Zgodba se gre o preprosti punci njenih prijateljicah in resnični simpatiji :3
15. april 2011
Zgodba je izmišljena.
15. april 2011
Sem Katja.obiskujem osnovno šolo.imam 3 dobre prijateljice.Tino , Anjo in Teo.Zmeraj držimo skupaj.Čeprav tako kot usake prijateljice se večkrat skregamo in čez dobro urico pobotamo.No vse se je začelo takole.
Bil je september spet šola sem si mislila , ko sem ustopila v garderobo.Skupaj z prijateljicami smo odhiteli v razred.seveda pa nismo bile sešolke Tina in Tea sta bili B. Mi2 z Anjo pa c.Na našo šolo je letos prišlo veliko novih učencev.ampak takrat me ni nobeden prav posebaj zanimal,Z našo ''skupino'' smo se večino časa zadrževale v WC-jih.Kjer smo imele mir in smo se lahko prosto pogovarjale.Navadno za fante je da radi ponagajajo.bile smo v wc-ju nakar so spet začeli težiti , odpirali so vrata , nam ugašali luči.zato sem jezna zletela iz wc-ja in se zadrla : eeeeeeeeej nehite no ! nato pa se je na steni naslanjal lep fant.bil je Črno las imel je očala in zelenkasto modre oči.Ko sem to rekla se je lepo nasmejal in rekel ''ne ne ne.zdej bomo še bl težil''in prijazno pomežiknil.a jaz sem ga le čudno pogledala in šla nazaj k prijateljicami.Velika večina punc iz naše šole je bilo vanj zaljublenih.ampak meni se je zdel ''navadn''.
NADALJUJM ?
15. april 2011
Jaaa!!!!! Itak!!!
15. april 2011
okej.
15. april 2011
Hiitr!!
15. april 2011
Odmori se nikoli nevlečejo.zazvonil je zvonec in spet pouk.ure so minevale.kmalu je bilo pouka konec KONČNO sm si mislila.ko sem prišla domou sem vrgla torbo v kot in takoj za računalnik , internet in FB !
mislila sem si.hmmm ali naj napišem temu fantu zasebno sporočilo.hmmm.no ja.svet se ne bo spremenu če bom kej napisala.p itak je grd.sem si rekla pri sebi čeprav nisem milila ravno tako.napisala sem mu sporočilo :
''Joooooooooooooooou.ej as biu ti donz tist k je vrata skoz udpiru?''
ko sem pisala to sem usaj 4x pobrisala in napisala drugače.poslala sem.kmalu sem videla da sem dobila sporočilo.Takoj sem ga šla prebrat.pisalo je :
''ja sn biv ja.sam se nism tega spuvnu sam jz moj frend se je tega spovnu tapru )''
Ko sem brala sporočilo se mi je utrip povečal. ''huh'' sem si rekla pri sebi.Vedmo bolj mi je postajal ušeč.potem pa sem si mislila.''KATJA NARED TO NARED NARED..KLIKN GA MORM GA'' in ja kliknla sm ga.pogovor je potekal zelo ''navadno''
Na tak način : hej kk si kaj delaš in podobne stvari.usakič ko mi je poslal kaj sem čim hitreje odprla in brebrala.
NEXTAM ?
15. april 2011
Jaa!
15. april 2011
Pogovor se je končal ker je moral iti.pri sebi pa sem si mislila ''tale pa še ni tko napačn'' Takoj sem poklicala Tino in ji use povedala.rekla je ''aš kok lep parčk bi bla..kva pa tvoj nejc a nimata več stikov'' Nejc je moj bivši fant.pustila sem ga ker...ker , nevem.Bilo mi je čudno nisem se počutila svobodne , bilo je čudno.potem sva pogovr končali.
Nasledni dan : v šoli je bilo zelo navadno.Natko pa je Anja začela govoriti kako je Rok hud. (rok je ta fant z katerim sm se pogovarjala) seveda sem ji potem use povedala.Samo čudno me je pogledala in rekla.''Jaoo katja..ti jih p hitr menaš'' seveda sem ji hitr odvrnila '' rajš ih hitr menam k p d še nbenga nism mela.khmkhm.kt TI ! '' Anja je bila med nami najman zaželjena . Vse jo oprvlamo , ampak anja nima nobenih drugih prijateljic.zato je ves čas z nami,Imamo je radi samo jezikava je in hoče biti glavna.Zato jo nihče drug nemara.Med odmorom sva se z rokom le lepo pogledala.Pogovarjala pa se nisva.Zato sva se prek FB-ja.Čeprav bi mi bilo bolje da bi se pogovarjala v živo , je bil rok zelo sramežljiv.Vedno je klikal na facebooku.
Minil je mesec dni.Z anjo smo se zmeraj več kregali.ampka smo bili še vedno ''BF'' . Nekega dne je rok prek fb-ja uprašal za cifro Takoj sem mu jo dala.ampak nekaj sem pogrešala.Po fb-ju sva se nonstop pogovarjala v šoli pa me je le gledal.niti pozdravila se nisva.Nakar sem zvedela , da je rok zaljublen vame.Tudi jaz se bila ''vanga'' ampak nikoli se nisva pogovarjala v šoli niti pozdravila.Vedno sem ga mislila pozdravit a sem takoj zrdela in začela gledati v tla.On pa je vedno tako gledal kot bi padla z lune.učasih se mi je nasmejal.Nato pa sem se odločila , da nekaj naredim...NEXTAM ?
15. april 2011
u37271
u37271
uu...zihr si mu po fejsu poslala < 3...xd.

next
30. junij 2011
next
22. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg