u127671
u127671
Pomoje vam že najedam ampak ja. Pač obožujem pisanje.
To je moja nova zgodbica ni dobeben ff ampak navadna najstniška zgodba.
Govorila bo o duhu in Elli nato pa še o Mike-ju<33
Hope you like it!!<3333
*****************************************************************************************************************************
Počasi sem drsela z nožem po svoji topli roki. Bila sem na ženskem stranišču. »Ass!« sem se zadrla ko mi je solza kapnila na rano. »Ne ne smem jokati. Nisem tak tip človeka!« sem si ponavljala pri sebi. Obrisala sem si kri in jo polila z alkoholom,v upanju,da bo hitreje zacelilo. Obrisala sem še nož in ga spravila v torbo. Odhitela sem do omarice. »Ahh spet ti napisi.« Vsak dan sem uzrla liste z napisi EMO KILL YOURSELF!! EMO!!... Po pravici povedano me to ni več prizadelo. Na šoli sem bila sicer kar priljubljena. Bila sem navadna najstnica,ki hodi v klube… Le ¼ šole me ni marala to so bile 'biberske pičke'. Neznam se drugače izraziti. (oprostite vsi ko ga obožujete) Obrisala sem si solzo in odšla k pouku. »Ella danes si vprašana.« se je zaslišal glas,ko je vstopila Grifiny. Kot ste ugotovili mi je ime Ella,pišem se Collens. Sicer sem v šoli dobra ampak moji starši hočejo več. Stara sem 17 let. Hodim v 3 letnik. Stopila sem pred tablo. »Kako je zgrajeno človeško telo?« tako so se najdeljevala vprašanja. Čudno sem vse znala. »tole bo petica,Ella. Vidim,da si se učila. Čestitam!« Mogoče ste dobili občutek,da je neka stara vešča. Ah kje pa to je najboljša učiteljica na šoli.
Ella:

02. januar 2014
u157492
u157492
neeeext srce
02. januar 2014
next!
02. januar 2014
u127671
u127671
http://images5.fanpop.com/image/photos/30200000/Ghost-Love-Greta-Macedonio-anime-couples-30265434-1290-2027.jpg
Počasi sem se pomikala iz učilnice. »Zmigaj se krava!!« sem zaslišala za sabo vedela sem,da je Mancely (biberska pička). Za nalašč sem hodila še bolj počasi. »Se boš premaknila?« se je zadrla in me porinila po stopnicah. Ustavila sem se in jo počakala. Ko je hotela mimo mene,sem se postavila pred njo in jo udarila. Prijela se je za lice in začela teči. »Tole je pa blo neki stara.« sem zaslišala za sabo. Obrnila sem se in zagledala Mariny. Mariny je moja bff brez nje nebi obstajala. Skočili sva si v objem in odšli domov. Bili sva sosedi. Ves čas sem razmišljala kaj bi danes delala. »Adijo!!« se mi je zadrla preden je vstopila v hišo. »By!!« pa sem ji odvrnila. »Doma sem!! Mami ati pet sem dobila anatomijo!!« sem se zadrla in zaprla vrata. »Bravo!« sem dobila v odgovor. Odšla sem v sobo in se usedla za rač. Začela sem brati moj fb. »Ahhh dones smo klical duhove. Mislim d sm zalet.« sem prebrala eno objavo. »Aa že vam kaj bom danes delala!« se vzkliknila. Svečo sem postavila sredi sobe. Nekaj sem govorila. List papirja sem postavila blizu k sveči. Zagledala sem nekega fanta,ki se mi je bližal. Bil je zelo lep. Lahko bi rekla,da se je zgodila ljubezen pa prvi pogled. HEI! Je pisalo na listu. HEI! LAHKO GOVORIŠ? sem odpisala. »Seveda.« je rekel s prijaznim glasom. »Okej. Am jaz sem Ella.Me veseli.« »Hei jaz sem Mike.« Pogovarjala sva se dolgo v noč. »Spat grem.« sem mu rekla. »Ampak poleg tebe bom. Bil sem določen kot tvoj varuh.« »Kaj??« »Pomoje nič ne razumeš saj boš spoznala čez čas.« je rekel prijazno. »Počakaj tukaj. Stuširat se grem!« sem mu rekla. Odšla sem pod tuš. Ko pa sem stopila z kabine,sem ga zagledala pri umivalniku. Hitro sem pograbila brisačo in se prekrila. »Kaj sem ti rekla?« sem jezno vprašala. »Pa menda te ni sram?« je vprašal. Začela sem se smejati. Preoblekla sem se v majico in odšla v sobo. Sedela sem na postelji in se pogovarjala z Mike-jom. »Greva spat?« »Greva? Ali grem?« sem začudeno vprašala. »Aja nisem ti razložil. Ves čas moram biti ob tebi. Pravzaprav jaz ne spim.« poslušala sem ga z odprtimi usti. »No prav. Ulegla sem se in hotela zaspati ampak ni šlo. »Zakaj si pravzaprav duh?« sem ga vprašala. »Boš že izvedela. Zdaj pa zaspi.« je rekel in me objel. Ta objem čutila sem ga kot,da me objema človek. »Vem kakšni občutki te dajejo!« je v smehu dejal. Jezno sem ga pogledala. Vrgla sem se v posteljo in v hipu zaspala.
03. januar 2014
u127671
u127671
Mincely:


Mariny:

03. januar 2014
u157492
u157492
neeeeeeext
03. januar 2014
u154915
u154915
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg