Heeej,

torej odločla sem se, da bom pisala zgodbo o punci, ki je na začetku povsem običajno potem pa se ji življenje kar naenkrat obrne na glavo. Zakaj boste še izvedeli torej upam, da vam vse skupaj ne bo blo dolgočasno . No predlagam, da začnemo!

Ali boš bral to zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. julij 2015
ko mi je mama pripovedovala kako sta se z očetom spoznala (bilo je avgusta na bazenu. Mama je plavala hrbtno in ni opazila očeta. Zaletela sta se, se spoznala, se začela dobivati in bila kmalu tudi skupaj. Seveda sta se vmes enkrat razšla potem pa sta ugotovila, da ne moreta živeti drug brez drugega in se poročila ter imela 5 otrok), sem namesto, da bi se raznežila in začela cviliti kako je to romantično, rekla: "kako patetično." Mama me je začudeno pogledala, oči pa se je le smejal. Vsakemu od svojih otrok je namreč pripovedovala zgodbo o tem kako sta se z očijem spoznala in noben se ni odzval tako.

Priznam, da nisem povsem navadno dekle.

Moje življenje je bilo od nekdaj povsem navadno. Živela sem v Piranu, imela dve best frendici (Niko in Živo), fanta Marjana, v šoli sem imela povprečne ocene (4 in 5). Z družino smo stanovali v enem od blokov. Stanovanje je bilo dovolj veliko za 6-člansko družino, čeprav priznam, da bi raje imela svojo lastno sobo. In čeprav smo se malce tlačili in je mama enkrat na teden dobila živčni zlom (ravno zaradi premalo prostora), sem imela stanovanje resnično rada. Tako smo bili vsi skupaj bolj povezani.

Če smo že pri družini.

Moji mami je Maja in je računovodkinja. Očiju je ime Simon in je arhitekt. Veliko ljubše bi mi bilo, če bi imela starša bolj zanimivi službi. Da bi bila mama zdravnica, oči pa policaj. Nekoč smo v tretjem razredu morali predstavljati poklice svojih staršev. Noben ni imel pojma kdo je računovodja in arhitekt. No za arhitekta so vedeli kdo je, a o računovodji se jim sanjalo ni. Bilo me je sram, ko sem mencala pred celim razredom in skušala razložiti kdo je to. Nočem zveneti kot 8 letnica a resnično si želim, da bi Maja in Simon imela preproste poklice. In stara sem 14 let ter sem v osmem razredu.

Potem je tu moj starejši brat Tom. Star je 21 in ne stanuje več pri nas. V Amsterdamu študira za odvetnika. Obiskat nas pride redko. Domov pride za božič in ostane do novega leta. Potem pride vmes za kakšen podaljšan vikend in med poletnimi počitnicami gremo vedno za 2 tedna kam na počitnice.

Sara je stara 16 in je neverjetno lepa. Ima dolge svetle lase lepo bledikasto polt temne ustnice modre oči ter dolge črne trpalnice in snežno bele zobe. Če je ne bi poznala bi rekla, da je vampirka iste vrste kot je bil Edward v Somraku. Poleg tega je suha in roke ima čudovite. Spominja me na vilo ali filmsko igralko. Ni čudno, da se vsak, ki jo vidi dvakrat ozre za njo.

Naslednja sem jaz, Lauren. Tako ime sem dobila, ker je ravno takrat umrla moja teta iz Britanije. Ime ji je bilo Lauren. Stara sem 14 in nisem nič posebnega. Resno. Imam dolge rjave rahlo valovite lase. Oči imam modre. Ustnice so prevelike in zobje prav tako. Na nosu mi tiči nekaj pegic. Lahko vidite, da sem povsem navaden povprečen človek. Ob Sari pa moja nekakšna lepota tako ali tako popolnoma izgine.

Moj mlajši brat Mark je star 9 let. Obseden je z knjigami in zelo je bister. Do vseh ljudi je prijazen in v šoli je po treh letih končno našel sorodno dušo - dečka Denisa, ki je prav tako bister in obožuje knjige. Mark obožuje Denisa in Denis obožuje Marka. Res sem vesela zanj.

Lukas je star 7 let. Je v 2 razredu. Je povsem običajen mlajši bratec. Včasih malce zoprn in glasen, zelo ljubek, rad ima nogomet...skratka običajen bratec. Zares ga imam rada saj me vedno presuni kako lahko z izurjenim pogledom mamo prepriča v karkoli. Sicer je včasih malce izbirčen glede hrane a seveda le malo.

Lara je najmlaša članica družine. Stara je 4 leta in je še v vrtcu. Tako kot Sara je zelo ljubka. Ima dolge rjave lase okrogle rjave oči, otroško zaobljen obraz ter prav tako kot Sara snežno bele zobe. Ker je najmlajša (in totalno luštna) ji starša posvetata največ pozornosti. Kadar sem žalostna me vedno nasmeji kako debelo me pogleda. Ja Lara je zares pravi cukrček.
Oprostite če je next predolg
Za nadaljevanje 5 nextov
Slike pridejo
03. julij 2015

Mami


oči


Tom


Sara


Jaz


Mark


Lukas


Lara
03. julij 2015
ne,ni predolg.To je popouno!!neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. julij 2015
hvala še 4 nexti <3
04. julij 2015
a loh plis mal oglašuješ ko se ti bo dal haha
04. julij 2015
ok
04. julij 2015
tnx
04. julij 2015
ni zakej
04. julij 2015
next
04. julij 2015
še 3 nexti
04. julij 2015
u191073
u191073
next
04. julij 2015
tnx še 2 nexta
04. julij 2015
u123392
u123392
next
04. julij 2015
ni ni predolg ajde next!!!!
04. julij 2015
ok dam next. Hvala vsem ki berete! ))
04. julij 2015
"Mar ni neverjetno, da je čez 3 mesece že konec pouka?" je zadovoljno vprašala Nika ter stresla s svojimi kot ogle črnimi lasmi.
Živa je divje prikimala, da so ji svetli lasje padli čez oči. Hitro si jih je zataknila nazaj za uho: "Da, in vroče je tudi kot, da je že poletje. Pa sploh še ni."
"No saj smo v Piranu!" sem se zarežala.
Tako smo veselo klepetale in zavile iz ene od ozkih piranskih ulic tako, da smo prišle na pomol. Tam smo odložile torbe potem pa stekle proti trgovini kjer smo kupile tri sladolede ter tri coca cole ter se odpravile nazaj proti torbam. Iz nog smo zbrcale japanke in se vsedle na torbe. Morje je bilo dovolj visoko, da smo vanj lahko pomakale noge.
Pogovarjale smo se o počitnicah, šoli...itd.
Potem pa je mimo prišel Marjan s svojim bestijem Aleksom.
"Hej Laurenček," se je zasmejal Marjan ter torbo vrgel iz ram na pomol.
"Marči!" sem zaklicala in se še sama zasmejala ter mu hotela steči v objem. Ampak nerodna kot sem, sem se spotaknila ob Marjanovo torbo ter se zelo neelegantno zvalila v morje. Imela sem srečo da nisem z glavo udarila ob nobeno skalo. Priplavala sem na površje in se od smeha skoraj spet potopila. Marjan pa si je slekel majco in skočil na glavo da je pristal ob meni. Objela sem ga in se zazrla v njegove kot nebo modre oči. Nasmehnil se mi je ter me prižel k sebi. Vedela sem, da bi umrla, če bi ga mogla zapustit. Ampak to se ne bo na srečo nikoli zgodilo.

Tako sem vsaj mislila.

Oprostite ce next ni najdalsi...
se enkrat hvala vsem ki berete...
za nadaljevanje spet vsaj 5 nextov
pa plis napiste mnenje tut kritike
04. julij 2015

Nika


Živa
04. julij 2015

Marjan


Aleks
04. julij 2015
next
05. julij 2015
še 4 nexti
05. julij 2015
u123392
u123392
next
05. julij 2015
Next
05. julij 2015
še dva nexta pa a loh plis še mnenje napišete...
05. julij 2015
ful dobr
05. julij 2015
u191073
u191073
itak da je dobr, sam traje in traje da kaj novga objavi
05. julij 2015
u191073
u191073
itak da je dobr, sam traje in traje, da kaj novga objavi
05. julij 2015
uau!!neeeeeeeeeeext!!!!!
05. julij 2015
ok dam next pa bom probala mal hitreje nextat ampak zdj dons pa se jutr verjetn ne bom mogla vec kot dvakrat na dan kr sm pr babi...drgac pa hvala za pohvale
05. julij 2015
ko sem prišla domov je v stanovanju vladala tišina. Vsak dan sem prišla domov prva saj sta bila fanta v popoldanskem varstvu, Sara je imela popldanski pouk tamala pa je bila še v vrtcu. Najprej sem se preoblekla v udobno trenirko in majico ter si posušila lase, potem pa sem sedla za kuhinjsko mizo in iz torbe mukoma zvlekla zvezke in začela reševati domače naloge. Prve sem se lotila angliščine saj mi je šla najbolje. Potem sem se spravila na slovenščino, naslednja je bila matematika zadnjo pa sem rešila fiziko, saj mi ni šla preveč. Ko sem končala, so domov prišli Mark, Lukas, Lara in mami.
"Hej ljubica," je rekla med zaklepanjem vrat. "Kako je bilo v šoli?"
Super, mami," sem odgovorila, "padla sem v morje."
Zasmejali sva se.
"Se ne čudim," se je zasmejala in me poljubila na glavo. "Saj si preoblekla? Kajne?" je takoj zapaničarla.
"Ja mami brez skrbi," zavila sem z očmi, "tako ali tako pa je zunaj nad 30 stopinj in sem se takoj posušila."
"Na euro jackoptu spet nisem imela nič sreče," je govorila medtem, ko je Lari spenjala kito.
Pozabila sem vam povedati. Moja mami redno vplačuje euro jackpot (zadeva je podobn lotu), saj vedno upa, da bo kaj zadela in, da se bomo lahko odselili v večjo hišo. Jaz v to ne verjamem. Saj je nemogoče, da bi ravno ONA kaj zadela. Med vsemi ljudmi v Sloveniji. V Evropi. Na celem svetu. Nočem biti negativna. Ampat tako se zdi meni. Ko sta Mark in Lukas dokončala naloge sta hotela, da se igram z njima. Kmalu se je jamranju pridružila še Lara. Morate vedeti, da so si Mark, Lukas in Lara med sabo zelo različni. Mark je želel, da se igramo šolo, Lukasu se je zahotelo nogometa, Lari pa modne revije.
"Saj bi se igrala z vami ampak se učim matematiko," sem lagala. V resnici sem se pogovarjala z Marjanom.
"Matematika lahko počaka do noči, ko bomo mi šli spat, " je pametno ugotovila Lara.
"Če se učiš te ne bomo motili. Lahko pa ti pomagam ponavljati snov," se je javil Mark.
"Piflar," je zamrmral Lukas.
No na koncu sem Marjana prestavila na deseto uro in se šla igrat z njimi. Najprej smo se malo igrali šolo, potem nogometaše nazadnje modno revijo. Komaj sem čakala, ko sta domov prišla Sara in oči, da sem lahko šla pripravljati večerjo. Naredila sem testenine s tunino. Ko smo pojedli večerjo je ob osmih v posteljo zlezla Lara, ob pol devetih Lukas in ob devetih Mark. Zvlekla sem se v dnevno sobo, se zvalila na kavč ter se prijavila na facebook. Marjan je bil prijavlen in me je takoj kliknil.
M - Marjan J - jaz

M: Heeej
J: Hojla
M: so ti dal mir tamali?
J: ja konč. sej jih mam rada sam mi grejo včasih tooook na živce
M: a jih maš rajš od mene
J: na to vprašanje ne bom odgovorila
M:zkaj ne
J:kr so oni družinski člani ti pa fant. In je pac sej ves
M: sej se sam hecam lol
05. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani