u76444
u76444
Pišeš zgodbo?
Tukaj lahko oglašuješ!

Ti je dc in bi prebral zgodbo?
Tu jo lahko najdeš!

To je stran namenjena za oglaševanje zgodb!
12. julij 2012
u76444
u76444
Simply Awsome-
»Ahh!« rečem in si snamem lasuljo. »Včasih mi gre prav na živce, da se svojim fanom podpisujem pod imenom Megan, ki mimogrede sploh ni moje pravo ime!« jezno razložim Ariji, medtem ko si odstranjujem ličila. »Mislim resno, zakaj to sploh počneva?« jo vprašam medtem, ko držim lasuljo v roki. »Počneva kaj?« me vpraša Arija, ko si še sama sname lasuljo. »Saj veš! Nosiva lasulji in se pretvarjava, da sva drugi osebi!« ji pojasnim, saj se mi zdi, da me ne posluša. »Se ne spomniš? Lasulji nosiva le zato, da lahko živiva normalno mirno najstniško življenje, brez novinarjev in fanov v prostem času. Poleg tega pa sva lahko tudi zvezdi, a to z drugo osebno identiteto.« mi pojasni. »Saj vem…« zašepetam bolj sama sebi in se na kos papirja podpišem s svojim pravim imenom: Alex.

http://www.igre123.com/forum/tema/simply-awsome/37664/
13. julij 2012
u76444
u76444
Dekle z rjavimi lasmi-
»Pozdravljeni! Poslušate šolski radio Say out loud in to so popldanske novice…« je začela Jane. »Z nami je danes moj sošolec Josh. Pozdravljen!« me je pozdravila in odzdravil sem. »No, gotovo že vsi veste, zakaj je Josh danes tukaj z nami, saj se je novica razširila hitro in število poslušalcev je danes vidno naraslo…« je kar govorila. »Zadnjič na plesu je z Josh-om plesalo dekle, ki je za nas vse skrivnost. Kaj nam lahko pove o tem Josh?« je govorila v mikrofon. Zajela me je panika. Jaz? Kaj naj povem? »Ne sramuj se same sebe. Tudi, če te ne poznam, rad te imam že zaradi tega, kar sem, ko sem s teboj. Prosim…« sem počasi z upanjem povedal. Nastala je tišina. Pogledal sem Jane, saj je bila tiho. Gledala me je. Presenečeno. »To je bilo lepo.« mi je zašepetala. Odkašljala se je in nadaljevala, medtem ko sem jaz stopal iz sobe. »Zato pepelka… Če poslušaš, ne odlašaj. Nekomu nekaj pomeniš, ne nosi masko… Ta pesem je zate.« je govorila s toliko upanja. Potem pa zavrtela pesem.»Vidiš? Kaj sem ti rekel?« se je priliznjeno nasmejal Nick, ko sem stopil iz sobe, saj je bil on tisti, ki mi je to svetoval. »Moja punca je zakon!« je zavpil Jay. »Hej! Tega pa nisem rekel.« se je pošalil Nick.

http://www.igre123.com/forum/tema/dekle-z-rjavimi-lasmi/37807/1
14. julij 2012
ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾

UVOD
*LaylaMortem*
25.11.2013
"Vse najboljše, Layla!" sem zaslišala svojo mamo. Jezno sem vzela svojo palico v roko in jo namerila v sredino njenih prsi. "Vsaj na moj rojstni dan me pusti SPATI!" sem zakričala. Razjarjeno me je pogledala in mi s spretnim gibom vzela palico iz roke. "MAMA!" "Samo nehaj! Dobro veš, da si danes polnoletna in s tem si odgovorna sama zase. Vsaj poskusi se obnašati lepše! Poleg tega naju čaka pomembno delo... Saj veš, kaj mislim." "V redu... Vem, mama. Zdaj tako ali tako ne bom mogla več zaspati, ker si me zbudila," sem zagodrnjala in prekrižala roke na prsih. Po nekaj trenutkih tišine sem ponižno dejala: "Mi lahko zdaj vrneš palico? Prosim?" Na ustnicah se ji je zarisal zmagoslavni nasmešek in podala mi je palico. "Accio zajtrk!" sem zaklicala, da bi preverila, če res nimam več sledilnika nad sabo. Z užitkom sem pojedla kosmiče in toast namazan z jagodno marmelado. Spila sem še kozarec bučkinega soka in stekleničko maslenuška. Nato sem si nadela svoj najljubši plašč in poslala sovo svoji najboljši prijateljici Gwen v Cheshire.
Skupaj sva lani na Bradavičarki sunili nekaj knjig o črni magiji. Četudi je imam veliko že v krvi. Kajti moj oče... je bil Lord Mrlakenstein. Tudi zdaj, ko se ne bo nikoli več prebudil od mrtvih, pa se čarovniki in čarovnice po svetu še kar bojijo njegovega imena. Zato sem pa živa jaz. Nastala sem, da bi si moj oče zagotovil NASLEDNIKA, a pri tem ni upošteval, da bi se lahko rodila NASLEDNICA. Zato je zapustil mojo mamo, čim je uvidel, da sem dekle. Hvala bogu, da naju ni ubil. To me ni čisto nič prizadelo. Mogoče malo, a sem to že zdavnaj prebolela. Huje mi je bilo, ko ga je tisti ničvredni mešanec ubil! Stara sem bila 4 leta! Sicer pa v nobenem primeru ne bi ostal živ. A zdaj se mu bom maščevala. Kajti končno sem polnoletna in kdo ve, morda pa mu ne bi povzročila fizičnih bolečin, ampak bi mu raje povzročila srčne... Kolikor vem ima tri otroke. Mala Lilly bo zagotovo potrebovala vzornico. Takšno kot sem jaz, na primer! MUAHAHAHAHA!

*Lilly Potter*
31.8.2018
Prebudila me je sova, ki je trkala na okno moje sobe. Navdušeno sem odprla okno in sovi odvezala pismo s tačke. Ko je odletela sem še nekaj trenutkov navdušeno zrla za njo nato pa sem stekla po stopnicah v kuhinjo, kriče: "Mami, MAMI!!! Prišlo je pismo iz Bradavičarke!!!" Pogledala me je in se nasmehnila. V kuhinji sta že sedela James in Albus, vsak s svojim pismom v roki. "Torej gremo danes po nakupih," je rekel očka, ko je prišel po stopnicah navzdol. Pojedli smo zajtrk in se odšli uredit. Oblekla sem rumeno poletno obleko in si nadela bele sandale. Najprej smo odšli v Gringott po gulde, nato pa smo kupili knjige zame, za Jamesa ter za Albusa. Ko smo se ustavili pri stricu Georgu, mi je podaril tri pare ušesnih podaljškov in ko sem rekla, da jih bom plačala, se je naredil gluhega! No, čeprav mi bodo še prišli prav... morda. Nato smo šli k Madame Malkin's, da nam je vzela mere za plašče. Nazadnje pa smo še šli k mojstru Olchenbatu! Nestrpno sem vstopila v trgovino. Takšna tišina je bila... Ko nas je pozdravil je pogledal mojo roko in na čelu so se mu narisale gube. "Ne, to ni mogoče... Ne, ne more biti res..." "Kaj je narobe, gospod Olchenbat?" ga je vprašal oči. "Pripada ji sama Prapalica. Žezlo usode." "Kaj?! Ampak mislil sem, da je pri Dumbledorju, v grobu!" "Minstrstvo jo je žal izročilo v mojo prodajalno. Bojim se, da gospodični Potter ne bo ustrezala nobena druga palica." Pa še res je bilo. Poskusila sem vse palice v trgovini, a mi je ustrezala le Prapalica. Zato smo jo kupili in odšli z njo domov. Oči si jo je ogledoval skoraj ves popoldan. "Lily, proti tej palici sem se bojeval pri sedemnajstih letih..." "Vem oči, ampak palica me je izbrala!" "Si prepričana, da hočeš to palico?" "Ja, oči." Zavzdihnil je in mi jo vrnil. Naslednje jutro sem nestrpno korakala gor in dol po hiši, ker od vznemirjenja nisem mogla spati. Ko so se ob osmi uri končno vsi prikazali, sem hotela že iti na postajo 9 ¾. Mami se je samo smejala in mi rekla, naj raje nekaj pojem. Od vznemirjenja nisem imela apetita, zato mi je mami naredila velik sendvič za na pot. Zraven sem si vzela tudi deset guldov za sladkarije, ki jih prodajajo na vlaku. Ko smo prispeli na peron, sem videla lepega dečka s svetlimi lasmi. Nasmehnil se mi je, zato sem mu nasmehnila nazaj in rahlo zardela. Na srečo nobeden ni ničesar opazil. Ko smo vstopili na vagon, sem na koncu zagledala Rose, Huga in tistega dečka. Zraven je bila tudi deklica s kodrastimi, skorajda belimi lasmi. Ko smo se James, Albus in jaz usedli k njim je oči zakričal: "Pozdravite profesorja Nevilla Velerita!" "Bomo, oči!" je nazaj zakričal James. "Pa srečno pot!!!" sta se v en glas zadrla mami in oči. Takrat je vlak speljal. Kot nori smo mahali staršem in ko smo se usedli nazaj na sedeže sem ugotovila, da sedim zraven deklice s kodri in dečka s svetlimi lasmi, ki se mi je prej nasmehnil. Medtem ko sva se pogovarjala, mi je povedal, da je Scorpius Malfoy. Zdel se mi je prijeten in upala sem, da bova v istem domu...
ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾ ϟ ✡ ϟ ☾

Sounds interesting? Write next! (:

Boš bral/a?

Ja. DDDDD

Ne. -.-

Mogoče. ((:
23. januar 2015
next
22. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani