ja, to je še ena moja zgodbica- govorila bo o volkodlakih...
osebe:
jaz- Lucy Dark:moja bff- Alex Red:tuki pa sva skupi na sliki:če bi pred dobrim letom omenili vampirje ali pa edwarda cullena, bi začela vreščati na ves glas in skakati do stropa. če pa bi me to isto vprašanje vprašali danes, bi edwarda le preklela in kmalu boste izvedeli zakaj.

1. poglavje

"kaj praviš? spet šola." je veselo vprašala mama, ko je na mizo postavila veliko ponev z umešanimi jajci. "ah...kaj pa naj, saj nimam izbire." sem skomignila z rameni in si v usta začela "basati" umešana jajca. res ne morem verjeti, da se zadnje čase tako bašem. moja popolna postava, kmalu ne bo več tako popolno. in hvala bogu, da je konec poletja, saj moja popolno skoraj vampirska koža ne bo več tako popolna, če bo sonce še naprej tako pripekalo.
"zakaj si tako zamišljena?" je vprašala mam. "kaj pa vem...ne da se mi v šolo." sem se namrdnila in prazen krožnik dala v pomivalno korito. res ne morem verjeti, da z mamo še nisva nabavili pomivalnega stroja, saj sva ga pošteno potrebni.

"lepo se imej!" je še zaklicala, ko sem se že odpravila skozi vhodna vrata, na cesto, ki je že dišala po jesenji.
"hej!" sem pozdravila Alex, ko sem jo zagledala na drugi strani ulice. "Lucy!" je vzkliknila, kot da me ne bi videla že celo večnost, čeprav je od najinega srečanja minilo le kakšnih 12 ur.
"pojdiva." je nasmejano dejala. "počakaj!" sem zaklicala za njo, ter se sesedla na rob pločnika.
"si v redu?" je prestrašeno vprašala. "ne vem...trebuh me boli..." sem šepnila in upala, da bodo bolečine ponehale, a nasprotno, le razširile so se po nogah, rokah...
nextam?
09. oktober 2011
jaaa
09. oktober 2011
u50067
u50067
JAAAAAAAAAAAA! NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!
09. oktober 2011
Next!!!!!!!
09. oktober 2011
next
09. oktober 2011
u37905
u37905
next
09. oktober 2011
next
09. oktober 2011
neeext!!
10. oktober 2011
všeč mi je. next
10. oktober 2011
next
12. oktober 2011
nextt
17. oktober 2011
že nextam...hvala za komentarje...
17. oktober 2011
sorry kr nism nextala, sam sm se mogla zadni čas ful učit, upam, da mi ta vikend uspe nextat vse zgodbe...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

"kaj je narobe?" je zavreščala Alex. "nič ni..." sem ponavljala, a je bilo vidno, da mi ne verjame. "pridi v bolnico greva." je odločno rekla. "ne!!" sem zakričala, čeprav nisem vedela od kod mi takšna jeza. "ampak poglej se! od bolečin se zvijaš po pločniko, nekam te moram spravit!" je ugovarjala.
ničesar nisem rekla, saj je bolečina iz nenada izginila. "v redu sem." sem šepnila in se še zmeraj oklepala svojega trebuha. "si prepričana?" je vprašala presenečeno.
"ja." sem rekla že spet dobre volje. "dobro." je dejala Alex in mi pomagla vstati iz pločnika.
"pohitiva!" sem vzkliknila in začela hoditi. "kam se ti tao mudi? si v redu?" je presenečeno spraševala. "zakaj ne bi bila?" sem se zasmejala. "čudno se obnašaš." je povedala.
"ahh...verjetno zato, ker me je bolel trebuh." sem skomignila z rameni. "misliš, da bomo dobili kakšnega novega fanta na šolo?" sem vprašala, da bi spremenila temo.
in uspelo mi je. "upam! kar dva, ker nujno potrebujeva fanta!" je vzkliknila.
a žal v šoli ni bilo nobenega novinca, niti takšnega ki bi bil grd.
"škoda." je poklapano rekla Alex, jaz pa sem imela oči le za Maxa Waterja- mojo simpatijo že od vrtca. ja saj vem, da bi morala opustiti to otroško simpatijo in začeti resno iskati fanta, a kaj ko nisem mogla...

Max:


(ja saj vem, da so vsi iz The vampire diaries...sej se bo to kmal spremenil)
21. oktober 2011
nextam?
21. oktober 2011
next!!!!!!
21. oktober 2011
jaa neext!!!
22. oktober 2011
"daj nehaj no!" je vzkliknila Alex, ko je opazila koga opazujem. "kaj?! če je pa tako cute." sem se branila in si že predstavljala kako me bo na božičnem plesu poljubil. "vanj si že od malih nog! nujno moraš opustiti to ljubezen." je rekla in mi požugala. "ampak ne morem..." sem skomignila z rameni, skočila iz klopce na kateri sva sedeli in se odpravila do Maxa. ja, prav ste ugotovili prijatelja sva. zaradi tega bi večina ljudi mislilo, da imam še več možnosti, a jaz vem, da ni tako. če bi mu povedala, da sem vanj in če bi on rekel, da ni vame bi bilo najinega prijatelstva konec in ravno to je tisto česar se bojim. namreč za nič na svetu ne bi pustila, da bi se skregala.
"heii!" sem rekla Maxu in mu veselo pomahala. "haj, Lucy!" je vzkliknil in me objel. ja, veliko deklet in fantov misli, da hodiva, a mislim, da sem jaz edina, ki ve, da je zatreskan v Alex. no, to sem ji seveda povedala, a mislim, da mi ne verjame. ona je prepičana, da bo njen princ na belem konj, nek fant, ki bo prišel iz Londona in bo na las podoben Edwardu oziroma Robertu Pattinsonu. priznam, da tudi jaz ne bi imela nič proti, če bi na našo šolo prišel kakšen bledoličnež, oziroma bi bila neskončno vesela.
"živjo, Alex!" je rekel in se nasmehnil. Alex se mu je nasmehnila nazaj in mi rekla:"pojidva domov." res ne mara Maxa. zdi se ji preveč zagorel in vse to. no, saj je res, a vseeno se mi zdi zelo cute.
"dobro." popustim in Maxu pomaham v slovo.
"no, torej ugotoviti morava ali je v naše mesto prišela kakšna nova družina ali pa vsaj kakšen fant." je dejala Alex in zamišljeno stopala po pločniku. "ti pa resno ne misliš odnehati.." sem se zasmejala...
nextam?
aja, pa če kdo želi, da ga obvestim, ko nextam naj pove...
01. november 2011
nextiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! posl mi sporocilo k bos nextala! ful je dobr! ;D
04. november 2011
next!!!
04. november 2011
next
tud meni prosn mosli sporocilo.
04. november 2011
u50067
u50067
next
men tut pošel sporočilo
05. november 2011
okej...ju3 al pa med vikendom nextam...hvala, da berete< 3
10. november 2011
u50067
u50067
next
27. november 2011
oh ... jst sem tudi v enega ki ga poznam že iz vrtca ... samo nisem že od takrat vanj, pač pa samo ene 2 leti
... pa tudi nisva uno neki dora frenda
NEXT!!
27. november 2011
neeext!!
28. november 2011
next!!!!!!! pa ubvešći!!!!!!
12. december 2011
"ne, veš sem odločna." se je zasmejala. mislila sem že, da nima namena odnehati, a presenetljivo je. tako, kar naenkrat je utihnil njen hihitajoč smeh. "kaj se je pa sedaj zgodilo?" sem jo vprašala, ona pa je le strmela nekam v neznano. "halo!! kaj ti pa je?!" sem vpila, a ona je še kar strmela pred sebe. "si ga videla?" me je vprašala. "kaj?! koga?" sem jo vprašala popolnoma nevedno. "tistega fanta!!! v avtu je bil!!" je vpila vsa navdušena. "nikogar nisem videla." sem trmarila in pogledovala okoli sebe, če bom slučajno opazila kakšnega fanta.
"prepričana sem, da ga boš jutri videla v šoli." me je potolažila Alex in odhitela v notranjost hiše. jaz pa sem hitro odhitela do svojega doma.
"ljubica živjo!" me je pozdravila mama. "zakaj si pa tako dobre volje?" sem jo vprašala presenečeno. "emm...ne vem kako naj ti to povem." se je namrdnila, a še vedno z iskrico v očeh.
"mama no! povej že." sem neučakano rekla. "dobro! končno bomo odšli iz tega mesta!" je zavreščala. "kaj?!" sem vzkliknila. ničesar namreč nisem razumela.
"oče je dobil neko delo na Havajih in za mesec dni se mu bova pridružili na počitnicah." je povedala.
kar odleglo mi je. še pred minuto sem si predstavljala, kako se bomo preselili iz naše ljubke hiše, v neko velemesto, kjer je ves čas glasno in umazano.
"super." sem zamrmrala, saj vseeno nisem bila najbolj navdušena. sicer sem si res želela na Havaje, a ne zdaj. zdaj je začetek šole, le mesec dni zabave nam še ostaja, preden se bo vse skupaj res začelo, jaz pa bom mogla trpeti na Havajih. no, to se res čudno sliši. trpljenje na Havajih, haha!
"res moraš iti? pa ravno danes, ko bo na šolo prišel tisti novi hot tipček?" je vprašala Alex, ko sem se poslavljala od nje. "Res mi je žal, ampak nimam izbire." sem skomignila z rameni in jo močno objela. "čauu!" sem še vzkliknila preden smo se odpeljali proti letališču...

nextam?
19. december 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. december 2011
u50067
u50067
next!!!!!!!!
21. december 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani