Hejjjj

Bi brale?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. marec 2016
Hey! To je moja prva zgodbica na igrah. Pisala bom od sestrah dvojčicah. Kdaj bom pisala v imenu ene, drugič druge. To bom označila  I hope u like it!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
** Eva **
Sem Eva. Stara sem 17. Čez točno en mesec bom stara 18. Končno bom polnoletna! Imam sestro dvojčico, ki jo imam neizmerno rada! Kdaj pa kdaj se skregava, ampak brez tega najin odnos nebi bil tako trden. Sestri je ime Pia.

Obe imava zelo radi petje in ples! Meni gre bolje ples, Pia pa ima neverjeten glas! Včasih ji ga zavidam. No pa saj ni važno… Čez 1 teden greva h teti v London! Zelo se že veselim! 
Jaz:

Pia:
30. marec 2016
Jaz:

Pia:30. marec 2016
Next al ne?
30. marec 2016
Next
30. marec 2016
neexxtt!!
30. marec 2016
u207907
u207907
Next
30. marec 2016
Next pride cez kksno urco al pa dve
31. marec 2016
--------------------- čez 1 teden ------------------------------------------------------------------------------------------------
** Pia **
»Samo še pet minut« sem zavpila Evi, ki je z vso silo skočila na mojo posteljo. »To si rekla že zadnjič, nato pa si prvo uro manjkala v šoli!« je napol v šali, napol zares povedala Eva. »Ja ja že vstajam!« sem rekla in še kar negibno ležala v postelji. »Nebom jaz kriva, ko bom odšla na letalo brez tebe« je rekla in odšla iz sobe. Čakaj kaj? Je danes res že ponedeljek? Takoj me je vrglo pokonci. Hitro sem si pripravila kovček in vanj potlačila vse kar se mi je zdelo da bom rabila v Londonu. Torej skoraj celo sobo.
** Eva **
Joj, ne morem verjeti, da je pozabila na najin odhod v London. Jaz odštevam že minute, kaj minute, SEKUNDE in ona pozabi! Včasih se sprašujem če sva res dvojčici. Vendar po ropotanju tam zgoraj se mi je dozdelo, da ji je končno prebilo, da imava danes odhod. Pripravila sem si zajtrk, si skuhala kofe in počakala sestro, da se je priplazila do kuhinje.
** Pia **
Ko sem prišla v kuhinjo me je Eva že čakala z zajtrkom. »Dam ti 15 minut, da poješ potem pa se priplazi do avta, če ne bova zamudili« mi je zabrusila ko sem si v usta dala prvi košček kruha z nuttelo. Ko sem pojedla sva se na hitro poslovile od staršev. Usedli sva se v avto in prižgala sem radio. Bili so ravno 1D!!! »Ohhh… Niall-ov glas je tako čudovit« sem rekla men njegovim delom. Skoraj sem se stopila. »Kaj bi dala, da bi on to enkrat pel meni!« Sestra me je samo pogledala s nevemzakajsitakobutastosmešna pogledom. Bo že videla. Ko ga bom imela ob sebi. Upam.
** Eva**
Jah kaj naj rečem. Imam pač prismuknjeno sestrico. Ona ima upanje, da bo Niall njen že vse od 13. leta. Mene pa One Direction sploh ne zanimajo. So pač navadni fantje, ki so imeli srečo, da so prišli pod okrilje Simona. Celo pot do letališča sva se pogovarjali o vseh rečeh. Potem pa sem ji rekla »a ti sploh veš zakaj greva v London za tako dolgo časa?« Nastopila je smrtna tišina. »Ammm… ne?« je bolj vprašala kot rekla. »Ker sem naju prijavila na eno najbolj popularnih plesno-pevskih šol na svetu!« se zavpila. Ona pa me je samo presenečeno pogledala in onemela z razprtimi usti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kako se vam zdi? Next or not? Pa d povem zdele nabo se nc tazga pol se bo pa bl zapletl…
31. marec 2016
Next
31. marec 2016
u72708
u72708
Next
01. april 2016
** Pia **
»Si ti resna?« sem jo po parih minutah tišine vprašala. »Ja, resna kot še nikoli!« se je zasmejala. »Waw to bo tako super!« sem dodala. Do letališča sva se pogovarjali o šoli.
** Eva **
Nisem bila ravno presenečena nad odzivom sestre saj si je že od nekdaj želela na to šolo. »No pa sva tu« sem veselo izdihnila. Vkrcali sva se v letalo. Letalo ni bilo ravno na najvišjem nivoju, je pa bilo zanimivo leteti. Med vožnjo sva se veliko presmejali in prepeli tudi. Zelo sem srečna, da imam tako sestro. Polepša mi dan.
** Pia **
Vožnja z letalom je bila zabavna. Vmes sva imeli tudi počitek. Ravno ko sem se zbujala sem zaslišala steverdeso, ki je naznanila da pristajamo in naj si pripnemo varnostne pasove. Pogledala se proti sestri in videla kako lepo spi. Nisem je hotela motiti vendar sem jo morala zbuditi. »Eva zbudi se!« sem zapela in Eva je odprla oči. Tiste lepe sinjemodre oči, ki jih obožujem. »Pripni se, pristajamo« sem ji rekla in ona me je ubogala.
** Eva **
Končno smo pristali. Postali sva lačni. »Greva h teti? Dobila sem SMS, da nama je skuhala lazanjo!« je rekla Pia in se obliznila. Prikimala sem. Do tete sva imeli le par minut zato sva odšle peš. Ko sva prišli do tja nisva mogli verjet svojim očem. Od kje teti Mary takšna vila?** Pia **
»Wow« je bilo vse kar sem lahko izdahnila. Bila sem osupla. Vstopili sva not in že zaslišali glas najine tete Mary »dekleti, kako sta že veliki… Waw saj sta že pravi dami«. Obe sva se zasmejali. Potem pa sva obe že zavohali vonj po slastni lazanji. Ko sva pojedli to odlično kosilo sva povedali teti, da greva malo ven raziskovat.
** Eva **
Najbolj me je zanimalo kdo so naši sosedje. Že prej sva z Pio slišali glasbo, zato so zagotovo kakšni veseljaki. Pii se je ideja o raziskovanju sosedov zdela zanimiva, zato sva odšli do sosednje hiše in potrkali…
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj se bo zgodilo v nadeljevanju?
1. So nexti dovolj dolgi?
2. Mnenje?
3. Next?
01. april 2016
Next

ok, zdaj si mi naredila gušte za lazanjo
01. april 2016
u72708
u72708
Next
02. april 2016
Haha... ste včeraj koga nahecale, ker je bil 1.april??
02. april 2016
Next pa pride zvecer... djte se komu povedat za to zgodbico prosimm
02. april 2016
neexxtt!!
02. april 2016
So vam nexti dovolj dolgi? Samo da vem za v naprej
02. april 2016
ja so vredu, lahka pa so še daljši
02. april 2016
Ok, bojo daljši vse za vas
02. april 2016
Next bo zdaj malo bo krajši... se oproščam...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
** Eva **
Odprl je fant z rjavimi lasmi. Bil je še kar simpatičen. Mislila sem, da bo govorila Pia saj je vedno bolj zgovorna od mene, vendar ko sem pogledala njen obraz je bil še bolj presenečen kot takrat, ko sem ji povedala za šolo. Začela je jecljati »Li… Li… Lia… Liam!« »Ja to sem jaz. Lahko kako pomagam?« je rekel, naj ugibam, Liam. Ko je Pia lovila zrak sem spregovorila jaz. »No midve nisva od tu. Sva zdaj vaši novi sosedi in zanimalo naju je kakšne sosede imava« sem bila iskrena. »No tukaj pa lahko pomagam. Zdita se mi zelo simpatične in prijazne. Pridita naprej« je bil prijazen Liam. »Hvala, ampak ne moreva. Mogoče kdaj drugič. Hvala« sem odklonila ponudbo. »Prav. Ali lahko prosim samo za vajina imena?« je vprašal. »Seveda. Sem Eva in to je moja sestra dvojčica Pia« sem rekla, Pia pa se je samo nasmehnila saj ni bila zmožna govoriti. »Vidve pa sta si res na las podobni« se je zasmejal. Izmenjali smo si telefonske številke in sva odšli.
** Pia **
»Evaaa! Zakaj nisva šli noter če naju je pa povabil Liam!!! Evaa!!!« sem zakričala ko sva bili v moji sobi. »Oh končno si spregovorila. Zato ker imava druge opravke, če že želiš izvedeti« je mirno rekla. »Kaj je lahko pomembnejše od povabila Liama?!« »Mogoče "šoping"… Ammm… Kdo sploh je ta "pomembni" Liam?« je zmedeno vprašala. »Liam je eden od članov iz one direction! Nisi vedela???« sem skoraj dobila živčni zlom. »Noo… mudi se nama u šoping! Greva! Rabiva nove obleke. Nujno!« je še rekla, nato pa me povlekla skozi vrata.
** Eva **
Odšle sva v kar nekaj trgovin. Na koncu pa sva kupili to:
Jaz:
Pia:
Ko sva prišle domov so nama zadišale palačinke, ki nama jih je teta Mary pripravila za večerjo.
** Pia **
Po večerji sem šla v svojo sobo. Šla sem na svoj računalnik in se prijavila na fb. Malo sem brskala in gledala, ter na youtubu poslušala One Direction. Še zmeraj ne morem verjeti, da sem danes spoznala Liama in mi je rekel da sem simpatična!!! Moje sanje so bile, da jih vidim v živo z razdaljo 10m, Liama pa sem gledala iz oči v oči in to na razdalji 50cm! To je noro. Stuširala sem se in odpravila spat.
02. april 2016
Še vprašanja, ki jih prosim odgovorite.
1. Kaj se bo zgodilo v nadaljevanju?
2. Hočete da posvečam nexte?
3. Mnenje?
02. april 2016
u72708
u72708
Next
03. april 2016
Vsaj še 3-je nexti... prosim
05. april 2016
Next
05. april 2016
Next
06. april 2016
Next
06. april 2016
Next pride mogoce dans zvecer ali pa jutr 100%
07. april 2016
Kdaj bo Next?
08. april 2016
u209605
u209605
Bi brale??
http://www.igre123.com/forum/tema/camp-of-music-ii-liam-payne-ff./183951/1
Sorry za oglaševanje
~~~~~~~~~~~~~
OMG!
Ful dobra zgodba kdaj bo Next??
09. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani