Jeeeeeeej! Končno so tu počitniceeeee!!! » Majaaaa!« je zaklicala moja prijateljica Sara. » Kaj boš mela jutri oblečenoo! Jaz še zdaj ne vem!« »Tud jaz še ne vem, vprašaj Laro!« sem ji odgovorila. Jutri namreč gremo na morje le jaz in moji najboljši prijateljici in komaj čakamoo.! Pravzaprav bomo stanovale pri mojem stricu v severni Karolini in če sem natančneja je to v S. Ameriki. Še nikoli nisem bila tako daleč stran brez mojih staršev haha kako bo to zabavno. Gremo namreč za 1 mesec in če sem natančnejša ima moj stric Ocracoke Lifeguard Beach vikend kjer ga bomo imele me 3 samo zase.
JAZ:

LARA:

SARA:

Spakirano smo imele že skoraj vse. Punci sta spali pri meni saj nas je moj brat zgodaj zjutraj peljal na letališče. Let je bil dolg in ko smo končno prispele po več urnem sedenju in vmes spanju prispele na letališče. Stric nas je že čakal in nam mahal.
Seveda sem vam pozabila omenit da je moj stric le 5 leta starejši od mene haha. Jaaa imam pač to srečo da ga imam skoraj za brata in ne strica. »Tukaj ste dekleta! Kakšna je bila pot?« nas je nagovoril in mi iz rame uzel potovalko ter jo nesel. »Poleg nevem koliko turbolenc je bil super haha« se je oglasila Lara. Žiga pa se je le nasmehnil in ji namenil lep pogled. Odpeljal nas je v hišo, kjer je bil prečudovit pogled na plažo.
In ker je bil let utrujajoč smo šle naravnost v posteljo, jutri pa novim dogodilščinam na protiii.
25. junij 2014
neext.
26. junij 2014
u172777
u172777
NEXT
26. junij 2014
next
26. junij 2014
V naslednje jutro smo se zbudile naspane in živahne. Hitro smo se najedle in kooooončnooo šle na plažo. Sonce je močno sijalo zato sem šla po koktajle da se malo osvežimo. Ker so bili kozarci ogromni ampak res ogromni sem jih komaj nesla in tik preden sem prišla do punc se je vame zaletel nekdo. Vse kar sem videla je tema. Nevem kako, kaj, zakaj in kdo me je prinesel v posteljo, kjer sem se zbudila. Prijela sem se za glavo ker me je močno bolela v kotu sem videla obris nekega človeka nisem vedela kdo je ker pravzaprav sploh nisem ločila ali je ženska ali moški. » Lara si ti?« sem vseeno vprašala. (v angleščini) » Hej, ni Lara, jaz sem Jack, kako si?« »Jack?« zdaj mi je bilo še manj jasno kot prej. » Ja haha, mislim da sem jaz kriv da zdaj ti tukaj ležiš! S fanti smo igrali odbojko in stekel sem po žogo in se zaletel vate. Ress mi je žal. Se dobro počutiš.?« » Hja no če sem iskrena mi je bilo že tudi mnogo boljše« in oba sva se nasmehnila. Kmalu se mi je vid izostril in počutila sem se že malce bolje Jack je rekel da je šel pogledat kje sta punci ki sta mi za mojo 'buško' pripravljali obkladke in ko je vstopil v sobo je pred mano stal postaven fant.
»Misliš da bi bilo bolje da pokličem očeta da jo pregleda?« je rekel Jack. » Ne, saj mislim da ni tako hudo« je za njim vstopila v sobo Lara. » Koooončnoooo mislila sm že da sta se zgubila!« sem rekla in pograbila vrečko polno ledu in si jo pritisnila na čelo. » Vidiš mislim da je super!« je rekla Lara in oba sta se začela smejat. » Če ne zamerita, kar vem da ne bosta bi bila rada malo sama in šla spat« sem jima rekla. » Ja itaq, midve z Saro greva v trgovino da bova pripravili večerjo okej?« » Sliši se super!« sem rekla. » Hej Jack bi jedel z nami?« se je iz kuhinje oglasila Sara. » Emm, kaj pa vem? Po vsem tem kaj sem storil Maji?« je rekel. » No lepo prosim, še vedno sem živa. Aja razen če se bojiš da te bomo zastrupile kot maščevanje? Potem pa bolje da se bojiš jaaa!« vsi smo se začeli smejat. » Dobro naj bo« se mi je nasmehnil in njegove velike rjave oči so se zasidrale v moje.
27. junij 2014
next.
28. junij 2014
Next
28. junij 2014
u172777
u172777
next
30. junij 2014
Vsi trije so šli v trgovino jaz pa sem si privoščila še 2 urni spanec in ko sem se zbudila je bila večerja že na mizi. Med večerjo se nekako nisem mogla vklopiti v njihov pogovor saj so se poznali že malce bolj in so se pogovarjali o njihovih skupnih stvareh zato sem takoj po večerji pograbila kozarec vode in se odpravila na teraso in občudovala sončni zahod.
»Kakšen kreten je tale Jack!« se je oglasil Jack, ki je stal za mano in v rokah držal odejo. » se grem stavit da prav to misliš zdaj! Haha« oba sva se začela smejat. » Ne to ravno ne, nekaj podobnega pa! Haha.« » Raje ne bom vprašal kaj haha.« je odgovoril in mi čez rame pogrnil odejo. » Vrjetno te malo zebe.« » Hvala!« sem mu rekla in ga pogledala ter mu nakazala da se lahko usede poleg mene. » Vsako leto zadnjih 5 let prihajam sem, pa se do zdaj še nisem zavedala kako lepo je tu.« sem rekla. » Ja no, saj ni tako slabo« je rekel Jack. » Že dolgo živiš tu? No pač sprašujem ker slišim da imaš angleški naglas.« sem pripomnila. » Ne pravzaprav sta se moja starša ločila in čez poletje prihajam sem k očetu, drugače pa študiram v Londonu in sem pri mami.« je odgovoril. » Veš res mi je žal da se je danes to moralo zgoditi, če bi gledal naprej in ne žogo in če…« » Poglej kolikokrat sem si jaz rekla če in če, pa se ni nič spremenilo, in samo enkrat se mi še opraviči pa te bom malce prebutala haha.« oba sva se začela smejat in narahlo sem ga boksnila v njegovo desno ramo. » Pravzaprav, če ti tega nebi storil se mi2 sploh nebi srečala in zdaj ti nebi tukaj sedel zraven mene in mi delal družbo!« sem dodala. »Veš pravzaprav sem vesel da sem vas spoznal!« mi je rekel in me pogledal v oči. Postala sem malce nervozna. » No vidiš, konec dobro vse dobro« sem odvrnila in se zazrla v morje, ker sem čutila da je moj obraz cel rdeč. » Mislim da bom počasi šel domov.« » Okk.« » Poglej tukaj ti sam svojo telefonsko številko in če se ne boš počutila uredu me pokliči in z očetom bova prišla pogledat kaj je narobe!« » z očetom?« ni mi bilo jasno kaj misli. » Ja oče je zdravnika tako da…« »okej super, hvala!« sem rekla in pograbila njegovo vizitko. Poslovila sem se od njega in se odpravila naravnost v posteljo saj me je še vedno malce bolela glava.
30. junij 2014
u174941
u174941
neext
30. junij 2014
svetovno je neeeeeeeeeeexttttttttttttttt
30. junij 2014
next
01. julij 2014
u159129
u159129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. julij 2014
u149310
u149310
neexxtt
01. julij 2014
next
01. julij 2014
next!!
01. julij 2014
u173906
u173906
next
01. julij 2014
neext
01. julij 2014
Naslednje jutro sem komaj čakala da grem na plažo. Moje oči so iskale Jacka ampak ni ga bilo, isto je bilo naslednji dan in dan za tem in tudi dan za tem dnevom. Spraševati sem se začela če je kaj narobe z njim, saj bi bilo čudno če te nekaj dni sploh ni naspregled, ko pa živiš v bližini. Ves čas sem si vrtela njegovo vizitko s telefonsko številko in se spraševala če ga naj pokličem. » Pa daj Maja že nekaj življenja vase!« se je zadrla Lara, za njo pa že Sara » Pa kaj je s tabo?! Daj bodi taka koza ko si bila včasihh! Pogrešam tvoje bedaste izjave? Kje sooo? POGREŠAMA TEEE!« samo sedela sem in nisem vedela kaj naj rečem. » KOZA? Hahaha kje sta zdaj to našli? Saj se nisem nič spremenila?« sem rekla po nekaj sekundnem buljenju vanje. » Ja poglej se no, čisto si odsotna in žalostna, ves čas gledaš Jakovo vizitko, razen če… neee, ooo neee!! Nisiii!« je rekla Sara. » Nisem kaj!?!?« »ZALJUBLJENA!« sta vzkliknili obe in se pogledali. » Paa neee! Hahah kaj je z vama!« sem pripomnila. » Jaaa, samooo resss! Zakaj nisva tega že prej opazili!!« se je smejala Lara. » Pa jaz vama povem da se vama meša!!« sem se začela smejati, vendar sem čutila da v moj obraz prodira rdeča barva. » daj povej s čim te je očaral!« je bila radovedna Sara. » Pa saj sem vama že 3x povedala da se motita.« »daj no ne bodi smotka povej nama!« je rekla Lara. » Pa dajta no če ni nič, to se vama samo zdi.« bila sem obkoljena Lara je sedela na levi strani mojega ležalnika, Sara pa na desni in ker sem imela tega zasliševanja dovolj sem pograbila kratke hlače si jih nadela in se odpravila proti naši hiški. In še preden sem naredila dober korak se je vame zaletel nihče drug kot Jack, hitro sem se znašla v njegovem objemu. » Mislim da je že čas da se nehava takole srečevati« se mi je nasmehnil. Zdaj vem da sem bila popolnoma rdeča, tokrat pa sem res ostala brez besed, samo strmela sem v njegove oči. » Ja mislim da Maja ne bo imela nič proti!!« se je zasmejala Sara. Močno sem jo boksnila v ramo in jo pogledala z mojim '' nerodnim hvala'' obrazom. » Ne mislim da imava dovolj časa da se lahko srečava še kako drugače ne samo tako.« je rekel Jack, »Pravzaprav ko sem ravno pri tem danes vaju z očetom vabiva na večerjo če ste proste?« » Emmm, s Saro imava neki stvar za naredit tako da verjetno ne bova morali, ampak Maja je pa prosta?« je rekla Lara in me pogledala z nagajivim nasmehom. » Stvar?« sem ju pogledala. » Pa ja noo, saj veš tisto ko sva se menili danes zjutraj!« je rekla Sara. » No saj ni nič, če želiš lahko prideš sama pa bosta Lara in Sara prišli kdaj drugič.« je dodal Jack. » Ja ni problema itak ti bo dolg čas doma!« je rekla Sara. » Naj bo.« sem rekla. » Super pridem pote ob 6« je rekel Jack in se poslovil od mene in punc.
01. julij 2014
u159129
u159129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. julij 2014
u173906
u173906
next
02. julij 2014
nexxt
02. julij 2014
nexxxxttt
02. julij 2014
Next

-fajn je brat kašno zgodbo ki ni ff (nič nimam proti ff-jem....)
02. julij 2014
neext
+nova bralka in se mi zelo dopade zgodba, saj zelo lepo pišeš<3
02. julij 2014
nextttttttttttt
02. julij 2014
Next
02. julij 2014
u174941
u174941
nextt
02. julij 2014
next
03. julij 2014
u149310
u149310
nextttt
03. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani