nexz ful huda zgodbica res +nova bralka
a) najbolsa zgodbica ever
b) ne
c) ne
29. december 2014
omg! Taki dober bext sem vam napisala pa se je zbrisal
29. december 2014
najraje bi se razjokala!
29. december 2014
jutri vam nextam taki next da vas bo na rit vrglo
29. december 2014
oka doka
29. december 2014
Iiii komi cakam
30. december 2014
Next
30. december 2014
komi cakan
30. december 2014
nextam
30. december 2014
jej
30. december 2014
Ne sem rekla in stekla proti domu. Ko sem prispela do naše ulice me je pred hišo čakala mama. Bila je oblečena v nov črn plašč in kavbojke. Pomahala mi je, jaz pa sem hitro stekla proti njej. Rekla mi je naj se pripravim za ven. Cela vesela sem se še enkrat počesala, popravila makeup in stekla proti avtu. Mamo sem vprašala kam grema, vendar ona je tiho sedela in še naprej vozila. Ko sem jo z nervoznim glasom še enkrat vprašala kam grema je zaklenila vrata avta in zavila proti psihijatriji. Cela panična sem se drla na mamo in ji v joku govorila,da nisem nora. Mama me je debelo pogledala in parkirala. Poskušala me je odvleči iz avta. No zdaj tu sedim zaklenjena v avto. Mama je nekam šla. Cela panična sem in kričim. Čakajte, mamo vidim in 2 moška. Mama je odklenila avto, moška pa sta me zvlekla ven in me odnesla v čakalnico. Enega od njiju sem brcnila tako močno, da je šepal. No zdaj pa sedim v čakalnici med kupom morilcev in ljudem ki so na odvajanju. Naenkrat zaslišim svoje ime. Srce mi je začelo biti še bolj. Cela sem se tresla in stopala proti vratom na katerih je pisalo dr. Nutova. Ženska je izgeldala zelo prijetno. Prvih 15 minut je bila z nama mama. Potem pa je mama morala iti. No in potem se je začelo: morala sem ji povedaati vse. Seveda mi je bilo nerodno. Ko je minila 1 ura (tako dolgo traja) je rekla samo še naslednji četrtek ob isti uri in me pospremila v čakalnico. Ko sem si oblačila jakno, sem opazila,da je dr. Nutova k sebi poklicala mamo in ji nekaj zašepetala na uho. Mama me je pogledala. Celo pot je bila nekam resna, šele ko sva prispeli domov mi je rekla: "Ema, gospa Nutova je rekla,da si v globoki depresiji" Cela žalostna sem stekla v svojo sobo in se malo jokala. Potem je poklicala babica.

j: halo?
b: zdravo Ema, kako je bilo?
j: kako je bilo kje?
b: pri psihijatru!
jjezno sem pogledala mamo) kako veš zato?
b: tvoj oče mi je povedal
j: babica adijo
b: ema čakaj!

prekinila sem. Zdrla sem se na mamo. Mama mi je rekla,da je ata klical gospo Nutovo, vendar se je zmotil pri zadnji številki in je namesto 8 napisal 9. In ker je takoj bruhnil v slušalko (tipično za mojega očeta) babica slišala vse je rekla mama in me zaskrbljeno gledala. stekla sem v svojo sobo se zjokala in potem
nadaljujem takoj samo da dobim ideje
30. december 2014
omg bozanska zgodba res od kje ti ideje res
30. december 2014
next+nova bralka
30. december 2014
moja domišlija.
30. december 2014
Aja še nekaj: ema se je izpisala iz vampirske šole. Zdaj je spet doma
30. december 2014
next
30. december 2014
Next+ kdaj boš nextala?
31. december 2014
nextam
31. december 2014
Potem je nekdo pozvonil. Šla sem odpret. Bila je Lily. Cela bleda je vstopila v hišo.

l: nekaj ti moram povedat. Grema v tvojo sobo.
j: ok

čez 5 min...
l: ema, vvampirka sem!
j: kak?
l: sremenili so me.
j: omg!

Potem je šla. Cela presenečena sem šla vse razlagat mami. Mama me je čudno pogledala in rekla,da mi ne verjame. Jezna sem šla proti sobi in se vsedla za računalnik. Na fbju pa naenkrat vidim
31. december 2014
vem da je ful kratki pa bedn next.
31. december 2014
next kaj si vidla na fb-ju
31. december 2014
next
31. december 2014
next
31. december 2014
❖тєαℓα ∂υηη❖ boš vidla v nextu
31. december 2014
he he komi cakam nasledn let k bo next takt
31. december 2014
next
31. december 2014
Next
01. januar 2015
Jasonovo voščilo za novo leto in zraven priložena slika njega in neke punce v objemu. Cela jezna sem kar vrgla laptop po tleh. Potem sem se spomnila... lahko bi toto sliko kot dokaz, da ni mrtev in,da nisem nora pokazala vsem. Hitro sem šla na telefon in shranila sliko. Potem sem jo šla pokazati mami. Mama pa je rekla: "Ema, jaz sem prepričana,da ta punca ni Jason." Čudno sem jo pogledala in hitro obrnila telefon proti sebi. Na ekranu je bila le tista punca, ni bilo Jasona. Cela začudena in prestrašena sem stekla proti sobi,mama pa se je zadrla. "Ema Mcdonald nora si!" Jezno sem zaloputnila z vrati in se vrgla na posteljo. "Ampak kako je to mogoče?" sem si rekla in zaspala. Zbudila sem se in ura je bila okoli 8.00 zjutraj. Umila sem se,oblekla,pojedla zajtrk in hitro sem stekla proti avtu. VSedla sem se v avto in se odpeljala proti Jasonovem domu. Pozvonila sem. Bila je čista tišina prvih 10 sekud. Nato sem slišala neke korake,vendar mi noben ni odprl. Pogledala sem po dvorišču. Vse je izgledalo zapuščeno. Odprla sem vrata in vse je bilo dokaj pospravljeno. Na mizi je bila še umazana posoda in na njej nekaj koščkov hrane. Hrana je bila sveža. Vedela sem,da je nekdo tu. Zadrla sem se: "Halo,je kdo tu?" nobeden se ni javil. Ozrla sem se po hiši. Nikogar več ni bilo. Vedela sem, da je Jason tam. Potem sem nehala z iskanjem in sem šla domov. Ko sem se peljala mimo sem videla jasona,kako me gleda skozi okno. Kar sredi ceste sem ustavila in sekla v hišo.

j: JASON! Vem,da si tu! Zaradi tebe hodim k psihijatru, ker mi nobedn ne verjame,da si živ. (razjokala sem se) Jason! Prosiim pridi sem. Ljubim te. Rada bi se poročila z tabo!

jason: To ne bo bilo mogoče.

j: OMG jason! (poljubila sem ga)

jason: Ema, tudi jaz te pogrešam in bi rad bil z tabo. Ampak to ni mogoče. ž

j: zakaj ne?

jason: vampir sem

j: super,jaz sem tudi.

jason: ne verjamem, pokaži kaj

j: (oči so se mi zasvetile rdeče in kar naenkrat sem tekala po hiši zelo hitro in mu pokazala zobe)

jason: huh,zaj pa ti res verjamem, no če še hočeš,sma lahko skupaj

j: ok

cela vesela sem ga poljubila.
01. januar 2015
Srečno novo leto!
01. januar 2015
next
01. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani