Ojla! Opazila sem, da so zaceli nastajat ff-ji za 5sos in ker sem tudi sama velika fanica, sem se odlocila, da napisem svojega. Izhajam pa iz te njihove skladbe:


Hkrati pisem se en ff o 1D, vedna sem na pocitnicah in mi ne dela kljucek z naisanimi deli. Raje ne napisem po spominu, ker lahko kaj pozabim pa ne bo tako dobro :/

Povejte kako se vam zdi pa uzivejte!
**************************************************************************
Nekoc mi je sosolka povedala za avstralsko skupino 5sos, zdaj pa ne mine vec dan, da ne bi posusala njihovih pesmi in gledala Ashtonovega cudovito prikupnega nasmeha.
Pokontaktirala sem nase stare druzinske prijatelje, ki so do mojega sedmega leta bili tudi nasi sosedje, potem pa so se preselili k sorodnikom v Avstralijo.
So stiriclanska druzina s sinom Zachom in hcerko Bello. Z Bello sva kot rit in hlace, z Zachom pa smo popolna trojica. On je le 2 leti starejsi od naju.
Odkar so se preselili, se vsako leto izmenjavamo. Eno leto prideta onadva v Slovenijo, drugo pa jaz k njm, v Avstralijo. To leto sem na vrsti jaz. Kot ponavadi sem poklicala v zacetku junija, da se zmenimo se o zadnjih podrobnostih o mojem potovanju in prihodu.
"Pa ne vzet prevec oblek s sabo, ker imam ogromno novih, poleg tega pa greve v soboto nakupovat!" je vsa razburjena pripovedovala Bella, ko sva en dan pred mojih odhodom v Avstralijo govorili po telefonu Po zilah mi je plapolalo prav tako navdusenje kot njej. Pakirala sem se zadnje stvari , vkljucno z mojo novo 5 sos majcko.

Naslednji deli bodo daljsi, vendar mi danes malo nagaja wi-fi povezava, tako da sem morala dat prvi del na pol. sad
Hope you like it!
Dreamer_no.1
11. julij 2014
2.DEL
"Pozabila sem omenit, da bo na letosnji zabavi presenecenje zate!" je Bella razburjeno govorila po telefonu.
Vsako leto mi z bratom priredijo majhno zabavo, na katero povabita prijatelje. Ko pa prideta v Slovenijo, organiziram zabavo jaz. Komaj ze cakam kaj mi bosta pripravila!
Ko sem do konca spakirala, sem odsla do domacihin se polsovila od njih. Zjutraj bom morala zgodaj vsta, saj imam ob petih letalo.
Zacel se je prvi teden poletnih pocitnic. Mlajsi bratec Tomazbo prisel mesec dni za mano. Star je 8 let in je se zmeraj zelo otrocji, vendar ga imam najraje na svetu.
Malo sem bila presenecena, da ga bosta pustila potovati kar samega, saj sva vedno potovala skupaj. Mislim, da ga bom kar malo pogresala.
Skrbno sem si umila zobe, zlezla v posteljo in pripravila budilko na 2.00 zjutraj. Zacel je zvonit telefon. Bila je Sara.
"Oj!" sem se oglasila.
"Ojla! Jutri odhajas, ne?"
"Jp."
Nekaj casa sve bili obe tiho, nato pa sve hkrati zaceli: "Pogresla te bom . . ."
"Kar malo cudno bo brez tebe . . ." zasmejali sva se in nic vec ni bilo treba pripomnit.
Sara je moja najboljsa prijateljica v soli. oz. v Sloveniji. Z Bello se slisive vsaj trikrat na teden po Skypu, a vseeno nujno potrebujem prijateljico, kot je Sara. Tudi Bella ima tako prijateljico, Sylvio. Obe sve veseli, da naju razumeta.
Ko sve zakljucili pogovor, sve si obljubili, da se slisive po Skypu, nato pa sem res potonila v spanec. . .

Dreamer_no.1
12. julij 2014
3.DEL
Zjutraj je bila najprej velika zmeda. Ko sem vase komaj spravila polovico skodelice cokolina, sem v pizami skakala po stanovanju in pobirala se zadnje stvari. Treba je bilo najti se potni list, zdravestveno . . . skoraj sem izgubila zivce, ko sem vse nasla na nocni omarici, prekrito z odejo. Nasmejala sme se sama sebi in se pripravila za na pot.
V avtu sem se z ocijem pogovarjala se o zadnjih finesah glede leta, potem pa je skupaj z mano cakal na letaliscu. Morala sem cez varnostno kontrolo, zato mi je se pomahal v slovo, jaz pa sem se z nabito polnim kovckom v eni roki in s potnim listom ter letalsko karto v drugi, odpravila na lov za prazen sedez v cakalnici.
Na letalu je bil kar precej Avstralcev. Zraven mene je sedel prikupen par, ki sem ga takoj zasovrazila. Sovrazim srecne in do uses zaljubljene pare. Spomnijo me nato ,kar jaz nimam. Ampak to je ze druga zgodba . . .
Razburkanih custev sem se obrnila proti oknu in si nadela slusalke.
"Hee-e-eej! Hee-e-eej! . . ." njihovi glasovi so me takoj pomirili, medtem ko se je letalo dvigovalo v nebo in prelep soncen vzhod.
Milsim, da sem zaspala, saj sem na rami zacutila dregljaj in zagledala prijazen slovenski par. Nocna mora? Np. Just reality.
Slusalke sem dala iz uses, da sem slisala, kaj mi hocejo dopovedati.
Treba se bo sprehodit! Hah! Nejevoljna sem vstala in zacela omoticno korakati po letalu. Hmmm . . .skoraj bi pozabila, kako se hodi! Pilot je naredil oster ovinek in skoraj bi zletela nekemu nic hudega slutecemu potniku v narocje . . .

Please povejte kako se vam zdi! Ker mam res tezave z wi-fi povezavo, zato rajs objavlam kratke delcke po malem, ker ce ne se mi vse zbrise!!! Vem da so teli deli se dougocajtni sam nekak je treba zacet zgodbico :/
Dreamer_no.1
12. julij 2014
4.DEL
"Sorry!" sem se opravicila.
"Oh its okey! Its not your fault!" se mi je nasmehnil prijazni Avstralec, jaz pa sem vseeno raje odsla nazaj na sedez. Moja soseda sta se ravno odlocila za "kiss moment" , tako da sem nerodno obstala med sedezi, saj me splohnista opazila. Nikoli vec! Nikoli vec ne grem mimo tega para se razgibavat! sem si ocitala, ko sem koncno prisla nazaj do svojega sedeza. Na zalost se je to prav kmalu ponovilo. Let je bil neskoncno dolg, vmes sem malo dremuckala, zaspati pa nisem mogla.
Ko smo koncno pristali nisem mogla verjet, da je letak konec in da sem na trdnih tleh. Bila sem sita letalisc in sploh vsega. Vcasih je bil z mano vsaj Tomaz in me spravljal k pameti. Zaspana sem koncno prisla do svojega kovcka in se namenila proti koncu letalisca.
Na pol speca na pol budna semkoncno uzrla znane obraze. Bello, Zacha in Ernesta, ki je njun oce. Obraz mi je zazarel, prav tako Belli in Zachu. Stekla sem do njih in skoraj padla cez kovcek, nato pa sem najprej objela Bello in Zacha, nato pa se dala roko Ernestu.
Ernest je prevzel kovcek, Zach nahrbtnik, nato pa so me zasuli z vprasanji o letu in o druzini. Voznja v avtu je hitro minila in ko so mi pokazali 2. sobo za goste, kije v bistvu moja soba v Avstraliji, me je kar zmanjkalo. Zjutraj sem presenecena ugotovila, da sem v svoji sobi v Avstraliji.
Soba ima majhne balkon, ki je povezan z Bellinim. Gleda pa na prenovljeno sosednjo hiso.
Njihova hisa lezi malo bolj dmaknjena od mesta nekako na meji s podezeljem. Druzina je podedovala kmetijo in 2 hisi. Vse so obnovili, zdaj pa imajo 1 hiso in kmetijo zase, drugo hiso pa oddajajo. Vse to je vcasih imel oce od Ernesta, nato pa se je Ernest porocil a Ann iz Slovenije in dobila sta Zacha, cez 2 leti pa se Bello. Po dedkovi smrti so tako vse podedovali, niso imeli srca da bi kar vse prodali, zato so prisli zivet sem, k Bellini babici.
Gledala sem skozi balkonska vrata in presenecena opazila, da je sosednja hisa oddana. Vceraj sem bila najbrz prevec zaspana, da bi opazila. Stopila sem ven, na svez zrak in se zacela pretegovat, da bi se dokoncno zbudila. Pocutila sem se namrec kot medo po zimskem spancu. Po noci je ocitno padal dez, saj je jutro disalo po godzu, mokrem asfaltu in dezju.
Opazila sem kosarkaraski kos, pripet na sosedjno hiso in zogo, ki je priletela vanj. Ponk-ponk-ponk. Zoga je udarjala v tla in ustvarjala svoj ritem, jaz pa sem se vedno bolj priblizevala robu balkona, da bi videla te nove skrivnostne sosede,o katerih mi Bella ni se nic izdala.
Zagledala sem gibcno silhueto z raahlo kosrastimi blod lasmi. Imel je dolge misicaste roke in dolge prste. Samo se trak med lasmi manjka in lahko grem stavit, da je tale cisto podoben . . . z boki sem zadela ob rob balkonske ograje, ko se je obrnil proti meni in z ocmi zdrsel po moji postavi. Ustavil se je na mojem obrazu in se mi izzivalno, z navihanim nasmehom, ki sem ga videla ze tolikokrat prej, a se nikoli v zivo, zazrl naravnost v oci.
Kar naenkrat sem ugovotila, da sredi pretegovanja stojim na balkonu in v oci strmim Ashtonu Irwinu.
Kaaaj? preplaseno sem spustila roke iznad glave in si obupana zacela ravnati moje razmrsene lase. To res ni bil nacin, s katerim sem se zelela pokazat Ashtonu!
Zacutila sem, kako sem zardela, on pa se je se blj preserno nasmehnil, z eno roko ujel zogo, z drugo pa pomahal v pozdrav.
"Haij!" je med smehom zavpil gor, proti meni. Zdaj sem bila za pozdrav na vrsti jaaz. V moslih sem oblikovala besedico: heij! vendar je iz mojih ust prislo le neko cudno mrmranje. Grlo sem imela popolnoma suho, dlani potne in gromozansko luknjo v mozganih.
Ashton se je prijazno nasmehnil in zelel se nekaj reci, vendar sem perplasena pobegnila v zavetje svoje sobice. Slisala sem le se navihan: "See you."
Hitro sem si nadela najblizje kratke hlace in kratko majico in vsa v soku zdrvela v jedilnico. Vdrla sem na umirjen druzinski zajtrk in vsa zadihana ostrmela. Vsi so zacudeno ostmreli, cemu tak vik in krik, jaz pa sem zadihana obstala in strmela skozi kuhinjsko okno, kjer sem tokrat iz iste morske visine lahko naprej obcudovala Ashtona. Res je! Res je!
Pogledal je skozi okno in lahkotno dvignil roko v se en pozdrav, jaz pa sem kar malo obtozujoce napadla Bello, ki se mi je pretkano smehljala iznad svojega kroznika s kosmici.
"Kaj ji nisi povedala za nase zvezdniske sosede?" se je zacudil Zach.
"Ne, ni mi." sem namesto nje zabrusila v odgovor.
"Ah, to naj bi bilo presenecenje zate, " je lazno skesano odgovorila Bella.
"To so . . . " pomignila je z glavo proti Ashtonu, ki je se kar zabijal kose.
"Vem , kdo so!" sem jo razburjena prekinila.
Ernest in Ann sta vstala od zajtrka.
"Chloe najprej postrezi z zajtrkom, potem pa se boste seznanili z novimi sosedi. Zagotovo je zelo seststradana po tako dolgem in napornem letu." je vajeti, kot ponavadi, v roke vzela Ann, njihova mami. Preden je odsla iz jedilnice me je materinsko objela in podrzala v rokah.
"Saj si ze prava mala zenskica!" ter mi namenila pomezik in zapustila jedilnico. Bella je zavila z cmi, meni pa se zdi, da je njena mami prav faca! .
13. julij 2014
5.DEL
Zgodilo se je tako, kot je rekla Ann. Vsa nestrpna sme jedla zajtrk in medtem samo enkrat osinila kuhinjsko okno, da bi videla ce je Ash se tam. Prav ponosna sem bila nase, saj nisem zelela, da bi izgledala prevec nora nanj.
Bella in Zach sta me cakala, medtem pa me kratkocasila z mestnimi cencami.
"Se spomnis tiste Katie?"
"Aha."sem prikimala.
"No, ona je zdaj z Mikom!"
Naredila sem presenecen obraz, medtem ko je Bella govorila kot navita, Zach pa je na vsake toliko casa samo kaj pripomnil. Tako ponavadi zgleda vsak prv dan ko se nanovo sestanemo po enem letu.
Pravzaprav sem preslisala tricetrt stvari, saj se mi je po glavi vrtelo le: potem pa jo boste spoznali s sosedi . . . potem pa jo boste spoznali s sosedi . . .haijo. . .njegov prelep nasmesek . . .njegove oci . . .
"Od kdaj pa so ze vasi sosedje?" sem jo prekinila sredi govorjenja.
Zabodeno me je pogledala:"Pravzaprav enkrat v zacetku junija. Ali pa nekje sredi maja," kot da to sploh ni pomembno
" Iskali so koticek, ki ne bi bil na oceh javnosti in ga nasli. Tukaj imajo svoj studio kjer snemajo za nov album." pripomni Zach. Ce bi 5sos postali moji sosedje, bi si ta datum zapisala v koledar, ceprav to sploh ne bi bilo potrebno!
"Si ze koncala z zajtrkom?" mepriganja Bella. Pokimam in in pospravim za sabo.
"Jaz vaju bom kar tu pocakal"se oglasi Zach.
Vnovic sem pokimala in z Bello sva odsli v zgornje nadstropje, kjer sem oblekla visoke jeans kratke hlace in topek brez rokavov. Svoje rjave lase sem si spela v visok cop in si nezno nanesla maskaro.
Ko sem prisla iz kopalnice, je Bella zarotnisko vzkliknila:"seksi!"
Obe sva se zasmejali in odsli nazaj v jedilnico. Ann je ze zacela kuhati kosilo.
"Do treh bodite doma, da boste pojedli kosilo in pomagali pripraviti zabavo!" je zaklicala za nami, preden smo zaprli vrata.
14. julij 2014
neeext!!!!
15. julij 2014
6.DEL
Odsli smo k nasemu najljubsemu koticku. K 'nasemu' drevesu, ki je tiste noci, ko sem tukaj prespala, vanj trescila strela, a po nekem cudezu se zmeraj stoji Iz njihove hise se ranvo se malo vidi, tako da nas je Ann , ko smo bili se majhni lahko 'vahtala'. Pravzaprav to je postal ze nas ritual. Moj prihod v Avstralijo-drevo-zabava.
Ni prevec visoko, da se nanj ne bi dalo splezati, kot nalasc pa ima tudi 3 dolge veje. Vsak zasede svojo.
Tudi tokrat smo se usedli po ustaljenem vrstnem redu. Bella, Zach in jaz. Ko smo si izmislili ta sistem, smo mislili prav na vse. Zach je med nama, zato da se nikoli ne bi mogli do smrti skregati. Seveda smo bili takrat stari priblizno 7- 8 in 10 let in smo prevec gledali vse tiste reality showe, kjer so se na koncu bff izdale in se je koncalo z jokom. Tega pa mi, nedlozni otroci, seveda nismo zeleli. Od takrat se nisva niti enkrat resneje skregali.
Spomnim se tudi, da sva bila enkrat z Zachom na drevesu sama, ker je bila Bella v bolnisnici in bolehala za gripo. Bila sva tako zaskrbljena, da sva na zacetek njene veje posevno napsala BELA. Takrat se nisva vedela, da ima dva l-ja in se zdaj vejo krasi okorna otroska pisava. Kasneje, ko je ozdravela, smo to skupaj naredili se na najinih vejah z Zachom.
Ne morem verjet, da to drevo se zmeraj stoji! Po drugi strani pa si ne morem predstavljat, da bi se v neki strasni nevihti podrl. To bi bilo prav tragicno za tisto skupinico. Ce bi se kdaj podrl bi zanj zalovali kot za kaksnih dragim prijateljem. Ce je zdrzal tisto strelo, bo zdrzal se nase vnuke! Tudi Zach in Bella sta istega mnenja.
Povzpeli smo se vsak na svojo vejo in zaceli z zasedanjem. Jaz sem imela za azacetek kar nekaj vprasanj o novih sosedih, Zach in Bella pa o drugih zadevah, zato smo zaceli . . .

********
kako se vam zdi??? prosim kaksen komentar, sej ne traja tok dolg! sam next vtipkas pa prtisnes na poslji! this means the world to me!!! hvalaa! <3333
15. julij 2014
Neeext
Neeeext
Neeext
Next
Next
Next
Neeeeeeeeext
15. julij 2014
Ok, prihaja nasledn del! Hvalaaa LondonKittyCat!! <33

7.DEL
"No, preden zacne Bella nakladat o Johnu, se moramo zmenit glede . . ."je kompromisno zacel Zach, vendar je bilo prepozno. Skocila sem z zvoje veje invsa navdusena pogledala Bello: "John je tvoj fant??!!!" To je bil eden najbolj hudih tipov na njeni soli.
Bella mi je navduseno prikimala in skocila z veje, kjer sva se objeli, nato pa se vsaj 15 minut nisve pustile motit in sva se pogovarjale o tem, kako jo je vprasal itd.
Zach je skoraj zaspal na svoji veji, preden sva se spet postavili na svoje polozaje, nato pa je Bella spregovorila: "No, pa saj mia Zach tudi punco. Neka novinka, ki se je spomladi priselila sem." Zach jo je srepo pogledal: "Glede tega . . . ime ji je Ella." Zleknil se je nazaj na vejo in s tem je bila tema o Elli koncana.
"A pride na zabavo?" sem se brz pozanimala. Socasno sta prikimala.
"Fajn. Kaj pa John?"
"Aha."je rahlo zardela Bella. Nasmehnila sem se. Lepo. Vsaj moja best frienda sta srecno zaljublena. Ahhh . . . spomnila sme se na jutranje srecanje z Ashtonom. Neaj elekrticnega me je spreletelo cez vse telo. Njegov nasmeh, roke, . . .
Opazila sem, da sta strmela v mojo smer, zato sem se odkasljala in zacela sprasevat naprej.
"Koliko ljdi pa se pride?" Bella je zacela nastevat, jaz pa sem medlo zdrsela cez spomin izpred dveh let. Pride nekaj hudih tipov z bliznje sole, po vsej verjetnosti zaradi Johna pa Sylvia, Ella in nekaj najinih prijateljic. Naprej je zacel nastevat Zach. Prislo bo nekaj njegovih prijateljev in dve Ellini prijateljici.
"Nekaj se jih se spomnem. Nas bo pa kar nekaj ne? Do kdaj pa bo zabava?"
"Mami pusti do dveh zjutrej. Glede stevila povabljencev pa . . . a ji bos ti razlozil?" se je nenadoma obrnila k Zachu, nato pa je cez njen obraz husknil zvit nasmeh.
Zanimivo. Vsako leto nam pustijo imeti dlje zabavo. Ann se moram zato ze posebej zahvaliy, ker vem, kako je nadlezno imeti okoli 30 mulcev na domacem vrtu in potem naslednji dan cistiti za njimi.
"No, glede nasih sosedov," je zacel Zach in pozornost sem takoj preusmerila nanj.
"Tudi oni so na seznamu, vendar nisva vedela, ce jih bos zelela na zabavi . . . ce zelis, jih lahko povabis." oba sta spremljala moj odziv.
Zacutila sem rdecico, kolena pa so se mi zacela tresti. Da bi jih povabila na zabavo! Jaaaaa! Skocila sem z veje in zacela plesati okoli drevesa: "Jaaaa! Itaq da jih hocem na sovji zabavi! Vuhuuuu!"
Bella in Zach sta skocila z drevesa in se mi pridruzila. Kot trije norci smo noreli po travniku, jaz pa sem oba objela in poljubila na licka. Jaaa! To bodo naj pocitnice v mojem zvljenju! Da bi povabila 5sos na svojo zabavo-to niti v sanjah se nisem pomislila. Toda? Kaj pa ce ne bodo hoteli? Konec koncev sem samo neka nora fanica za njih. Ahh . . .
"Kaj je?" se je Bella ustavila,Zach pa bi skoraj padel cez njo.
"Pa bodo pristali?" sem izrekla vprasanje, ki me je nadelgovalo v mislih. Zach je luskano nagubal celo, Bella pa me je prijela za roke in zavrtela okrog sebe" Ja itaq daaaa! Za koga naju pa mas??? To bo naj zabava tega poletjaaa!"
Skupaj z njo sem se se parkrat zavrtela, nato ap smo se napotili nazaj proti hisi. Nisem si mogla pomagat, ampak ustnice so mi kar same silile v nasmeh.
Zach in Ella sta se ustavila pri nasi hisi, jaz pa sem se odpravila do sosednjih vrat.
Srce mi noro poskakuje, kolena imam cisto mehka, dlani pa potne. Globoko sem vdihnila in pritisnila na zvonec. Cez nekaj trenutkov so se odprla vrata in pred mano je znpva stal Ash!!!! Nikoli se nisem bila tako blizu! Pa daj no, zberi se!
Ash se je ocarljivo nasmehnil in zaklical cez ramo: "Gostje!!!!" ter se mi prikupno zasmejal.
"Oprosti, vendar imamo le poredko goste v hisi."
Nazaj sem se mu nasmehnila, nato pa mi je podal roko:"Ash."
Podala sem mu roko in je dodal: "Ce se ne ves, " s pogledom me je zopet nahitro precesal, da sem skoraj dobila srcni napad in sem komaj jasno in odlocno rekla: "Chloe."
"Luskano ime. Pravzaprav ravno pravsnje za tako lusno punco, " je besede podkrepil z mezikom. Ahh. . . mislila sem, da me bo kar odpihnilo, tako sem bila mehk. Zberi se! Okej, okej, obvladam se . . .
Ugotovila sem , da se vedno stiskam njegovo roko, zato sem jo elegantno odmaknila.
"Prosim, vstopi, " je bil se kar naprej vljuden Ash. Ce bi bil malo manj prikupen bi mi zelo olajsal situacijo.
Vstopila sem in si poskusala zapomniti cimvec podrobnosti. Peljal me je v dnevno sobo, kjer sta na zofi sedela Calum, s hrbtom na zofi in nogami v zraku, da sem se spet nasmehnila in Michael, ki je divgnil pogled izand televizije.
"A bos piskote?" je vprasal, kot da je to nekaj cisto obicajnega, Ash.
"Ne, hvala, " sem povsem obicajno odvrnila nazaj.
Iz kuhinje je prisel Luke in mi prav tako, kot malo prej Ash, podal roko: "Luke."
"Chloe," sem mu stisnila roko.
Obrnil se je k Ashu: "Drugace pa nimamo piskotov."
Ash se je prebrisano nasmehnil in planil v smeh: "Vem."
Tudi vsi ostali smo se zaceli smejat. Malo zaradi Ashtonovega nalezljivega smesnega smeha, malo pa zato, kar je sledilo: "Zelel sem vljuden, saj se je pri nas vedno na mizo ponudilo piskote za goste. Upam sem, da bo odklonila."
"Haha, kreten!" ga je okaral Luke.
Nato pa so se vsi ozrli vame. Ugotovila sem, da sem pravzaprav zaradi necesa k njim prisla. Zakaj ze?? Aja!
Obrnila sem se k Ashu in zacela s povabilom, upajoc, da bodo pristali. . .

*****
kako se vam zdi??? Komentarji, ideje??
16. julij 2014
a bi rajsi krajse dele al so v redu priblizno tako dolgi??? prosim komenterajte!!!
16. julij 2014
u176150
u176150
Next
16. julij 2014
Neext, next, next, next, next !
Vredu so, lih prou
16. julij 2014
Evo, pisem naslednji del pa hvala *FOREVER_YOUNG* pa LondonKittyCat!!! smile

8.DEL
Povabilo sem skupaj sestavila kar se da vabljivo. Pozorno so me poslusali, nato pa je nastala tisina.
"Glede na to, da smo danes tako zelo zasedeni . . . " je zacel Michael.
" . . . in da imamo tako poln urnik . . ." je nadaljeval Calum.
" . . .in da smo stalno na nekih zabavah . . . " je svoj lonec pristavil se Luke, jaz pa sem postajala vendo bolj obupana. Vse je kazalo na to, da me bodo zavrnili!
Obupana sem se ozrla k Ashtonu. Nato pa so vsi izbruhnili v smeh.
"Ja itaq da pridemo!!" je zopet v smehu odvrnil Ash, jaz pa sem se olajsano nasmehnila. Polni presenecenj. Kot vedno.
Pocasi sem se odpravila k izhodu, nestrpna da novico povem se Belli in Zachu. Ta zabava mora res prekosit vse! Ash in Luke sta me pospremila do vrat, mi se enkrat podala roko v slovo in mi z vrat mahala dokler nisem vstopila v hiso. Vrata so se sumkoma zaprla in zaslisal se je glasen Ashtonov vzklik: "Zabav na vidikuuuuu!" zatem pa glasen smeh. Nalahno sem zmajala z glavo in se nasmehnila sama sebi=njemu pa res nikoli ne zmanjka energije . . . in glasu.
"Fantje so obljubili, da bodo zapeli tudi par pesmi, zato moramo poskrbeti za ozvocenje." je Zach razlagal ocetu. Erenst je pokimal in odsel v klet po stvari. Ash je rekel da bo igral na svoje bobne in jih bo prinesel 2 uri prej, prav tako pa tudi vse el. kitare. Ernest je rekel da bo pomagal vse urediti in da bo cuval stvari dokler ne nastopijo.
Ann je ze pekla in mesala koktajle, Bella je obesala razne okrasne napise in pripravljala mize, ki jih je Zach prinesel na vrt. Zach je pomagal ocetu in skrbel za pripravo raznih iger.
Ura je bila 18:00, priprave za zabavo pa v polnem teku. Sama sem pomagala malo tam , malo tu, kjer so me pac rabili. Ash in Ernest sta namescala bobne in ozvocenje jaz pa kar nisem mogla odvrniti pogleda od njiju. Ko sem stresla cel pladenj koktajlev, ki sem jih nesla ven na vrt sem ugotovila, da je bolje da se umaknem in prepustim delo drugim, saj sem bolj nekoristna kot pa kaj drugega. Bilo mi je zal za vse kozarce in Annino delo, ki jeslov nic, vendar se je Ann le zasmejala, mi pomeziknila in pomignila proti Ashu, ki je ravno takrat pogledal v mojo sme, da sem se bolj zardela.
Odsla sem v svojo sobo in se preoblekla v cunje za tect. Se ura in pol do zabave, jaz pa sem bila totalno zivcna. Poleg drugih hobijev je tek eden mojih naljubsih. Skoraj vedno se umrim, zato sem se tudi tokrat odlocila za 15 minutno sprostitev. Hiso sem zapustila pri zadnjih vratih, preckala travnik in se napotila v majhen gozd. Zacela sme pocasi tect.
Hmmm . . . se nikoli nisem bila na njihovem koncertu, zdaj pa bodo na MOJI zabavi zaigrali par pesmi! Od navdusenja sem se zapodila po gozdni potki.Drevesa so zaostajala za mano, jaz pa sem v mislih imela le Ashtonov prikupen nasmeh. Zavila sem nazaj in zmanjsala tempo. Ko sem prisla iz gozda sem upocasnila na hojo in bila vesela, da sem si vsaj malo zbistrila misli. Na zabavi ne smem kar planiti na Ashtona, ce ne bom zgledala prevec lahka. Moram ga zaceti zanimat.
Sla sem pod tus in se zazrla v svoj se vedno nerazpakiran kovcek. Na hitro sem
v mislih preletela seznam oblacil ,ki jih imam s sabo. V sobo je vstopila Bella s topkom in visokimi kratkimi hlacamiv rokah. Jaz sem zazijala, ona pa se je nasmehnila in vrgla na posteljo:"Obleci."
Hitro sem jo objela in se hitela oblacit. Nisem se hotela pogledati v ogledalo, zato sem odhitela v kopalnico in se nalicila. Na ustnice sem nanesla sminko florescnetno rumene barve. Zadovoljna sem stopila pred Bello: "Kako si vedela, da moras dodati ravno to sminko??"
Se sama sem stopila k vecjemu ogledalu in se nasmehnila. Oblecena sem bila v temnejse jeans visoke kratke hlace in crn topek, ki je imel florescenten napis na majici, ki se dobro vidi v temi. Ravno prav za zabavo.Na majici je pisalo: I,m not crazy! My reality is just different than yours.
Bella je ze bila oblecena, na rokah pa je ze imela glowsticke. Tudi meni je podala dva:"Dol je se cela skatla . . . Zach je ze naredil par ocal in ogrlic . . . pohiti, prvi gostje bodo tu ze cez5 minut!"
Prijela sem jo pod roko in spustile sva se v sobo za goste, kjer je bilo vse zatemljeno, le disco luci so udarjale ob zvokih glasbe 5sos-Mz english love affair, ki se je potihoma vrtela iz zvocnikov. Zmenili smo se, da bomo rekli, da so se oni le oglasili na zabavi, ker nas Michael nekako osebno pozna itd. , da ne bodo izvedeli njhiovega naslova.
Zach je stal za djevo mizo, ko naju je zagledal pa je stopil do zvocniko in navihano rekel:"Look who's here!" Z Bello pa sva se le spogledali in planili k vratom, kjer so se pojavili prvi gostje . . .
. . . zabava se je dobro zacela, kar nekaj ljudi se me je spomnilo. John in Bella sta bila do konca luskana skupaj, da sem ju pustila sama in odsla k zadnjim vratom hise, kjer smo se zmenili s 5sos, da bodo kot presenecenje vdrli na zabavo. Odprla sem vrata in zagledala fante, kako skrivoma prihajajo. V ozadju pa Ashtona z neko punco. Nista se drzala za roke, vendar sta se prihuljeno rezala drug drugemu in svojim 'skrivnim' foram. Zbodlo me je ljubosumje, ki ga ze celo vecnost nisem zacutila! Strmo sem jo premerila in jo prepoznala. Bila je . . . Sylvia. . .

***
kaksni komentarji??? Next????
Hvalaaa! <3
17. julij 2014
u176150
u176150
Next
17. julij 2014
9.DEL
Fantje so skupaj s Sylvio pohiteli skozi vrata in odsli v majhno sobico, ki je namenjena gostom, ki tukaj prenocij. V njej so majhna postelja in pisalna miza ter stol. Fantje so jih takoj zasedli. Luke in Michael sta se zleknila na posteljo, Calum pa na mizo. Ash je zasedel stol, Sylvia pa se je navihano usedla na njegova kolena. Najina pogleda sta se srecala. Ona ni zelela popustiti, jaz pa tudi ne.
Predramil naju je sele Ashtonov zaigran glas:"Kaj pa zdaj, sef?" Fantje so se obrnili k meni, jaz pa sem kot pridna gostiteljica povedala, kdaj imajo nastop, kje je wc, itd. Ko sem odsla iz sobe je za mano prisla Sylvia. Hodila je za mano, jaz pa sem odsla nazaj na zabavo in se pomesala med mnozico. Ona je odsla k nekaterim svojim prijateljicam. Ce bi jo danes prvic videla, sploh ne bi verjela, da se lahko Bella druzi z njo. Parkrat je med pogovorom pokazala name, da so me se ostale ocenjujoce pogledale.
"Zdaj pa je cas za presenecenjeee . . . fantje pridite!" je DJ Zach zavpil v mikorofon, nato pa so se pojavili fantje in zavzeli svoja obicajna mesta. Seveda so takoj ocarali mnozico in zaceli s prvo skladbo: She looks so perfect. Vsi so bili navduseni, ujela sem Bellin pogled in obe sva se zadovoljno nasmehnile. Zabava je dozivela visek. Zdaj moramo samo se nadaljevati.
Naslednja skladba je bila 18, sledila pa ji je English love affair. Med slednjo sem opazila pogled na sebi. Ne, ni bila Sylvia, ceprav sva se cel vecer strupeno opazovali. Obrnila sem se in zagledala Nicka in njegovo skupinico. On in John sta bila najvecja frajerja na soli. John je zdrsel cez mojo postavo in se mi nasmehnil. Vrnila sem mu nasmeh, nato pa se pocasi odpravila proti njemu in ostali skupinici. Hm . . . . mogoce pa lahko v Ashtonu prebudim malo ljubosumja.
Ko sem prispela do njega, sem si nadela 'postrani' nasmeh, da je Nick nemo lsedil mojemu levemu koticku, nato pa sem mu podala roko:"Nick si, ne?"
Tudi on se je nasmehnil:"Ce sem jaz Nick, si ti Chloe."
Tudi drugi koticek ustnic sem spustila v nasmeh. Zacela sva pogovor in se vedno bolj oddaljevala od skupinice.
"Vsec mi je tvoja sminka," je nenadoma zacel govoriti Nick. Vedela sem kam to pelje, zato sem se zapeljivo zasmejala in se mu priblizala. V usesih Ashtonovi bobni, na ustnicah pa Nickova sapa. Bila sva si vedno blizje. Ustnice sva ze skoraj sklenila v poljub, ko so fantje zakljucili s pesmijo. Shit!
Razocarano sem se odmaknila in se opravicila ranvo tako razocaranemu Nicku:" Fantom moram nesti pijaco, med pavzo," sem pomignila proti odru, katerega so fantje zapuscali. Razumevajoc je prikimal:"Cakal te bom tukaj." Ko sem se obrnila proti kuhinji sem se srecala s par strupenimi in ljubosumnimi pogledi. Uf! Koliko zlobe! Pa saj gre samo za poletno avanturo! No, ja, najbrz so nekatere Nicka osvajale ze celo solsko leto.
Znasla sem se v tisti spalnici za goste, s polnimi kozarci vode. Fantje so bili potni in zejni, okoli Asha pa se je ze sukala Sylvia.
Ash je poiskal moj pogled in se mi nasmehnil. Vrnila sem nasmeh. Moj nacrt ze deluje.
"Chloe!" me je poklical Calum. "Je tisto tvoj fant? Nisi nam povedala, da imas fanta!" me je kar malo okaral Calum. Hm . . . tole se zna se zanimivo razplesti . . .
Obrnila sem se proti fantom, medtem ko sem zapuscala sobo in se prikupno nasmehnila:"Nisi vprasal," spogledom sem zajela sobo, z zadnjo besedo pa pogledala Asha globoko v oci. Odsla sem s praznim pladnjem in se vrnila nazaj k Nicku.
Fantje so po 10 minutni pavzi zopet zasedli majhen 'oder' in nadaljevali z Long way home, How did we end up here, If you don't know in koncali s Kiss me kiss me.
To je bila iztocnica za naju z Nickom.Med samim koncertom sem opazila nekaj radovednih pogledov 5sos fantov, nekajkrat tudi Ashtonovega.
Ob zadnji pesmi, sem prijela Nicka za roko in ga odpleljala na hodnik. Zach je zacuden ostrmel, saj smo se prej se pogovarjali skupaj z njim in Ello, nato pa sem kar naenkrat izginila, a zdaj je bilo pomembno le eno.
" . . . so kiss me kiss me kiss me . . ." so prepevali fantje, jaz pa sem se ustavila pred spalnico za goste in se obcudujoce zastrmela v Nicka.To je razumel kot povabilo, naj me poljubi, zato ni okleval temvec me je najprej nezno, nato pa vedno bolj strastno zacel poljubljati na ustnice. Zame poljubi niso nic pomenili, so pa prinesli spomine. Oci so mi napolnili s solzami, ki sem jih s tezavo pregnala. Raje sem se zatopila v poljube, ko sem zaslisala njihove glasove. Prisli so do vrat, na katerih sva se midva 'strastno' poljubljala. Fantje so se zasmejali in zaceli spuscati smesne zvoke, kot so: mmm, jeay, aha, . . . midva pa sva preseneceno in srecna odmaknila ustnice drug od drugega.
Nick me je potegnil stran od vrat in sva se odpravila v zgornje nadstropje, po stopnicah. Na vrhu stopnic sva se usedla in skozi stekleno steno opazovala zabavo, ki se je zacela odvijati zunaj. Nick me je prijel za roko, jaz pa sem potrdila s poljubom.
Bella je na vrtu zacela z limbo danceom, nato pa so se nadaljevale se razne podobne igre.
Ko se je zabava koncala, smo se utrujeni zavlekli v spalnico za goste. Tam so se vedno vedrili 5sos skupaj s Sylvio. Veseli, da smo vse pospravili in da je zabava uspela v nulo smo se zatopili v pogovor. Ura je bila priblizno 4.00, ko smo zakljucili s svojo malo zabavico v splalnici za goste. Fantje so pocasi zaceli odhajat nazaj v svojo hiso, Sylvia pa se je poslavljala tako, da je vsakemu pritisnila spogledljiv poljub na lice. Ko je zapustila hiso, sem zavzdihnila in se sprostila. Nekdo me je zacel kustrati iznad hrbta. Sunkovito sem se obrnila in se zagledala iz oci v oci z Ashom.
Trenutek je bil mimo, saj sva se z Ashom odmaknila, on pa se je prikupno zasmejal:"Vsec mi je tvoja majica." Sledil je pomezik, mene pa je spreletela elektrika. Zdaj mi je bilo ze malo zal za vse tiste 'strastne' poljube.
"Ceprav moram priznat, da se lahko tvoje spodnje perilo kar posteno kosa z njo."
V obraz mi je butnila rdecica.
"Kako to, da imate kosarkaski kos?" sem pozornost raje preusmerila nanj. "Mislim, nkijer nisem zapazila, da bi bili strastni kosarkasi."sem nadaljevala svoje zacudenje.
"V bistvu je bil kos ze zraven , ko smo kupili hiso," je zacel z razlaganjem, v meni pa je vse vrelo. Jp, rekel je kupili, ne pa najeli. Kupili!
"Manjkala nam je samo se zoga, zdaj pa imamo oboje. Kadar mi je prevec dolgas se pac znasam nad kosem," je po otrosko zatrdil Ash, da sem se zasmejala.
Ash je hotel se nekaj dodati, ko naju je prekinila Bella:"Oprostita da vaju motim, ampak bo treba spat."
Razocarano sem jo pogledala, ona pa je skomignila z rameni. Ash je prikimal, mi po vojasko salutiral in odsel skozi zadnja vrata. Spustila sem pogled v tla, da bi si vsaj malo zbistrila misli, vendar me je Bella ze zacela vleci proti sobi.
"Se vidive zjutraj!" je zazvrgolela cez ramo, jaz pa sem zamrzmrala nekaj v smislu:"Lahko noc" in stopila v sobo.
Nenadoma sem postala neskoncno utrujena, saj je Ashtonov car zapustil moje izmozgane misli, zato sem se le zvlekla na posteljo, si snela cevlje ter hace in majico, se pokrila z rjuho, nato pa me je hipoma zmanjkalo. . . .

*****
Komentarji, ideje?? Next???
Naslednji deli bodo malo krajsi sad
18. julij 2014
NEXT NEXT NEXT NEXT
18. julij 2014
u176150
u176150
Next
18. julij 2014
10.DEL
Strastni poljubi na celo, nos, usta, pa dol po vratu . . .
. . ."Ljubim te." Kako lepo zvenijo te besede iz njegovih ust . . . .
. . . njegov presrecen nasmeh, ob novem blescecem motorju . . . .
. . . . nato pa mamin drhtec glas:"Chloe . . . .Jaka je . . ."
Sukovito sem se usedla na posteljo in se zbudila iz sanj.
Odpravila sme se pod tus. Ceprav jutranji tus ni moja navada, sem si tokrat morala zbistriti misli. Vsi tisti Nickovi poljubi . . . zlagani . . .a so v meni prebudili skrbno zakopane spomine. . . pa ta Ashtonov nasmeh, ki ne bi mogel biti bolj identicen njegovemu!
Skozi tus sem soustila mrzlo vodo, nato pa hitro preklopila nazaj na toplo. Morala sme se malo kaznovati. Nisem smela dopustiti, da me spomini kar tako spet spravijo iz tira. Tokrat je bila kazen majhna, nedlozna in blaga, a ce se ne bom nadzorovala . . . bo bolelo-tako kot boli v resnici! Stopila sme izpod tusa in si scetkala zobe.
Okej . . .zberi se . . .si v Avstraliji . . . z Bello in Zachom in imeli se boste super. Nadela sem si brezbrizen nasmhe in se odlocna, da koncno naredim kaj koristnega to jutro, odpravila dol na zajtrk.
Tam sem naletela na Ann in se ji zahvalila za dovoljenje za zabavo in pomoc pri organiziranju.
Ko sem pojedla, sem odlsa v splanico za goste in se lotila pospravljanja. Vceraj oz. danes smo bili prevec utrujeni, da bi se pospravili za sabo. Zato sem se vrgla na delo, ko sem pogrinjala posteljo, pa sem opazila, da je nekaj pod rjuho.
Bil je mobitel. Vzela sem ga v roke in pritisnila na tipko, da se je odkril zaslon. Bil je Ashtonov. Zavzdihnila sem in ga polozila na okensko polico. S tem se bom ubadala, ko do konca pospravim.
Ann je bila presrecna, da sem pospravila namesto nje, tako da mi je pritisnila poljub na lice. Zamenjala sem brebrizen nasmeh za tistega pristnega. Smesno, kako nekatere majhne stvari osrecijo ljudi okrog nas.
Sla sem po Ashtonov mobitel in zaklicala, da pridem cez 15 minut nazaj, da samo skocim do sosedov, ce se slucajno zbudita Bella in zach, medtem, ko me ne bo.
Prispela sem preed njihovo hiso in pozvonila, tokrat precej manj napeta kot prvic, a ko so se vrata odprla sem vseeno skoraj kriknila od pricakovanja.
Pred vrati je bil Calum:"Hoj! Jaz sem Calum!" in mi podal roko.
"Chloe," nato pa sem iz zepa potegnila Ashtonov mobi.
"Tole je najbrz Ash pozabil v spalnici za goste," sem kar malo nataknjena pojasnila Calumu. Cim prej sem zelela stran, saj sem se spomnila vse tiste zgodbice o Nicku in meni. O, bog! Ne morem verjet, da Nick res misli, da hodiva oz. da sem na to sploh pristala!
Calum se je zasmejal:"Izvoli in mu sama nesi. Mislim, da ne bo imel nic proti."
Kaj naj pa to zdaj pomeni?
"Okej," nejeverna sem stopila cez prag in se napotila proti dnevni sobi, ki je v bustvu tudi edina 'znana' soba.
Tam sem nasla le Michaela, ki je se zmeraj napol spal. Na moje vprasanje, zakaj so ze budni, pa je odgovoril Luke, ki se je ravno pojavil iz kuhinje:"Ob 11:00 smo zmenjeni za intervju."
Pogledal je na uro in dodal:"Jp, cez cca. 15 minut bomo morali it."
"Kje pa je Ash? Mam njegov mobi," sem ze rahlo jezna vprasala, upajoc, da bom to hitro opravila.
Luke je pomignil proti stopnicam:"V svoji sobi, mislim, da se tusira."
Zagnala sem se proti stopnicam. Pa kaj je zdaj to?? Kot da se igram nek labirint!
Potrkala sem na vrata in ker Ash ocitno ni slisal, sem vstopila. Postelja nepostlana, odprta balkonska vrata, oblacila pa kar na tleh. Vrata v kopalnico so bila tudi odprta. Zasrbelo me je, da bi pospravila ves ta nered, vendar sem se le usedla na rob postelje in zaklicala proti kopalnici:"Ashton!"
Nic.
Se enkrat sem poklicala.
Cez nekaj trenutkov je ugasnil tus in prisluhnil.
"Ashton!"
Slisala sem zvok stopal, nato pa je z ovito brisaco pogledal izmed vrat:"Jaaa?"
Bila sem besna nanj, morda zato ker me je spet ocaral z njegovim popolnim nagajivim in tokrat malo presenecenim nasmehom, zato sem jezna vanj vrgla njegov mobi:"Mislim, da je to tvoje!"
Hitro ga je ujel, pri tem pa bi skoraj spustil brisaco.Se bolj presenecno me je pogledal in poskusal razbrati, kaj me je tako razjezilo, vendar brez uspeha. Zelela sem jezna odvihrati iz hise, ko je stopil iz kopalnice in stvari prevzel v svoje roke. Mislim, da je tocno vedel, kaksen vtis bo naredil name, napol gol in z mokrimi lasmi. Odpravil se je do mene, torej skoraj do vrat svoje sobe, spustil mobi na posteljo in se mi zazrl globko v oci.
Srce mi je tako divje poskakovalo, da sem se zbala za svoje zdravje.
"Danes bomo fantje priredili majhno pizama party," je povedal in cakal na moj odziv. Kar naj me on povabi! Zanalasc sem ostala tiho.
"Pomislili smo, da bi vas povabili." Se zmeraj sem bila tiho.
"Torej . . . ti, Zach in Bella. Pa brez dodatnih gostov." Se vedno sem bila tiho. To so bile samo povedi, brez vprasajev na koncu. Se malo bolj naj se potrudi!
"Zabava se bo zacela ob 21ih." Se zmeraj desjtva.
"Bi prisla?" je koncno vprasal.
"Se bom pozanimala z Bello in Zachom ce sta za," sem monotono odgovorila.
"Saj ni nic narobe ne? Mislim, zato ker imas fanta in . . . saj lahko prides sama k nam, ne?"se vedno je preuceval moj obraz, nekajkrat se je celo nasmehnil, ko je ugotovil, kaksno igro igram tokrat.
"Jaz lahko hodim kamor hocem! Sama!" sem razburjena zasikala na njegove vabljive besede, saj so njegova 'dejstva' dosegla visek.
Glasno sem stekla po stopnicah. Zacutila sem Lukov in Calumov pogled na hrbtu, ko sem zaslisala Asha: "Pa ne pozabi na pizamo!" nato pa njegov vecno cudovit smeh. Zaloputnila sem z vrati in se odpravila nazaj v 'svojo sobo'. Bella in Zach sta se vedno spala. Preoblekla sem se v sportna oblacila in se odpravila tect . . . pritisnila na tipko, da se je odkril zaslon. Bil je Ashtonov. Zavzdihnila sem in ga polozila na okensko polico. S tem se bom ubadala, ko do konca pospravim.
Ann je bila presrecna, da sem pospravila namesto nje, tako da mi je pritisnila poljub na lice. Zamenjala sem brebrizen nasmeh za tistega pristnega. Smesno, kako nekatere majhne stvari osrecijo ljudi okrog nas.
Sla sem po Ashtonov mobitel in zaklicala, da pridem cez 15 minut nazaj, da samo skocim do sosedov, ce se slucajno zbudita Bella in zach, medtem, ko me ne bo.
Prispela sem preed njihovo hiso in pozvonila, tokrat precej manj napeta kot prvic, a ko so se vrata odprla sem vseeno skoraj kriknila od pricakovanja.
Pred vrati je bil Calum:"Hoj! Jaz sem Calum!" in mi podal roko.
"Chloe," nato pa sem iz zepa potegnila Ashtonov mobi.
"Tole je najbrz Ash pozabil v spalnici za goste," sem kar malo nataknjena pojasnila Calumu. Cim prej sem zelela stran, saj sem se spomnila vse tiste zgodbice o Nicku in meni. O, bog! Ne morem verjet, da Nick res misli, da hodiva oz. da sem na to sploh pristala!
Calum se je zasmejal:"Izvoli in mu sama nesi. Mislim, da ne bo imel nic proti."
Kaj naj pa to zdaj pomeni?
"Okej," nejeverna sem stopila cez prag in se napotila proti dnevni sobi, ki je v bustvu tudi edina 'znana' soba.
Tam sem nasla le Michaela, ki je se zmeraj napol spal. Na moje vprasanje, zakaj so ze budni, pa je odgovoril Luke, ki se je ravno pojavil iz kuhinje:"Ob 11:00 smo zmenjeni za intervju."
Pogledal je na uro in dodal:"Jp, cez cca. 15 minut bomo morali it."
"Kje pa je Ash? Mam njegov mobi," sem ze rahlo jezna vprasala, upajoc, da bom to hitro opravila.
Luke je pomignil proti stopnicam:"V svoji sobi, mislim, da se tusira."
Zagnala sem se proti stopnicam. Pa kaj je zdaj to?? Kot da se igram nek labirint!
Potrkala sem na vrata in ker Ash ocitno ni slisal, sem vstopila. Postelja nepostlana, odprta balkonska vrata, oblacila pa kar na tleh. Vrata v kopalnico so bila tudi odprta. Zasrbelo me je, da bi pospravila ves ta nered, vendar sem se le usedla na rob postelje in zaklicala proti kopalnici:"Ashton!"
Nic.
Se enkrat sem poklicala.
Cez nekaj trenutkov je ugasnil tus in prisluhnil.
"Ashton!"
Slisala sem zvok stopal, nato pa je z ovito brisaco pogledal izmed vrat:"Jaaa?"
Bila sem besna nanj, morda zato ker me je spet ocaral z njegovim popolnim nagajivim in tokrat malo presenecenim nasmehom, zato sem jezna vanj vrgla njegov mobi:"Mislim, da je to tvoje!"
Hitro ga je ujel, pri tem pa bi skoraj spustil brisaco.Se bolj presenecno me je pogledal in poskusal razbrati, kaj me je tako razjezilo, vendar brez uspeha. Zelela sem jezna odvihrati iz hise, ko je stopil iz kopalnice in stvari prevzel v svoje roke. Mislim, da je tocno vedel, kaksen vtis bo naredil name, napol gol in z mokrimi lasmi. Odpravil se je do mene, torej skoraj do vrat svoje sobe, spustil mobi na posteljo in se mi zazrl globko v oci.
Srce mi je tako divje poskakovalo, da sem se zbala za svoje zdravje.
"Danes bomo fantje priredili majhno pizama party," je povedal in cakal na moj odziv. Kar naj me on povabi! Zanalasc sem ostala tiho.
"Pomislili smo, da bi vas povabili." Se zmeraj sem bila tiho.
"Torej . . . ti, Zach in Bella. Pa brez dodatnih gostov." Se vedno sem bila tiho. To so bile samo povedi, brez vprasajev na koncu. Se malo bolj naj se potrudi!
"Zabava se bo zacela ob 21ih." Se zmeraj desjtva.
"Bi prisla?" je koncno vprasal.
"Se bom pozanimala z Bello in Zachom ce sta za," sem monotono odgovorila.
"Saj ni nic narobe ne? Mislim, zato ker imas fanta in . . . saj lahko prides sama k nam, ne?"se vedno je preuceval moj obraz, nekajkrat se je celo nasmehnil, ko je ugotovil, kaksno igro igram tokrat.
"Jaz lahko hodim kamor hocem! Sama!" sem razburjena zasikala na njegove vabljive besede, saj so njegova 'dejstva' dosegla visek.
Glasno sem stekla po stopnicah. Zacutila sem Lukov in Calumov pogled na hrbtu, ko sem zaslisala Asha: "Pa ne pozabi na pizamo!" nato pa njegov vecno cudovit smeh. Zaloputnila sem z vrati in se odpravila nazaj v 'svojo sobo'. Bella in Zach sta se vedno spala. Preoblekla sem se v sportna oblacila in se odpravila tect . . .
********
Komentarji?? Next??? Hvalaaa! <3
19. julij 2014
u176150
u176150
Next
19. julij 2014
11.DEL
Z roko v roki sva masirala skozi mesto. Najino mesto. Kljub vsem zadrzkom pa zaradi razlike v letih, sva se koncno upala pokazat na ulici. On mi je to sevda omenil ze na zacetku zveze, vendar sem odklonila. Nisem zelela, da bi njau imeli stalno po zobeh.
Tokrat pa mi je bilo vseeno. Bil je lep soncen dan, moja ljubzen pa je bila samo moja. . .
. . . poljub in stisk roke:"Vse najbolseeeee!" sem zavpila in zopet pristala v njegovem varnem objemu. Na vrtu sta se pojavila njegova starsa in stric.
"Mislim, da je na dvoriscu nekaj prispelo zate," mu je pomezikni stric. Jaka je zajel sapo in me navduseno pogledal. Pohitela sem za njim na dvorisce, kjer se je lesketal cisto nov motor. Jaka je nedolgo nazaj naredil izpit in skrbno sparal zanj, zdaj pa mu ga je stric kupil za 20. rojsnti dan. Se cisto do potankosti se spomnim tisti navduseni nasmeh, ki je kraljeval na njegovm obrazu, ko mu je stric izrocil kljuce.
Ce bi vedel, kako mu bo to darilo skodovalo . . .
Ustavila sem se na jasi in zaihtela. Solzam sem se prepustila le za nkeaj trenutkov, nato pa sem se mocno uscipnila v stegno. Ne! Ne smem se enkrat cez vse to! Mocno sem se potrudila, da sem spremenila tok misli in stekla nazaj do hise . . . me prav zanima kaj bo za kosilo.
Zopet sem sla pod tus, nato pa sta v mojo sobo planila Bella in Zach:"Kje pa se potikas?"
"Mami je rekla, da gres samo za 15 minut k sosedom!"
Pogledala sem ju in se zasmejala:"Gremo na drevo?"
Spogledala sta se in mi prikimala.
"Torej . . . ti in Nick, ha?" se je pozanimala Bella.
Zach me je pogledal, nato pa se zleknil na svojo vejo, saj je ugovotil, da bo pogovor se kar nekaj casa 'nezanimiv'. V tistem pogledu je bilo nekaj . . . kot da ve, da tisti poljubi niso bili pravi . . .
Belli sem nalozila o tem, kako mi je postal vsec in da se je vse iskrilo naokoli. Zadovoljna s to razlago, se je tudi ona zleknila na vejo. Nisem ji zelela razlagati, kaj vse je trenutno v moji glavi, vendar me je zaradi lazi mocno pekla vest. Belli nikoli nisem takole lagala. Zach je bil vseskoozi tiho.
"Sem pa mislila, da se zanimas za sosede," je tiho navrgla Bella.
Besede so me ozgale kot meduzine lovke.
"Kaj pa vem . . . po vcerajsnji zabavi . . ."
Bella se je zravnala, jaz pa sem hitro spremenila temo in povedala o povabilu, upajoc, da bosta rekla, da na zalost ne gremo. Pa ni bilo tako. Navdusena sta pristala in Bella je ze razglabjlala, v kateri pizami se bova oblekli. Ponavadi bi se potopila v pogovor z njo in ji povedala za ves tisti bes, ki se je abral v meni, ko sem besna zapustila hiso, nato pa bi se skupaj vse temu smejali. Se Zach bi se skupaj z nama hecal. A tokrat ni bilo tako.
"Bella. . ." sem jo prekinila. Odlocila sme se, da razcistim prvo stvar, ki me je presenetila v zvezi z njenim zivljenjem v Asvstraliji.
"Kako to, da sta s Sylvio prijateljici?" pogledala sem Zacha in videla, da si je globoko oddahnil. Morda pa ni vse roznato tukaj, sem pomislila.
'Kako to mislis?" se j enamrscila Bella.
"Mislim da . . . mislim da Sylvia ni taka, za kakrsno se izdaja," sem potiho pripomnila v zagovor.
"Kaj?" nekaj casa me je samo srepo gledala, nato pa zacela:"Mogoce pa ima prav. Ne pocuti se dobro, ko si ti zraven. Pravi, da se ji zdi, da ji poskusas ukratsi najboljso prijateljico. Lani, ko je bila novoletna zabava, sem bila s tabo na Skypu, namesto da bi se ukvarjala z njo in to nekako . . . ni prav. Ne morem je pustiti samo zato, ker si ti prisla. Pomisli, kako se ona pocuti. Rekla je, da ji krades najbolso prijateljico, zdaj pa se fanta!"
Osuplo sem jo opazovala med tem izbruhom, na njenem obrazu pa se je zvrtela cela paleta custev, ki miso bila vsec. Nezaupanje, krivda, zalost, obup, veselje, zalost, obup . . .
"Ko sem prisla na zabavo, me je prav mastno opravljala Lei, Karmen, Stelly, Becky in ostalim.," obrnila sme se k Zachu, za potrditev.
Prestregel je moj pogled:"Kot DJ, sem vceraj marsikaj opazil. Sylvia je zagotovo nekaj govorila o Janji, vendar nisem slisal kaj."
"No, vidis!" me je jezno pogledala Bella.
Prepricana sem, da je o meni govorila vse kaj drugega kot pa hvalnice. A o tem ocitno Bella ne bo spremenila mnenja.
"Kaj pa tisti del o fantih? Sama se smuka okoli Ashtona cel vecer! Nic mi nisi rekla, da se ze poznata. Da jih sploh kdorkoli pozna razen vaju dveh!" postala sem besna, da jo je Sylvia tako zastrupila s svojimi lazmi. Ce ze kdo krade fante je to Sylvia.
Bella je jezna skocila z drevesa in stekla proti hisi.
Nejeverno sem pogledala Zacha. Pa kaj je letos tako drugace??? Zach mi je vracal pogled, nato pa sva oba skocila z drevesa. Bilo je kar nekako narobe, ce sva bila sma na njem. Zach me je mocno, bratovsko objel.
"Tokrat sem na tvoji strani. Sylvia ji serje te stvari ze celo leto. Bella me nikakor noce poslusati. Pred drugimi se dela, da je vse v redu, vendar jo Sylvia prevec obremenjuje. Ponavadi ti sploh nisis bila problem. Zdaj pa te Sylvia vedno vlece gor, kadar je kaj narobe."
Osupnila sem ob tej izpovedi resnice. Odpravila sva se na kosilo.
"Torej pravzaprav sploh ni vse tako urejeno, kot se zdi, ne?" sem se vedno presenecena vprasala Zacha.
Zach se je ustavil in me obupano pogledal:"Se zdalec ne. To je samo maska. V resnici se ze celo leto prepirava glede Sylvie, vendar ji je ona vtepla v glavo, da je nihce ne mara in da se vsi borimo proti njej. Kar pa sploh ni res. Jaz ti bom zmeraj stal ob strani . . . prosim, zrihtaj vse nazaj, kot je bilo pred dvemi leti," je svoj obup odkrepil se z besedami.
"Mislil sem, da bo bolje, ko bos prisla in da te bo Sylvia sprejela, vendar mislim, da je vceraj zacela ljudi obracati proti tebi. Ce bos imela Nicka, bos imela fante na svoji strani."
Zamislila sem se nad temi besedami, pokimala in tokrat sva brez prekinitev prispela na kosilo . . .
20. julij 2014
Opazila sem , da sem ponesreci nekajkrat omenila Janjo namesto Chloe . . .vzporedno pisem se en blog, kjer je glavna oseba imenovana Janja, tako da sem ponesrec narobe napisala! Sorry!
Namesto Janja je Chloe :/
20. julij 2014
u176150
u176150
Next
20. julij 2014
12.DEL
Kosilo je potekalo dokaj mirno. Z Zchom sva poskrbela za 'sprosceno' vzdusje, ceprav je bila Bella bolj tiho.
S Saro sva se zmenile za Skype ob 15:00, kar je v Sloveniji ob 7ih.
Sara se mi je malo zaspana a vseeno navdusena oglasila. Po zacetnem pogovoru o letu itd., pa sve preskocile v 'nevarne' vode. Vse tisto, kar sem Belli zamolcala sem Sari povedala. No, razen o tem, da se vedno razmisljam o Jaki.
Zato, sem se pocutila se bolj krivo, da sem Belli lagala, kot bi jo izdala. Sara se je zamislila in mi postavila zanimivo vprasanje:"Kje pa je zdaj Bella?"
Seveda ji nisem povedala, da sva se skregali, zato je bilo malo cudno, saj sem se ji ponavadi vedno javljala z Bello, kadar sva bili skupaj.
"Bella je . . . ne vem," sem zalostno povedala ter spoznala, da me Sara predobro pozn, da bo to zadostovalo. Dvignila sem pogled iznad tipkovnice in zagledala, kako je dvignila obrv. Jp, ne zgodi se prav velikokrat, da ne bi vedela kje je Bella in kaj pocne.
Zavzdihnila sem in ji povedala vse o danasnjem prepiru na drevesu.
". . . Sylvia je tako kot ti. Prijateljica, ki poleti ni na voljo. In zal mi je zato. Nocem da se nama zgodi kar se dogaja s Sylvio in Bello! Rada te mam! Ne morem brez tebe! Oprosti!" sem na koncu ze skoraj zahlipala.
Sara se je zasmejala:"Jao jao. Chloe . . . jaz vse to ze vem! Tudi jaz te imam rada in . . . ceprav sta minila le dva dneva, te ze gromozansko pogresam! Ampak te razumem. Tudi sama se spomnim, kako sta se z Bello v prvem razredu drzali za rokce ko sta stopili v razred," zasmejali sva se temu spominu, Sara pa je nadaljevala:"In nekako ne smem prepreciti tega cudovitega prijateljstva. Srecna sem ze , da sem lahko zamenjala bello, ker si cudovita prijateljica!"
Solze so mi stopile v oci.
"Sara!" sem lahko le rekla med solzami.
Tudi ona je bila ze cisto objokana.
"Objem," sem rekla.
"Objem," je dodala ona, nato pa sva se nasmehnili.
"In, kako gre v Sloveniji?" sem spremenila temo.
Govorile sva celo uro, medtem pa vecinoma opravljali.
"Torej, kaj bos storila glede Asha in Nicka?" me je postavila na realna tla po celi uri prijetnega rezanja in zezanja.
Zastremal sem se v tipkovnico:"Nimam pojma."
Socutno me je pogledala in zavzdihnila:"Mislim, da bos sama najbolje razvozlala ta problem. Saj ves: problem ni v problemu. Problem je tvoj odnos do problema," je kot zmeraj postregla s pametnim verzom.
"Zaupaj sama sebi in se ne kontroliraj toliko! Spusti, naj se problemi resijo sami od sebe, ti pa uzivaj danes!"
Pogledala sem na uro 19:00. Jp, cas za majhno malico pred zabavo, potem pa . . . pizama party!
Kot bi vedela, kaj se mi smuka cez misli se je Sara nasmehnila:"Ne morem verjet da gres na zabavo k 5sos!" pravzaprav je to bolj zavpila kot pa povedala.
Poredno sem se zarezala nazaj in dodala:"Bitch, I'm fabous!" (dobis ce das skupaj fabuolus in famous ).
Obe sva se neustavljivo zacee smejat, ker sva se spomnili prejsnjih for na to temo, nato pa sem prekinila. Pocutila sem se veliko bolje.
. . . . tocno ob 21ih smo pozvonili. Na vratih se je tokrat prikazal Michael.
Odpeljal nas je v dnevno sobo, kjer sta bila tudi Luke in Calum.Samo se Ash je manjkal. V nestrnem pricakovanju, sem se usedla na kavc, Bella pa na drugo stran. Zacutila sem metuljcke v trebuhu, ko se je v sobi pojavil Ash s pladnjem polnim koktaljev. Vzeli smo vsak enega, jaz pa si nisem mogla kaj, da mi pogled ne bi uhajal na Ashtonovo 'pizamo'.
Pravzaprav je nosil le trenirko. Ko je Bella opazila, kam gledam, je prestregla moj pogled-no vidis, ti si tista, ki krade fante, mi je sporocil njen jezen pogled. Pogledala sem stran, nato pa je Ash vzel zadnji koktajl s pladnja, pladenj elegantno postavil na mizico in zavpil:"Naj se zabava zacneeee!" . . .
*******
komentarji?? Next??? Kaksne ideje oz. domneve kaj se bo zgodilo??
Pa hvalaa vsem ki berete, se posebej *FOREVER_YOUNG*!!!! <3
21. julij 2014
resno sem to cele brala še enkrat ker je tako enkratno, in kako sm ponosna na naše fante. Luke je že odrastel (NEEEEEEEEEEE) ampak humor je ostal aww
21. julij 2014
u176150
u176150
Next
21. julij 2014
Ljubo doma, kdor ga ima! Končno smo doma in lahko v miru nadaljujem fanfiction! Lahko ga bom popestrila s slikcami! wink
Hvalaaa h4mberger in YOLO, ki me spodbujata za nadaljne pisanje! <3 +jaaa . . . še mal pa bojo vsi čez 20!!! :/
Hvala tut vsem, ki berete!!!! big-smilie
*******************************************5SOS*************************************************
13.DEL
. . . zabava se je odlično začela. Najprej smo se samo pogovarjali in zafrkavali, nato pa je Ash dal glasbo bolj na glas in smo začeli plesati. Jaz sem bila oblečena v preprosto pižamo, na sliki:

Calum je dobil idejo in prišel v sobo s plastenko. Utišal je glasbo, da smo ga vsi grdo pogledali in se zleknil na tla, med blazine, ki so padle s kavča.
"Gremo se flašo resnice!" je zavpil.
Počasi smo se začeli posedati v krog, jaz pa sem imela popolnoma suho grlo, želodec zategnjen z nevidnimi vrvicami, v glavi pa so mi utripale rdeče lučke. Kadar zaslišim besedno zvezo "flaša resnice" se mi vedno to zgodi! Saj "resnica" ne ostane skrita, izzivi pa so ponavadi prav grozni.
Delala sem se, kot da ni nič, Calum pa je zavrtel plastenko. Ustavila se je na meni.
Nasmehnila sem se: "Izziv."
"Je kdo lačen?" je pogledal naokrog Calum in se mi zasmejal: "Jaz sem. Zelooo! Jutri nam boš skuhala kosilo. Kaj, je pa tvoja izbira."
Fantje so me občudujoče pogledali in poskušali ugotovit, če sem dobra kuharica.
Obožujem kuhanje, zato sem se nasmehnila nazaj in sprejela izziv.
"Pa mora bit tudi sladica!" je dodal Michael.
Še enkrat sem prikimala in zavrtela flašo:

Ash.
"Izziv," se je nagajivo nasmehnil Ash in me pogledal v oči.
Pogledala sem naokrog in opazila, kako je Bella zavila z očmi nad dogajanjem.
V hipu sem si izmislila izziv:"Naučil me boš igrati na bobne. Rok izvedbe je 1 mesec."
Ash je poznavalsko prikimal.
"Cilj je, da me naučiš She looks so perfect in Good girls," še enkrat je pokimal, nato pa zavrtel flašo. Pristala je na Luku.
"Resnica."
"Koga bi izbral Sylvio ali Bello?" je vprašal Ash, jaz pa sem naveličano zamenjala prekrižani nogi. Taka vprašanja so naravnost bedna. Nikoli ne veš, če govori resnico, poleg tega pa je velik pritisk, če sta oba ali vsaj eden navzoča.
"Am . . . Sylvia," je po dolgem premisleku dodal. Se mi samo zdi, ali se med Bello in Lukom res nekaj plete?
"Zato, ker imaš fanta," je še rekel, pogledal Bello in zavrtel flašo naprej.
Čez nekaj časa je zopet prišla name:"Bi se raje poljubljala z Lukom brez piercinga ali z njim?"

Nisem mogla kaj, da se ne bi zasmejala tako butastem vprašanju.
"Haha ne vem. Nisem se še poljubljala s kom, ki ima piercing." Čeprav me zanima, kako se poljublja Luke, sem bila vesela, da je bila to le resnica.
Naslednjič se je flaša ustavila na meni in Ashtonu.
Nisem želela, da mi postavlja kakšna butasta vprašanja resnice, zato sem samodejno rekla:"Izziv." Ash se mi je poredno nasmehnil, jaz pa sem takoj obžalovala mojo odločitev. Vedela sem, kaj bo sledilo.
"Poljubi Luka brez piercinga in z njim, potem pa povej kaj je bolš."
Vsi so se zazrli v naju, midva z Lukom pa sva se spogledala in bruhnila v smeh.

Zapeljivo sva premerila drug drugega, on pa mi je poslal poljubček po zraku.

"Rok izvedbe?" sem se pozanimala in upala, da bo tako dolg, da bom lahko to uredila na samem. Opazila sem, kako me je Bella ljubosumno opazovala, nato pa odmaknila pogled. O ne! Nočem, da se stvari med nama še bolj zapletejo!
Ash je pogledal na uro in se malo omehčal:"Do treh zjutraj."
Dobro. Še tri ure časa imam.
Hotela sem zavrtet plastenko, ko je pozvonilo. Calum je hitel odpret in se vrnil s polnim naročjem slastnih, dišečih pic. Vsi smo se zasmejali prizoru, nato pa se vrgli v pice . . .


Dreamer_no.1
***********************************************5SOS********************************************************
Komentarji???? Next????
A gre kdo slučajno na njihov koncert???
Kam?? Jaz grem v Nemčijooo! <3 <3 <3 smile_xd Cant wait!!!!
23. julij 2014
u176150
u176150
Next
23. julij 2014
Ta del bom posvetila ●YOLO● in h4mberger ! Uživejte! smile_xd
**************************************************5SOS**************************************************
14.DEL
Siti smo se sesedli na tla in po kavču in nekaj časa samo ležali. Nikomur se ni več dalo igrat flaše resnice. Odšla sem na wc. Skoraj sem se izgubila, ko je nasproti prišel Luke.
"Am . . . ura je 2:00 in morava naredit tist izziv," je malo živčno zamrmral.
Zavzdihnila sem in stopila bliže k njemu:"Jp."
Bila sva si vedno bliže, ko se je Luke odmaknil:"Nočem te užalit ampak . . . nočeš tega a ne?"
Zmedeno sem se zazrla v svoje copate in ga pogledala:"Bella." To je bilo vse kar sem imela za povedat in on je razumel. Počasi je prikimal.
"Objem?" razširil je roke in se nasmehnil.
"Objem," sem se nasmehnila, nato pa me je močno objel in me ni spustil vsaj kakšnih 5 minut.

"Heeeej vidva! Saj vemo, da se Luke odlično poljublja ampak zdaj bi pa že lahko opravila izziv!" se je zadrl Ashton iz dnevne sobe.
Luke me je spustil in oba sva se zasmejala.
"Torej, kako se boš odločila?" je navihano vprašal in z ustnico zdrsel čez piercing.
"Haha . . . za piercing."
Odšla sva proti dnevni sobi, kjer so vsi zaploskali ob moji odločitvi. Luke pa je rekel stavek, ki mi ni dal miru:"Haha . . . Ash zdaj boš pa moral piercing nosit!"
Osuplo sem pogledala Asha in Luka, Ash pa je le pogledal vstran in sobo je zajela mučna tišina. Se mi samo zdi ali pa je Ash res malo zardel? Neee . . . to bo samo odsev teh disco luči.
"A se gremo fight z blazinami?" je nenadoma predlagal Zach. Napeto ozračje se je sprostilo in vsi smo se zasmejali ter pograbili vsak kakšno blazino. Midva z Lukom, ki sva bila najbolj oddaljena sva zbežala proti njihovim spalnicam po blazine, Ash in Calum pa sta prišla za nama. Sledila sem Luku v spalnico, kjer mi je podal njegovo blazino, on pa vzel svojega pingvina.
Začeli smo se obmetavati, midva z Lukom proti Calumu in Ashu. Borba se je premaknila na hodnik in dol po stopnicah, ko so nasproti prišli še Bella, Zach in Michael.
Na koncu ni bilo več važno s kom si bil, saj smo udarjali kar vsakega, ki ti je prekrižal pot. Končalo se je s smehom, ko smo vsi zadihani ležali po hodniku. Gledali smo drug v drugega nato pa si blazine podložili pod glave, saj smo bili preveč utrujeni za karkoli drugega.
Začeli smo se pogovarjat, nato pa smo se preselili v Calumovo sobo. Prinesli smo si žimnice in se zbasali v sobo. Pogovor je počasi zamiral, mene pa je prešinila ideja. Svojo (Lukovo) blazino sem nesla ven na vrt. Ulegla sem se na travo in opazovala nebo. Bilo je jasno in lepo so se vidile zvezde. Moj tok misli je bil končno usmerjen le v zvezdnato nebo.
Za sabo sem zaslišala korake in točno sem vedela, kdo je. Namestil se je zraven mene in se ulegel:"Mmmm . . . božansko je, ne?" se je za hip zazrl vame, nato pa nazaj v zvezde.
"Megalastično," sem zamrmrala in komaj dihala zaradi njegove bližine.
Čutila sem vsak atom telesa, ki se ga je rahlo dotikal. Vse od rame do komolca. Koža me je rahlo ščemela, misli pa so mi norele. Opazila sem, da je obrnjen proti meni in da me tiho premišljujoče opazuje. Obrnila sem se proti njemu in gledala sva se iz oči v oči.
Kar vleklo me je k njemu.

Njegove oči so bile lepše kot kdajkoli . . . samo bežen dotik ustnic . . . to je vse kar si želim. Bila sva tako blizu, da sem morala zapreti oči. V nasprotju z vsemi mojim dosedanjimi dejanji z Nickom in Bello, sem raje poslušala Sarin nasvet in Ashtonu pritisnila nežen poljub.
V tem poljubu je bilo vse: ljubezen, strah, samozavest, strast, jeza, dvom ali bo poljub vrnil . . . in kar naenkrat sem se zavedla kaj sem pravkar naredila.
Zanj sem samo neka nora fanica in verjetno si tega sploh ni želel! Preden bi mi lahko vrnil poljub sem vstala, vzela blazino in stekla v hišo.
V Calumovi sobi so vsi spali, jaz pa sem neslišno zdrsnila na svojo žimnico in se trudila zaspati. Na ustnicah sem še vedno čutila odtis njegovih ustnic. Z roko sem zdrsela čez ustnice, po licih pa so mi spolzele solze. Bile so solze presenečenja, da sem to sploh naredila, sreče, da je bil to najlepši poljub odkar . . . in žalosti, da mi poljuba ni vrnil preden sem pobegnila. Ko sem končno zaspala pa so se zopet vrnili spomini . . .
Dreamer_no.1
***********************************
Komentarji??? Next??? Ideje oz. domneve kaj se bo naprej zgodilo???
24. julij 2014
u176150
u176150
Next
24. julij 2014
Še en next pa da next-am!
25. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani