u15378
u15378
......Živjo! Začela bom pisati o življenju kakšnega vidim jaz kot 13 letnica! Pisanje bom začela s prvim šolskim dnem! Upam, da boste brali, ker vem, da se mnogi od vas znajdete v podobnem položaju! Imena v zgodbi niso resnična...
1.sept.

pišem dalje?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. september 2011
u15378
u15378
1.sept.

Jojjj naj kdo že ugasne budilko!!! Je bila prva misel navsezgodaj zjutraj. Takoj zatem sem se hitela urejat za v šolo. Imela sem velike težave s tem kaj obleči, ker je moja garderoba obežna vendar sama nikoli ne najdem nič pametnega v njej. Prijateljica mi vedno pravi d boljših oblek še ni vidla vendar ona ne ve kako težko je če imaš toliko stvari!
Nič kaj vesela sem se odpravila proti avtobusni postaji. Vedela sem, da bom v šoli spet morala srečati svoje sovražnice! To so skoraj vse punce v našem razredu, ki so izključile mene in še dve moji prijatljici iz družbe, samo zaradi tega, ker sem dobila fanta, ki so si ga vse želele! Seveda sem sprva mislila, da jih to ne bo motilo a izkazalo se je, da mi zavidajo moje življenje.
Prihajam namreč iz bogate družine. V šoli mi gre zelo dobro in do sedaj sem bila zmeraj odlična. Imela sem tudi že dva fanta in s prvim se ne razumeva najbolje odkar sva se razšla.
Vsako delovno jutro se sprašujem zakaj ravno jaz....vedno sem bila najbolj priljubljena vendar, kar naenkrat to....

Kaj naj naredim?

Nadaljujem jutri!
01. september 2011
zakon!!!!!!!!!!!!!!!!
01. september 2011
u42063
u42063
next, čim prej
03. september 2011
u15378
u15378
Včeraj nisem imela časa pisati zato bom danes za oba dneva!

Dan v šoli je bil spet najbol brezvezen! Edino še vedno mi ni jasno kako si je moja bivša bff drznila stopiti do mene in se delati, kot da ni nič! Videla je namreč moj novi USB ključ in me prosila, če ga priskrbim tudi njej! Če bi bile še prijateljice in mi ne bi počala takih stvari bi ji ga mogoče še priskrbela a sedaj nimam nobenega namena to storiti!

Današnji dan mi je bil sprva najbolj všeč, vendar proti koncu dneva je postalo vedno slabše! Zjutraj smo se s starši odprvili po nakupih, ker sem spet začutila pomanjkanje oblačil v moji že tako ogromni garderobi! Z nakupom sem bila, kar zadovolna! Potem pa smo imeli piknik pri mojih starih starših. S sestričnami smo se zelo zabavale, ker smo skoraj najboljše prijateljice. Malo nas je zaneslo in začele smo se oblivati z vodo zato smo telefone pustile na mizi. Izkazalo se je za najvejo mojo napako, ker telefona nisem imela zakodiranega in mi je ati začel brskati po slikah in sporočilih od fanta! Nato pa me je skoraj spravil v jok zaradi majhne reči! Včasih sva bila največja prijatelja a danes je izgubil vse moje zaupanje!
03. september 2011
next!
03. september 2011
u15378
u15378
Učerej se ni zgodilo nič posebnega zato tudi nisem pisala. Pa še cel dan smo imeli nek dolgočasen piknik!

Danes pa spet šola! Res mi je postalo grozno že hodit v to bedno stavbo! Danes pri biologiji sem mislila, da ne bom preživela ure! Za mano se je usedel najbolj tečen fant v našem razredu in me celo uro čečkal po roki ali pa me vlekel za naramnice od modrca in jih potem spustil, da me je peklo! Za povrh vsega pa sem bila že tako slabe volje, ker sva z atijom v petek zvečer sedela na terasi do polnoči in me je zelo zeblo zato sem se prehladila in sedaj me grlo zelo boli! Tudi do mojega fanta sem se začela čudno obnašati, ker imam občutek, da noče biti več z mano! Zato sem ga cel dan grdo gledala in redko sem spregovorila z njim čeprav me je zadnjo uro med glasbo čisto ves čas gledal! Vendar ga za enkrat ne bom še pustila, ker se bojo stvari sigurno obrnile na bolje pa še preveč rada ga imam!
05. september 2011
u42063
u42063
next
05. september 2011
next
05. september 2011
Next
05. september 2011
Next
06. september 2011
u15378
u15378
V šoli mi je danes postalo zelo zelo super! Dobila sem novo najboljšo prijateljico s katero se res zelo zafrkavava! Najbolje mi je ko pridejo zraven še res najboljši fantje s kaaterimi pa se odmori še popestrijo! Vendar res nevem koliko časa bo trajala še sedajšna zveza! Ker se moj fant vede do mene kot da ne bi bila prijatelja, na dan komaj kaj spregovoriva in že 5 dni mi ni dal poljuba! Se mi pa zdi zelo čudno, ker me je eden od omenjenih fantov osvajal in to zelo očitno! Pa še pred parimi minutami mi je na facebooku napisal da me pogreša in spraševal je kaj se dogaja med mano in sedajšnim fantom! Zelo sumljivo!
07. september 2011
Next!! Ej a lahk neke vpr.? Kaj to se tebi res dogaja?
08. september 2011
u15378
u15378
Ja to je moj resničn lajf!
08. september 2011
u15378
u15378
Včeraj pozno zvečer pa je prispel sms od mojega fanta. Zadnje čase nama ne gre ravno najbolje, ker se je meni začelo dozdevati, da ima zadosti zveze z mano zato sem ga zadnji teden skoraj popolnoma ignorirala! Ampak včerej pa mi napiše koliko % mi je sploh še všeč! Jaz mu nisem odpisala nazaj, ker nisem vedela kaj naj mu odpišem! A on je očitno razumel kot da mi ni nič več všeč zato je danes prispel najbolj grozen sms zame! Pisalo je da očitno nisva več skupaj, ker mi očitno ni več všeč! Nato sem mu odpisala in mu vse razložila ter ga prosila, če se lahko pogovoriva v šoli a odpisal mi ni nič nazaj! Vendar očitno imam še priložnost, da se jutri obrne na bolje kajti na fb-ju ni spremenil statusa v razmerju! Držite pesti, da mi bo uspelo ostati z njim!
08. september 2011
u42063
u42063
držim pesti in verjamem da ti bo uspel ostat z njim!! pa NEXT
09. september 2011
u15378
u15378
Ubistvu sva učerej zvečer nahala k je reku d se on noče pogovarjat zato k mu je nek človek neki natvezu tko d sm ga že jst mela dost pa sm rekla d greva pač narazen d bo tko še najbolš! Sam on je mislu, da bova ustala ful dobra frenda sam jst nimam tazga namena d bi bla nevem kok dobra frenda! K recimo dons u šol ga jst še pogledala nisem on je pa mene vscajt tko žalosten gledov d mi je že najedov!!! Sj jst sm zdj kr vesela d sva šla narazen k sem spet postala frendica z ostalimi puncami, ki so me ga zarad njega izključile iz družbe!
09. september 2011
hihihi next plis
09. september 2011
u42063
u42063
po en stran sem vesela zate po drug stran pa tud ne............NeXt
10. september 2011
u15378
u15378
Danes sem šla s starši in njunimi prijatelji na pico. Ko smo se peljali proti športnem parku, kjer je tudi picerija sem pomislila, da bom srečala mogoče katerga od prijateljev, ker se veliko družimo tam. Ampak takoj, ko smo parkirali pa opazim, kdo igra nogomet! Bivši fant z obema bratnrancem, ki sem ju že spoznala in z fantom od njegove sestre in še nekaj drugih, ki jih nisem prepoznala! Ko smo hodili od avta do picerije mi mami reče zakaj me vsi tako gledajo iz igrišča! Pa ji rečem nazaj: Hmm le zakaj, kar dobro poglej kdo igra nogomet! In ko je končno opazila kdo je med njimi mi je celo večerjo poročala kaj on počne, kajti jaz sem se zanalašč usedla s hrbtom proti njemu, ker nočem vedet zanj! Ampak ne mami je bila tako nesramna, da mi je uničila cel večer! A parkrat ko sem se tudi sama na skrivaj ozrla proti njemu sem opazila, da me je ves čas opazoval z žalostnim pogledom!
11. september 2011
u42063
u42063
škoda, k ne hodta več k sta si usojena.......tale večer je bil sigurn usoda ..................NeXt
12. september 2011
u15378
u15378
Joj danes je bil pa višek!!! Prvo me je celo glasbo gledal, pri likovnem se ni presedel stran jaz pa tudi ne zato sva sedela skupaj potem pa še izbirni predmet ples!!! Ta ples...OMG!!! Ko so fantje izbirali s katero punco hočejo plesati je prvo rekel, da z mano pa jaz nisem hotela z njim! Ampak nazadnje smo plesali v krogu in tako, da smo use punce plesale z usemi fanti, zato sem mogla plesat z usemi tremi bivšimi fanti!!! Groza!!! Tega zadnjega sedaj sem ga prijela tko, da sem se ga komaj dotikala, z drugim itak ni bilo skoraj nič in sva še vedno prijatelja s prvim pa ga sprva sploh nisem hotela prijeti, ker ga najbolj sovražim a potem me je sam od sebe prijel in me ni spustil dokler nisem odšla k naslednjemu plesalcu! Letos bo ples polomija vsaj zame!
12. september 2011
u42063
u42063
oo boga................NeXt
12. september 2011
u42063
u42063
čim prej nadaljuj
15. september 2011
NEXT
26. september 2011
No glede teh tvojih ˝člankov˝ bi se dalo kaj pripomniti. No pa če misliš, da se zafrkavam, ti dam dokaz, da te poznam. sem isti letnik kot ti in hodim na vašo šolo. Si v razredu 8.B, v katerem je 10 deklet in 18 fantov. ravno to leto ste dobili še enega, z imenom Luka ˝Romke˝ Romič. Zgodovino si pisala slabo. Živiš v Dolenji vasi. Doma imaš psa Mišo. Tvoj bratemu bratu je ime Žiga. No pa nočem igrati zasledovalko, ampak samo to; vse te tvoje muke in težave si pozročaš sama. Sama si ze sačela obnašati čudno da te je Klemen ( njen ˝tretji˝ fant, v katerega je bila popolnoma zaljubljena, za tste, ki ne poznate tega) zapustil. Glede plesnih, ja bila sem tam. Ti si prijela svojega prvega bivšega Žana. tako da prosim odpiši, da slišimo nadaljevanje.
09. november 2011
toooo Nika 13
09. november 2011
next
09. november 2011
Pa punce, ki so se pobotale s tabo,....... Ne bi rekla da je pobotala prava beseda. Kar malo se ozri naokoli in boš spoznala, da citiram Eminema: You live in a bubble! (Živiš v mehurčku). Pazi, da ti ne bo počil. Tudi tvoj drugi ˝bivši˝ je ravno tisti ki je tako smotan kajne?
09. november 2011
maja pa takrat k smo izbiral za ples nism izbrau tebe ampak Majo G!!!!
Kua bom s tabo plesou a si normalna po se pa zlažeš d sm tebe poklicu pa d nis hotla gor!"!!!
09. november 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani