ja pa iiiiii
kaka srčeka sta
ja nadaljuj od tu naprej
pa kritik itak ni
NEEEEEEEEEEEEEEEEXT
04. junij 2014
Moj teden z mojo ljubeznijo. Ves čas se mi samo to ponavlja v glavi, sploh ne morem verjeti. Padla sva na posteljo in se začela smejati, ker sva takšni nerodi. Najprej se je šla Eva stuširati jaz pa sem v sobi obesil najine slike in slike z Mašo. Tudi na njo se mora spomniti malo. Hitra je bila. Pred mano je stala le v brisači. Mislim da ji je bilo nerodno, zato sem se obrnil da bi se lahko preoblekla, a se ni. Še vedno je stala tam. Kaj pa želi. Prišla je do mene. Prišepnila mi je: '' Bi se pridružil? ''. Prvič da sem nekaj takega slišal od nje. Ob tem sem se spomnil pesmi, ki jo rada posluša, Good Girls Are Bad Girls od 5SOS. Besedilo jo čisto opiše in nisem mogle verjeti da mi je to prišepnila. Seveda sem bil za. Zakaj pa bi zamudil priložnost.

'' Eva ''
Če bova pa že res cel teden sama mu lahko privoščim malo zabave, kaj pa bi lahko bilo narobe. Pristopil je do mene, prikimal in me poljubil. Odšla sva v kopalnico in imela vsa celo izbiro, banjo ali tuš kabino. Izbrala sva kabino, ne marava poležavanja. Stopila sva pod tuš. Seveda sva imela kopalke, pred njim si nisem upala biti popolnoma gola pa tud pripravljena nisem bila da bi njega videla golega. Tudi v kopalkah ni bilo tako slabo. Velikost se je vseeno videla. On pa je tudi bil zadovoljen s tem kar je videl, vsaj njegov nasmeh je tako govoril. Odprla sva vodo, pritekla je mrzla voda. Sovražila sem jo. Skočila sem od mraza in skoraj sva padla po spolzkih tleh. Prijel me je in takoj dal na toplejšo vodo, potem pa sva se začela strastno poljubljati. Občutkov ob poljubu je ne mogoče opisati, bili so pre popolni. V kabini sva se tiščala kakšnih 20 minut in se večino časa samo poljubljala.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nekaj kratkega ko sem ravno dobila idejo
- mnenje?
- kritike/pohvale?
- nadaljujem tako ali ne?
04. junij 2014
waw zanimivo
kritik ni in jih tut vrjetn nikol ne bo
tak da lahka nehaš to sprašvat
itak da nadaljuj tako
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
04. junij 2014
u167536
u167536
- mnenje? Again legendarno!!!!!!!! obožujem to zgodbo!!!!!!! i love it!!!!!!!
- kritike/pohvale? Tukaj ni kritik!!!!
Pohvale pa so: čestitam ti res tako popouno pišeš omg i love it!!!!!!!
- nadaljujem tako ali ne? Ja nadaljuj tako!!! haha
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!
04. junij 2014
joj hvala hvala hvala ... mogoče še mal kasnej spet next al pa jutri zjutraj
04. junij 2014
perfect as always
04. junij 2014
btw vse ideje ko jih mate sprot mi napište
hvala Piškot:$
04. junij 2014
'' Tim ''
Prvič sem videl Evino divjo stran. Bilo mi je všeč. Nekaj novega, nekaj zanimivega, nekaj ne odkritega. Telefon!, ne vem kam sem ga dal. Erik bo spet norel. Ojoj, pa še od Eve naslov ve. Sh*t, upam da ne bo prišel sem. In ravno ko sem razmišljal o tem sem slišal trkanje po vratih. Eva je pogledala čez kukalo in mi povedala da je moj prijatelj. Rotil sem jo naj ne odpre, a je ona že pred tem vrata odklenila. Erik je stopil v sobo in bil ves besen, ker se nisem oglasil na telefon. Moram najti izgovor. Hitro! Začel sem jamrati: '' Sorry, Erik. Ne vem kje imam telefon pa tudi za Evinega ne vem. Sigurno se je izpraznila baterija. Se lahko zmeniva za drugi teden? ''. Pobesnel je: '' Vedno, Tim VEDNO! Vedno rečeš drugi teden, pa nisva bila na pijači že 3 mesce. Dovolj imam vsega skupaj. Če te drugi teden ni te nikoli več ne želim videti! ''. to mi je zabrusil v obraz in odšel, vrata pa je močno zaloputnil. Eva je bila preplašena, moral sem jo pomiriti. Rekel sem ji samo da je to v Erikovi naravi, da je hitre jeze in da ni mislil resno. Objel sem jo. Videl sme kako se trese od šoka, slišala je kako se Erik jezi name. Sigurno bo mislila da je njena krivda. Pristopila je do mene in rekla: '' Če želiš lahko greš za njim, razumela bom. Tvoj prijatelj je, sigurno ti veliko pomeni. ''. Nisem vedel kaj naj rečem, objel sem jo in stekel po hodniku za Erikom, zunaj je stal in zraven njega Barbara. Spet ta ženska! Dovolj ej imam, vedno ko so težave je vpletena ona. Stopil sem do Erika in se opravičil, Barbaro sem prosil da se je odmaknila, res nisem prenesel da me gleda kako se pogovarjam z Erikom in čisto sem pozabil. Bil sem le v kopalkah. Sramotno. Z Erikom sva bila na samem, začel sem: '' Erik res oprosti, Eva je komaj prišla iz bolnišnice pa sva želela ta teden preživeti sproščeno, prosim razumi me. ''. Samo rekel je: '' Odloči se, jaz ali Eva. Prijatelj ali ljubezen. Tvoja odločitev je. Časa imaš 1 teden, če te ne bo drug teden na dogovorjenem mestu lahko pozabiš na vsa leta, katera sva bila prijatelja. Odšel je, z njim pa tudi Barbara. Kaj imata ta dva? No saj me ne zanima. Grem hitro nazaj k Evi. Še vedno je to NAJIN teden. Ko sem prišel v sobo je Eva ležala na tleh. Kaj ji je? Je omedlela, se ji je kaj zgodilo? Je v redu? Zakaj vse to! Poklical sem zdravnika, ki jo je zdravil in rekel je: '' To je v njenem stanju normalno, pogosto bo omedlela. Bolje da je nekdo v njeni bližini da se ne poškoduje. ''. Zahvalil sem se, jo pobral in položil na posteljo. Sladko je spala naprej. Gledal sem jo kako nebeško je lepa in čakal da se zbudi. Od čakanja sem tudi sam kmalu zaspal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

spet malo krajše, se opravičujem
- mnenje?
- pohvala/kritika?
- vam je všeč?
05. junij 2014
- mnenje? omg mislim tale erik al ka pač je se mi ne zdi neki pravi prijatelj
mislim ne more kr reč al js al pa ona
more se odločit za ljubezen
pa ne spet ta varbara no
js jo bom zadaula enga lepga dne
- pohvala/kritika? ful je popoun
pa zdle trenutno je ful napeto
omg boga eva
kritik pa ni in ne rabiš sprašvat če so kr je preperfektn
- vam je všeč? ja itak da nam ja
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
05. junij 2014
. Zjutraj me je zbudilo sonce, Eva je še vedno spala. Vsaj mislim da je spala. Malo me je zgrabila panika, zato sem hitro preveril če ima utrip in če diha. Hvala bogu je. Poljubil sem jo in tisti trenutek se je zbudila. Kot v pravljici, ki sem jo včasih bral sestrici. Bil sem tako vesel da je zbudila da so mi kar solze pritekle. Vprašala me je kaj se je zgodilo. Vse sem ji moral pojasniti, saj če ne bi bila zelo jezna name. Začel sem počasi: '' No torej, se spomniš včeraj ko je Erik prišel? *prikimala je* No pač rekla si mi naj grem za njim in zadevo rešim. Pogovorila sva se in rekel je da moram izbrati med tabo in njim. Upam da veš da bom izbral tebe, ampak on mora misliti da sem njega. Dober prijatelj je in veliko ve o meni. Pred njim bi se prosim pretvarjala kot da sva skregana. Prosim. *spet je samo pokimala* No in ko sem se vrnil si ležala na tleh. Zgrabila me je panika in poklical sem zdravnika. ''. ustrašila se je in vprašala: '' Je z mano kaj narobe? ''. Potolažil sem jo: '' Ne, ne. Eva zdravnik je rekel da je to normalno in se bo morda še ponovilo, zato mora nekdo biti ves čas ob tebi. ''. Bila je vesela, da je vedela da je vse dobro in da je to čisto normalno. Tudi jaz sem si oddahnil. Ampak mučilo me je to kako bom prenesl ''igro'' da sva skregana. Zelo hudo mi bo.

'' Eva ''
Bila sem vesela, ko mi je Tim povedal da je to normalno, ampak nisem pričakovala da me bo prosil da igram da sva skregana pred Erikom. Rekel mu je da mora izbirati med nama. To zame ni prav prijateljsko. Ampak če bo Tim srečen potem mu bom pomagala. Čas je za zajtrk. Grem hitro skuhati kavo in danes imam jaz presenečenje za Tima. Pripravila sem vse da greva na krajši pohod in zvečer še večerjo. Upam da mu bo všeč in gre vse po načrtu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sweet love <3 malo sem uporabila tvoj komentar glede na Erika ... upam da te ne moti
- mnenje?
- misliš da se bo vse izteklo v redu?
- bosta Erik ali Barbara kaj zakuhala?
05. junij 2014
hahaha itak da me ne moti
- mnenje? omg ful je fajn sam zdej me mal skrbi glede erika
to bo še napeto
- misliš da se bo vse izteklo v redu? ja na koncu že
prej pa... kdo bi vedel
- bosta Erik ali Barbara kaj zakuhala? ja pomoje bota glede na to d se družta
pomoj sta glih tapraava dva z skupi sploh če je treba kej narobe nardit
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
06. junij 2014
neext<33
06. junij 2014
'' Tim ''
Erik je klical da hoče na pijačo, kaj spet hoče da naredim. Dosti ga imam! Sploh mi ni pravi prijatelj, moral bi biti vesel zame ne pa da mi da odločati se med njim in mojo Evo. Tega nisem pričakoval od njega, ampak očitno Barbara zelo vliva nanj. Danes Eva nekaj spletkari. Kaj bo le načrtovala. Grem hitro ven, ni ji treba vedeti da se dobim z Erikom. Odhitel sem ven in s tem prelomil obljubo da bova ta teden popolnoma sama. To bom že popravil. Videl sem Erika in še nekdo ej sedel zraven. Prosim naj ne bo Barbara, prosim naj ne bo Barbara. Ampak moja prošnja ni bila uslišana, ravno Barbara je sedla tam. V njeni bližini mi postane kar slabo, moral sem proč od nje. Erik je pristopil do mene in rekel da želi z mano na pijačo. Naročil sem si pivo. Sploh ni bilo hladno ampak sem ga v minuti izpil. Mudilo se mi je nazaj. Poslovila sva se in že sem tekel proti Evinem stanovanju.
*isti čas*
'' Eva ''
Kje je Tim? Se mu je kaj zgodilo? Paničarila sem in hodilo po sobi gor in dol. Pojma nisem imela kje je in ko sem bila že popolnoma iz sebe sem se usedla na tla in histerično jokala. Moja navada, vedno tudi če je nekaj malega jokam in potem sem težko zadihala. Težko sem prišla do sape, postala je tema in obležala sem.

'' Tim ''
Prišel sem v stanovanje. Najprej nisem videl ničesar potem pa sem bolje pogledal. Videl sem nekoga ležati, bila je Eva. Grabila me je panika, a sem se spomnil da je to v njenem stanju normalno. Malce sem se pomiril in se usedel poleg nje. Minile so že 4 ure, po navadi se zbudi po 2 urah. Nekaj mora biti narobe. Hitro grem do zdravnika. In ravno ko sem želel stopiti skozi vrata se je zbudila, bila je objokana. Že velikokrat sem rekel da je nikoli več ne spravim v jok, ampak vedno znova mi nekako uspe ravno to.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- je ok?
- se bo zmenek sploh zgodil?
- preveč / premalo zapletov?
06. junij 2014
- dodam kakšno novo osebo?
06. junij 2014
- je ok?  ok???!!! popouno je ne sam ok
ful je fajn pa boga eva no
js nikol ne bi mela takga prijatla ko tim
mislim da ti da pogoj da zbiraš med dvema
erik je prav nesramn ja
- se bo zmenek sploh zgodil? ja naj se
- preveč / premalo zapletov? ravno prav
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
06. junij 2014
če želiš lahka dodaš kako osebo
več jih je bol je zanimiv
06. junij 2014
To se mora nehati, poklical bom Megan, ona mi vedno pomaga. Dobra prijateljica je in moja sošolka je bila v osnovni šoli, žal je odšla v šolo v Avstrijo. Upam da mi bo lahko kako pomagala. Poklical sem jo in čakal da zvoni, javila se je:
- Tim: Zdravo Megan, Tim tukaj. Mi lahko pomagaš?
- Megan: Oo, hej Tim. Ja , ja seveda. Povej kaj ti naj pomagam.
- Tim: No pač kot veš imam punco Evo in vedno znova jo nekako prizadenem in se joče. Obljubil sem si da je ne bom več spravil v jok. Nikakor mi ne uspe. Prosim pomagaj mi. *se jočem*
- Megan: Wow, wow. Ustavi se malo no. Sploh ti ne sledim več. Ja kaj je z Evo, se je spet jokala?
- Tim: Ja. Iz bolnice je prišla i ta teden sva doma, ves čas imam kreganje z Erikom in slabo vpliva na najino zvezo. Kaj naj storim?
- Megan: Pomiri se. Vse bo še dobro, samo z Erikom se NE druži več! Razumeš?
- Tim: Ja razumem, hvala ti in sorry če sem te motil.
- Megan: Ni problema, zakaj pa smo prijatelji.
- Tim: Hvala še enkrat, adijo.
- Megan: Dijo.
Še dobro da imam Megan, vedno je bila edina prava prijateljica. Evi nisem nikoli povedal za njo. Očitno bo čas da ji povem vse o svoji preteklosti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zlo kratko je sorry
- mnenje?
- kakšna se vam zdi Megan?
- sploh nadaljujem?
06. junij 2014
nič hudga če je kratk vseen je ful fajn
- mnenje? ja perfekcija tak ko vedno
- kakšna se vam zdi Megan? dala je dober nasvet sam upam da ga bo tim upoštevu
drgač pa po enem pogovoru bol mal zveš sam men se zdi prijazna pa vedno prpravlena pomagat
- sploh nadaljujem? ja prosim *puppy face*
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
06. junij 2014
Eva je se zbudila od naporne noči, jaz nisem zatisnil niti očesa, razmišljaj sem o Magan-in nasvetu. Bi res moral prekiniti prijateljstvo z Erikom? Nikoli mi ni stal ob strani kot ona. Spet vidim kako Eva joče, moram jo pomiriti. Usedem se na rob postelje, jo pobožam po laseh in rečem: '' Jutro, zaspanka moja. '', jezno a hkrati žalostno me je pogledala. Poljubil sem jo, moral sem, nisem prenesel pogleda teh žalostnih oči. Moram ji povedati vse, čisto vse tudi to da sem z Barbaro nekaj imel preden sem jo spoznal. To jo bo zelo prizadelo. Zakaj ni Megan zdaj tu, ona bi mi pomagala da se soočim z vsem tem. Dobro Tim, umiri se. *globoko diham*. Zbrati se moram. Začel sem: '' Eva, veliko še ne veš o meni, ampak rad bi da to sedaj izveš. Pred 1 letnikom med počitnicami sem se dobil z Barbaro in med nama je prišlo do nekaj več. Obžalujem tisti dan že cela 3 leta. Tudi z Erikom mi ni lahko in tudi on je bil edini, ki je vedel za to. Dal mi je izbirati, ti ali on. Izbral sem tebe. Prijateljica Megan pa mi je rekla naj se preneham družiti z njim. Zdaj bom samo tvoj, ne bom se več družil z Erikom. ''. bila je vesela, ampak tudi začudena: '' Kdo pa je Megan? Kaj pa ona igra pri tem? '', povedal se ji da je Megan moja bivša sošolka, da ji vse zaupam in vedno mi pomaga, drugače pa sem bil v njo zaljubljen v 7 razredu, vem v prijateljico sem bil zatrapan, pa kaj potem.

'' Eva ''
Povedal mi je vse. Nekaj je imel z Barbaro, zakaj ravno z njo. Ob misli na njo sem skoraj boksnila v steno, imam je dovolj. Ves čas mi samo uničuje življenje. Moram izvedeti nekaj o tej Megan, tudi ona me zanima. Kakšna je, kaj vse ji Tim pove in podobno. Moram priti do njene telefonske. Pogoovirla se bom z njo, morda mi bo pa lažje. Tim je prisedel bližje: '' Oprosti, da ti nisem že prej povedal, preveč me je bilo sram. To z Barbaro pa mi ni nič pomenilo, res nič. BILA JE MOJA NAJVEČJA NAPAKA! Erika pa nočem več videti, on me je takrat pregovoril v to. ''. samo objela sem ga, škoda zapravljati beseda za njiju.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- je v redu?
- ideje za naprej?
- kaj vas je najbolj šokiralo?
07. junij 2014
Next + nova bralka

Ideja: nej se evo nekdo zacne osvajat
07. junij 2014
P.s. Super je, top in prosim ne nehat pisat v sredini zgodbe * puppy face*
07. junij 2014
hvala Eris, morda mi prav pride, hvala res ... bom poskusla čim več pisat, pol v četrtek, petek in soboto na žalost ne bo nextov
07. junij 2014
škodaampak še useen komi čakam pol v četrtek <33 awsome*=*
07. junij 2014
- je v redu? ja itak da je
popouno je
- ideje za naprej? nimam neki posebnega
tista od Eris mi je kr všeč
- kaj vas je najbolj šokiralo? to da je dejansko meu neki z barbaro
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
07. junij 2014
Piškot:$ narobe si razumela ... do četrtka bojo nexti .. pol jih pa 3 dni ne bo
07. junij 2014
Joj jst sm se ustrasla da sploh ne bo nextov ... Skor me je kap hahaha
A dans bo next?
07. junij 2014
ja verjetno bo zvečer ... morda bo v četrtek tudi ampak v petek pa 1oo% ne bo :/
07. junij 2014
aja haha lol še dobr
07. junij 2014
ja sej danes bo next .. pa bom probala v četrte tudi ... petek pa res ne bom mogla
07. junij 2014
četrtek*
07. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg