Pisala bom zgodbico, za katero se nism odločila naslova. Zgodba bo izmišljena
21. junij 2014
Ime mi je Laura in hodim v 6. razred. sem dolgolasa punca, ki ima najboljšo prijateljico. njeno ime je Nina. Z nino sva se spoznali v četrtem razredu, ko je prišla našo šolo. z družino so se veliko selili, zdaj pa so se končno ustalili in živijo tukaj. ko je nina prišla v šolo, smo vsi sedeli v krogu in vsi smo se na kratko predstavili. jaz sem se opisala tako: ime mi je laura, stara sem 9 let in rada imam konje. nini je bil moj opis sebe zelo všeč. v petem razredu pa se je nina pri malici spotaknila in padla. mene je zelo zaskrbelo, kaj je z njo, zato sem stekla k njej in jo poskušala zbuditi. nihče drug razen mene ni prišel k nini in nisem mogla verjeti svojim očem. takrat je bila to najina prva "stopnja" prijateljstva. čedalje bolj sva se družili, si pomagala in tako sva postali neločljivi BFF.
nažalost pa ima nina zelo tečnega očeta. ne pusti ji niti, da po pouku ostane v šoli še 10 minut. nina pa ima poleg očeta tudi mamo, ki je zelo prijazna. dvakrat v mojem življenju je bila nina pri meni doma. enkrat je prišla po zvezek in drugič je šla po pouku z mano domov. grozno pa je bilo drugič, saj naju je videl ninin oče in jo je takoj začel nadirati kako si upa iti k meni itd.
ninina mam je že razmišljala o ločitvi, ko pa je to omenila očetu je oče znorel in se je mama ustrašila ter ga pomirila, saj ima ninin oče slabo srce in lahko umre če se zelo razburi. danes pa mi je nina povedala, da gresta mama in nina na potovanje za en teden, saj nininega očeta ne bo doma, saj gre v ameriko za 9 dni in je njena mama rekla, da me lahko povabi, če grem z njima. vsa navdušena sem stekla domov, kjer se rotila srtarša, če lahko grem, na koncu pa sem se jima zasmilila, saj sem bila na kolenih in sta rekla JA. takoj sem poklicala nino in ji vse povedala, in obe sva začeli skakati od veselja. vse sem spakirala in poklicala nino, da me lahko prideta iskati,da gremo, ko pa sem iz telefona zaslišala moški glas in ženski krik. naenkrat pa je nekaj počilo in zaslišala sem: nina, nina, nina! zatem pa PI, PI, PI, PI .... tako sem se ustrašila, da sem padla na posteljo in poskušala poklicati nino, a ni bilo odgovora na klice.
NEXT?
21. junij 2014
Next
21. junij 2014
u117407
u117407
nextt
21. junij 2014
haha hitro tole nextanje nextam dond mogoce jutr pa sigurn
21. junij 2014
u148690
u148690
next
21. junij 2014
kar naenkrat pa sem zaslišala rešilca. čedalje glasneje je bilo tisto zavijanje. kar naenkrat pa sem pogledala skozi okno in pri sosedih - nini videla, kako se je rešilec ustavil. pohiteli so v ninino hišo in s tisto posteljo na kolescih pripeljali ven nino. sem obula sem se in tekla k nini domov ter se ustavila pri rešilcu. nekdo, ki je delal pri tej reševalni službi, me je vprašal, kdo sem in zakaj sem tukaj, jaz pa sem mu rekla, da sem ninina najboljša prijateljica in, da bi rada šla z njo kamorkoli že gre. rekel je, da naj se usedem v kombi zraven nnine. nina je bila priklopljena na vse aparate, ki so možni v rešilcu. zaprli so vrata in odpeljali. meni se je nina tako zelo smilila, da sem jo lahko le gledala. hotela sem se je dotakniti ko pa sem zaslišala, da je nekdo rekel, da se naj je ne dotikam. kar naenkrat pa je začelo kombi premetavati in opazila sem, da je nini padla igla iz roke. nisem vedela kaj naj naredim. začela sem vpiti kaj se je zgodilo ko pa mi je spet nekdo rekel da naj bom tiho. nisem vedela kaj počnem, ampak refleksi so mi delali sto na uro. prsti so mi kar švigali in takoj je imela nina spet iglo v roki. nato pa smo se ustavili. odprli so vrata in odpeljali nino v bolnišnico, meni pa so prepovedali vstop v njeno sobo. ko pa sem videla ninino mamo in očeta sem pomislila, kaj sem storila. odšla sem v meni neznan kraj brez da bi obvestila moja starša. iz žepa jakne sem potegnila mobilni telefon ki sem ga na srečo imela s sabo in si oddahnila. šla sem pod stik, kliknika stik mami in poklicala, nato pa zaslišala: NIMATE DOVOLJ DENARJA ZA KLIC. NAPOLNITE SVOJ ODZIVNIK. skoraj me je kap. nato pa mi je zazvonil telefon. bil
je moj očka! javila sem se, a preden sem spregovorila je bil klic prekinjen. telefon mi je CRKNIL! videla sem punco mojih let in jo vprašala za telefon. dala mi ga je in preden sem poklicala, sem se spomnila, da...

NEXT? VSAJ DVA?
22. junij 2014
next
22. junij 2014
u117407
u117407
next
22. junij 2014
u148690
u148690
Next
22. junij 2014
ne znam telefonske staršev na pamet. o šit! vrnila sem ji telefon in vprašala nekega odraslega če me pelje domov. začuda je rekel ja. ker pa sem bila tako prestrašena zaradi nine sem tudi naslov pozabila. premišljevala sem o nini. zakaj in kaj se ji je zgodilo? sem jaz kriva? mogoče njen oče? imela se milijon vprašanj, na katera nisem znala odgovoriti, vedela pa sem le eno: nič ne bo z enotedenskim dopustom!
kar naenkrat pa je avto "zadriftal". vpila sem, da naj ustavi, a me ni poslušal. spomnila sem se besed učiteljic, mame očeta in babice - nikoli ne sedi k neznancu v avto. kar razočarana sem bila na sabo, saj sem ga jaz še prosila, da me pelje. ampak zdaj ni bil čas za obupavanje in priznavanje svojih napak. zdaj je bil čas za premislek, kako naj se rešim. avto je ustavil, jaz pa sem začutila udarec po glavi od zadaj. padla sem v nezavest. ko sem se zbudila, sem čutila, da imam buško na glavi in lepilni trak čez usta. bila sem privezana ob drevo v gozdu. avta ni bilo več, sama sem bila v meni neznanemu kraju, bili smo le jaz, gozd, sledi gum in moj mobilni telefon ob meni na tleh. meter stran pa baterija telefona. tudi ekran je bil počen. pa kaj naj naredim zdaj? nina je v bolnici jaz pa privezana v gozdu!
VSAJ ŠTIRI NEXTE, NEXTAM JUTRI, MOGOČE DANES
P.S. ti je zgodba dobra? ideje mi pošlji na zs. dobre ideje bom uporabila! hvala ker berete!
22. junij 2014
u148690
u148690
Next ja ful je zanimiva
22. junij 2014
haha hvala
22. junij 2014
nobenih idej, en next. verjetno ste na morju.
______________________________________________________
Poskusila sem se odvezati. motovilila sem z rokami in na koncu mi je uspela. snela sem si lepilni trak in sestavila telefon. Začuda je delal. zabuljila sem se v telefon .
ko sem ga vklopila pa je pisalo NO BATTERY. skoraj me je kap. do zdaj mi je šlo še kar dobno, zdaj pa to. tudi signala ni bilo. sledila sem sledem gum. po pol ure hoje sem prišla iz gozda. tam pa je bil en lokal kjer so bili za šankom sami pijanci že pijani. bilo jih je kakšnih sedem. vsi so izgledali grozno, razen enega, ki je izgledal takole:
ta je bil še kolikor toliko normalen, ostali pa približno takole:
natakarice ni bilo, zato sem šla tistega bolj normalnega vprašati, kje sem. ker je bil še malo pri zavesti, sem izvedela, da sem vsaj eno uro hitre hoje od doma. takoj sem se odpravila, nato pa sem zagledala ...
___________________________________________________________________
vsaj 2 nexta, nextam, ko ju dobim. kaj naj popravim? vse predloge napišite pod komentar! lp
27. junij 2014
+OPROSTITE ZA KRAJŠI NEXT!
27. junij 2014
hahahaahahahhahaah
27. junij 2014
u148690
u148690
next & nič ni treba popravljati + zgodba je fantastična in napeta
27. junij 2014
haha hwala
27. junij 2014
spremenila sem si ime
28. junij 2014
ta next je le za I ᴀᴍ ʟᴏʟ ! , saj spremlja in ves čas nexta zgodbo! hvala!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
takoj sem se odpravila, nato pa sem zagledala ... črn avto. bil je za vogalom bara. hitro sem se splazila mimo, saj sem se spomnila, da me je tak avto odpeljal v gozd. ko sem se plazila mimo avta, pa nekdo zakriči, kaj delam in kdo sem, da se plazim okoli avta. ga mar hočem ukrasti?
nato pa voznik avta pogleda, kaj se nek gospod dere na mene, in zakriči: "to je ona!" Takoj pa so se (verjetno njegovi) ljudje pognali za mano v dir. tekla sem hitro kot še nikoli. šlo mi je za življenje. kako sem to vedla? videla sem pištole, ki so jih imeli. verjetno so bili kakšna tolpa, kot jih lahko vidimo v ponavadi policijskih filmih.
lovili so me. šli smo mimo Mercator-ja, Spar-a in še mimo H&M-a. le tako sem ugotovila, da smo v mestu. tekla sem in nato zagledala avtobus. hitro sem šla nanj in naročila vozniku, naj pelje. zaprl je vrata ravno tej tolpi pred nosom. skrila sem se med potnike, da me niso videli. ko smo se oddaljili avtobusni postaji, sem pogledala skozi okno in videla, da tečejo za nami. počakala sem 10 minut in na naslednji postaji je izstopilo veliko ljudi in jaz med njimi, da sem se pomešala med njih. pohitela sem v eno trgovino z oblekami in se ob prvi priliki skrila v garderobo. ko so prišli do moje garderobe, sem jih videla in zaklicala: "mami, mami, ta oblekica mi je malo premajhna. poskusi mi prosim najti vijolično in ne roza". to sem rekla z otroškim glasom male deklice in iz garderobe pomolila majhno roza oblekico, ki jo je nekdo pozabil v garderobi, ko se je preoblačil. moška, ki sta šla za mano v trgovino sta odšla. zaslišala sem le: "izgubili smo jo, vemo pa, kje živi. še žal ji bo". za vsak primer sem počakala še nekaj minut in kasneje izstopila iz garderobe. ko sem odšla iz trgovine, sem zagledala policijsko postajo. takoj sem šla v njo in povedala svojo zgodbo. povedali so mi, kje natančno sem in me odpeljali domov ter mi podarili še boljši telefon, kot sem ga imela pred tem, saj se mi je razbilo steklo. podarili so mi tak telefon:


prej pa sem imela takšnega:

(ČRNEGA!!)

bila sem zelo vesela. opisala sem le še zločince, ki sem jih videla (tolpo) in odpeljali so me domov. ko sem prispela domov, pa me je skoraj kap, saj sem videla.....

_____________________________________________________________-
vsaj 2 nexta, nextam, ko ju dobim. upam, da je ok, karkoli je narobe, mi napiši! lp!
29. junij 2014
u159129
u159129
neeeeeext
29. junij 2014
u148690
u148690
next
np
29. junij 2014
tenx! ta next bo krajši, saj trenutno nimam časa.
________________________________________________________
ko sem prispela domov, pa me je skoraj kap, saj sem videla, kakšna je naša hiša. še dobro, da so bili zraven mene policisti, da so me ujeli, ko so mi zaradi "presenečenja" otrpnile noge. hiša je bila grozna. zaves ni bilo, okna so bila razbita, vrata na široko odprta in po tleh je bila rdeča črta, ki se je vlekla od kuhinje do vrat in na dvorišče. takoj sem pomislila, da je kri, saj gledam res veliko takih filmov. vstopila sem v hišo in pazila da nisem stopila na kri in videla list, na katerem je bilo "nakracano": nisi sama kriva, oče te je spravil v to. sledi navodilom in mamo ter očeta dobiš nazaj. na tleh ZAENKRAT še ni prava kri. zaenkrat je bil poudarjen. je le obarvana voda.
zelo mi je odleglo. policistom sem povedala za listek in kaj mislim, da se je zgodilo in eden od polistov je rekel .......

----------------------------------------------------------------
kaj misliš dda je rekel? vsaj 3 nexte, prosim. ker je next krajši, bom mogoče nextala po dveh nextih. hvala lp
30. junij 2014
u148690
u148690
hmm težko vprašanje da naj sledi navodilu.
&
next
30. junij 2014
haha ok
30. junij 2014
u159129
u159129
neeeeext, naj sledi navodilom, saj bodo oni šli z njo.
30. junij 2014
ok, dobro ugibata, a se ni zgodilo čisto tako.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
policistom sem povedala za listek in kaj mislim, da se je zgodilo in eden od polistov je rekel ..... za to tolpo sem že slišal. kot si rekla, so vsi imeli brke. le ne morem se spomniti imena tolpe. lani in še predlani in še predpredlani se je zgodilo isto. vsako leto napadejo različne ljudi. torej to vsako leto naredijo in vsako leto enkrat več kot prejšnje leto. torej .... začeli so pred tremi leti. 3 let nazaj so napadli enkrat. 2 leti nazaj dvakrat, lani trikrat, torej bodo letos štirikrat, če jih ne aretiramo. šli smo v hišo in našli prvi listek. na njem je pisalo: KOLIKO VRAT IMA VAŠA HIŠA? PREŠTEJ JIH IN POJDI DO LISTKA ŠTEVILKE..... (te številke, kolikor imate vrat)
s policisti smo odšli do listka št. 9, saj imamo 9 vrat. listki so bili razporejeni po mizi.

___________________________________________________________
oprostite, spet krajši next, oba skupaj sta za enega dolgega
_________________________________________________________
prosim za 3 nexte! lp
30. junij 2014
u159129
u159129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. junij 2014
haha tenxxxx
01. julij 2014
next
a lah še tole mal pogledate prosim bi bla zlo hvaležna zato ker bi rada tut js pisala pa oprosti za oglaševanje
https://www.igre123.com/forum/tema/ljubezen-laz-prevara../72712/
01. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani