a nej začnem

3 nexti pa začnem
06. julij 2011
za justina je napačna povezava
06. julij 2011
NeXt(: pa tut če si dala napačno povezavo
nextam kuj!!!
06. julij 2011
no zmotla sm se
justin nima napačne povezave
26. julij 2011
u54995
u54995
next dej začni
23. avgust 2011
Next
25. avgust 2011
Nekoč je živela neka deklica selena. njena mama je bi la zelo slavna in zelo bogata. nekoč sta šle selena in brigit (njena mama) šli v mesto. že na začetku so prosili brigit za avtograme.ko jih je po talala sta šli naprej.
Blizu selena pa je živel deček justin. tudi njegova družina je bila bogata ampak ne tako kot selenina. selena in justin sta se velikokrat igrala skupaj ampak na skrivaj saj se selenini in justinovi starši niso marali.ZDAJ PA POJDIMO NAZAL K SELENI
ko sta selena in brigit prišli do knjižnice je mimo prišel neki moški in oprašal: mi lahko prosim poveta kje je poročna trgovina(povedal je po nemško). brigit je prav lepo rekla: ste novi?trgovina pa je blizu bazena. ko je to brigit povedala je moški odšel. oni dve pa sta šle malo po nakupih potem pa domou. ko sta prišli domou se je selena šla v sobo igrat modno revijo saj se to rada igra. brigit pa je vadila pesem my world is different. ko je donou prišel selenin oče je imel slabo novico. za brigit je bila res slaba a za seleno pa niti ne. novica je bila taka: amy (justinova mama) je naredila svoj 3. album z naslovom you my. ko je to brigit izvedela ni znorela ampak jezno rekla sranje!

NEXT!
27. avgust 2011
next
27. avgust 2011
Next fuŁ dobra zgodba!!!!!!!!
28. avgust 2011
u54995
u54995
next
28. avgust 2011
PR JUSTINU

kokr kol sm že rekla da sta bla od justina starša bogata. justin pa je imel vseno manj stvari od selene ker so bili selenini starši bogatejši. hiša zraven justinove hiše se je prodajala. zdaj pa ne več! vanjo so se vselili neki nemci (tisti iz mesta). justni je skozi okno gledal te nemce in rekel mami: mami rad bi se igral z seleno. amy pa je odgovorila: z seleno! ni govora! justin je postal žalosten. in si mislil: kako lepo bi bilo če bi se tudi jaz preselil. potem pa je od ozunaj slišal glas HEJ JUSTIN. to je bila selena. justni je potiho šel vn in se igral zn seleno. selena mu je rekla: ali že veš kdo se bo preselil v hišo?
justin je odgovoril: mogoče kakšna družina.
s: upam da imajo otroke.
j: jaz tutdi.

potem sta se šla igrat neko igrco Pazi opico.pozneje je selena videla tisto nemko. poklicala jo je in nemka je prišla k njima. vprašala sta jo kako ji je ime. vanessa. selena je rekla: moram iti domou. saj se še jutri vidimo?
to je rekla in šla.ko je justin prišel domou ga je amy vprašala: kje si pa bil?

NEXT?
28. avgust 2011
u28341
u28341
next
30. avgust 2011
next!!!
30. avgust 2011
u51906
u51906
next
30. avgust 2011
Justin je reku: uzuni. igrou sem se z vanesso. amy pa je vprašala: katero vanesso?
j: sosedovo.
a: aja. to nemko.
justin je še rekel ja potem pa je stekel v sobo pred tv. GREMO K SELENI
ko je selena prišla domou je pri njih ravno bila od brigit tajnica. seleni je prinesla darilo. ko je selena odprla darilo je notri bila rumena torbica. selena se je zahvalila in stekla v sobo. Vanessa pa je doma pomagala urejati pohištvo. do večera se je slišal ropot in vanessine hiše. selena in justin pa pač nista mogla spati. ko se je selena zjutraj zbudila jo je brigit peljala do šole. če bi šla v šolo bi usi stekli k njen in jo prosili za avtograme. ko je selena prišla do razreda je srečala vanesso. ko so bili vsi v razredu je učitaljica celemu razredu pokazala vanesso in jo vprašala: kje bi sedela? vanessa je bol mirno odgovorila: zraven selene. začeli so z matematiko. potem so imeli odmor. med odmorom je vanessa vprašala seleno: ali ti je justin všeč?
S: kako naj pa to vem saj sem komaj v drugem razredu!
V: lahko bi vedela. meni je vešeč. veš jaz imam facebook.
S: prav briga me.
ko je selena to rekla je stekla stran od nje. ko je popoldan prišla iz šole jo je justin vprašal: kako je bilo z vanesso? selena je odgovorila: grozno.
j: zakaj?
S: najprej me je vprašala če sm ti všeč. in rekla je da si ti njej všeč in da ima facebook.
J: pa saj nemora imeti vaceboka kaj če jo kdo ograbi.
selena je slišala da jo kliče mama. hitro je stekla noter. brigit jo je zalotila da se je igrala z jusinem. brigit jo je skoraj mahnila ampak je pravi čas prispel oče in ostavil brigit. da jo je pomiril jo je peljal v spalnico.

next.
30. avgust 2011
NEXT!
30. avgust 2011
Neeeeeext !!
Neeeeeext !!

20. oktober 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani