u167536
u167536
Jaaaaa obvezno nadaljuj!!! hehe
Neeeeeeeext
04. junij 2014
okej ..
mate kakšno idejo za nov zaplet?
04. junij 2014
itak da nam je všeč
04. junij 2014
glede idej sn čist brez dans že ceu dan
prej smo s sošolko pou ure razmišlale kak bi dale enem članku naslov tak da ja...
04. junij 2014
u167536
u167536
žal nimam idej
04. junij 2014
pol bo pa mal dalje blo treba čakat na next :/
04. junij 2014
u167536
u167536
aha že vem... pač zdaj ko sta prišla do njujine klopce se naj tam malo pogovarjata pa naj v tem delu še vse poteka normalno lepo brez zapletov v drugem delu pa ko bo Tim odšel v gostilno tam kjer je barbara ga naj tam barbara osvaja in potem poljubi ravno takrat pa naj mimo pride Eva in potem se naj spet vse zaplete
04. junij 2014
ooo super ideja
04. junij 2014
u167536
u167536
hehe
04. junij 2014
evo zdaj pa že pišem
04. junij 2014
u167536
u167536
jeeeej
04. junij 2014
komi čakam
04. junij 2014
Tu sva sedela in se pogovarjala. Vse je potekalo normalno, ura pa ej bila že kar pozno, zato sem se poslovila in odšla proti domu. Ne maram da Tim nič več ne uživa zaradi mene, zato sem mu rekla da lahko gre na kakšno zabavo.

'' Maša ''
Jaz sem bila na neki zabavi, poznala sem večino ljudi tam in potem je noter prišel Tim. Zanimalo me je zakaj je tam. Hitro sem poklicala Evo! Zvonilo je * bip, bip, bip* in se je oglasila: '' Ja?'' glas je imela kot da že kakšno uro spi. '' Zakaj je Tim na tej zabavi kot jaz? Zakaj ni pri tebi? ''. Skrbelo jo je, slišalo se ji je v glasu. Rekla je da naj jo počakam zunaj da pride na zabavo.

'' Tim ''
Kakšen dolgčas je bil na tej zabavi. Žal mi je da sem sploh prišel. No, pijača je bila zastonj in tudi nekatera dekleta so bila lušna. Ahhh, ne smem gledati za njimi, imam EVO! Ves čas sem si to ponavljal, čeprav so okrog mene hodila dekleta, ki so imela lepe postave pa tudi veliko so razkrivala. Dovolj je. Grem za šank in si naročim vodko, nekaj malega za začetek. In potem sem jo videl, Barbaro -.-''. Plesala je VIP loži, joj kaj pa je to plačat 10€ več. Iz gledala je kot neka prostitutka. O, ne. Videla me je. To ne pomeni nič dobrega. Prišla je do mene in rekla: '' Kaj pa ti tu? Kar sam? kje pa je tvoja ''predraga'' Evica? ''. klicala jo je Evica pa ne vem zakaj. Dobro no pač prilizovala se mi je. Pristopial ej do mene in me skoraj poljubila. Odmaknil sem se. Tisti trenutek nisem vedel da se je zgodilo nekaj najhujšega kar bi se lahko.

'' Eva ''
Prišla sme na zabavo. Videla sem ga. Tim je sedel za šankom in pil. Za njim je prišla neka punca, zgledala je kot kurba in kmalu sem ugotovoila da je bila Barbara. Kaj pa počne? Poljubila ga bo! Ne, poljubila ga je! Solze so mi tekle po licih. Cel potok jih je že bil. Nisem prenesla pogleda na to. Sploh nisem poiskala Maše, odšla sem ven. Nisem vedela kaj naj naredim. Stala sem sredi prazne ceste. Na enkrat pa ni bila več prazna. Iz ovinka se je pripeljal podivjani voznik. *Krik* Samo še krik se je slišal in kmalu nisem več videla luči. *Tema*

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nadaljujem
04. junij 2014
napišite mnenje
04. junij 2014
u167536
u167536
omg again popouno!!!!!
I LOVE THIS STORY!!!!! Kako si to moja brezvezno idejo napisala v tako prfekcijo *_*
Itak da nadaljuj!!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeext!!! :3
04. junij 2014
omg dej ubi jo še no *sarcastic*
upam da bo vse vredu z njo
pa barbaro bom ubila
mislim budala ena
drgač zgodbica je pa popouna
NEEEEEEEEEEEEEEEXT
ful je fajn kr je velikrat next in res perfektno pišeš
04. junij 2014
malo še pa bo naprej .. vse bo uredu z Evo
04. junij 2014
'' Tim ''
Izmikal sem se Barbari in potem sem slišal, krik sem slišal : '' TIM! ''. Ta glas bi prepoznal med stotino. Bila je Eva. Zakaj kriči? Kaj se ji je zgodilo? Prihitel sem vem in tam sem jo videl, ležala je na tleh. Videl sem voznika, hodil je okoli nje in z njo delal kakor da je samo truplo. Očitno je bil pijan. Videl sem avto čisto poleg nje in takoj prišel do Eve. Še je dihala ampak zbudila se ni. Grabila me je panika. Vedel sem da je v bližini bolnica. Dvignil sem jo in jo nesel proti bolnici. Takoj ko sem prišel noter sem šel do medicinske sestre in rekel da je nujno, da je bila zbita z avtomobilom in da je bil voznik pijan. Takoj je prišel dežurni zdravnik, odložil sem jo na posteljo in jo je pregledal. Ves čas sem bil ob njej, nisem je zapustil niti za sekundo. V bolnišnici bo ostala dokler se ne zdrami in tudi jaz bom. Ves čas sem sedel ob njeni postelji. Govoril sem ji: '' Vse bo še dobro, z Barbaro nisva imela nič! Prisežem! Moraš ozdraveti. Saj veš da te ljubim najbolj! '' in tudi poljub sem ji dal. V sobo je pridrvela Maša. Videla je kako sem jokal. Objela me je in tolažila da ni moja krivda. Rekel sem ji da me mora jutri opravičiti v šoli, ker me ne bo dokler Eva ne bo popolnoma v redu.

'' Eva ''
Ž nekaj ur sem bila pri zavesti, a nisem mogla niti roke premakniti. Poslušala sem vsako njegovo besedo. Vedela sem da mu mora biti zelo žal, a takrat se sploh nisem zavedala da sem spet med zdravniki. Večina najinih srečanj je bilo pri zdravniku ali pa pri medicinski sestri. Želela sem se zbuditi in mu povedati da mu verjamem. Dal mi je roko in spet rekel da me ljubi. Roko sem mu stisnila in tako je dobil znak da ga slišim in tudi jaz ljubim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-mnenje?
-kaj se bo zgodilo zdaj?
-se bo Eva zbudila?
04. junij 2014
-mnenje? waw perfektno
-kaj se bo zgodilo zdaj? zdej bo on čist vesel kr bo vedu da ga sliši
-se bo Eva zbudila? ja enkrat se bo že
upam da kmal
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
04. junij 2014
u167536
u167536
-mnenje? omg again this is freaking prfekt!!!!! i love this story!!!!!!
To je res tako popouno!!!!!!
-kaj se bo zgodilo zdaj? Amm... Eva se bo potem zbudila in mu oprostila vse potem pa bosta spet par upam :3
-se bo Eva zbudila? Jaaaa mora se!!!!! obvezno!!!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. junij 2014
'' Tim ''
Prijela me je za roko. Kar solze so mi pritekle od veselja. Nisem mogel verjeti. Bil sem presrečen. Takoj sem šel po zdravnike in jim rekel da mora biti pri zavesti. Takoj so prišli in jo poskusili zbuditi. Eva se je zbudila! Zahvalil sem se zdravnikom in jo takoj objel. Pričakalo pa me je šokiranje. Imela je kratkotrajno izgubo spomina. Ni se spominjala da sva na skrivaj hodila že pred 2 leti in da sva se tudi nekajkrat sprla. Vedela je samo da sva skupaj in da me ima rada. Ni pa vedela kaj vse sva si pomagala, kakšen je bil prvi poljub in najhujše, pozabila je tudi moje ime. Bil sem obupan. Ampak no dobro, glavno da živi, kajti brez nje jaz ne bi mogel živeti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

je čisto kratko, ker mi je zmankalo idej
Eva pa se je le zbudila
04. junij 2014
u167536
u167536
wow še enkrat to je popouno!!!!! i love this story!!!!!
ja to se pa strinjam eva se je pa le zbudila
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
04. junij 2014
morda še naprej zvečer ... zbiram ideje zato jih kar pišite
več kot jih bo več poglavji ali pa daljše poglavje bo
04. junij 2014
u172701
u172701
Next....tim je nagnusen
04. junij 2014
u167536
u167536
pač tu lahko zaj poveš, da je mogla še nekaj dni ostati v bolnici da so jo še malo pregledali potem pa je odšla iz bolnice in ji je Tim potem kazal njujine slike potem pa sta prišla do njujine skupne slike katero je eva dala Timu za rojstni dan in obletnico Potem se bo pa kar naenkrat čez noč spomnila vsega kaj se jima je zgodilo
Neeeeeeeeeeeext
04. junij 2014
Łıмıтεɔ.* in kako veš da je nagnusn?

☺loɴdoɴ rocks☺ super ideja .. hvala bom uporabila spet ... zlo velik pomagaš
04. junij 2014
Neeeeext
04. junij 2014
omg ne more zgubit spomina
NEEEEEEEEEEEEEXT
popouno je drgač
04. junij 2014
Zdravniki so rekli da mora Eva ostati čez vikend v bolnici, jaz pa si naj grem domov spočiti. Zavrnil sem jih. Želel sem ostati ob njej.
*minila sta 2 dneva*
Eva je lahko prišla iz bolnišnice. Še vedno se ni popolnoma spomnila na naju. Peljal sem jo v stanovanje, ji posodil jopco ter jo tudi poljubil. Upal sem da bo to obudilo prvi spomin. Morda se je spomnila ampak jaz tega ne bom vedel. Sedla sva na njeno postljo in se cartala, pogrešal sem njene objemčke, njene poljubčke in kako je ljubko zaspala v mojih rokah. Gledala sva film. Izbral sem grozljivko, vedel sem da jih obožuje. Gledala sva film in stisnila se je k meni. Ni ga še bilo konec ko je že sladko spala, ugasnil sem prenosnik in se stisnil k njej. Učitelji so vedeli da naju še en teden ne bo, ker je morala okrevati. En teden bo Eva samo moja, ta teden je ne bom delil z nikomer. Zaspal sem okoli 1 zjutraj. Ne morem verjeti da sem 2 uri gledal kako nebeško je spala. Mora počivati. *zaspiva*
Zbudil sem se ob 7 zjutraj, navajen sem zgodnjih ur in sploh ne morem spati dalje. Eve ni bilo nikjer. Zbal sem se da se ji je kaj zgodilo. Našel sem jo na tleh, pila je kavo in gledala slike na telefonu. Najine slike. Spomnila se je na naju. Kako sem hvaležen da sva se vsak skupni trenutek slikala. Prišla je do mene in me objela, kakor je bilo v njeni navadi. Okrog vratu mi je visela in kasneje sem jo še privzdignil. Sploh ni vedela da sva ta teden lahko ves čas sama. Povedal sem ji in bila je zelo vesela, še bolj pa jaz. Ta teden bo čudovit. Jaz sem imel že načrtovano kaj vse bova počela in to samo za 4 stenami, ne bodo naju videli da ne bi bilo kakšnega obrekovanja. Odločil sem se da sva ta teden čisto sama, brez vplivom od zunaj. Izklopila sva mobilna telefona da naju nihče ne bi motil in začela sva se strastno poljubljati. Noge je imela oklenjene okrog mojih bokov in roke okoli vratu, teža je bila kar velika, zato sva se naslonila ob steno. Najini poljubi so bili prvič tako čustveni a hkrati agresivni. Bilo mi je všeč.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- mnenje?
- kakšna ideja?
- je dobro / nadaljujem od tu naprej?
- kakšna poprava ali kritika?
04. junij 2014
u167536
u167536
- mnenje? Omg again this is freaking prfekt!!!!! i love it!!!!!! to je res fullllll popouno!!!!!
- kakšna ideja? ja pač zdaj bo pač to ja potem pa naj bodo spet malo zapleti, tako da bo v šoli nekaj narobe, da se naprimer ne bo spomnila Maše in ne bo vedela, da je njena frendica ampak bo mislila, da bo ena druga njena frendica. Potem se bo pa spomnila haha Vem da imam bedne ideje
- je dobro / nadaljujem od tu naprej? Itak da je dobro!!!!!! Ja nadaljuj haha
- kakšna poprava ali kritika? Tukaj ni nobenih poprav ali pa kritik in jih nikol ne bo!!!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg