Imaš rad/a zgodbe po resničnih dogodkih?
Te morda zanima s čim vse sem se morala boriti jaz v svojem življenju kot otrok in s čim vse se sedaj, kako sem se soočala z težavami in kako se še dan danes soočam z njimi, ter kašne posledice nosim zaradi vsega tega... In še marsikaj drugega.
Potem si na pravem mestu. Toda bi te pa lepo prosila za kašen next predvsem, če ti bo všeč. Seveda pa sprejemam tudi kasne komentarje in kritike.
Hvala za vnaprej in Lp vsem skupaj.
29. oktober 2019
Bila sem majhna punčka, ki se je zelo rada igrala z igračkami, tekala sem sem ter tja po velikem dvorišču, se peljala s kolesom, včasih pa sem se le igrala z bratom v pesku ali poslušala stare pesmi in zgodbe. Tako sem oboževala igro in vse to, da popoldne sploh nisem želela it spat, a sem po dolgem pregovarjanju kljub vsemu mogla it. Potem pa sem zopet le čakala, da se grem lahko igrat. Nič ni bilo lepše kot biti svoboden kakor ptica, ki leti sem ter tja. Bila sem srečna, saj vse kar sem poznala je bila le igra, brez skrbi in vsega ostalega. A počasi sem postajala starejša in kmalu sem odšla v 1.r osnovne šole v katerega sploh nisem želela iti, a žal izbere ni bilo. Sprva sem bila zelo razočarana, saj nisem vedela zakaj sedaj to... Kar naenkrat 1 razred??! Od kje?? Toda čas je prinesel svoje in postopoma sem se morala tako ali drugače sprijazniti s tem, da sem v šoli. A še vedno je bila igra moja prva ljubezen. Ni pa bila moja ljubezen samo igra, bile so tudi živali , saj sem na kmetiji že odkar pomnim. Tako, da sem veliko časa preživela zunaj z živalmi ali zgolj zaradi igre. Vse je bilo tako lepo in prijetno, dokler se ni vse spreobrnilo v same težave in probleme.

Se nadaljuje...
31. oktober 2019
Bi pa prosila za kasn Next
31. oktober 2019
Me prav zanima, kako se bo to nadaljevalo... Napiši kmalu!
02. november 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani