če ti je všeč, mi dodaj smeškota, če pa ti ni všeč, pa dodaj jezen ali pa žalosten obraz:
27. maj 2013
u125375
u125375
27. maj 2013
zdaj pa zgodba:
27. maj 2013
me smo tri punce in smo BFF. če se ne bi dobro razumele in postale BFF, verjetno ne bi jaz začela pisati spisa o tem, kar smo doživele skupaj.vedno smo druga ob drugi in mislim, da ne bi bilo tako zabavno, če bi bile punce vsaka zase.
rade imamo podobne stvari ter hobije, le da drugi dve, to sta Anja in Tinkara radi igrata košarko, jaz pa raje plešem in igram na klavir. tinkara in Anja ne marata šolskega predmeta glasbe, le da radi pojeta. včasih si po tiho govorimo odgovore, če katera od nas ne zna odgovora na vprašanje, ki ji ga je zastavila učiteljica. sicer pa smo vse tri vzorne učenke za odličnimi ocenami in rezultati pri vseh šolskih predmetih.
27. maj 2013
naprej:
meni gre najbolje likovna vzgoja, saj zelo rada rišem in ustvarjam.dobra sem tudi v teku na dolge proge. dovolj o meni!tinkari gre najbolje športna vzgoja, saj se je včasih ukvarjala z gimnastiko. ponavadi pozabi, da se ni dobro hvaliti in razkazuje svoje ritmične sposobnosti okoli. anja je zelo dobra v košarki, toda hoče biti pogosto boljša in pametnejša od drugih.čeprav imata obe tudi slabe lastnosti, si boljših prijateljic ne bi mogla zamisliti.
v 3.razredu pri nas še ni bilo Anje. takrat sva bili BFF midvi s tinkaro.bili sva nerazdružljivi. v 4.razredu pa je k nam prišla Anja.zdela se mi je prijazna in zabavna, čeprav je bila na začetku nekoliko osamljena, saj se je nihče ni hotel navaditi.kmalu smo se začele družiti in s Tinkaro sva izvedeli nove stvari o njej. bili sva kot mali vohunki.ker je imela Anja mlajšega bratca in sestrico, sva se jima s Tinkaro malo prikupili.sara, mlajša Anjina sestrica in Luka, mlajši bratec, sta nama povedala veliko novih stvari o Anji. čeprav se vam morda zdi, da je Anja sama hotela postati najina BFF, sem jaz po dolgem času predlagala, da postanemo BFF.
28. maj 2013
u95154
u95154
next
28. maj 2013
u38598
u38598
neext
29. maj 2013
hvala, naprej: rada bi napisala nekaj o našem znanem šolskem teku. to je kros. tudi jaz, Anja in Tinkara smo se prijavile, ker, kot sem že povedala, vse tri dobro tečemo. tek je potekal tako:najprej smo tekli 200 metrov, potem cel krog okoli nogometnega igrišča in nato še en krog okoli ogromnega stadiona. tek je bil res naporen, to vam povem. na cilju so dajali čaj, zato sem ga vzela in ga na dušek izpila. zdaj pa rezultati, to je najpomembnejše. Tinkara je bila 1., jaz druga, neka punca iz 5.razreda 3. in Anja 4. škoda da nismo bile Tinkara 1., jaz 2. in Anja 3., to pa zato, da bi lahko skupaj stale na stopničkah in tudi skupaj dobile medalje in diplome.
29. maj 2013
u95154
u95154
next
29. maj 2013
u38598
u38598
next
29. maj 2013
hvala, naprej: zdaj pa še nekaj o naših simpatijah. Anja je bila včasih zaljubljena v nekega Maxa iz Pirnič, Tinkara je bila zaljubljena v mojega sošolca Jošta, jaz pa sem zaljubljena v mojega sošolca Mateja. najboljše pa je, da je tudi on zaljubljen vame in v bistvu sva zdaj še nejavno par. sicer se še nisva poljubila ampak vse pride na vrsto, kajne? torej, v 4. razredu sem bila zaljubljena v sošolca Jošta ampak potem se je izkazalo, da ia vsak teden drugo punco. tako zdaj nisem več vanj. toda on me je v 3. razredu poljubil na lice. hahaha!
29. maj 2013
next
30. maj 2013
u38598
u38598
neext
30. maj 2013
hvala, torej naprej, če vas zanima: ko smo bile v petem razredu, so se fantje obnašali zelo neumno, predvsem pa zato, ker smo opravjali kolesarski izpit. bilo je zelo zahtevno, ker smo morali skoraj vsak teden v šolo pripeljali kolo in smo nato v mrazu in stazu kolesarili po 3 ure. groza, kajne? na začetku, ko smo delali izpit, me je ena učiteljica zmeraj za vsako piko popravljala, v bistvu pa sama ni imela pojma, kako se to opravlja. še naša učiteljica je povedala, da ta učiteljica prvič opravlja obveznosti za kolesarski izpit, ter, da ne bomo užaljeni, če nam bi za vsak primer rekla kaj, kar nam ne bi bilo všeč ali pa bi nas celo prizadelo. no, seveda sem opravila kolesarski izpid, Anja in Tinkara tudi in tudi njiju je ista učiteljica, ki je mene okregala, je tudi njiju. ko smo naredile izpit, smo šle po šoli proslaviti v slaščičarno na sladoled in res smo zelooo uživale.
30. maj 2013
u38598
u38598
Next!
30. maj 2013
hvala, naprej: Ne vem, kaj naj naredim, saj se Anja in Tinkara zelooo prepirata, za ničemer skupnega se ne strinjati in nikoli ne naredita česa, za kar bi bila druga vesela. morda vi veste, zakaj se tako vedeta? no, kakor koli, naredila bi vse, da bi se pobotali, čeprav se mi zdi, da je Anja zelo trmasta ter da vstraja pri svojem mnenju, Tinkara pa misli, da je Anja preveč čudna!
31. maj 2013
dj next!
31. maj 2013
hvala, naprej: torej, Anja in Tinkara sta se pobotali in seveda le po moji zasluga, saj sem ju jaz pobotala. in zahvalita se lahko samo meni, če vas zanima, kako, vam to lahko zaupam: najprej sem bila njuna posrednica med njunimi pogovori. na začetku nista uporabljali lepih besed, zato sem vsaki o njiju povedala nekaj prijaznih besed, kakor da bi se ji opravičevala druga. tako so njune posredne besede kmalu postale prijaznejše in tudi sta se začeli lepo pogovarjati. nato pa sta se po enem tednu pobotali.
12. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani