Slonela sem na pragu svoje hiše. Opazovala sem debele dežne kaplje, ki so z vso silo padale na rumeno-beli makadam pred mojo hišo. Slišati je bilo samo listje, ki je šumelo, ker ga je rahel vetrič pozibaval. Nastajal je še močnejši hrup zaradi dežnih kapljic. V rokah sem držala skodelico z vročim čajem. Počasi sem ga srkala. Moji konji so rezgetali v svojih boksih. Raztegnjena majica, ki mi je služila kot pižame, se je rahlo zibala. Zeblo me je zato sem se šla obleči. Prišla sem v svojo sobo ter iz omare potegnila dolge, sprane nebesno modre kavbojke. Oblekla sem jih, ter v omari poiskala še srajco. Iz omare sem potegnila prvo, ki mi je prišla po roke. Bila je rdeče barve. Imela je oranžne, kariraste črte. pod posteljo sem imela spravljen kavbojski klobuk, ki mi ga je pred smrtjo podarila mama. Moja mama je umrla, ker je padla s konja. Celo noč je preživela v bolečonah. Oče mi je nekoč govoril, da je umrla brez bolečin in da jo je v nebesa ponesel angel, ki je ves čas pazil nanjo. Vse to bi najrajši verjela, a otem v resnici lahko samo še sanjam.
O, dovolite da se vam predstavim. Sem Tiffany in moja največja ljubezen so KONJI. V tej zgodbi so precej pomembni. naj vam jih predstavim.
Moj črni vranec~ Princ Midnight Black Bars Flesh, okrajšava: Maximus
Moj ljubi~ Jack, okrajšava: Jo
Moj šetlandski poni~ July, okrajšava: Jul
Moja kobila~ Jenny, okrajšava : Jen

Ali boste brali naprej?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. maj 2011Princ Midnight Black Bars Flesh- Maximus
28. maj 2011Jack-Jo
28. maj 2011July-Jul
28. maj 2011Jenny-Jen
28. maj 2011Jaz Tiffany
28. maj 2011
Mogla sem iti v trgovino. Z Maximusom sem odšla do trgovine 'Hunter'. Osedlala sem Maximusa , se povzpela na sedlo ter odjahala do trgovine. Dežne kaplje so rahlo padale name. Tudi Maximus že dolgo ni tako užival. Prišla sva do trgovine.Maximusa sem ustavila po streho, ter ga privezala na ozek steber, ki je trgovino držal pokonci. S svojimi rjavimi škornji sem stopila v blatno lužo. Bili so še bolj rjavi. Ko sem vstopila, je na vratih trgovine zacingljal mali zvonček, ki je naznanjal, da je prišel nov kupec. Za lesenim pultom je stal prodajalec, moj prijatelj, Bob. "A lahko prosim dve škatlici modrih kapsulj za konje?"
28. maj 2011Trgovina
02. junij 2011Moj dnevnik
02. junij 2011
next
27. junij 2012
I <3 Horses
I <3 Horses
Živjo! Zgodbo bom prebrala takoj ko bo čas.. Sedaj pa bi samo napisala tole;
Za veše slovenske fane;
Zaradi pomanjkanja časa prodam 6 mesečnega žrebička Ozija. Je križanec-mati ljutomerska kasačica, oče SHL. Nima še papirjev. Je dobrega karakterja, seveda pa ima kot vsak tako mlad, kot starejši konj potrebo po gibanju-kar pomeni, da ne pričakujte da bo bil v hlevo teden dni nato pa, ko ga bote peljali ven bo kot ovčka. Išče prijazen dom. Je dobrega karakterja, vajen prometa, terenov, drugiš živali, in tudi otrok-seveda pa je vseeno potrebno biti pazljiv, če so v bližini majni otroci. Če že ne potrebujete konja potem vas naprošam, da to delite na svoj zid, ker trenutno ni nobenega odziva. Cena ni zadnja, čeprav je tega denarja gotovo vreden. Pred kratkim je bil tudi razgliščen. Glede nege ni problema. Pusti se krtačiti ter pusti čistiti kopita. Skratka je konj vreden prijazne roke. Za več info povezava;
http://www.bolha.com/zivali/zivali-za-rejo/konji/prodam-zrebicka-1284016016.html
Če vas zanima še kaj mi pišite na ZS.
P.S.: Ker bo verjetno podobenm svojima bratoma, kot ostali, vam lahko če želite na ZS pošljem njuno sliko, če jo najdem.
27. december 2012
u145720
u145720
Omg!!!!!!!! Nadarjena si!!!!!!!! Zelo dobro se znaš izražati!!!!
NEXTTTT OBVEZNO!!!!! 0.0
22. julij 2013
next
31. avgust 2013
u110454
u110454
next
14. maj 2014
next
10. oktober 2014
cool dobra si sam ne verjamem da so te tvoje slike k si jih objavla gor tvoje pomojm si jih kr iz interneta dol pobrala
28. november 2014
aja pa še kje si pa kupila konje kr js jih obožujem sam mi ga starši ne dovolijo imet pa me vseeno zanima cena
28. november 2014
n
e
x
t
28. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani