Sem leja, stara sem 10 let in obožujem igranje violine.Pravtako, kot moja mama.Obe jo igrava z velikim zadovoljstvom.Oče je eden izmed najslavnejših igralcev na svetu.Oba sta še mlada moja mama Alja ima 29 let moj oče Anej pa 30.kuharjev
Mama:oče:Jaz leja:Obožujem igranje in zvok, ki prihaja iz moje majhne violine.V šoli imamo vsako leto glasbeni nastop in letos se bom ponovno prijavila da bom lahko prvič igrala solo.To si želim že od svojega 7 leta.Violino igram že od svojega 3 leta resnično si želim da bi me izbrali za solo nastop!Vsak dan imam vaje po 1 uro in pol tudi svojo sobico za igranje imam.V šoli sem ena izmed najboljših učenk sploh pri glasbi.Vedno povem kaj česar še učiteljica ne ve. Vedno, ko igram se spomnim na najlepše dogodke v življenju.Violina me vedno ponese v nebesa ob njej se počutim kot vladarica sveta.Neprestano vadim in igram.
Juni 2012
06:36
"Lejč prenehaaj igrati pojdi spat!" se je zadrla mama medtem, ko se je premetavala po postelji, saj je iskala telefon."Ja mama takoj!Samo zaspati nemorem!Lahko gledaam televizijo"sem v upanju rekla mami.Nekaj časa je vladala tišina dokler se ni ponovno zadrla"JA" zadovolna sem se vrgla na kavč in poslušala igranje violin kako lepo zvenijo.To je poseben inštrument,ki ga mora znati vsak, sem si mislila,medtem pa je čas bežal vendar rekel nič.Ura je odbila 08:30 in čas je bil za zajtrk, ker je bila sobota sem si ga pripravila sama.Iz hladilnika sem vzela maso za palačinke in pekla.Seveda ni smela mankati nuttela,ki je moj naljubši namaz.Naravnost božanski je!!Mama se je počasi primajala do mize ter uzela palačinko ter se mi zahvalila, ker sem jih spekla.Ko se je dokončno zbudila, sem ji omenila koncert, ki bo 24.julija.Žalostno je pogledala in rekla, da imata z očkom kratek nastop ravno tisti dan, in bosta po vsej vrjetnosti malo zamudila, saj je vožnja z avtom, kar dolga pot.Užaljeno sem pogledala in se odvlekla v svojo sobo.Ulegla sem se na posteljo in razmišljaa kako bi preprečila pot ali kako bi poskrbela da se pravočasno vrneta na predstavo.
Torek 2012
14:28
"Koliko je ura?"sem uprašala v upanju na pol tretjo saj so se takrat začele najdaljše vaje v tem mesecu trajale so 2 uri in pol!"Minuta do" je nejevolno rekla mama saj bi morala učiteljica že priti.
Iza hodnika se je že slišalo štrkljanje petk in žvončklanje zapestnice, ki ju je nosila učiteljica.
Prišla je in kot vedno dejala "Danes nas čaka najdaljša vaja v tem mesecu zato vas prosim, da starši odidete, ker imate zagotovo kaj za urediti pri vaših hišah"Mama in ostali so odšli mi pa zmo vadili posebno skladbo z naslovom Poletje.Zaigrala sem jo najbolje zato mi je učiteljica rekla, da sem med kandidatkami za solo nastop.To je bilo nekaj najbolj pomembnega od kar sem v violinski skupini Vail!ponosno sem jo gledala in z svojimi velikimi očki izkazala hvaležnost.
Next?
03. februar 2014
Napaka pri 30 kuharjev bi moralo biti 30 let
(nekaj smo gledal pa se je prestavlo)
Hvala za razumevanje!
03. februar 2014
neeeeeeeeeeeeext
03. februar 2014
a ti kopiraš osnove od Grenki spomini in sladka ljubezen?
03. februar 2014
ne
03. februar 2014
ja ne ker so osnove ful podobne: obe punčki sta še majhni, rade imata glasbo, imata prvi solo nastop, starša na isti dan odideta ko so nastopi, obe sta se z svojim hobijem začeli ukvarjati že pri treh letih, obe sta odlični v šoli itd.
03. februar 2014
ok!
Veselo sem igrala ter dala vse iz spe.Strune sem napenjala in iz njih izvabljala čudovite zvoke Nevrjetno dobri so bili.Učiteljica mi je rekla, da mi manka le dostojen zaključek do solo nastopa.Vesela sem se preoblekla iz uniforme.Oblekla sem se v svojo naljubšo kombinacijo:
Obleko z belo majico in črnim krilom, barelinke in lepo torbico v kateri sem hranila povabilo na solo nastop!in nekaj denarja.Veselila sem se saj sem od danes naprej 11 letnica, no ne še čisto ob 18:58 bo!
Mama me je veselo čakala v avtomobilu in mi mahala.veselo sem skočila vanj in rekla "Mami mogoče bom nastopalana solo koncertu!"čisto sem pozabila, da je nebo.Mami mi je odvrnila :"Veš to je super saj so nastop prestavili na 1 august!Vsa vesela sem z žarečimi očmi začela kričati in se veseliti.Vesela sem se kotalila po zadnjem sedežu in čakala da vstopi očka.Tudi on je bil presrečen ko sem mu povedala za nastop.
Odšli smo po trgovinah seveda po moje darilo.Izbrala sem si mnogo reči.
MedvedkaOblekočevlje


Doma me je čakalo še najboljše presenečenje kadarkoli.No tako sta mi rekla starša.
Počasi sem se premaknila do vrat in slišila praskanje po vratih.Odprla sem jih in bil je
Pes!!!!!!!!!!Bila je punca zato sem ji dala ime Dona!Zlata prinašalka
Obožujem plse skoraj tako kot glasbo.Stekla sem v objem mami in očetu ter se jima zahvalila!
Tale je malo krajši!
next?
03. februar 2014
neeeeeeeeeeext
Aja, pa prej nism misnla nč slabga, samo uprašala sem te, zato ker je I < 3 summer v resničnem življenju moja sestra in res ne bi rada, da gdo kopira njene ideje. Tko da, če boš pisala zgodbico z svojimi idejami jo bom z veseljem brala
03. februar 2014
ne zamirim.
Res pa je da me je spomnila na to idejo ki je skozi leta zamirala!
in nextam!
03. februar 2014
Bila sta zadovolna in vesela, da sta izbrala pravo pasmo.
Kmalu za tem smo se usedli za mizo in jedli torto.Bila je velika in lepa z napisom:VSE NAJBOLJŠE PRINCESAKmalu bom priredila tudi zabavo za moje prijatelje, ki vsako leto uživajo pri meni doma!
Letos se bomo igrali druge igre kot ponavadi letos se bomo igrali skrivalnice in slepo miš.pa tudi z dono se bomo zabavali.
Oči!Napiši Vabilo!"
oči se je potrudil in mi prebral:
"Dragi prijatelji in prijateljice.Letos praznujem svoj 11 rojstni dan,ki sem se ga zelo veselila.Za praznovanje potrebujem vse saj je to prva številka čez 10.!"
Bila sem zadovolna in poklicala vse prijatelje.
Tino,Anjo,Tima,Tina,Lejlo in Andreja.
Dan za tem so prišli...
03. februar 2014
u42536
u42536
next
03. februar 2014
še 1
03. februar 2014
u160014
u160014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
nova bralkaa<33333
03. februar 2014
Igrali smo se veliko različnih igric seveda pa smo se šli "Ugani kaj je v darilu" skrivalnice in razne igrice , ki se jih z starši ne igram redno oz. skoraj nikoli.Ko so odšli, sem odprla darila.
Začela sem z 1 darilom, ki mi ga je kupila tina
v njej je bila
Plišasta violina:drugo darilo, ki mi ga je prinesla anja je bilo:
zvezektimovo darilo:
kovčektinovo darilo
posterji

Lejla mi je prinesla še nekaj posterjovandreja pa mi je prinesla novo violinoTakoj sem začela igrati nanjo in zvenela je prečudovito zato sem se odločila, da bom z staro violino le še vadila kakšno hitro glazbo zaradi strun.
next?
oprostite ker je kratek mam delo
03. februar 2014
u42536
u42536
next
03. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. februar 2014
u149893
u149893
next
03. februar 2014
neeeeeext
03. februar 2014
nujno next resno nujno hočmo next!
Ti prfektno pišeš
04. februar 2014
še vsaj 1 ali 2 nova bralca rabim da bom nextala!
vseeno hvala
04. februar 2014
next
30. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani