To je moja druga zgodba na igre123. Zgodba je izmišljena.

-----------------------------------------------------------------------------
Bila je noč in stala sem na jasi v gozdu. Bil je nenavaden del gozda, dreves tu skoraj ni bilo. Bila je le trava in samo tri drevesa, ki so rasla natančno v trikotniku. Naenkrat sem zelo razločno zaslišala kako je v zvoniku odbila polnoč. Pogledala sem v nebo. Bila je polna luna. Naenkrat se je iz vsake strani vsakega drevesa pojavil žarek svetlobe in drevesa so se povezala v nekakšen trikotnik. Bilo me je strah. Naenkrat pa so se pojavile hladne roke, ki so me zgrabile. Prijem je bil grozen, roke pa tudi. Bile so črne barve in sploh nisem bila prepričana če so človeške. Začele so me vleči v trikotnik...

"Ella! Ella zbudi se!" sem naenkrat zaslišala glas. Odprla sem oči. Ob postelji je stala Jessica, moja mlajša sestra. Bilo je čisto njej podobno, da me je prišla med poletnimi počitnicami zbudit. A glede na sanje, ki sem jih imela me to pravzaprav tokrat sploh ni motilo. Vseeno sem rekla: "Jessie, kolikokrat sem ti že povedala, da me med vikendom in počitnicami ne budi." Zazehala sem in se dvignil v postelji. "Danes ne šteje!" je rekla Jessie. "Mami mi je dovolila da te pokličem. Upam da nisi pozabila, da gremo k Susan na zabavo?" Naenkrat sem bila popolnoma budna in mi je bilo čisto vseeno, da me je Jessie zbudila. Susanina zabava. Tega pa res ne smem zamuditi!

Susan je moja sestrična. V nasprotju z mano, ki imam štiri sestre, je Susan edinka. Letos namerava za svoj 14 rojstni dan pripraviti veliko zabavo in seveda smo na njo povabljene tudi me. Pa ne samo zato ker smo njene sestrične. Vsaj jaz sem se s Susan vedno zelo dobro razumela. Stara je toliko kot jaz in obiskovali sva isto osnovno šolo. Letos sva obe končali deveti razred in greva na isto gimnazijo. Toda zdaj so počitnice in če vas ne moti, ne nameravam razmišljati o šoli.

Če sem že pisala o Susan, bi bilo morda dobro da napišem še kaj o sebi in o svojih sestrah.

No pa začnimo:

Jessica ali Jessie, kot jo običajno kličemo, je moja najmlajša sestra. Stara je 11 let in je razred končala kot najboljša šestošolka.

Carla je druga najmlajša in je stara 13 let. Je precej nenavadno dekle, ki je ravno končalo osmi razred. Verjame v veliko nemogočih stvari in veliko ljudi reče, da živi v svojem svetu. A meni je jasno, da je v resnici zelo pametna in ve kaj več od povprečnega človeka. A ne pokaže svojega znanja tako kot Jessie.

Maya je starejša od mene. Stara je 15 let in je ravno končala 1. letnik gimnazije. Je popularna in lepa, veliko fantov pada za njo a ona pravi da še ni našla takšnega, ki bi ga res ljubila.

Marybelle ali na kratko Mary ali Bella (kakor kdaj) je najstarejša. Stara je 18 let (oktobra bo 19) in je končala gimnazijo. Oktobra, ko študenti začnejo s šolskim letom bo začela študirati matematiko in angleščino.

Jaz sem ravno na sredini, starejša od Jessie in Carle a mlajša od Maye in Marybelle. Sem stara 14 let, rada pišem in si želim postati pisateljica. Ime mi je Ella, za redke sem Ellie.

No pa dovolj o tem. Vrnimo se na bistvo. Kaj se je zgodilo na zabavi?

Next?
20. februar 2014
Next!
20. februar 2014
Hvala LoveMelody, da bereš obe moji zgodbi.
20. februar 2014
Torej bilo je jutro in Jessie me je zbudila za zabavo. Vstala sem in se pogledala v ogledalo. Kot vsako jutro, so bili moji lasje v obupnem stanju. Imam zelo dolge svetle lase, ki znajo biti zelo lepi, a ko so počesani. Niti slučajno pa ne zjutraj ko so tako razkuštrani kot da bi vrane na njih pletle gnezda. V roke sem prijela krtačo. Morda ste vi ene od tistih ki za česanje ne porabit dolgo časa. No jaz vsekakor ga. Vsako jutro, vsako jutro in vsako jutro si jih češem celo večnost. Ko sem se končno počesala sem pomerila obleko. Obleko mi je naredila Maya. Ona ima res smisel in talent za takšne reči. Pravzaprav si želi postati modna oblikovalka, in prepričana sem, da bo v tem zelo dobra. Bila sem si kar všeč. Maya je človeku res znala narediti obleko, ki mu je pristajala. Pogledala sem na uro. S Susan se dobimo ob dveh, da ji bomo pomagala pripraviti zabavo. Ostali gostje pridejo ob petih. Ura je bila šele dvanajst a jaz sem že bila zelo razburjena. Naenkrat sem se spomnila sanj ki sem jih imela. Pomislila sem, da bi lahko te sanje uporabila v kakšni zgodbi, ki jo bom napisala. Trenutno pišem zgodbo o dekletu, ki se ji življenje spremeni, ko jo najboljša prijateljica prepričata, da se skupaj poskusita prijaviti na šolo za pevce in sta obe izbrani. Za takšno zgodbo kaj takega kar sem sanjala najbrž ne bi bilo primerno. Naenkrat je nekdo potrkal na vrata kopalnice. "Ella! Si še živa?" to je bila Jessie in vedela sem, da je to pomenilo naj pohitim, ker hoče tudi ona v kopalnico. Odpravila sem se iz kopalnice in opazila Carlo kako je brala knjigo. "Se veseliš zabave?" sem jo vprašala. Carla je skomignila. "Kaj pa vem... Ne znajdem se preveč dobro v veliki gneči ljudi." je rekla. "Čeprav sem seveda prepričana da bo zabavno." Carla je bila vedno taka. Rada je bila v družbi, a ji je bilo malo neprijetno v velikih skupinah. Občutek sem sicer razumela, vendar sem tako oboževala zabave, da mi je bilo vseeno če je veliko ali malo ljudi.
20. februar 2014
Next?
20. februar 2014
Ni problema, ker res dobro pišem in verjamem da boš dobila še več bralcev.

Do takrat pa upam da bo moj "next!" dovolj ker me zanima kaj se bo dogajalo naprej.
20. februar 2014
Next!
20. februar 2014
Ni problema ker res dobro pišem? Si mislila napisati pišeš?

Aja drugače pa hvala. Tvoj next mi veliko pomeni tudi če je en sam.
21. februar 2014
Ja pišeš sem mislila napisati Ne pišem....

Ni zakaj
21. februar 2014
Nadaljevala bom danes ali pa jutri - danes bom malo težje ker sem zdaj cel teden manjkala v šoli in moram zdaj si prepisat zvezke... Še sreča da so počitnice in imam malo več časa.
22. februar 2014
Jaz nimam težav s čakanjem in glede na to da sem edina bralka najbrž ne bo problema.
23. februar 2014
Ob 17.00

Pri Susan smo že od dveh, ostali gostje pa so ravno začeli prihajati. Tu je tudi Katie. Nje ne maram preveč a ona še bolj sovraži mene. Pravzaprav ne vem zakaj. Najbrž zaradi zamer iz petega razreda. Res je otročja. Ko sem ji enkrat rekla da bi res lahko pozabila na to preteklost mi je rekla: "Nič ni preteklost!" Takrat sem ji jaz rekla: "Torej tudi to, da si bila ti enkrat dojenček v pleničkah ni preteklost?"
No pa ne razmišljajmo zdaj o Katie, saj je tu tudi veliko bolj prijetnih gostov. Tu je še sedem drugih deklet iz našega razreda Sara, Lily, Mia, Tara, Rina, Shelly in tudi Kanata, ki je lani prišla iz Tokia. Tu je tudi nekaj fantov. Pet iz našega razreda, štirje so ok, a za enega res ne vem zakaj ga je Susan povabila. Dobro vem da je zaljubljena v njega a meni res ni jasno kako je lahko. Meni gre ta fant grozno na živce. Pa dovolj o gostih. Zabava se bo kmalu začela!
25. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg