Živjo! Prejšne zgodbice še nisem končala, zdaj pa bi začela z novo. Upam, da vas bo čim več bralo in upam, da mi bo šlo dobro, ker sem še začetnica.

11.7.2030
----------------------------------------------------------------------
Peljala sem se v avtu. V popolnoma novi shabridi A58 (nova znamka). Zdaj so bili avtomobili že taki, da so vozili sami. V navigacijo si vpisal kraj, pa te je avto odpeljal tja. Torej vozniki sploh nismo rabili izpita. Prva shabrida  je prišla par let nazaj. Bile so izjemno drage in le redki si jih lahko privoščijo.
Najbrž se sprašujete, kako se lahko tako bogata. Sem pevka. Taylon Gray. Trenutno sem tudi najpopularnejša pevka na svetu. Moje pesmi so številka 1 na lestvici. Ravno zdaj se je predvajala moja nazadnje izdana pesem. Povišala sem glasnost in začela peti, kot sem to vedno počela, kadar je bila na radiju moja pesem. Podledala sem čez okno avtomobila in zagledala mesto New York. Da, tam sem živela. Od časa mojega otroštva se je le malo spremenil. Pa da povem še kako sem postala pevka. Rodila sem se v precej revni družini. Bila sem edinka. Starši so kmalu odkrili moj talent za glasbo in me dali v glasbeno šolo. Ves denar sta namenila za moje petje. V glasbeni sem se naučila igrati klavir, kitaro, violino in prečno flavto. Upisala sem se tudi v pevski zbor. Pri  15. letih sem že pela za razne prireditve in tudi posneli so me. Tam se je začela moja pot do uspeha. Nato pa sta nekega dne starša doživela prometno nesrečo in umrla. Še vedno se spomnim, koliko sem prejokala. Starša sem res imela rada.
Zdaj pa sem stara 24 let in sem uspešna. Starša bi bila zelo ponosna. Bila sem tudi izjemno uspešna v atletiki in sicer v teku na 400m. Bila sem ena najboljših tekačic na svetu. Toda s tekom sem prenehala in se popolnoma posvetila glasbi. Glasba je bila moje življenje. Kljub mojemu uspehu pa nisem imela fanta. Pa ne da ne bi bila lepa, imam ogromno oboževalcev, toda jaz iščem  nekoga, ki bi bil poseben. Nekdo, ki bi me zares ljubil, ne samo zaradi denarja.
Danes sem bila izjemno utrujena. Morala sem iti posneti novo pesem, poleg tega pa sem med vikendi imela ogromno koncertov. Člavek bi mislil, da je biti pevec čisto lahko. Toda ta konec tedna me poleg koncertov čaka tudi intervju za svetovno znano oddajo. Odločila sem se, da bom spotoma zavila še v bar. Ponavadi sicer nisem pila alkohola, toda danes sem nujno potrebovala nekaj za živce.
V navigacijo sem utipkala ime moje najljubše gostilne in avto me je odpeljal do tja. Vstopila sem v gostilno.
''Živjo Tom!''Sem pozdravila natakarja srednjih let za šankom. Z njim sem se izjemno dobro razumela. Dvignil je glavo, njegov obraz pa je zažarel.
''Zdravo Tay! Dolgo te že ni bilo sem''
''Toliko koncertov imam. Kar glava me boli. Ravno sem posnela novo pesem''sem zavzdihnila.
''Res, bo kmalu na radiu? Drugače pa verjamam, da ni lahko biti ševilka ena na svetovni lestvici. Kaj boš? Jacka s kokakolo ali redbull z vodko?'' Te pijači sem najraje pila.
''Tako sem utrujena, da bi najraje kar oboje. Toda daj mi raje Redbull z vodko''
Tom mi je na šank postavil kozarec in prisedel k meni. V tem času ni imel veliko strank.
''Veš, da je danes v gostilno prišel pravi lepotec. Mogoče par let starejši. Mislim, da bi te zanimalo. Živi v bližini. To je vse kar sem izvedel od njega. In da je igralec. Saj me sploh ne čudi. Mogoče se bosta kdaj srečala. In če bi hotela, lahko od njega dobim par podatkov o njem.''mi je zarotniško zašepetal Tom.
Zavila sem z očmi. Tom je bil res pravi lisjak.
''Če bom kdaj potrebovala pomoč ti bom rekla. Toda zdaj me še na zanima''
Tom se je nesmehnil in rekel:
''No, če pa boš potrebovala nasvet ali pomoč se kar obrni name''
V gostilno je prišla nova stranka. Tom je vstal, da bi ji postregel, jaz pa sem plačala in odšla. Ko sem se vozila domov se že popolnoma pozabila na to kar je rekel Tom. Z mislimi sem bila pri konceru in inervjuju, ki me je čakal med vikendom. Nato pa mi je zazvonil telefon.
Kako vam je všeč začetek? Na začetku bo še bolj dolgočasna, toda ubljubim vam, da se bo zgodba precej zapletla.
18. julij 2016
u212052
u212052
Next
Meni je super, sploh ta konec ko ne veš kaj se bo zgodilo...
18. julij 2016
u193768
u193768
Neeext
Ni dolgočasno
19. julij 2016
u193768
u193768
Pa ful mi je fajn da je v prihodnosti
19. julij 2016
Next
19. julij 2016
Hvala vam, zvečer dobite Next
19. julij 2016
u213121
u213121
Next + nova bralka
20. julij 2016
Nato pa mi je zazvonil telefon. Na zaslonu je pisalo Ella. Takoj sem se oglasila.
''Živjo Tay. Imaš danes čas? Andreas in Lin sta šla k Andreasovi mami Jennifer. Zato bom sama doma. Si za en ženski večer?'' Vse je povedala v eni sapi.
''Seveda Ella. Pridem kar zdaj'' sem rekla in prekinila. Ella je bila moja najboljša prijateljica že iz srednje šole. Kljub temu, da ni imela veliko denarja sem ji bila fovš. Imela je moža Andreasa, s katerim sta že 4 leta srečno poročena, poleg tega pa še sina Lina. Že dolgo časa se nisem oglasila pri njej. Utrujenost me je nenadoma zapustila. Komaj sem čakala na najin večer. Kljub pozni uri sem v navigacijo vtipkala naslov Elline hiše. Avto je obrnil in se odpeljal proti Elli. Ko sem končno prispela, sem ji stekla v objem. Bila me je tako vesela, kot jaz nje. Pospremila me je v hišo in takoj sva se začeli pogovarjati. Povedala sem ji za to, kar mi je rekel Tom.
''Res? Misliš, da je res lep? Tukaj ga še nisem srecala'' mi je povedala.
''Jaz ga tudi še nisem videla. Baje se je preselil sem in je igralec''
''Waw, potem je zagotovo seksi'' je kar žarela od navdušenja.
Zasmejala sem se nad njenim navdušenjem. Potem sva se pogovarjali še o koncertih in o tem, kako je Lin danes prvič rekel ma-ma.
Nato pa sva oropali še klet in se napili šampanjca. Smejali sva se kot nori, nato pa sva kmalu zaspali.
20. julij 2016

Taylon
20. julij 2016

Ella
20. julij 2016

Andeas
20. julij 2016
Next
20. julij 2016
u193768
u193768
Next
20. julij 2016
u212052
u212052
Next
20. julij 2016
u213121
u213121
Next
20. julij 2016
A bi se dalo dobit še en Next?
22. julij 2016
u193768
u193768
Next
22. julij 2016
Evo Next. Posvečeno vsem mojim bralcem

Zjutraj sva se obe zbudili istočasno. Jaz sem zastokala, močno me je namreč bolela glava in pogledala sem na uro. Ura je bila....10!!!pismo!! Jaz imam ob 1ih oddajo. Hitro sem skočila pokonci. Poslovila sem se od Elle in hitro sedla v avto in odpeljla domv. Močno me je bolela glava, poleg tega pa sem naletela še na gnečo. Bila sem živčna in jezno sem začela trobiti, ko se avto pred mano ni premaknil. Končno sem prišla domov. S svetlobno hitrostjo sem stekla po stopnicah v kopalnico in se umila. Vzela sem še tableto za glavo in se hitro oblekla in si nanesla malo maskare in šminke. Nisem preveč marala ličil. Hitro sem stekla po stopnicah v avto in se odpeljala. Pred stavbo, kjer bodo snemali intervju sem malo zamudila. Moj šef se je čisto razjezil in mi začel pridigati o točnosti. Jaz pa sem le zavila z očmi in se usedla na stol. Bila sem precej živčna. Kako naj ne bi bila, če pa bom nastopila v oddaji, ki jo gleda cel svet? Živčno sem z nogo udarjala ob tla. Oddaja se je začela, jaz pa sem spila cel kozarec vode. Glede na to, kako sem bila živčna in da sem se včeraj napila sem izjemno dobro opravila na itervjuju. Tako moj šef, kot tudi jaz sva bila zadovoljna. Po intervjuju me je šef ustavil in mi rekel:
''Taylon, saj veš, da boš morala septembra iti na turnejo okoli sveta?''
''po svetu?''
''Da, vsi mi že nekaj časa težijo, saj želijo tvoj nastop v živo. Sporočil ti bom ko bom imel natančen datum''
''Prav'' bila sem osupla. Turneja po svetu? Za enkrat sem nastopala samo v New Yorku. Ni mi ravno dišalo potovanje. Saj rada potujem, toda brez koncretov. Mogoče bo pa še zanimivo. Zazvoni mi telefon. Očitno sem dobila sporočilo. Sporočilo je poslal šef in sicer.......cel mesec ne bom imela koncertov? Res? Baje se moram spočiti za turnejo. OMG! Cel mesec lanarjenja me čaka!!! To je moj najboljši dan. Odločila sem se, da bom kar takoj začela uživati.
1. Šla bom v knjižnjico in si vzela par knjig. Zelo rada berem
2. Pogledala bom nekaj filmov, saj od kar sem nastopala sploh nisem imela časa gledati televizije
3. Šla bom k Elli in ji pomagala paziti na malega... to bo za enkrat to.
Ko sem prispela domov sem takoj peš odšla do bljižnje knjižnice. V knjižnico sem prišla po parih minutah in kar dolgo sem si ogledovala knjige. Na koncu sem vzela eno ljubezensko knjigo in 2 debeli kriminalki. Med potjo domov sem že navdušeno brala obnovo kriminalke. Kar naenkrat pa sem se v nekoga zaletela. Najprej so knjige padle po tleh, potem pa še jaz. Osuplo sem pogledala v koga sem se zaletela. Bila sem tako zatopljena v branje, da nisem pazila kje hodim.<br>
''Oprosti, nisem gledal kod hodim'' se mi je začel opravičevati moški. In to kakšen moški! Z eno besedo: PREČUDOVIT. Imel je črne lase in osupljivo modre oči. Bil je visok kakšnih 185cm in zelo mišičast. Moški mi je ponudil roko, da bi vstala. Oprijela sem se njegove roke in v hipu me je potegnil na noge.
''Saj niste vi nič krivi, jaz sem brala knjigo, pa vas nisem opazila in...'' sem jecljala. Prvič mi je bilo nerodno govoriti z moškim. On pa mi je namenil prečudovit nasmeh, ob katerem bi se vsako dekle stopilo.

Kako se vam zdi? Je kaj za popravit?
24. julij 2016
u213121
u213121
Nič za popraviti, Next hitro, ziher je to un, o kermu je govoril un natakar
24. julij 2016
še kkšen Next?
28. julij 2016
u193768
u193768
Ian?
Neeeeeeeeext
28. julij 2016
O bog naj bo Ian.
NEXTTT
28. julij 2016
u193768
u193768
Kat, veš kako sem se začela zdejle režat?
Ta stavek (O bog naj bo Ian) je tak ko da bi bla ti tam ne Taylon. Ti resno skrbiš za moje 6packe
28. julij 2016
Hehehe pa če je opis takšen. .. Ianov
28. julij 2016
u193768
u193768
Sej vem
Sej komu pa Ian ni všeč...?
28. julij 2016
Hmm ... Pojma nimam. Samo mene zanima zakaj so slavni vedno poparckani med seboj ... Mislim, navadni smrtniki ne obstajamo?
28. julij 2016
u193768
u193768
Se strinjam. To ni fer
28. julij 2016
Res ni fer (zakrici ko grozni gasper). Ampak žal še takšni zakoni težko obdržijo. Sploh pa kolikor berem o Ianu, naj bi se precej spremenil zaradi Nikki. V Parizu je dobesedno razjokal oboževalko, ker se ni hotel slikati z njo. In tudi v Neaplju je bilo isto. Prej pa je bil popolnoma drugačen.

Na netu sem našla en posnetek, ko se ni bil z Nikki. Prišel je z mamo, se pozdravil z oboževalci, se podpisoval in slikal. In Edna je dobesedno s sinom objemala obozevalce in se slikarila z njimi.
In zdaj si predstavljaj da naslednje leto gremo na prireditev TVD. Hočem slikat sina z Ianom, a bom po možnosti imela še Nikki na sliki.
28. julij 2016
u193768
u193768
Ja to pa ne bi bilo lepo. Ja sem brala nekaj o tem in pomojem doma res jesta hrano za zajce (Without you). Po mojem tudi Edna ni nekaj navdušena nad njo.
28. julij 2016
Ja in nonstop neke objave na fb ju, twitterju... da bi utišala govorice o ločitvi, ki so se pojavile takoj po poroki
28. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani