Zdravo. Odločila sem se,da napišem zgodbo. Upam,da vam bo všeč in, da bo zgodba čim bolj brana. Hvaležna bi bila za vsako mnenje ali next, ker je to moja 1 zgodba,ki jo pišem tu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.
Sploh ne vem kako naj začnem. Ne vem kako naj povem stvari,ki so v meni že zelo dolgo....stvari o katerih preprosto ne morem govoriti.

PRVI SPOMIN
Bil je samo še en zaspan zimski dan. Spomnim se,da je zunaj padal sneg. Prišla sem v šolo imela sem 9 let, se pravi bila sem v 3 razredu. Že takoj, ko sem stopila v razred je moja učiteljica ugotovila, da je nekaj narobe. Seveda ji nisem povedala ničesar. Po 1 šolski uri nisem več zdržala, poiskala sem sestro,ki je bila takrat v 9 razredu. Za naš jutranji prepir seveda ni vedela, saj je šla ona že prej v šolo. prepiri so bili pogosti...priznam nisem bila najbolj poslušen otrok, vendar to še vseeno ni razlog ,da sem bila vsak dan deležna psihičnega in fizičnega nasilja iz strani svoje tako imenovane "matere". Takrat je moji sestri prvič prekipelo in odločila se je, da o tem ne bo več tiho. Tako sem se 1. znašla v pisarni šolske pedagoginje gospe Natalije pri kateri sem v naslednjih štirih letih presedela še kar nekaj ur.
19. avgust 2017
Next
19. avgust 2017
Kat hvalaa
19. avgust 2017
ni za kaj z veseljem podprem nove zgodbice
19. avgust 2017
Next
20. avgust 2017
Next
20. avgust 2017
Next
20. avgust 2017
Hvala vsem, ki berete...res bi prosila za še kakšno iskreno mnenje...tukej je nov del
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.

No sedaj sem vam povedala le en spomin,ki se mi je naslikal v glavi, ko sem napisala 1 vrstico v wordu.
Rada bi vam povedala začetek moje zgodbe. Kot veste imam starejšo sestro ime ji je Angie, je 6 let starejša od mene. Moj mlajši bratec Klemen pa je 6 let mlajši. Pred rojstvom mojega brata se ne spomnim ravno veliko, saj sem bila še majhna, spomnim pa se dovolj, da vam lahko povem, da smo bili kar srečna družina. Še zdaj ne vem kje se je zataknilo, da se je situacija tako obrnila. Začelo se je z vse pogostejšimi prepiri med staršema, to je le še naraščalo do te mere, da so začele padati prve "batine",ki niso bile le "vzgojne" ampak so prišle iz npr. po nesreči politega kozarca vode, se pravi nad nama se je znašala bolj zaradi lastne živčnosti.
20. avgust 2017
Next
20. avgust 2017
Next Imam pa zate en predlog. Piši malo daljše dele, potem bo bolj zanimivo... Drugače je pa zakon <33
22. avgust 2017
Next
22. avgust 2017
Next
23. avgust 2017
Next
Dobro in zanimivo pišeš.
23. avgust 2017
zdravo...hvala za nexte in mnenja ...anyaaa...imam naslednji Next malo daljsi...vendar nisem niti vedela ce bo kaj zanimanja zato sta prva dva dela kratka...bom upostevala za vnaprej

Se opravicujem,ker vam se nisem dala naslednjega dela,obljubim,da dobite naslednji del jutri zvecer, ko pridem domov,saj je moja babica pri kateri sem trenutno (odsotnost starsev) v bolnisnici
23. avgust 2017
Enjoy! Mnenja in nexti zelo dobrodošli!
3.
Na žalost je bil to le začetek. Z leti je postajalo vse hujše. Razlogi so bilivse bolj neumni. Moje sovraštvo do ne pa se je le stopnjevalo. Sreča v nereči je bila, da je bil vsaj naš oči "normalen" . Ni nas pretepal. Na začetku se je trudil preprečevati mamino početje, vendar takšen kot je se je raje začel zatekati v delo , tako je kar naenkrat delal tudi po cele dneve in se pozno vračal domov. Tudi njemu njegovo strahopetnost zamerim , vendar pa ga tudi delno razumem. Zavedam se tega, da ljudje, ki niso bili deležni pravilne vzgoje sami potrebujejo ogromno volje in dela na sebi, da začnejo spreminjati vedenjske vzorce, ki sojih bili vajeni. V njegovem primeru je bil to beg od resnice.
No da se vrnem k spominu, ki sem gadelila z vami zgoraj.Kot sem že rekla, tistega jutra, ko je sestri prekipelo in sva odšli do gospe Natalije so se stvari začele spreminjati. Poklicali so oba starša na sestanek. In od tistega sestanka naprej so bili sestanki skoraj vsak teden. Naša zgodba je tako počasi prišla na plano.
Enkrat kasneje, ko sembila stara 11 let se je zgodil tudi eden maminih hujših izbruhov. Ne vem več zakaj točno se je šlo vem pa,da če takrat nebi prišel moj oči iz službe nebi bila več na tem svetu.
Tisti dogodek je prebudil tudi mojega očeta iz "sanj" in podal je prijavo napolicijo, ki je kasneje vodila do sodišča. Mami je dobila pogojno kazen in obvezno obiskovanje psihiatra, ki pa se je kasneje izkazalo za precej slabo idejo.
Psihiater, ki ga je mami dobila je bil sicer v redu, vendar pa je ona "profesionalka" v manipuliranju z ljudmiin izmišljevanjem svojih zgodb. Tako, da je vse, kar smo z psihiatrom dosegli bilo leto, da jo je "dvignil" s svojimi izjavami češ "kako ste bogi, še dobro,da v taki družini ne znorite,super mama ste,le nemogočo družino imate".
24. avgust 2017
u225357
u225357
Next
24. avgust 2017
Next
24. avgust 2017
mnenje mogoce?
24. avgust 2017
Next
24. avgust 2017
ful dobrr
25. avgust 2017
Next
25. avgust 2017
Neeext! Zdi se mi zanimivo
25. avgust 2017
Hvala za vse nexte in mnenji...še malo počakam, da vidim koliko vas bere nato pa imam za vas en res dooooolg Next
25. avgust 2017
Next
ful dober in zanimivo v dobrem smislu
26. avgust 2017
Tukaj imam za vas nov del....enjoy!
-----------------------------------------------------
4.
Nekaj mesecev je bilo stanje kar v redu. Vse do 10 avgusta. Tega datuma ne bom nikoli pozabila! Moja starejša sestra je bila na "počitnicah" pri prababici iz Prekmurja, prababica je bila že zelo stara-štela jih je že krepko čez 80! Zato seveda ni morala vsega po stanovanju postoriti sama in je prosila moje starše , da dovolita Angie biti 1 teden pri njej.
No, da se vrnem k bistvu. Tistega dne smo imeli družinsko večerjo. Po večerji je oči peljal psa na sprehod, mami pa nama je s Klemenom dala svoj prenosnik, da sva gledala animirani film. Ko je Klemen želel narediti požirek soka iz kozarca,ki ga je mel ob računalniku (čeprav je vedel, da ne bi smel imeti tam) se mu je kozarec izmuznil iz rok in ves sok se je polil po tipkovnici. Brž sem hotela pograbiti krpo, da vsaj malo popravim škodo,ki je nastala je v sobo prišla mami. Začela je kričati, kot da sva nekoga ubila-no mislim,da še ob pogledu na mrtveca ne bi bilo takšnega efekta! Drla se je na vse grlo,v tistem trenutku sva bila za njo vse samo človeka ne! Hotela je vedeti, kdo je to naredil in,ker je bil bratec mlajši in sem vedela kaj me čaka sem rekla, da sem bila jaz. V tistem trenutku me je že držala za lase in moja glava je z vso silo priletela ob steno! V tistem trenutku mi je po blond laseh začela teči topla,ljepljiva rdeča tekočina. Še preden sem se zavedala sem bila na tlet, po meni so padali udarci in brce, kot da sem ničvredna smet. Spomnim se tudi kričanje in jok mojega bratca v ozadju. Ne spomnim se ravno natančno vendar vem, da jo je želel zvleči stran od mene. V naslednjem trenutku pa se je slišal le udarec ob nekaj kovinskega takoj za tem pa krik,jok in ječanje-Klemen!. V glavi se mi je vrtelo,pred očmi se mi je meglilo.In kar naenkrat se je pred mojimi očmi pojavila tema. Omedlela sem. Zbudila sem se v bolnišnici. Nikogar ni bilo v sobi, nakar sem zaslišala škripanje kljuke. V sobo je prišel oči, takoj za njim pa 2 policista....Morala sem jim povedati vso zgodbo in odgovoriti na nekaj vprašanj. Vedela sem,da delajo zapisnik,zato sem se še vedno v šoku poskušala spomniti čimveč podrobnosti.Po tistih 15 minutah sem bila spet tako utrujena,v meni je bila samo praznina in žalost. Oči mi je povedal, da je Klemen dobil nekaj modric in,da mu je, ko ga je porinila v stol prebila glavo in je zato dobil 5 šivov. Ker je bil zelo utrujen ga je oči medtem,ko so oskrbovali mene odbeljal do družinskega prijatelja, saj je bila mami v priporu doma pa ga ni želel puščati samega. Z mano je bilo slabše.Pretres možganov, 2 zlomljeni rebri, 7 šivov na glavi,zvito zapesje,modrice po celem telesu. Ampak fizične poškodbe sploh niso bile tako boleče,kot tiste, ki so še danes globoko v meni...psihične poškodbe...
26. avgust 2017
Next
26. avgust 2017
Next
27. avgust 2017
Next
ful dober, čeprav žalostno
27. avgust 2017
sej bo prsu bol pozitiven del kmalu...obljubim Love sea!
27. avgust 2017
Next+nova bralka
28. avgust 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani