No, najprej bom rabila vaše prijave potem pa bomo začeli pisati zgodbico. Prijavili se boste kot zmajevi jezdeci. Naredili bomo dve ekipi.
Rabim najmanj 5 prijav. Upam da je vse jasno. Pisali bomo nadaljevanja kot da smo mi zmajevi jezdeci in da smo mi v isti ekipi druga pa bi bila sovražna. Sm pisali bomo tk. Nič osebnega.
v ekipi morjo bit najmanj 3-je.

Prijavnica:
Ime sebe: Ashley
Ime ekipe: Fire
Slika sebe: Profilna
Opis: Hitra, vesela, bojevita, nagajiva in zvita
Super moč: Lahko nadzoruje ogenj
Ime zmaja: MoonLight
Vrsta: Dark Dragon
Opis zmaja: Zmajevka, ima trde in svetleče ogleno črne luske. Njene oči spreminjajo barvo glede na to kako se počuti in na glavi ima nekaj rogov ki so zelo koničasti. Dva kratka sta posebna staj sta oglike bodal in jih menja vsako drugo polno luno, zlahka se jiju uporabi kot orožje. Ima velika vzdržljica krila, na koncu vsakega so trije kremplji. Ima štiri noge in dolg rep. Na koncu repa in po začetku vratu ima mehko in svilnato grivo.
Orožje so ostri kremplji in zobje. Bruha moder in vijoličen ogenj.
Ima vitko telo in zaradi tega hitro drsi skozi zrak.
Slika zmaja:Ekipa št. 1 Fire
- Jz (She ωσℓƒ 22)
-
-

Ekipa št. 2 Water
-
-
-

Prosim prijavit se!!
Tu se ne bomo prepirali in ocenjevali drugih po sposobnostih pisanja!
Imena ekip sm si izmislala. Tut če en nadzoruje vodo al ka takega je lahk v ekipi fire.

Se boš prijavil/-a ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. januar 2013
Ime sebe: Nikky Black
Ime ekipe: Fire
Slika sebe:

Opis: še kar hitra,močna,bojevita,pametna,zvita.
Super moč: Lahko nadzoruje led.
Ime zmaja: MoonShadow
Vrsta: Light Dragon
Opis zmaja: Je hitra,pametna,močna in zvita. Dlake ima trdne kot diamant,ki ga je nemogoče zdrobiti. Na glavi ima dve podolgovati oči,ki lahko spremenijo barvo na modro in rumeno. Rumene ima takrat,ko je jezna in se bojuje,modre pa takrat ko je mirna. Ima tudi dva dolga rogova na glavi,ki sta zavita,in izgleda kakor da ima štiri. Telo ima dolgo in vitko,ki je pokrito s črno trdno dlako,ki je obkrožena z svetlo modro mehko dlako. Ima štiri noge,na katerih so po štirje kremplji. Kremplji so močni,in jih mena na vsaka dve meseca. Rogove pa pri vsaki tretji polni luni,ker ko se okopa na nekem kraju,(nevem kje)ji v vodi/morju odpadejo,in iz njih zrastejo korale.
Slika zmaja:


20. januar 2013
ok
še sliko dej
Ekipa št. 1 Fire
- Jz (She ωσℓƒ 22)
-LoveToBeFound
-
-

Ekipa št. 2 Water
-
-
-
-
20. januar 2013
Ka če bi bli sestri?
20. januar 2013
loh,samo da mam js led
20. januar 2013
Sej je tk vseeno
Mam js po atiju ti pa po mami
20. januar 2013
ok
20. januar 2013
To bo taka tema tk ko VA
20. januar 2013
loh,sam k bi ti kej nextala pr vseh treh,
VA,VA Wolf Soul,Nova agentka Kate
20. januar 2013
Bom ju3
Dons sm na telefonu in celo vecnost traja neki napisat
20. januar 2013
.
20. januar 2013
u113670
u113670
še jst!
21. januar 2013
u113670
u113670
Prijavnica:
Ime sebe: Emmeline (Emma) Kate Rider
Ime ekipe: Fire
Slika sebe:


Opis: Hitra, vesela, bojevita, nagajiva in zvita, živahna, polna energije, skrivnostna, pametna spretna vzdržljiva, močna, iznajdljiva....
Super moč: nadzoruje element zrak in živali ? a lahko?
Ime zmaja: Dominique
Vrsta: Middle Dragon
Opis zmaja: Zmajevka, ima trde in svetleče srebrne luske kakor mesečina.Glede na razpoloženje in čas se spreminjajo od bele, prek srebrne, do modro srebrne. Njene oči so temno modre barve, ki spreminjajo svvetlost gledee na vreme. Ima Dva dolga ostra rogova, ki sta ostra bolj kot 10000nožv skupaj. Ima velika krila, ki so svetlejša kot ostali deli telesa. Po sredini hrbta ima ostre bodice, le nekje ne, kjer se jaz usedem. Ima kremplje bolj bele kot sneg, ki so tako ostri, da ti prerežejo glavo, brez da sploh veš. bruha srebrno moder ogenj, ki vsebuje moč zraka. ko zamahne s krili, se pod njo naredi zračni vrtinec. Dominique ima vitko, elegantno in mišičasto močno telo, na katerem je vse v pravilnem razmerju. Lepšo zmajevko bolj težko srečaš. Njeni zobje so dolgi inn čisto beli. Je izjemno spretna in odlična letalka, le na tleh, tu pa je nerodna. Skozi zrak leti neslišno kakor sova. Dominiqie je ponosna in samozavestna zmajevka, kii ima podoben značaj kot gospodarica
21. januar 2013
Sprejeta
Slika zamjevke je nujna. Dejansko si zmaja ne morš izmislit. Opisat ga morš po sliki.
Sm ok
Še nekaj članov
Ekipa št. 1 Fire
- Jz (She ωσℓƒ 22)
-LoveToBeFound
-NCIS LoVeR
-

Ekipa št. 2 Water
-
-
-
21. januar 2013
Jaz sem bom še kasneje prijavila ker se mi zdaj ne da pisati.
21. januar 2013
ime sebe:july
ekipa:Fier
slika sebe: profilna
opis: pametna,hitra,iznajdljiva,zelo borbena,rada imam pse,konje in zmaje.
super moč: lahko postane nevidna
ime zmaja: rose
vrsta: dark dragon
opis: je zelo hitra in pametna zmajevka. hitro se razjezi.ko je mirna je krotka kot zajček.vsako krilo ima razdeljeno na tri dele.na vrhu vsakega krila ima vsajen rubin.po nekod je rdeče barve drugače pa je črna.na vsaki nogi ima tri ostre kremplje,ki te lahko hudo popraskajo.ima podolgovat gobec ki je bolj podoben kljunu.na hrbtu ima dolge bodice.ima lep dolg rep.ima dober značaj ki pa z leti lahko peša.več ko je stara več izkušenj nabira bolj je borbena.na pogled bi se je nekateri lahko vstrašili čeprav brez razloga.velikokrat jaz ubogam njo čeprav bi morala ona mene.in na tleh in visoko v zraku.povsot je zelo spretna.le svetlobo težko prenese ker je nočni zmaj.če je boj hud in rabijo pomoč ji naredim posebno masko s katero gre lahko na svetlobo.ko rose leti skozi zrak postane nevidna in neslišna.tudi če zelo dobro poslušaš je neboš slišal.oglaša se večinoma kot vstali zmaji včasih ko ji kaj ni všeč pa tudi oponaša orla.ko hodi je malo manj spretna kot v zraku vse eno pa se zna neslišno priplaziti do tebe.velikokrat me tako prestraši.v nujnih primerih uporabi svoj rep kot obrambo proti sovražniku.ima zelo gospodarski značaj.če se kdo samo približa njeni uti v kateri spi samo razpre krila in odpre gobec in umiru zaspi nazaj.če pa to še ni dovolj začne oddajati glasne krike ki so zelo zelo glasni.prebudijo čisto vse v bližini.(100% jim to ni všeč.)bruha skoraj da viden ogenj ki je svtlo črne-rdeče barve.je zelo mogočna zmajevka.

slika zmajevke:


21. januar 2013
Oki
se ekipo water zbiramo
21. januar 2013
Jaz se bom.Že cel čas premišljujem kako naj dam ime....
21. januar 2013
Ok
21. januar 2013
ime sebe:Jessy
ekipa: water
slika sebe: profilna
opis: rada mam pse, konje, mačke (skor vse živali), hitra sem povprečno
super moč: spreminja navaden kamen v čisti diamant, zleplja kose diamanta, no v bistvu vse kar je povezan z diamantom
ime zmaja: Saphira
vrsta: diamont dragon
opis: je hitra, pametna in zelo čarobna zmajevka. je svetlo modre barve in če se razjezi je lahko smrtno nevarna. krila ima podobna ptičjim le da so veliko večja. na koncu kril ima ostre bodice. njene luske so gladke a si lahko na njih odrgneš pol kože z nog če nimaš sedla! ima velikanske kremplje na koncu nog. mogoče izgleda prijazna a to je le še ena njenih "fint".ima ostre zobe s katerimi tre kosti krav, ovac, jelenov in srn in drugih živali.glavo ima skoraj "obloženo" z ogromnimi in ostrimi bodicami. v spopadih ji mora njen jezdec natakniti oklep, da zavaruje občutljive dele trebuha. na sliki je ona kot mladič in kot odrasla. dala bom več slik, da se jo bo videlo z vseh strani.
slika zmajevke:dodala bom še video v katerem nastopa tudi ona:
21. januar 2013
Ni treba vec slik dajat. Sm eno
Itak poznam film
21. januar 2013
NCIS more dat slik zmajevke.
Opis se mor bolj ko manj ujemat s sliko
21. januar 2013
Moje ime: Hayden
Ekipa: Water (ljubim vodo)
Moja slika:


Opis: Pametna,zvita bojevnica,ki se nikoli ne preda,močna,vzdržan trmasta in prijazna.Če me pa razjeziš pa bolje,da se skriješ.Borim se do konca ne glede na vse,spretna,vzdržljiva, živahna in polna energije.Puncaki razume živali.
Super moč: Nadzorujem element vodo in s pomočjo moje zmajevke še kaj.
Ime zmaja: Diana
Vrsta: Elementarni
Opis: je zelo hitra,spretna in pametna.Lahko spreminja svoj videz glede na okolje zato je tudi elementarni zmaj.Lahko si prilagaja tudi moči ampak niso tako močne njena osnovna moč je pa voda.Se popolnoma ujemava,če kaj boli njo bilo tudi mene,isti premišljujeva in delava.Njen videz za naravo ali okolje kjer je veliko rastlinstva.


Njena glava je ozka in na njej ima dva roga s katerima sliši.Po njenem telesu so bodice,krila pa spominjajo na list.So velika in močna na koncu repa nosi bodičasto kepo,ki prinaša smrten udarec.V tem videzu je lahko samo nekaj čas prav tako v ostalih samo v pravem videzu je lahko vedno....ne bom opisala vseh njenih videzov.
Tukaj je njeni pravi.


Pokrita je z luskami za katerimi se skrivajo diamanti.Krila s katerimi leti IN plava so mehka,gibčna in hitra.Je hitra pri letenju in spretna zato jo je težko zadeti lahko i jo še še opisovala ampak potem bi to bilo predolgo.
21. januar 2013
Samo en videz lahko ima. Sorry sm ne bi blo pravicno do drugih
Upam da razumes
21. januar 2013
Ja razumem seveda.To sem dala samo zato ker je bilo zelo veliko lepih zamjev in se nisem mogla odločiti.Pa zamenjala bi sliko.

21. januar 2013
Oki
21. januar 2013
Js se bom pol
k?
21. januar 2013
ok
21. januar 2013
u113670
u113670


22. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg