»Imeti nekoga rad pomeni, da mu stojiš ob strani, ko mu je težko na primer, ko ti umre sestra oz. hči, skrbiš zanj npr. mu kuhaš in pereš , ter, da mu govoriš resnico. Ljubiti nekoga pa..« »Hvala gospodična Vine, pustimo še drugim naj povejo svoje mnenje!« me je prekinila učiteljica besednega izražanja. »Imeti rad pomeni, da nekomu kupiš vse in ga razvajaš!« je 'ZELO PAMETNO' pritrdila Anastazija, velika materialistka in manipulantka, ter najbolj priljubljena punca na šoli. Zavila sem z očmi in spet začela čečkati po zvezku.
Pametno bi bilo, če se vam predstavim. Sem Sarah Vine, hčerka Tomasa in Gabriele Vine. Stara sem toliko kot če bi pomnožil 56 s 30 in bi upošteval samo prvi dve števili. Ja, kot ste že ugotovili sem stara 16. Rada imam ples, matematiko in slovenščino. Imam modre oči in ravne, rjave lase. Ne, nisem zanimiva oseba- kako pa naj bi bila? Družba okoli tebe je… neke vrste motena. Ne smeš imeti svojega mnenja, se ne smeš oblačiti kot te je volja, poslušati moraš 'kul' ljudi, ki ti narekujejo kako moraš živeti! In če nimaš popolnega življenja.. si drugačen.
»Ste videli kaj je imela Sarah danes oblečeno?« je posmehljivo rekla in takoj zatem tudi nadaljevala Anastazija »Tisto grdo raztegnjeno majico, staro milijon let in tiste kavbojke, ki so tako dolgo že izven mode, da jih ne bi oblekel niti človek, ki je umrl že pred stotimi leti!« Cel hodnik je planil v glasen krohot. S sklonjeno glavo sem se prerinila do svoje omarice in si obula na pol razpadajoče čevlje in vzela plašč ter rdeč dežnik. »Sarah!« je za mano rekla učiteljica slovenščine. »Glede spisa, ki ga je bilo treba napisati. Prebrala sem tvojega in ..« »Ne pred vsemi, prosim.« sem roteče rekla in plašč ter dežnik odložila nazaj v omarico. Učiteljica je pokazala na učilnico in stopila sem za njo ter se namestila na udoben stol zraven njenega. »Je to res?« »Res kaj?« Sem iz mikavno odgovorila. »Da, no mislim. Tvoja sestra..?« »Ne vem o čem govorite!« sem že malo jezno rekla. »O tvoji sestri seveda!« »Prosim, da mi ne omenjate moje sestre!« sem zdaj že skoraj zavpila in odkorakala iz učilnice. Oblekla sem si plašč in odprla dežnik ko sem odkorakala čez stara, velika, rjava šolska vrata. Veter je mrščil moje počesane lase in kmalu sem izgledala kot strašilo. Vzela sem gumico, ki sem jo imela na roki in si naredila čop. Usedla sem se na moje modro kolo s košarico in se odpeljala proti trgovini. Vzela sem si mojo najljubšo milka čokolado s piškotom in Coca-colo. Čokolado in Coca-colo sem položila v košarico. Odpeljala sem se proti domu. Po moji šolski torbi sem iskala ključ. »Kje je ta hudič.« sem jezno zagodrnjala. Mimo se je pripeljala Anastazija in odprla okno. »Je princeska izgubila ključ?« in z njim mahala v roki. »Daj ga sem!« sem zavpila »Pojdi ga iskat!« je rekla s svojim važnim glasom in ključ vrgla v lužo. Odpeljala se je naprej, jaz pa sem pobrala ključ iz 'mlake' Odklenila sem vrata in na kavču začudeno zagledala mamo. »Doma sem!« sem rekla. »In vidim, da si tudi ti.« »Sarah! Si že doma? No dobila sem dopust in se poskušam sprostiti. Če si lačna je v štedilniku lazanja. »Ne, hvala nisem lačna.« Končno je doma. Po navadi skače okoli trgovin ali pa je v službi. Se spomnim kako sva s sestro, ko sva bili manjši vedno komaj čakali, da pride domov. Ah to so bili zelo lepi časi, ampak pustimo to. Odskakljala sem po stopnicah navzgor in šla v mojo sobo. Preoblekla sem se v trenirko in pulover ter se usedla na posteljo. Priklopila sem računalnik in odšla na facebook. Odprla sem čokolado in jo jedla, medtem, ko sem gledala nove slike od Anastazije pod sliko pa so pisali komentarje: kakšna popolnost! Ali: Zakaj si tok lepa oz. lušna!
AHHH groza! Če vas zanima, zakaj vseeno gledam njene slike in komentarje- zato, da bolje spoznavam človeka oz. spoznavam podrobnosti, ki jih morda nisem še nikoli opazila. »Sarah! Sarah pridi takoj dol!« se je iz dnevne sobe zadrla mama. Zaprla sem računalnik in odšla do dnevne sobe. Na kavču je sedela učiteljica slovenščine in srkala čaj. Prisedla sem in vprašala »O čem gre?«
27. avgust 2013
u147863
u147863
OMG, čista perfekcija! Neeeeeeeeeeeeeeexxt!!!


27. avgust 2013
hah seveda
27. avgust 2013
u149599
u149599
nexxxt <33 full dobr pišeš
27. avgust 2013
hvala
27. avgust 2013
u59329
u59329
neeeeeeeext!!
30. avgust 2013
next
14. september 2013
u147863
u147863
kdaj bo nextek?
14. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani