u156631
u156631
Najprej naj se vam predstavim: jaz sem Skessa, vem, da je to zelo čudno ime ampak tukaj v naši deželi imajo vsi taka imena... In ja, živim v malo čarobni deželi zmajev...
To sem jaz

No... Naj kar začnem svojo zgodbo... V tej deželi živim odkar pomnim. Je moj edini dom in tukaj imam vse kar potrebujem. Jutri bom dopolnila 12 let takrat bom dobila svojega prvega zmaja, samo z enim zmajem si lahko povezan imaš pa jih lahko več... Tako gre to pri nas. Naslednje jutro sem se zbudila zelo pozno ampak zdelo se mi je, da je dan nekaj posebnega... Seveda! Moj rojstni dan je danes bom dobila svojega prvega zmaja!! Skočila sem iz postelje in stekla skozi vrata. V hiši živim sama, nimam staršev ali kogar koli drugega ampak danes se bo to spremenilo. Hitro sem stekla v jamo, kjer hranimo zmajeva jajca

Jama je bila prečudovita. Notri je bil slap z toplo vodo, kjer so se potem zmaji izvalili. Stopila sem do zbirke zmajevih jajc, da bi videla katero je pravo zame. Ogledovala sem si jajca, bilo jih je ogromno in nenadoma sem zaslišala čuden glas, ki me je klical. Ozrla sem se in ugotovila, da je zvok prihajal od jajca na moji levi in takoj sem vedela, da je tisto jajce pravo zame.

Prijela sem ga in ga odnesla k vodi. Položila sem ga na podstavek in jajce se je potopilo v vodo. Čez dve uri se je podstavek dvignil nazaj na svoje mesto in na njemu je čepel majhen zmajček.

Dvignila sem zmajčka iz podstavka in se odpravila iz jame. Ko sem hodila skozi vas so mi vsi sledili z pogledi, čez čas sem ugotovila, da sploh ne gledajo mene ampak mojega zmaja. Naenkrat me je nekdo poklical. Pogledala sem, kdo je to in zagledala mojega bodočega trenerja. Povabil me je v svoj dom in mi rekel naj se usedem. Začudeno sem ga pogledala in pomislila "ta pogled poznam..." obetajo se težave... Potem je začel govoriti: "veš tvoj zmaj je nekaj posebnega, v naši deželi je veliko zmajev ampak to je edini Nočni bes daleč naokoli..."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upam, da vam je všeč...
26. april 2015
Ful dobr next pa hitr.
26. april 2015
u156631
u156631
Yey!! Hvala za next!! Zdej bo
26. april 2015
u156631
u156631
Oprosti za dolgo čakanje ampak tukaj je obljubljen next!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Kaj?" sem ga vprašala. Poznala sem vse vrste zmajev samo za Nočnega besa še nisem slišala. Čez pol ure sem odšla iz koče opremljena z novim znanjem in z malo večjim zmajem. Čudno sem pomislila zmaji hitro rastejo... Pogledala sem ga in se spomnila, da mu moram dati ime. Malo sem pomislila in se spomnila "ime mu bo Black"
Odšla sem v hišo, in ker se je ravno večerilo sem odšla v posteljo... Naslednje jutro sem doživela šok zmaj je bil skoraj odrasel "to je nemogoče"

Odšla sem ven in vse več ljudi me je začudeno gledalo. Odšla sem naravnost k trenerju, in takoj sva začela vaditi. Najprej sem morala poskusiti poleteti z zmajem nekako mi je še kar uspevalo dokler ni Black zavohal ribe in je kot puščica poletel proti lovišču rib. Padla sem z njega ampak na srečo sem obvisela na njegovem boku in ponovno prevzela nadzor nad njim. Potem sem ga varno vodila nazaj do trenerja in lahkotno ( bolj ali manj ) pristala pred njim. Trener me je pohvalil in rekel, da imam talent za letenje. Vsa vesela sem odšla na sprehod po vasi in naenkrat me je Black dregnil. Takoj sem vedela, kaj je narobe lačen je bil. Odpravila sva se nazaj na lovišče rib in tam sem se zaletela v dekle približno enake starosti kot jaz in imela je tudi zmaja.

"Oh, oprosti" sem ji rekla ona se mi je nasmehnila in me pozdravila "živijo" "Hey" sem ji odzdravila. To je ona

"Kdo si?" me je vprašala. "Jaz sem Skessa" sem ji odgovorila...
Jaz: "In, kdo si ti?"
Ona: "Ammm... Jaz sem Lemonangel ampak prijatelji me kličejo Lemon..."
Jaz "Lepo... Sem lahko tvoja prijateljica?"
Lemon: "Seveda"
In tako sva postali prijateljici. Vsak dan sva odšle na trening letenja in kmalu sva znali odlično obvladati zmaja. Leteli sva tudi v naravo, vsak dan dalje. Življenje je bilo prečudovito.. Ampak ne za vse...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
27. april 2015
u156631
u156631
Amm... Verjetno mi bo ena prijatelca pomagala pisat zgodbo... Hvala za razumevanje...
27. april 2015
u156631
u156631
In aja ona je Lemonangel
27. april 2015
Sem nova pomočnica aljeo in danes bom namesto nje napisala ta next.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nekega dne sva se z Skesso odpravili na izlet z zmaji in po dobrih dveh urah sva odkrili nov otok. Toda vedno dlje sva hodile vedno bolj se nama je zdelo da naju nekdo opazuje. In čez nekaj časa je iz grmovja prišla punca. Stara je bila okoli 13-14 let.

Imeji je bilo Livemylive. Skessa in Livemylive sta se hitro spoprijateljile. To mi sploh ni bilo všeč. Livemylive je imela svojega zmaja. Takih zmajev pri nas ni.

Livenylive nam je razkazala otok. Toda dlje kot smo odšli bolj se mi je zdelo da postaja
Skessina najboljša prijateljica. Kar naenkrat se je stemnilo...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
27. april 2015
Ja itak. Next
28. april 2015
u156631
u156631
Hvala Zdej sem jaz na vrsi
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meni in Live pa je bil sprehod prav všeč. Ko se je stemnilo smo se skupaj odpravile v veliko jamo, kjer je imela Live očitno dom. Njena zmajevka Wika se je ulegla na skalnato polico in Live nam je povedala svojo zgodbo.
"No, kot vidite nimam družine. Edina moja prijateljica je Wika z njo sem že zelo dolgo... Imam pa tudi veliko sovražnikov. Najhujša in najzlobnejša je čarovnica Ikiv, ki je ujela ostale zmaje na tem otoku..."
Ko je končala svojo pripoved je celo Lemon ostala brez besed. Bile smo tiho približno 15 minut, ko se je ulilo. nato je še zabliskalo in zagrmelo in pred vhod jame je stopila ženska

Bilo je zelo čudno, ker je imela krila. Ampak zgledala je kot morilka. "To je Ikiv" je zašepetala Live. Ikiv je dvignila svojo čudežno palico visoko v zrak in jo namerila v Live. Takrat pa je Black skočil in ji iztrgal palico iz rok. Prinesel jo je meni ij jaz sem jo sprejela. Ikiv je ugotovila, da je nemočna in je zato pobegnila, ko je odšla je Live rekla "Ta palica pripada gospodarju zmajev. Kdor jo ima je pravi zmajev gospodar" Torej sem zdaj jaz bila zmajska gospodarica...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
28. april 2015
Next nujno next
28. april 2015
Ja nujno next
28. april 2015
u156631
u156631
Hvala!!!!!!!
28. april 2015
u156631
u156631
Ammm... Danes bo dosti delov, ker imam oooggggrrrrommmmnnnno časa Ko bo spet šola bojo bolj poredko
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uau... Naslednje jutro me je zbudil Black, ki je kotel zajtrk. Vstala sem in pogledala svojo palico. Ko sem jo nekaj časa gledala sem se spomnila, bila je drugačna kot včeraj... Ni imela rdeče konice ampak zeleno in na drugi strani je imela izrezljanega zmaja. "Uau" je moje misli potrdila Lemon... Po zajtrku je bil čas za odhod videla sem, da je celo Lemon žal, da odhajamo. Ko sva se le odpravili sem se ustavila in zaklicala Live: "Pojdi z nama" Videla sem, kako se je nasmehnila, zajahala zmaja in poletela za nama z Lemon. Ko smo nekaj časa letele sem že zagledala naš otok in se pripravila na pristanek. Live je pristala zelo elegantno ( nevem, kako ji to uspe ) Lemon, je pristala lepo, vendar jo je na koncu zmaj vrgel iz sedla. Jaz sem pristala na strehi svoje hiše ( tako se je odločil zmaj ) ampak kar vredu za zmajske stardande. Takoj je prišla cela vas gledat prišleke. Še posebej so gledali Live in njenega zmaja... Proti koncu dneva smo se skupaj odpravile v mojo kočo in se pogovarjale pozno v noč. Nekje daleč proč od našega otoka je Ikiv naklepala svoje načrte in poklicala pomočnike...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
28. april 2015
Itak next
28. april 2015
u156631
u156631
Hvala
28. april 2015
u156631
u156631
A bi kdo igral to igro od zmajev??? Gor sem Skessa
http://www.schoolofdragons.com/Game/default.aspx
28. april 2015
u156631
u156631
Ah... Tukaj je še en next... Ta bo malo žalosten :''(
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hahaha" je bilo prvo, kar bi slišal, če bi prišel mimo moje koče. Jaz, Lemon in Live smo postale super najboljše prijateljice. Ustanovile smo celo društvo - Dragon riders... In pptem smo se pogovarjale pozno v noč. Naslednje jutro smo skupaj vstale in se odpravile jahat zmaje. Odšle smo na nek otok, ki je spadal pod našo deželo. Tudi tam je bilo veliko zmajev in njihovih lastnikov.

Malo smo letela naokoli in se zabavala... Ampak ni šlo vse po načrtih. Prišla je Ikiv z svojimi pomočniki. Kar naenkrat se je pooblačilo in stemnilo prikazali so se Ikivini pomagači in nas obkolili. Nato je Ikiv poslala največjega pomagača ( ni bil volk )

da mi odvzame palico in nas potem nažalost... ammm...ubije... no karkoli nisem več imela idej, imela pa jo je Live. Ko je napadel se je Live vrgla pred mene in prestregla njegov napad. Potem se je začela boriti z Ikivinim pomagačem. Proti njemu sicer ni imela šanse ampak je vstrajala. Na koncu, ji je že zmanjkovalo moči, še enkrat me je pogledala in se mi narahlo nasmehnila, nato pa jo je pomagač ubil. Otok je zajela tišina, ki pa jo je prekinila Ikiv. Zlobno se je zarežala in ukazala volkom, naj se umaknejo. Vedela je, da me je Livina smrt zelo prizadela in, da se bom kmalu predala. ( zelo se je motila ) potem se je obrnila in odšla. Za Live sem žalovala še približno... nevem koliko... 5 ur... pa še vedno se nisem potolažila. Na koncu se je tudi Lemon naveličala čakanja in je odšla, jaz pa sem točno vedela, kaj bom zdaj... Čas je bil za...
MAŠČEVANJE
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
Um... upam, da je vredu.
28. april 2015
NEXT NEXT NEXT NEXT NUJNO ŠE DANES
28. april 2015
u156631
u156631
Hahahahaha.... Jutri... nažalost
28. april 2015
28. april 2015
u156631
u156631
Sorči
28. april 2015
u156631
u156631
Hvala
28. april 2015
Bo kmal next?
29. april 2015
u156631
u156631
Ja. Sorry, ker ga danes ni bilo... Bo ju3 al pa danes bolj pozno.
29. april 2015
u156631
u156631
Bo kr zdej
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ammm... kje sem že ostala? Aja MAŠČEVANJE. No torej. Zajahala sem Blacka in poletela sva proti Livinem otoku. Ko sem prišla, do tja sem hitro razjahala in stekla proti Livini votlini. Ko sem prišla, pa sem videla, da tisto ni več njena votlina. Vse je bilo razdejano in sredi nereda je sedela Ikiv, na svojem prestolu. Ker sem vedela, da ji ne morem nič , sem se skrila in naročila zmaju, naj bo tiho - pa ni bil. Takoj, ko sem pogledala stran je ustrelil naravnost, v Ikivin prestol, ki je z glasnim pokom zletel v zrak. zasmejala sem se, Black je vedno znal nekaj narediti. Hitro sva pobegnila iz jame, vsedla sem se na Blacka in skupaj sva odšla nazaj v vas, vendar še preden sva prišla tja sem Blacka obrnila in poletela sva proti otoku, kjer sva včeraj preživela dan. Odšla sem nazaj k Live in ji v roko položila mojo zmajsko palico. "Hvala" sem zašepetala "Hvala za vse Live!!" Potem sem zajahala zmaja in odletela sva nazaj v vas.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next? Hvala, ker berete to polomijo.
29. april 2015
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
29. april 2015
u156631
u156631
Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. april 2015
Next. Pa kaka polomija?
29. april 2015
No kdaj bo next?
30. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani