Hej!
Komaj sem ustvarila profil, in ker rada pišem, bom pisala zgodbo.
Kdor hoče lahko bere, drugače pa,...samo tolko, da nekje nekaj pišem.
Zgodba bo izmišljena, pisala bom ko bom mela čas-ne se zanašat, da bo 1x tedensko, ker ne bo. Fantje tudi lahko berejo, ampak je bolj dekliška. Tako, da, če vam bo moj stil pisanja všeč, ste vabljeni k branju!
09. maj 2013
next
09. maj 2013
tnx...bom začela.
Sem najstnica-logično. K temu seveda spadajo težave s starši, mozolji. Po eni strani nisem nič posebnega, ampak po drugi pa sem nekaj popolnoma drugega kot ostale. Ja, mozolji me motijo, s starši se kregam, sem jezikava, ampak,... kako naj povem. Poslušam rock in metal, vseeno mi je ali majca ma izrez ali ne, ne ubadam se s tem, da nimam ravnih zob, da nisem najbolj vitka, moj najljubši predmet je matematika, ne zaljubljan se na slepo (seveda mora biti luštkan), ne ubadam se z make-upom(sploh se ne šminkam) in najpomembnejše-nimam najboljše prijateljice. No, imela jo sem. Bili sva kot dvojčici-blond dolgi lasje, podoben obraz, obe umirjeni, nato pa sve se začele obe spreminjati. Karakterno in po videzu. Ona je postala bolj divja in za fore pa bedarije, jaz sem ostala mirna, ona si je porezala lase, moji so še 2 leti ostali dolgi in pa moji lasje so se začeli barvati na rjavo. Najprej svetlo nato na srednje temno rjavo. In to sem zdaj-pridna učenka, z super ocenami, ki pa v razredu zaseda zadnja mesta priljubljenosti.
10. maj 2013
next
10. maj 2013
Pa da grem lepo od začetka, da dobite nek vtis, kaj se je dogajalo z mano pred najstniškim obdobjem. V vrtec sem začela hoditi eno leto pred šolo. Takrat sem spoznala mojo najboljšo prijateljico za zmeraj. No, tako sem mislila, ampak bila je najboljša prijateljica za 4-5 let. Veliko sva se družili, ostajali sva do četrte ure, na koncu sva bili sami in prebrali sva vse knjige v našem vrtcu. Obe sva bili brihtni in hitro sva se ujeli.
Po končanem vrtcu, sem prišla v šolo. Bolj malo se spomnim, vem samo, da so fantje ves čas nagajali, nekatera dekleta pa so se že takrat izpostavljala in postala priljubljena. To pač nisem bila jaz. Ostajala sem v podaljšanem bivanju, kar je še poglobilo v najin zaupen odnos. Tam sva se spoprijateljili še z dvema prijateljica. Njim sem povedala vse. Od ljubezni do nevem česa vse. Minilo je nekaj let in v četertem razredu drugi dve prijateljici nista več bili v podaljšanem bivanju, kot pa sem rekla že prej, pa sva z mojo najboljšo prijateljico postajali vedno bolj različni.
Nekega dne pa se je vse spremenilo. S prijateljico sva se resno sprli. Ne spomnim se podrobnosti, ampak vem, da je to bilo eno težjih obdobij. Vem, da sem več dni jokala, da je z mojih oči lilo kot iz škafa. Nisve se več pobotali in naenkrat sem ostala sama. Lepega dne se mi je svet porušil zaradi enega samega prepira. Mislila sem, da me bo konec, ampak, kar te ne ubije te okrepi. To se mi sicer ne zdi smiselno, ker sem preživela in moja najboljša prijateljica si je našla novo jaz pa sem to opazovala. Nič močnejša saj še danes, ko ju gledam kako si šepetata skrivnosti, komaj zadržujem solze. Solze osamljenosti...
10. maj 2013
next
10. maj 2013
bom jutri al pa v nedeljo dalje pisala, mogoče pa dans zvečer... če poznaš še koga ki bi bral, ga povabi, pa hvala ker bereš
10. maj 2013
Žalost iz dneva v dan narašča. Nisem močnejša, vedno bolj sem šibka. Nisem vedela kaj naj naredim. Pobotanje ni bilo možno. Ob vseh ljubeznih sem molčala, o vseh boleznih sama trepetala, in vse kar težilo me je v sebi sem tihčala. Nikomur nisem mogla zaupati, nikomur se potožiti in z nikomer deliti lepih trenutkov. Bila sem uničena. Vse težave so se le stopnjevale. Na izletih sem sedela sama, ali pa je ob meni sedel neznanec iz mlajših razredov. Vsi izleti so bili pokvarjeni. Ko je nastopila puberteta se je stanje še poslabšalo, saj nikomur nisem mogla zaupati svojih težav. Ona pa je bila srečna. Upala sem, da bo res posijalo sonce, saj je dež lil že dve leti. Velikokrat pa je tolkla tudi toča. Zgodilo se ni nič. Še eno leto sem bila zaprta sama vase. Vztrajno sem upala, da bo res posijalo sonce in je. Nekega lepega dne se je vse spremenilo.

Kako pa izveste v naslednjem delu(kaj misliš?):
1.) simpatija postane moj fant
2.) najdem drugo BF
3.) neki drugega
Pa fajn bi blo, da so vsaj 3-je next-i.
11. maj 2013
2
next + nova bralka
11. maj 2013
2
next!!!!!
12. maj 2013
Ok, hvala za nekta in res je, da je nadaljevanje 2. Nadaljujem...
Bilo je temno, zaspano, v očeh se je iskrila tišina,tišina ki jo je prekinil glasen zvok budilke. Jutra so bila naporna, saj se v šoli nisem počutila dobro. Z težkimi koraki sem odcapljala do kopalnice in se umila, pojedla zajtrk, se oblekla in šla v šolo. S sošolkami smo se rade smejale skupaj, ampak nekako nobeni nisem zaupala. Reševale smo ljubezenske kvize in vse ostale sošolke so odšle, ostali sva le še jaz in Mateja. Jaz sem Zala-Danijela je bla moja BF, ampak se je spremenila. Nato se je D spoprijateljila z Matejo. No, Mateji sem zaupala do koga v meni tli ljubezen že 3 leta. Ona je do tega fanta čutila enako in to naju je res zbližalo. Začeli sva se vedno več pogovarjati. Vedno več sva se družili in Danijelo je počasi začelo skrbeti. Pa ne zato, ker mi nebi privoščila, ker sva še danes prijateljici. Ampak nikoli več tako kot nekdaj. Skrbelo jo je, ker sva se začeli obnašati čudno, se odmikati od ostalih. Nismo se več smejale skupaj, zdaj sem se smejala jaz z Matejo. In to je dokaz, da za dežjem posije sonce. To je v mojem življenju bil čas poletja in ljubezni, ki sem jo končno lahko zaupala nekomu. Potem pa je Mateja skrivnost povedala Danijeli, ki jo vse kličemo Danny. In potem je v mojem življenju spet začel liti dež.

3-je nexti (zdej sem prej napisala, ker sta novi bralki in nisem čakala na FLOWER)
13. maj 2013
*ker sva še danes prijateljici
popravek!! saj sva še danes prijateljici
13. maj 2013
ja pa prosim daj malo slik pa tega
13. maj 2013Na tej sliki sem jaz, ko sem žalostna (mala tinka hvala da si me spomnila, to je za nazej od zdaj naprej pa bom slike dajala sproti, bo ok?)
13. maj 2013
ja super
13. maj 2013
še 2 nexta
14. maj 2013
aja next
14. maj 2013
ČE KERA ŽELI SODELOVATI: http://www.igre123.com/forum/tema/dva-v-enem-%28pisanje-top-model%29/55319/

ŠE ENA MORE NEXTAT DA NADALJUJEM!
16. maj 2013
u59329
u59329
neext
18. maj 2013
next
18. maj 2013
Ko sem tisti dan prišla v šolo, sem po hodnikih zaslišala grdo zbadanje in govorjenje o meni in moji ljubezni. Prišla sem v naš razred in k sebi potegnila Matejo. "Kaj si zmešana", sem zakričala, da me je slišal ves razred. Mateja me je gledala in v očeh sem videla, da točno ve o čem govorim. Z tihim glasom je lahko izustila le, "SORRY". Bila sem tako jezna. Jezna nase, ker sem ji sploh povedala, jezna na Danny, ki je rinila vanjo, na Matejo, skratka na cel svet. Po vsaki uri je po hodniku odmevalo moje ime. Jeza se je stopnjevala vsakič, ko sem zaslišala ime moje ljubezni. Spet, ampak tokrat z solzami v očeh, sem odšla do Mateje, ki se je smehljala z Danny.
"Zdaj vsi vejo", sem ji dejala in jo pogledala v oči. Njene rjave oči so se zagledale v tla in ni dajala vtisa, da mi bo odgovorila. "Sorry," je spet ponovila. Jasno sem ji dala vedeti, da to ni dovolj. Pogledala me je v oči in rekla: "Danny je obljubila, da bomo sedaj to vedele le me 3". "Saj veš, da bi le midvi bile dovolj," sem ji dejala, solze pa so mi kar vrele iz oči. Ničesar več nisem mogla reči, v grlu se mi je naredil cmok in zbežala sem na stranišče, Mateji pa sem rekla, da je ne želim več videti. Zdelo se je, da je hotela nekaj pripomniti, ampak sem prej odšla iz učilnice. Ko sem prišla do WC-ja sem se v enega zaklenila in pomislila, kako mučen bo vsak dan. V šoli z Matejo, na hodniku z celo šolo. Ko je zazvonil zvonec, sem stekla iz WC-ja k pouku. Mateja me je gledala z očmi, ki so izžarevale sočutje in razočaranost nad seboj. Jaz, pa sem gledala naprej in tisti dan zadrževala solze.
18. maj 2013
nextt svetovno pišeš

http://www.igre123.com/forum/tema/zg0dba/53622/
ρℓιš, вєяι мσנσ žgσ∂вσ. ρℓσšιм! мα žℓσ νєℓιкσ σgℓє∂σν ѕαм мαℓ ηєχтσν. ρℓσšιм! ηємσяєм ηєχтαт ѕαмσ čє ѕαм є∂єη ѕкσz ριšє ηєχт. נєѕт žℓσ яα∂α ριšєм ιη тσ ѕαм ησвєηα мσנα žgσ∂вα ηι žηαηα. sry za oglaševanje
18. maj 2013
A ve kera zakaj mi napiše da vnešena slika ni veljavna? Htela sem objavit sliko Mateje pa ne gre. Tnx TikTcTikBoom
18. maj 2013
next
18. maj 2013
+4 nexti, pol pa naprej pišem
18. maj 2013
nevem ukix no problem
18. maj 2013
nexxt
18. maj 2013
naxt
18. maj 2013
u100166
u100166
next
19. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani