. Vse preveč je spominjal na Jako.
Bežno sem se nasmehnila in zaklicala nazaj:"Je princ pripravljen na učno uro bobnov?"
Ashton se je nasmehnil in pritrdil:"Ko bo trnjulčica sprostila svoj nabasan urnik z dvornimi damami."
"Bzzzb," sem oponašala zvok svojega telefona in se delala presenečeno:"Ravnokar sem prijela sporočilo, da ena od dvanajstih dobrih vil ne utegne. Sestanek je odpovedan."
Calum se je začel smejati kot zmešan, Ashton pa se je svečano priklonil:"Bi torej trnjulčica utegnila priti na čaj?"
Zasmejala sem se in odgovorila:"Velja."
Odšla sem v hišo, da bi povedala Belli, da greve zopet k 5sos.
Bella je najprej dvignila obrvi, nato pa je veselo sprejela novico.
Tokrat sta odprla Ashton in Luke. Ashton me je takoj pospremil v studio, kjer je imel bobne, Luke pa je nekam izginil z Bello. Približala sva se bobnom, mene pa je stisnilo pri srcu, ko sem ugotovila da bom še eno uro sama z Ashtonom v tej sobi.
Ashton mi je najprej potrpežljivo razlagal, jaz pa sem se spomnila na Jako, ki je prav tako vedno potrpežljivo razlagal meni neznane stvari.
Nemo sem prikimavala in gledala, ko mi je pokazal, kako moraš udariti. Narejeno imam nižjo glasbeno šolo, tako da ritem in branje not ni kakšen velik problem, ubadala sva se bolj s tehniko.(klikn)
Stal je za mano in me opazoval. Na vsake toliko časa se je nagnil čezme in popravil položaj rok oz. palic. Takrat sem skoraj omedlela. Njegov deodorant je oddajal nekakšen prijetno-seksi vonj, ki se je pomešal z njegovim lastnim parfumom.
(klikn)
Po celi uri bobnanja, med katero sva se oba malo izmenjavala, je v sobo prišla vsa zardela Bella in rekla da morave domov na kosilo.
Pogledala sem proti Ashtonu in se prebudila iz nekega drugega sveta, v katerem je samo bobnanje in Ashton, ki bobna. Ashton je zamišljen pokimal in rekel:"Boš prišla jutri popoldne, da nadaljujeva?"
Razmišljala sem o besedah, če so slučajno preveč namigovale na karkoli, kar bi se lahko dogajalo med nama, saj sem v ozadju svojih misli še vedno bila Jakova punca.
Počasi sem prikimala in se poslovila. Nič mi ni bilo všeč, da bom z Ashtonom še naprej sama, saj se ga probam čimbolj izogibati po tistem ponesrečenem poljubu. Ogovorim ga le, kadar je zraven še kdo od fantov.
Ko sve prišle v hišo, sem opazila, da kosilo še ni gotovo. Začudeno sem pogledala Bello, ki je še enkrat zardela:"Hmm . . . mami je . . . " Očitno je bilo, da si zmišljuje izgovor, zato sem jo kar takoj prekinila.
"Mi boš potem povedala, kaj se je zgodilo med vama z Lukom," in sem odšla Ann pomagat kuhat kosilo.
Bella je bila nekam čudno molčeča, jaz pa sem se popoldne odpravila tečt. Ko sem prišla nazaj je bila že pripravljena za zabavo.
"S Sylvio sva se zmenili, da pridem prej, da ji pomagat vse pripravit," je z občutkom krivde rekla in me objela.
"Če boš kaj potrebovala je Zach doma."
Raje se nisem spuščala v "če boš kaj potrebovala", saj sva obe vedeli, kaj to pomeni. Zach bo pazil nate, da se ti ne bo še enkrat strgalo.
Odšla sem v njegovo sobo, kjer je miksal muzko.
Skupaj sva se odpravila na zabavo, kjer je njega že čakala Ella. Ljubosumno me je premerila, jaz pa sem se odpravila naprej naravnost v hišo oz. v kačje gnezdo-to je po moje bolj primerno ime za njeno hišo.
Presenečeno sem obstala, ko sem opazila Ashtona, ki se je sukal okrog bobnov in Michaela, ki je stal ob steni in pripravljal kitare. Hotela sem se odpraviti naravnost k njima, ko sem se zasukala in zagledala Sylvio, ki je vsa v elementu sprejemala goste. Namazana je bila s florescentno šminko, hvalabogu! sem bila jaz tokrat z živo rdečo, saj sem pričakovala tako sceno. Ne morem verjet, da si je drznila povabit 5sos na svojo zabavo! Pa saj je tako očitno, da fejka!
Umirila sem se, saj sem se spomnila, da je Jaka zmeraj želel biti nesovražen do drugih. Jutri zjutraj se bom še enkrat oglasila tu in pohvalila zabavo sem se odločila. S pladnja sem vzela ponujeni koktajl in v sebi začutila moč in pogum. Bilo je, kot da je Jaka z mano. Napolnil me je s svojo energijo, da uresničim kar sem si zadala ta večer. Obrnila sem se, da bi poiskala Bello, ko me je nekdo močno objel. Bil je Nick . . .
*************************************************************
Next???? Komentarji oz. ideje? Pa hvala vsem ki si vzamete čas in berete moje bloge! <3
30. julij 2014
u176150
u176150
Nnnnnnneeeeeexxxxxttttt
30. julij 2014
Neeeeext
Neeext
Neeeeeeext
<3
30. julij 2014
20.DEL
Nick me je začel poljubljati kar tam, sredi sobe. Nežno sem ga odrinila in odpeljala v sosednjo sobo. Zopet me je začel poljubljati. Obupano sem zavzdihnila, saj sem ugotovila, da ga bo težko kar cancelat. Zaslišala sem korake. Bila sta Calum in Luke. Upala sem, da nista nič opazila, saj me je Nick še kar naprej poljubljal.
Zaslišalo se je vzklikanje občinstva in njihova prva pesem: Don`t stop. Kot nalašč za Nicka. Odrinila sem ga stran in stekla na hodnik:"Pridi, greva poslušat."
Zmedeno mi je sledil nazaj v sobo, v množico ljudi. Postavil se je za mano in me objel. Bilo je vse preveč podobno zabavam z Jako. Na vsake toliko časa sem se obrnila k njemu, da bi omenila kaj glede pogovora o najini zvezi, vendar je on to razumel kot znak za poljub, zato sem dobila le njegov vroč poljub. Sva se ponavadi res toliko poljubljala?
5sos so kmalu končali in končno sem dobila priložnost:"Nick jaz . . . razmišljala sem, da to kar imava . . ." zbirala sem misli in jih pretakala v besede.
"Gremo se flašo resniceeee!" je zavpila Sylvia in vsi so v odgovor glasno zadovoljno zavpili. Nick je navdušeno pogledal množico za mano in me potegnil v krog:"boš povedala kasneje."
Ahhh, pa je šla še ena priložnost! S kotičkom očesa sem opazila Ashton in Caluma, nikjer pa ni bilo Belle in Johna. Začelo me je kar malo skrbeti za Bello.
Nemo sem zaječala. Se ne znajo iti nič drugega kot flašo resnice? Poleg tega pa sta tukaj še Ashton! in Calum. Na srečo se je nasproti mene znašel Zach. Ujel je moj olajšan pogled in se zamišljen namrščil. Ojoj! Težave na vidiku.
Že res da je Zach tip bolj tihe sorte, a vedno hitro zazna ozračje v sobi prav tako pa je odličen v branju oseb . . .
Pod svojim površjem sem jokala in besnela hkrati. Kar je pri meni najhujša možna kombinacija! Ta flaša resnice je bila kruta.
Kot nalašč sem vsaj polovico izzivov izvajala jaz, ali pa jih je kdo drug na meni. Bilo je, kot bi bila flaša kompas, ki vedno kaže proti severu, le da sem ta sever tokrat jaz. Dobila sem vsepreveč poljubov na preveč različne točke. Na začetku je bilo še zmerno. Zach me je poljubil na lička, dvakrat je prišel na vrsto Ashton, ki me je poljubil na lase in na roko(kot princ poljubi trnjulčico) in obakrat sem skoraj omedelela od njegove bližine.
Nato pa je prišel na vrsto Nick. Ponosno se mi je prisesal na ustnice in me ni spustil vsaj kakih 5 minut!
Morala sem odpeti par pesmi in bilo je prav mučno. Vsi so si nekaj šepetali, razen Zacha. Ashton in Calum sta sedela pri miru, vendar sta se vsake toliko časa namrščila in pogledala proti meni, ko so jima šepetali na uho. Na koncu so si celo začeli podajati listek. Obupano sem iskala nekoga "domačega", nekoga ki mu zaupam. Pogled mi je venomer zastal na Zachu. Vedela sem, da če bi bila tukaj Bella, bi rešila iz takih situacij. Iz vsega skupaj bi naredili hec. Najbrž bi se mi pridružila pri petju in skupaj bi častno fušale refren . Vendar Sylvia ve. In jaz se ne dam.
Usedla sem se na tla in ujela Ashtona in Caluma, ki sta tiho zapustila dogajanje. Vsi so bili zaposleni v vrtenje flaše, zato jima je uspel perfekten pobeg.
Flaša se je ustavila na naju z Zachom in oba sva se nejevoljno spogledala:french kiss.
Vstala sva, da bi opravila izziv, ko je med naju skočila Ella:"Dosti imam tega sranja! Že cel večer ga skrivnostno gledaš in se z njim spogleduješ, zdaj pa še tole! Kaj ti dva naenkrat res nista dovolj?" jezna je odvihrala iz sobe. Zach ni niti pogledal za njo. Gledal je Sylvio.
"Kako moreš? Najprej si se probala znebit mene, Belline najboljše prijateljice, zdaj pa si se spravila še na Ello!" je proti meni zarenčala Sylvia. Ahaaa-to je torej to!
Besna sem se začela branit, ko me je prekinila neka neznana punca, ki je stopila k Nicku in ga objela:"Nick me je pustil zaradi tebe! Sploh ve, da ga varaš?"
Nick me je strto pogledal z-je to res-pogledom.
"Kaaj! Ne! Jaz . . . ne, to ni res!" sem se kiljavo začela braniti.
"Vidite, nič nima reči za v obrambo, ker je vse res! Izgini od tja kjer si prišla! Pojdi nazaj v Slovaško!" je zopet pokazala name Sylvia. Ni imelo smisla, da bi razlagala, da sem pravzaprav iz Slovenije, ko so vsi začeli z glasnim Buuuu!
Zach je stopil k meni in me prijel pod hrbet:"To je šlo pa predaleč! Odhajava!"
Bilo je, kot da je potrdil vse tiste domneve in Sylvia je vsa srečna zakričala za nama:"Začarala ga je! Čarovnica!"
In vsi so kot začarani ponovili za njo: "Čarovnica! Čarovnica!"
Po 20 minutah hoje sva zavila na domače dvorišče. Pred vrati sobe sem se ustavila:"Pa ne povej Belli." Zaradi Zachovega začuedenega pogleda sem dodala:"Ne še."
Čez nekaj časa je počasi prikimal in odšla sva vsak v svojo sobo. Globoko v sebi sem čutila samo neznansko razočaranje. Razočaranje, da mi ni uspelo pustiti Nicka brez vsega tistega "rompompoma" in da nisem dogodke pravočasno ustavila oz. jih predvidela.
Odšla sem v kopalnico, kjer sem na umivalniku zagledala škarjice. Segla sem po njih, ko sem skozi odprta vrata na postelji zagledala album. Je res to to? Res hočeš to? Kaj ti ni Bella pokazala boljše poti?
Roke so bile trde in težke, ko sem škarjice počasi vrnila na umivalnik in se usedla na posteljo ter občudovala najine slike. Skozi odprto okno je pihnilo nočni veter, ki je dišal po poletju . . . s sabo je prinesel tudi zvoke . . . odšla sem k oknu in zagledala prižgano luč v sosednji hiši. Pravzaprav v studiu. Ashton je še pokonci. Prisluhnila sem ritmu pesmi. Odšla sem na balkon in na zadnjem vrtu hiše zagledala Michaela, Luka in Caluma. Pomahali so mi in začeli peti: https://www.youtube.com/watch?v=agw9d_kR2Ac
"Within a minute I was all packed up
I've got a ticket to another world
I don't wanna go
I don't wanna go
The silent words are hard to speak
When your thoughts are all I see
"Don't ever leave," she said to me

When we both fall asleep underneath the same sky.
To the beat of our hearts at the same time.
So close but so far away.
(Can you hear me?)"
Melodijo sem mrmrala z njimi in se zleknila na ležalnik na balkonu. Zaprla sem oči in pustila solzam da tečejo. Tokrat sem mislila na nič, samo poslušala sem prelepo pesem . . .

*************************************************************
Next??? Komentarji????
P.Sons je zato tok pozn ker sm že enkrat napisala pa se mi je zbrisal
P.S2: a ste že vidle nov video od Amnesie??? Love it!
31. julij 2014
u176150
u176150
Next
31. julij 2014
Next
01. avgust 2014
21.DEL
Zjutraj sva se z Zachom živčno spogledovala čez mizo. Bella je bila vsa v luftu in kar predstavljala sme si kaj se je včeraj dogajalo med njima z Johnom. Glasno je pela refren Don`t stop-a. Pravzaprav je bilo žalostno vse skupaj. Bello je John varal, Zacha pa je Ella pustila.
Šli smo na drevo.
"In, kako sta se vidva imela včeraj na zabavi?" je nestrpno vprašala Bella, ko se je namestila na svojo vejo. Včasih so nas starši klicali "vrane", ker smo vedno opravljali tam gor. Z Zachom sva se spogledala in jaz sem začela nakladat.
" . . . in pustila sem Nicka," sem končala s svojo pripovedjo in povedala vso zgodbo, kot se je dogajala v moji glavi, še pred zabavo. Nicku sem sočutno dala košarico. The end.
Bella je pokimala in se obrnila k Zachu. Ta je zabavo povedal po svoje in spustil flašo resnice. Bil je tik nad tem da zamolči, da ga je Ella pustila, a sem mu nežno pokimala in je nadaljeval. Bella se je začudila, Zach pa je ostal tiho. Zapihal je močan veter in pogledala sem na uro. Bil je čas za kosilo.
Med kosilom sem pogledovala skozi okno. Tisti veter je bil znanilen. Popoldne bo skoraj zagotovo nevihta, sem zadovoljna ocenila vreme. Včeraj sem imela namen obiskati Sylvio in hvaliti zabavo, vendar sem danes to pač spustila. Po dogodkih včerajšnje zabave se mi je zdelo, da to ne bi bilo ravno primerno. Ha! Ne bi bilo primerno! Če jo še kdaj vidim, se ne bom mogla zadržati, da je pošteno ne napizdim. Bolj me skrbi za Zacha. Ko sem šla v svojo sobo, sem ujela pogled na Zacha skozi špranjo vrat. Negibno je ležal na postelji. Tiho sem potrkala in vstopila.
"Je vse v redu?" sem skoraj šepetala.
Zach je pogledal v mojo smer in zavzdihnil. Najprej sem mislila, da se v njegovih očeh lesketajo solze, a ko me je premeril z očmi, sem opazila le bes.
"Mislim . . . zaradi Elle pa to?"
Pokimal je, še vedno brez besed.
"Po včerajšnjem večeru sem ugotovil, da ona itaq ni zame," to je povedal tako otožno, da sem stekla k njemu in ga močno objela.
"Najbolj mi gre na živce, ker Sylvia ruši moje življenje. In pravzaprav ima razlog ker . . . tega ti še ne morem povedati . . . " je mrmral v moje lase.
"Bi šel danes z mano k učni uri bobnov?" Vprašanje ga je kar malo presenetilo. Začudeno me je pogledal in prikimal.
"Ne morem ti še povedati ampak . . . imam razlog zakaj ne želim biti sama z njim."
Še enkrat je pokimal, meni pa je bilo neskončno všeč, da lahko razumeva drug drugega, tudi če stvari posebej ne obrazloživa. To je nekaj najlepšega pri najinem prijateljstvu.
Odpravljala sva se k sosedom, ko me je na hodniku ujela Bella.
"Hej Chloe! a si zato da greve jutri potem nakupovat? Vem, da sem rekla v soboto, ampak potem je bila zabava . . . " Zmanjkalo ji je besed, jaz pa sem se razveselila.
"Jp! To bi blo super! Midva z Zachom greva k sosedom," sem pomignila na sosednjo hišo.
"Greš z nama?"
Nekaj časa je razmišljala, nato pa je odkimala:"Ne morem. Nekaj stvari imam še za uredit v sobi." Povzpela se je po stopnicah in takrat sem ugotovila, da nisem edina, ki se izogiba sosedov.
Ko sem prišla v studio je bil Ashton že tam.

Dvignil je pogled iznad bobnov. Na stolu je sedela Sylvia!
Najprej se je nasmehnil, nato pa razočarano pozdravil še Zacha.
"Ah, saj ravno grem!" se nama je očarljivo nasmehnila in vstala s stola.
"Pa hvala za to poučno uro!" je še dodala in me pomeljivo pogledala. Če ne bi bilo Ashtona, bi se mi prav gotovo strgalo.
Saj res! Ashton in Calum sta včeraj odšla že pred tistim "usodnim" prepirom! Kako idealen položaj za Sylvio.
Zach se je usedel ob nasprotno steno in naju gledal, kako sem se pripravila za igranje bobnov. Nisem mogla verjet, da me Sylvia v prav vsem posnema! Prav zanima me, če ga je tudi že poljubila. Zaradi te zadnje misli, sem bila nezbrana še cele pol ure. Ashton je to opazil.
"Pa kaj je danes s tabo? Včeraj ti je šlo veliko bolje!" je po stoeni ponovitvi nekega takta presenečen vzkliknil. Vstala sem, da mi je pokazal, kako se zaigra pravilno, nato pa je zapiskal Zachov telefon.
Oba sva ga pogledala, on pa je razložil:"Sorry, sam moram it!" Stekel je skozi vrata studia, jaz pa sem se prepustila že znanemu živčnemu občutku.
Zopet sem poslušala Ashtona, kako je pravilno zaigral.

Tokrat sem se res zbrala, saj sem se želela nekako izkazat. Bila sem nad tem, da se spet potopim v svoj svet, ko so do mene pripravala Ashove besede.
"Veš Chloe, glede tistega poljuba zadnjič . . ." čutila sem, kako je bil vedno bliže in sunkovito sem vstala.
"Uh, pravzaprav sem se spomnila, da imam . . . " panično sem pogledala na uro: " . . . koliko je ura! Saj zdaj pa vadiva že več kot samo eno uro! Res moram it! Se vidiva v torek!" sem hitro zdrdrala "opravičilo" in pobegnila iz sobe.
Prišla sem do njihovih vrat, ko sem jih odprla, pa sem zagledala tako neurej, kot že dolgo ne. Veter je močno zavijal, da so se drevesa kar upogibala, dež pa se je počasi spreminjal v točo. Premerila sem svojo obutev in oblačila. Flip-flop natikači, kratke hlače in majica z naramnicami. Premerila sem pot od enega dvorišča in drugega. Treba bo pošprintat, pa bo kar bo. Vzela sem zalet, ko sem se v nekoga zaletela. Obrnila sem se in za mano je stal Ashton. Slekel je svoj pulover, da se mi je noro povečal srčni utrip in mi ga podal.
"Vsaj tole si obleci," tiho je gledal ven, v neurje. Pulover sem si potegnila čez glavo in brez da bi kaj posebej razmišljala stekla v dež . . .
**************************************************
Next??????Komentarji?????
02. avgust 2014
pa te slikce so gifi, tko da mort kliknt gor
02. avgust 2014
u176150
u176150
Neeeext ful dobra zgodba
02. avgust 2014
Neeeeext
Neeext
03. avgust 2014
22.DEL
Belle in Zacha ni bilo na spregled, kar se pravzaprav ni še nikoli zgodilo. Pomagala sem Ann pri gospodinjskih opravilih in si tako pridobila še nekaj dodatnih točk pri njej. Pri odraslih te "točke" vedno pridejo prav.
Preden sem se odpravila spat, smo se vsi zbrali v dnevni sobi in skupaj pogledali film Evita. Bella je čisto navdušena nad njem, meni pa je tudi v redu.
Škarjice mi tokrat sploh niso delale preglavic. Pred spanjem sem še pogledala par fotk iz albuma, nato pa zaspala . . .(vem da nekateri ne marate 1D in da je to 5sos ff sam sm si tko zamislla del sorry )
Mmmmm. . . zbudila sem se v objemu čudovitega vonja. Pogledala sem, kaj objemam in bil je Ashtonov pulover. Ur not Ash - lol, sem pomislila in se nasmehnila.

Zaprla sem oči in samo razmišljala o Ashtonovem čudovitem nasmehu in zvoku njegovega smeha, pa kako lepe oči imaa . . .
"Shoppiiiiiiing!" je nekdo čisto blizu mojega ušesa glasno zakričal.
Na smrt sem se prestrašila in padla s postelje. Zaslišal se je glasen smeh, ko sem osuplo-zaspano ozrla navzgor, da vidim kdo klati moj spanec, pa sem zagledala Bello. Ob pogledu name se je začela valjati po tleh od smeha. Tudi sama sem se začela smejati. V sobo je prišel Zach in naju najprej nezaupljivo premeril, nato pa še sam padel v smeh.
"Mogla bi videt svoj face!!" je dejala Bella, jaz pa sem se še bolj zasmejala.
Začela sem jo žgečkat, ko se je oglasil Zach:" Khm, khm!"
Presenečeno sva ga pogledali.
"Mislim, da nočeta zamudit vajine limuzine," je pomenljivo omenil. Šele takrat sem ga zares videla. Bil je oblečen v smoking, njegovi lasje pa so bili celo polizani. Zasmejala sem se, vstala in mu želela zlobno razmrščiti lase oz. pokvariti frizuro, ko je moj "mininnapad" odbil:"Not this time Chloe Potočnik!"
Zopet smo padli v smeh. Zach je zapustil sobo, Bella pa se mi je pomagala zrihtat in delila pametne nasvete.
"Kaj pa zajtrk?" sem zmedena vprašala.
"Med potjo," je na kratko komentirala in ignorirala vsa moja nadaljna vprašanja.
Na parkirišču je res stala bleščeča limuzina. Zlezle sve vanjo in Bella je od nekje vzela sveže pečene rogljičke.
"Mmmm . . . najboljša siii!" Objela sem jo in jih začela jesti.
Oblečena sem bila v črno-belo krilo in orpijet topek, Bella pa je nosila body v nežni vijolični barvi z rožčastim vzorcem. Bile sva seksi-cute kombinacija.
Med potjo sem ugotovila, da je limuzina od nekega Zachovega znanca in da je zato včeraj odhitel z učne ure bobnov. Nikakor pa nisem mogla izvrtat iz njiju, kam vse me peljeta. Najprej smo se ustavili v bližnjem kafiču, kjer je Bella vzela kapučino. Jaz še zmeraj ne maram kave, vendar sem naredila par požirkov pri njej.
Naša prva postaja je bil lepotilni salon. Zrihtali so naju od najvišjega laska na glavi pa vse do mezinčka na nogi. Zach naju je zopet pobral za kosilo in skupaj smo pojedli 3 pice. Zach namreč zbaše vase 1,5 pice, kar nisem mogla verjet, kam vse to gre! Ob mojem začudenem pogledu se je le zasmejal, Bella pa je odmahnila z roko.
Po kosilu smo se ustavili v šoping centru in se zmenili ob 21:00, ko ga zaprejo. Navdušene sva se zagnali po trgovinah. Skupaj sva kopili še kopalke, saj so nama lanske premajhne in si kupile majico, na kateri je pisalo:

Bella me je na oddelku spodnjega perila dražila s komentarji kot:"Oh, mislim da bi Ashton umrl, če bi te videl v tem!" in "To je pa lih zate!" in "Zakaj ne poskusiš?". Namenila sem ji par pogledov, pod katerimi bi se morala mrtva zrušiti na tla, saj so ljudje kmalu začeli gledati in zmajevati z glavo, vendar se je po čudežu še kar držala na nogah. V nasprotni trgovini je v izložbi nekaj zagledala in stekla tja. Pohitela sem za njo, ona pa me je že vlekla v kabino za pomerjanje. Oblekla sem najlepšo poletno oblekico, kar sem jo kdaj videla! Osupla sem se opazovala v ogledalu, kako se mi je popolnoma prilegala na postavo. V kabino je pokukala še Bella in zadovoljno pripomnila:"Ashtona boš s tem spravila na kolena." Kaj ga more rees skoz omenjati? Pa saj sploh ni nujno da sem mu res všeč!!!
Ko sem zagledala ceno, pa sem skoraj zajokala. Ni šans da tole vzamem. Saj stane toliko kolikor imam s sabo za celo bivanje tukaj! Bella se je zasmejala mojemu izrazu:"Mami mi je dala nekaj denarja, bove že spacali skupaj!"
Zopet sem se nasmehnila.
Kupili sva obleko in jo že mahnili mimo trgovine, ko se je Bella ustavila in me prijela za roko.
"AAAAv! Bella to boliii!"
Popustila je prijem in še vedno strmela v smer trgovine s spodnjim perilom.
"S . . .S . . . S . . Sylvia!" je obupana kriknila. Končno sem opazila, kaj gleda. Skozi steklo se je razločno videlo Sylvio in Johna, kako se držita za roke. Sylvia se obrne k njemu-nasmeh-poljub-brskanje po stvareh. John nekaj smešnega pripomni in pokaže na neke cunjice:nasmeh-poljub-brskanje naprej.
Bella se je obrnila v smeri izhoda in pohitela ven. Stekla sem za njo, s polnimi rokami vrečk. Prišle sva na svež zrak in Bella je panična začela klicati Zacha.
"Jaz . . . ne morem . . . stran . . . od tukaj . . . " hlastala je za zrakom, jaz pa sem prevzela telefon in se zmenila z Zachom, da naju pride iskat. Položaj sem le opisala z "Bella ve" in ji vrnila telefon. Objela sem jo in ji pustila, da so se mi njene solze vpile v sveže sfrizirane lase . . .
****************************************
Next??? Komentarji??? + hvala ●YOLO● in LondonKittyCat !!! pa seveda vsem, ki pridno bereteee! <3
04. avgust 2014
Fuuul dobra zgodbica!
Neeeeext
04. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!! + nova bralka) <3 svetovna zgodbica!!!!!!!!!!!!!
05. avgust 2014
u176150
u176150
Next ful dobr
05. avgust 2014

3 nextiiii! Napredujemooo! torej ta del bo posvečen novi bralki: 5sos<3
Hvala za vse komentarje!!! <3
***********************************************************5SOS*******************************************
23.DEL
Zachu sva oddali vse vrečke, nato pa naju je odpeljal na čudovit kraj, iz katerega sva imeli razgled na mesto, v daljavi pa se je videlo morje in plaža. Prinesel je banjice sladoleda, midve pa sva jih hvaležno sprejele.
Usedle sva se na klopco in Bella mi je naslonila glavo na rame. Tiho sva jedli sladoled. Začetni šok je minil. Ko sve pojedli eno banjico sve odprli še drugo. Ne spomnim se kdaj nazadnje sve pojedli toliko sladoleda na enkrat, vendar naju tokrat sploh ni nasitil. Na klopci sva sedeli vsaj kakšno uro, ko sva zagledali veličasten sončni zahod.
"Res sem mislila, da je to to."
Bella je zopet začela jokati.
"Mislila se, da me ljubi in . . . veš, ko sva šla od Sylvie, sva šla naravnost k njemu domov . . . " med hlipanjem je razložila kaj vse se je tiste noči dogajalo, mene pa je pekla vest. Sama še nisem imela take izkušnje, saj sem bila vedno srečno zaljubljena v Jako, zato sem jo samo podpirala in ji pustila, da se je izpovedala. Ko je končala sem izbruhnila v jok in ji povedala, tokrat vse od začetka do konca, o Sylvii in o Johnu.
Nekaj časa je premlevala podatke. Resnično sem se zbala, da mi bo zamerila.
"Ahhh . . . štrudl moj . . . ne morem ti zamerit. Pustila sem ji, da mi je zmešala glavo in vama nisem verjela. Vama z Zachom, ki sta že od vedno moja brat in sestra."
Objeli sva se in sonce je počasi zašlo. Zopet je naslonila glavo na moja ramena in gledali sva, kako se počasi prižigajo lučke.
"Mislim, da bi mu morala povedati, kaj čutiš," je nenadoma zamrmrala Bella, da se je meni kar zaletelo.
"Jutri imata spet bobne, ane?" Bila sem brez besed. Če mu povem, kaj si mislim, je lahko med nama vsega konec. Izogibal se me bo in me postrani gledal do konca življenja. Tega res ne bi prenesla.

"Ne pusti, da ti resnična ljubezen spolzi iz rok. Ashton bo razumel, veš," je podkrepila prejšnjo izjavo. Molče sem zavzdihnila in se spomnila zanimive ideje.
"Bodo to poletje imeli kakšen koncert tukaj?"
Bella se je namrščila in skomignila z rameni. "Nimam pojma."
"Rada bi jih videla še nekje drugje, kot v naši ulici. Rada bi jih videla med drugimi ljudmi, brez tega da vedo, da sem tam."

Bella se je zamislila in se končno nasmehnila:"Mislim, da nama je kljub nakupu tvoje oblekice ostalo še nekaj denarja. Ne bo VIP karta ali prva vrsta, ampak teh kart se tako in tako zagotovo ne dobi več," razburjena je vstala. Tako se bove vsaj izognili Sylvii in ostalim. Spet bomo samo nora trojica, ki se rada noro zabava.
"Takoj bi morala pogledat na njihovo spletno stran." Potegnila me je s klopce in v telefon že vtipkala Zachovo številko . . .
https://www.youtube.com/watch?v=RLLEB4Ac3Hg
******************************************************************
Next??? Komentarji oz. ideje??? Hvala mojim zvestim bralcem!!! <3
05. avgust 2014
Hvala za posvečen next<3
+ neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
05. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani