u84215
u84215
Potem sem stekla po stopnicah se obula in šla ven. Tam je že stala Enya. Vrgla sem se ji v objem. In z roko v roki sva odšli proti šoli. Pogovarjali sva se o fantih. Ko sma prišle pred šolo.......... Sem pozornost obrnila na iskanje Nailla. In nisem ga videla. Mislila sem si da bo verjetno še prišel. Ampak misel na to da se bova viddela šele po 1uri je bila grozna. Potem pa me je kar naenkrat nekdo iz zadaj povlekel k sebi. prepoznala sem Nailla se obrnila in ga poljubila na vrat. Saj je bil malo prevelik zame. Potem pa se je on sklonil in me poljubil na usta. Kar nisem hotela iz njegovega objema potem pa se je oglasila Enya.
Enya: Ej ej golobčka, pejta zamudil bomo pouk no! Dejta no sej se nevidta zadnič no! Sej bota še po pouku skupej lahk!
In res potem sma se prijela za roke in skupaj odšla v šolo. Med poukom je bilo straašno brezveze. Učitlca Mitička je clo dam klicala! Jo, sam zarat tega ka sma se z Naillom objemala na hodniku! Joo misla sem jo zadavit. Kaj se to nje tiče no!
19. marec 2012
neext! Mitička ? haha
20. marec 2012
u84215
u84215
anči 1997~ Mogla sem se spomnit neke In pač ja tk je pršlo! Nextala bom mal kasnej;*
20. marec 2012
next!
20. marec 2012
u84374
u84374
nou profil:
horses_girl7------------------> Muffin*forever
20. marec 2012
u84215
u84215
Nextam
_____________________________________________________________
~ Po šoli sma šla z Naillom skupaj k meni domov. Tako hodiva velikokrat. Najbolj mi je všeč ker sva sama doma. No ja razen Sam. Ampak ona pa je itak prijazna in ne moti če ji rečeš. Itak pa že vsi vedo da sma z Naillom skupaj. Pri meni sva šla najprej v mojo sobo. Čez 2 tedna ima rojstni dan. In povedal mi je da bo priredil žur. Potem sva se ulegla na posteljo in skupaj gledala televizijo! On je bolj sedel jaz pa sem ležala v njegovem naročju. Bilo je tako zelo božansko lepo. Srce mi je hitreje bilo. Vmes sva se nekaj časa še poljubljala in valjala po postelji. Bilo je tako zelo lepo! Potem pa sta kar naenkrat v sobo uleteli tamali. Skočili sta na posteljo in se stisnili k nama. Midva pa sva se začela le smejati. Potem sta rekli da gremo skupaj v hišni kino gledat risnke. In res smo jih šli. Midva sva se zleknila na en del kavča. Sar in Soph pa vsaka na eno stran. Ena k meni in ena k Naillu. Po nekem času mi je Naill dal poljub na uho in me potihem vprašal katera je ta zraven njega. Nazaj sem mu zašepetala ...''Ta je Soph'' Potem sem se mu nasmehnila. On pa mi je pomežiknil. ( Res da sta enojajčni dvojčici, a meni se niti nezdita čisto enaki. Nekako pa še sama nevem po čem ju ločim! In s tem katera je katera majo probleme vsi! Razen najbližji sorodniki.) To se meni sicer zdi smešno ker se mi ne zdita prav zelo podobni. Ob 5ih je Naill odšel domov. Pred vrati sem ga poljubila. Ko sem odšla nazaj noter sta izza vogala kukali Sar in Soph stekla sem proti njima onidve pa sta zakričali in stekli stran. Potem pa sem se ustavila in šla v svojo sobo. Tam sem šla na Facebook in videla sporočila od neznanca : '' Ti! Naill bo moj! Pusti ga! Čene se ti slabo piše ti krava neumna zavlaljena grda''. Malo me je prestrašilo. Zato sem poklicala Enyo če greva prosim na sprehod da ji morem nujno nekaj povedat. Rekla je da seveda da se dobiva pri najini svetilki. (najina svetilka je svetilka približno na sredi najinih domov. ) Šla sem se preobleč. In oblekla sem plašč saj je bilo že bolj mrzlo. Obula sem se in odšla ven. Ker ne živiva daleč narazen sem svetilko videla že od naših vrat. In Enya je že stala pod njo. Ker je vedela da nemaram sama hoditi v temi je prišla proti meni. Objela me je in mi rekla kaj je:
Enya: Hej kaj je narobe srčk?
Js: Neko čudno sporočilo sem dobila na facebooko.
Enya: Kakšno
Js: Pejt greva v park an klopce ti tm povem!
Enya: Okj!
No in sva šle u parku sva srečale Kiaro in Taneo. Kiara je največja važička na naši šoli. Je Naillova sošolka. In nemara me ker sem ji kao speljala Nailla, pa sploh ni bil nikoli vanjo! Misli da je najlepša in najboljša. Tanea pa je njena sošolka in najprijateljica je prav taka kot ona. Ko sem videla Kiaro sem najprej pomislila da bi lahko to skrivno sporočilo napisala tudi ona. S Enyo sva se vsedli na klopco:
Enya: Si videla spet to važno Kiaro.
js: Ja! Dejno dobr sej nerečm da je grda ker je čist lušna sam je pa tut no, kr misl da morjo bit vsi najpopularnejši fantje vanjo!-.-'
Enya: Mja! No daj zaj pokaži tisto sporočilo.
Js: Lej (in ji ga pokažem na fonu)
Enya: Ojoj a se ti sanja kdo bi to lahko biu?....next?
20. marec 2012
u84374
u84374
Neextt hitroo
20. marec 2012
u84215
u84215
Nextam;*
______________________________________________________-
Enya: Ojoj a se ti sanja kdo bi to lahko biu?
Js: Ej nevem! nekj sm najprej sumila Kiaro! Ampak nevem če je bla on!
Enya: Kaj boš pa naredla? A boš povedla Naillu pa mati?
Js: Ej nevem če bi mati ker bo zagnala kuj vik in krik. Naillu pa verjetno bom! A se bojim da bo potem rekel da naj se delava kot da nisva skupaj (zaradi moje varnosti) , pol ko bi pa ugotoviu kdo je bil bi pa ga razbil tak da bi blo kar grozno! Ampak pomoje da mu bom! Ampak šele pojutrišnem če vmes že dobim kako sporočilo!
Enya: ja sej maš prou! No greva zaj še mal okrog.
Šle sva še mal okrog. Pol pa domou. Nardila sem še nalogo k mi je ostala. Pol sm šla pa ležat v posteljo. Nekaj časa sem se še sms-ala z Naillom in Enyo potem pa sem zaspala.
Naslednji dan je bilo v šoli dolgočasno. Po šoli sem se poslovila od Nailla in šla domov z Enyo. Šli sva k njej domov. Pisali sva v najin skupni zvevzek in naredili nalogo. Potem sva se še malo fotografirali. In ob pol treh sem morala it domov. Saj sem imela trening plavanja. Tja me je peljala Sam z njenim avtom. Trening smo imeli 2uri. Potem sem odšla domov. Ko sem prišla domov je mati rekla da ima presenečenja za nas.Takrat se mi je posvetilo da je ubistvu danes 3leta odkar je oče umrl! Neboste verjeli! Ampak jaz sem dobila kužka. Bila sem tako zelo vesela. Sarah je dobila zajčka Sophie pa želvico. Potem mi je mati rekla da ji je oče nekaj dni preden je umrl rekel da naj nam kupi domače živali! Saj sta imela to v načrtu. Sem vam že povedala da obožujem živali? No čene pa veste sedaj. Jaz sem dobila še mladička. Bil je prisrčen. In tisti ki sem si ga želela King Charles spaniel! Bil je v košari in napol gledal ven ter pokrit z dekico. Nisemm ga hotela vzeti ven saj je izgledal prestrašen. Bila sem zelo vesela. Odnesla sem ga v svojo sobo s košaro vred. Tam sem ga postavila na posteljo. In razmišljala kako mu bo ime. Kar naenkrat pa je iz košare pogledal še en! In malo sem se ga vstrašila! Potem pa sem ju oba prijela v naročje in ju objela! Odločila sem se da jima bo ime... Boi in no ja za punčko pa nisem še vedela kako naj ji dam ime!
Potem sem jima naštimala košaro z deko! In malo mleka! mama je prišla v sobo in mi rekla da bomo šli juti po stvari za živali. Bila sem zelo vesela. In šla na Fecebook da bi to novico sporočila ostalim. Ko sem prišla gor sem spet zagledaala sporočilo!
'' Ej! Pust ga prmer k se ti res ampak res slabo piše. boš vidla! sicer bol zate ampak OK. Na njegovi zabavi bo hudo! Grda si da veš!'' Malo sem se prestrašila in se odločila da mu to jutri povem v šoli! Potem pa sem ga poklicala in mu povedala za psička. Rekel je da komaj čaka da jih vidi in da bova šla jutri po šoli najpej k meni pogledat kužka potem pa k njemu. Zjutraj sem se uredila in šla v šolo malo prej. Ko sem prišla pred šolo me je tam čakal Naill. Saj sva se dobila da mu povem o tisteih sporočilih kker še ni nič vedel. A ko sem ga zagledala.........................) Next?
21. marec 2012
u84374
u84374
Neext! Komaj čakam!
21. marec 2012
Neeext
22. marec 2012
u84215
u84215
A ko sem ga zagleda, me je kar minilo do bi mu povedala, in bila zaradi tega nekaj dni brez njega. Zato sem mu nekaj nakladala o psičkih in očetu. Da sem se že sama sebi zdela neumna! Malo pred začetkom pouka sva šla noter. Potem sva se poslovila in pri vratih me je čakala Enya. Bila sem je zelo vesela. Ker pa je pozvonilo ji nisem morala nič povedat. Med odmorom sva šli v stranišče in sem ji povedala vse to da mu nisem mogla povedat za sporočila. Rekla sem ji da me je sram ker prikrivam stvari svojemu fantu. A me je objela in potolažila. Rekla mi je da bova najprej do Naill-ove zabave same probale ugotovit za kaj gre. Med poukom sva razmišljali o imenu za mojo psičko. In odločili sva se da bo Kira. Po šoli smo šli skupaj k meni domov, jaz, Enya in Naill. Pogledat psička seveda. Potem sva midva z Naill-om odšla k njemu domov. Tam je bil samo njegov starejši brat Harry, ki je star 18 let. Pozdravila sem ga in z Naillom sva odšla v njegovo sobo. Pri njih sva bila do 3eh. Saj je potem pome prišla Mati saj smo šli v trgovino. Po stvari za živali in za rojstnodnevno zabavo Sarah in Sophie. V avtu pa je že bila Enya. Saj smo se zmenili da gre z mano. In v naročju je imela košaro z Boi-em in Kiro. Poslovila sem se od Nailla in stekla v avto. Potem smo se odpeljali v trgovino za živali. Mama, Sarah in Sophie so šle v oddelek za male živali. Midve z Enyo pa v tistega za pse in mačke. Mama je rekla naj vzameva vse kar bova potrebovali. Najprej sva šli k posteljicam. Da psa seveda nebosta spala na moji postelji ker mamo to grozno moti. Mene pa sploh ne.Kiri sva vzeli črno z svetlo roza pikicami Boi-u pa črno z modrimi črtami. Potem sva vzeli še skledice za hrano in vodo. Bile so zares lepe. Potem sva vzeli kupili še ovratnice Kiri rozno Boi pa je dobil modro. Potem sva kupili še paščke ki se ujemajo z ovratnicami. In seveda za deževne dni obleke zanju. In nekaj hrane ter še krtačo za česanje, šampon, igrače,…. K blagajni sva prišli s 4imi velikimi vozički. Da naju je prodajalka gledala malo postrani. Potem so prišle še Mami in tamalidve. Onidve sta mele svaka en voziček. Potem je prodajalka to zračunala. In vsota je bila… oja bolje da ne veste ker bi si mislili da smo kupovali zlato! Potem smo to dali v avto. Na srečo smo šle z kombijem ki ga imamo če gremo na morje z veliko prtljage. Ja doma imamo kar nekaj avtomobilov. BMW x6, 2 Mercedesa in seveda ta kombi. Odpeljali smo se domov. Saj nismo mogle kam dat še stvari za zabavo. Doma smo vse raztovorile. Na srečo je bil pred hišo ravno vrtnar Louis. In nam je pomagal stvari znesti noter. Stvari za zajčka Puhka in želvico Piko smo pustili v dnevni. Louis pa nama je pomagal osnesti stvari za psička v mojo sobo. Z Enyo sva ostale pri meni doma in v moji sobi razstavili sve stvari. Potem pa sva pisali vabila za rojstnodnevno zabavo Sarah in Sophie. Napisati sva jih morali 8. Komu? Prvega teti Gemmi in njeni družini(Gemma je mamičina dvojčica).Stricu Liamu in njegovi družini,Bratrancu Louisu in njegovi družini saj je star 20 in ima že hčero. Teti Mii in njeni družini. Ona je očetova sestra. Enyini družini, Babici Anni, varuški Jessici in mamičini prijateljici Tiani.
Tako da ne nebo jih samo 8. Bo nas z nami skupaj kar 34. Kar uredu če gledaš na to da jih je na srečo 6 bolj moje starosti. Morda pa le ne bo tako brezveze. Prišel je dan zabave. In komaj sem čakala da vidim Asio. Mojo nečakinjo. Ki je stara 1 leto. Je hčera mojega bratranca Louisa. Enya je bila že tukaj saj je vrt pomagala okraševati z baloni in ostalimi okraski. Vse je bilo lepo le žal mi je bilo ker bazen ni bil odprt. Ohja sajres. Vmes sem dobila že 5 sporočil.
1: Komaj čakaš zabavo? Naill te vara z menoj. In tam bova to povedala.
2: Kaj je ti zavaljena krava a?
3: Neumna glupa grda čudaška to so besede s katerimi te lahko opišem haahhahaha!
4: Pra**** grda.
5: Še par dni pa se srečava na zabavi! Fuj!
……………………………………………………next?
25. marec 2012
u84374
u84374
next!!
25. marec 2012
neeexttt
25. marec 2012
u84215
u84215
Hvala za Nexte! Bi mi prosim kdo kaj predlagal, kaj skritiziral,...? + bi lahko še komu poslali da b še kdo bral? Hvala!
26. marec 2012
u84215
u84215
Nextaam
____________________________________________
Nisem se preveč menila za sporočila. In tudi Enya je menila da to nekdo dela iz ljubosumja. A globoko v sebi sem čutila nekakšen strah da bi bilo to res da me ima Naill samo za zabavo. A temu nisem hotela verjeti. In tudi ko sva bila skupaj se nisem tako počutila. Z njim sem se počutila nekako zapolnjeno. Saj nisem med najbolj priljubljenimi na naši šoli. Ko sem bila majhna v vrtcu sem imela samo Enyo in še malo peščico prijateljev s katerimi sem se družila. In v šoli ko v 4 in 5 razrrdu Enye ni bilo tukaj. Saj so živeli pri babici in je Enya šolo obiskovala tam. Sem bila vedno sama. Vsi so me zafarkavali in se iz mene delali norca. Ni mi bilo niti malo všeč. Doma sem veliko jokala. A nisem hotela da se preselimo kar je hotela mati saj sem vedela da se bo Enya enkrat vrnila. In sredi 5 razreda je res prišla. Takrat sem bila najsrečnejši človek na svetu. Nekaj dni se sploh nisva ločili spali sva ena pri drugi. Od takrat se je najino prijateljstvo le še okrepilo. Zdaj ni več tako. Ker imam veliko prijateljev na šoli.....
Ob 12.30 so nekateri že začeli prihajati. Med prvimi je prišel bratranec Louis z punco Zaro in hčero Asio. Bila je tako majhna in luštkana. Oblečena je bila v roza oblekico in bele žabice. Bila je zelooo prisrčnna. Potem je prišla teta Gemma s možem Tomom in otroci Leo,Lili in Liamom. No ja in tako smo se počasi nabrali vsi. stric Liam je pekel meso. No uglavnem imeli smo piknik. Po pikniku smo se šli malo igrat. Tomi(13-moj bratranec),Lea(14-sestrična),Lisa(13-sestrična) in Chris(13) ter Mimmi(12-otroka mamičine prijateljice Tiane) Smo šli gledat film v mojo sobo. Tam smo se igrali flašo resnice. Kmalu je morala Tianina družina oditi saj so morali še nekam. Potem pa je prišla babica Anna ( je mati mojega očeta in pravi da smo me3 edine ki jo še spominjamo nanj. Je zelo prijazna in živi sama z Ricardom in Mariah to sta njen voznik in kuharica in use ostalo. Mariah namreč skrbi za babico. Ker babica noče živet pri nas. Ker pravi da bi nas to oviralo in da imamo preveč moderno hišo zanjo. In da ona raje živi v svojem dvorcu. Zvečer so že usi odšli. Tudi babica in Ricardo ter Mariah. Me 4 pa smo v dnevni odpirale darila. Zvečer sem šla spat. Zjutraj sem mati naročila naj mi naroči voznika za popoldne ob 1ih. Rekla je da bo. Saj greva z Enyo skupaj po trgovinah po obleke. In morava si kupiti nekaj primernega Naillovi zabavi. Po šoli naju je Oscar prišel iskat z BMW x šestko. Vsedli sva se noter in odpeljali v nakupovalno središče.... Morm it! kasnej nextam Čau
26. marec 2012
u84215
u84215
Tam sva se zelo zabavali! Spoznali sva dva fanta eden je bil Zac drugi pa Mike. Stara sta bila 15 let. Skupaj smo odšli na sladoled. Po nakupovanju sva odšli domov. Danes je točno 2 leti odkar je Enyi poginila njena psička Pika. Zato sem ji pripravila presenečenje. Mama mi je ko je kupila 2 kužka povedala da je samičko kupila za Enyo in ji jo bom danes dala. Zato sva skupaj izbrali ime. Ko sva prišli domov in sem ji vse povedala je začela jokati! Ni me hotela spustiti z objema. Potem ju je Oscar z Kiro in njenimi stvarmi odpeljal domov. Še teden dni pa bo Naillova zabava! Danes sem se z Zac-om zmenila v slaščičarni. Ko sem šla tja me je po poti ob gozdu nekdo udaril. Ne spomnim se ničesar. Vem le da ko sem se zbudila v bolnici je bila ob meni mama in je jokala. Povedala mi je da so me vso pretepeno našli ob poti. In sem bila nekaj dni v komi. Na polici je so bile risbe in rože ter slike. Kake 20 risbic od Sarah in Sophie. Ena risba od Enye! Medvedek od Enye pa nekaj šopkov rož. Mama mi je v roke dala šopek rdečih vrtnic in rekla da mi je te prinesel Niall in da imajo vizitko! Ko sem jih prijela v roke so mi po glavi začeli odmevat glasovi ki so mii govorili '' Vidiš kaj se zgodi če ne narediš kar rečem? Tukaj imaš! Nialla pa ppusti pri miru! Sploh pa hodiš z njim sedaj greš pa na zmenek z nekim drugim ne?!'' Spomnila sem se da mi je to rekel tisti ki me je pretepel takrat. Potem je mama odšla in prebrala sem vizitko.

Arianna! Lahko bi mi povedala da ti je všeč nekdo drug! kaj se je zgodilo da si pristala v bolnici? Upam da se boš želela pogovoriti z mano! Pokliči ko boš doma
22. maj 2012
u84215
u84215
Arianna! Lahko bi mi povedala da ti je všeč nekdo drug! kaj se je zgodilo da si pristala v bolnici? Upam da se boš želela pogovoriti z mano! Pokliči ko boš doma
22. maj 2012
u84215
u84215
Spravila sem jo v torbico in razmišljala kdo bi mi lahko bil všeč¨! Potem sem se spomnila na Zac-a! Izvedela sem daje Niall ova zabava bila že 2 dni nazaj! Čez par dni so me odpustili iz bolnišnice prišli so me celo zasliševat zato sem jim morala povedati za čudna sporočila. Ko sem prišla domov v hiši ni bilo skoraj ničesar več. Zaradi slomljene noge sem se premikala počasi. Potem mi je Mati razložila da gremo na dopust. Rekla sem da bi se rada poslovila od prijateljev a je rekla naj se vsedem v avto! Nisme želela a me je nadrla. Kmalu smo se odpeljali ker sem bila utrujena in sem zaspala. Zbudila sem se po 8ih urah spanca in šekar smo se vozili. Ko sem mamo uprašala kam gremo je rekla le! Da nekam kjer nam bo lepo. Vzela mi je telefon in računalnik in ju skrila.
Ko smo končno prispeli so bile naše reči že tam! Lepo postavljene v neki hiši. Po nekaj dneh smo se vsedli z mizo. Jaz se nisem pogovarjala z Mati saj mi ni hotela dati telefona in računalnika. Potem je začela razlagati zakaj smo prišli sem .....in rekla je...................................... vas zanima kaj?
22. maj 2012
Next
15. julij 2015
Next
Prosim čim prej?
16. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani