Hotela je biti videna. Hotela je imeti slavo, denar. Kaj je dobila v zameno? Sramoto. Ampak ne zato ker ni talent. Ravno obratno. Če želite vedeti več preberite.

Jutro. Megleno, kot vedno. Max ni hotela vstati tako kot nihče. Kot vsako jutro je tudi to imela pripravljeno kaj bo imela oblečeno.

Max:


Oblekla si je svoj najljubši look:


Zanimivo je kako je Max preživljala jutra pred letom dni in kako sedaj. Starša sta odhajala v službo hitreje in morala se je voziti z avtobusom zato se je morala zbuti veliko prej. Stekla je v kuhinjo vzela frutabelo ter slušalke in stekla iz hiše.Ko je hodila proti postaji je vedno poslušala muziko. Sedla je na klop in čakala na avtobus. Tam se je vedno dobila z fantom Dennnisom:

30. september 2016
Kdaj boš nadeljevala
01. oktober 2016
ko bojo vsaj 4je nexti
01. oktober 2016
Next
02. oktober 2016
Next Next Next uredu?
02. november 2016
Še vedno je čakala a Dennisa ni bilo od nikoder! Ponorela je , saj ni marala čakanja. Napisala mu je sms. Nič. Še bolj je izgubila živce in tako mu je napisala še dva smsja. Ponovno ni bilo odgovora. Popustila je in telefon dala v torbo. Takrat pa se je končno prikazal. Vprašala ga je kje ima telefon in rekel ji je da je videl sporocila a ni odpisal saj je bil čisto blizu avtobusne postaje. Dennis je bil njen najboljši prijatel. Vedno jo je razumel. Tako kot ona njega. Dennis je sedel poleg Max in skupaj sta čakala na avtobus. Ko je bus končno prispel sta sedla na zadnja sedeža. Max se je kot vedno vlegla na Dennisa in tako sta se vedno peljala do šole.
Zgledala sta tako ,kot par ampak nista bila. Prispeli so do šole in stopila sta iz avtobusa. Nista bila skupaj v razredu zato so se njune poti tukaj ločile. Max je imela prvo uro zgodovino. Sedla je v zadnjo klop tako, kot vedno. Ni hotela biti spredaj. Vedno je mislila , da tam sedijo samo piflarji. Po eni strani je to bilo rudi res. Ponavadi v tem razredu ni nihče hotel sedeti zaven nje. Ne zato ker bi bila čudna ampak ker se je raje družila z sošolci sosednjega razreda. Tam je bila za njih kraljica. Danes pa je v šolo prišel nov sošolec...
3 nexti
02. november 2016
u217075
u217075
Next
03. november 2016
Next Next Next
04. november 2016
Next
14. november 2016
Next
15. november 2016
Next
23. februar 2017
Next
23. februar 2017
Next
24. februar 2017
Postavil se je pred razred. Zdel se mi je nekam znan. Ugotovila sem, da je močno podoben Dennisu. Oba nosita očala, ampak to ni bila še največja podobnost. Nasmeh. Bil je popolnoma enak. Poteze na obrazu so bile sicer malo drugačne vendar so bile še vedno podobne Dennisovim.


Ko sta se pogovarjala učiteljem je Max iz torbice vzela telefon in napisala sms:
Ejj dans je prišov razred novi fant. Po pouku se dobima na malici XOXO
Pospravila je telefon in pogledala navzgor. Zdaj je fant stal pred tablo tik pred tem da se predstavi. Povedal je ime, ampak začuda ne priimka. Ime mu je Sebastian. Ni povedal kje je bil prej samo ime. Čudno. Sedel je na še zadnjo prosto mizo zraven Elise. Videla je kako ga kar požira z očmi. Pogledala je malo po razredu in videla da ga vse punce gledajo z velikim zanimanjem. Vprašala se je zakaj pa potem Dennisa ne gledajo z takim zanimanjem. Celo uro je samo razmišljala o Dennisu in Sebastianu. Kdo je ta skrivnostni fant?
Zvonec je zazvonil in zvezek je pospravila v torbo. Stekla je iz razreda do jedilnice. Tam je vzela solato in sok in sedla za prazno mizo. Končno je k mizi sedel tudi Dennis. Začela mu je razlagati o tem novem sošolcu. Najprej je hotela izpustiti podrobnosti, da bi si naj bila podobna a na koncu mu je vseeno povedala. Začel se je smejati. Sebastian je stopil v jedilnico in pokazala ga je. Dennisu je čeljust skoraj padla tako široko je odprl usta. Kako je to mogoče? Nevem..
Si prepričan, da nimaš kakega brata? No stara dva mi nikoli nista nič povedla tako, da dvomim. No saj vsi vedno pravijo, da imamo dvojčka. Max je pogledala v svojo solato in se zamislila. Ko je pojedla je odnesla v smeti. Šla sta do omaric in ven je vzela torbico z makeupom. Počakal jo je pred omarico medtem, ko je ona šla na wc in si namazala ustnice, popravila obrvi in malo namazala z maskaro. Ko je stopila iz wcja je videla, da se Dennis pogovarja z Sebastianom. Zgledal je precej zaskrbljeno. Ko je odšel je stekla k njemu in zahtevala, da naj pove kaj sta se pogovarjala.
Rekel mi je naj se danes dobima na pijači.. ob 3. Max ga je pogledala z začudenjem. Ali misliš da je gej? Ne ni zvenel tako.. kot, da mi hoče kaj povedati ampak ne sme...
Ali boš šel?
Ali imam izbiro?

7 nextov
24. februar 2017
Next
Ampak ne sme povedati kaj sta se pogovarjala?!
24. februar 2017
Ne sme povedati kaj se dogaja?!
Next
24. februar 2017
vse bote zvedli v naslednjem delu
24. februar 2017
Komi čakam. A pa bo še danes?
24. februar 2017
ko bo 7 nextov
24. februar 2017
Še 5 nextov
24. februar 2017
Oba bosta šla Max in Denis
24. februar 2017
u216558
u216558
Neeeext
27. februar 2017
Next
27. februar 2017
u222184
u222184
ndext
27. februar 2017
u222184
u222184
Next
27. februar 2017
Zvonilo je. Tokrat sta se oba odpravila skupaj saj so imeli vsi športno. Razlika je bila le v tem, da so fantje imeli posebej in punce posebej. Ko sta hodila po hodniku sta bila oba precej tiho, kar je Max motilo, saj sta vedno imela ogromno stvari, ki si jih morata povedati. Nekako se ji ni zdelo, da ji je dal jasen odgovor na to ali gre ali ne vendar je bila prevelika in prenerodna tišina da bi ga vprašala. Čez 10 sekund pa je popenila. Bilo ji je dosti te tišine. Sredi hodnika se je vstavila in ga pogledala.
TOREJ ALI GREŠ ALI NE???
Dennis jo je pogledal s takim začudenjem, da je sprva mislila da je jezen ampak ko se je začel smejati je vedela, da zagotovo zgleda neumno. Počasi je hodil proti njej in jo objel. Ni ji bilo jasno kaj se dogaja vendar se je prepustila. Razložil ji je, da se bo dobil vendar bi se rad sam. Napisal mu je sms kdaj in kje in dobila se bota ob 4 v kavarni Punč. Max je to popolnoma razumela. Koncno sta prišla do telovadnice. Max se je preoblekla v garderobi. Tokrat so igrali odbojko zato je ura šla hitreje. Ostali del pouka pa se je vlekel karseda dolgo. Po koncu pouka je izpustila kosilo in se kr spravila peš domov, da čimprej naredi nalogo in potem lahko pričakuje klic od Dennisa kako je potekal njun "sestanek". Čakala je eno uro pa ni dobila klica. Malo je razmišljala zakaj je ne pokliče. Saj ne moreta biti tako dolgo na kavi in se pogovarjati.. saj nista ženski. Vlegla se je na posteljo in gledala v strop. 5 minut je tako ležala potem pa se naglo vstala oblekla jakno, vzela torbico , telefon in slušalke ter stekla proti avtobusni postaji. Avtobus jo je pobral in jo peljal do mesta. Med vožnjo je poslušala svojo najljubšo skupino Muse. Razmišljala je ali je morda naredila ogromno napako. Kaj, če jo Dennis vidi? Takrat bo njuno prijateljstvo popolnoma uničeno ampak morala se je prepričati ali je vse v redu saj ji ni bilo jasno zakaj je ne pokliče. Avtobus jo je odložil v samem centru mesta. 5 minut od postaje je bila oddaljena kavarna. Še enkrat je pomislila ali naj gre ali naj se raje obrne in se vrne domov. Na koncu jo je skušnjava popolnoma premagala in tako se je odpravila proti kavarni.Na zunaj je bila kavarna zelo urejena. Na oknih so bili narisani majni kolački različnih barv. Zunaj so bile mize čisto bele z stoli in meniji. Vsaka miza je imela svoj senčnik. Ljudje, ki so sedeli zunaj in so pili kavo so zgledali zelo zadovoljni saj je kava zgledala božansko. Tako je tam stala minuto, ko se je končno zavedala, da ni prišla sem samo ocenjevat kavarne. Preden je stopila si je okoli obraza zavila šal saj je tako videla ljudi v filmih. Ampak to ni bil film ampak realnost!!! Stopila je v kavarno in se vsedla k mizi. Čisto v kotu je videla sedeti Dennisa in Sebastiana. Zgledala sta precej v zadregi. K njeni mizi je stopil natakar in mogla je nekaj naročiti. Naročila je belo kavo in ga pustila oditi. Karkoli sta se že pogovarjala je bilo zgleda zelo resno saj se niti enkrat nista nasmehnila. Plačala je svojo kavo in jo počasi začela piti. Ni želela biti sumljiva zato je pogledala kdaj pa kdaj. Čez čas sta se vstala in se skupaj odpravila ven. Nista je prepoznala.. hvala bogu!! Zunaj sta se poslovila in se odpravila vsak v svojo smer. Kavo je spila do konca in stekla ven. Pričakovala je klic. In res. Čez 2 minuti jo je Dennis že klical:
D-dennis M-Max
D-Hej
M-hejj
D-ejj nekaj ti moram zelo nujno povedati
M(zaskrbljeno)-Kaj pa je?
D- ne morem preko telefona bi se lahko dobila v parku čez 15 minut?
M-sem že na poti
Prekinila sta. Max ga je videla odhajati proti parku. Počakala je 20 minut in se počasi odpravila do postaje kjer je ravnokar prišel avtobus. Zgledalo je kot da je stopila iz njega in se odpravila do parka. Sedla je na klopco zraven Dennisa in se mu opravičila, da je avtobus zamudil. Ko ga je pogledala v obraz je videla, da ima objokane oči. Bila je neprijetno presenečena in ga avtomatsko objela. Takoj ga je vprašala kaj je narobe.
Max.. danes sem izvedel pomembno novico..
Kaj pa je??
Sebastian... on.....
8 nextov
27. februar 2017
Next
27. februar 2017
Next
hmm..nevem kaj je Sebastian
27. februar 2017
u216558
u216558
Sebastian… je umrl?? Ima hudo bolezen??
27. februar 2017
u216558
u216558
Aja, Next
27. februar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani