Neeeeeexttt
01. junij 2014
u167536
u167536
Saj so kratki deli tt vredu brez skrbi
Wow to je popouno!!!!!!!
Neeeeeeeeeeeext
01. junij 2014
Wow to je najbolšš,ful dobra zgodbica*-*
neext plss)
01. junij 2014
'' Tim ''
Včeraj je bilo tako lepo ko je Eva prišla k meni. Sploh nisem vedel da ima darilo zame, slikica, nisem pričakoval da bo to storila. To sliko bom večno hranil! Zdaj pa šola, o ne, Maša hodi proti meni in ni nič kaj vesela. Maša me zvleče stran od ljudi in se začne dreti name: '' Zakaj mi nisi povedal da si v Evo? Zakaj mi nisi povedal da sta skupaj? Kaj vse mi še nisi povedal? '', v njeni bližini me je bilo kar strah. Nisem še imel pouka, zato sem ji poskusil vse skupaj razložiti, začel sem: '' No prav. Eva mi je všeč že od začetka, vedno mi je pomagala in nikoli me ni zavrnila, je lepa, prijazna in tudi pomaga mi z učenje. Tisti večer ko sem bil pri njej in si ti prišla v sobo sem ji to želel povedat, ko pa sem se vrnil po jopco in si ti odšla sem jo poljubil. Že dve leti sva na skrivaj skupaj in nihče ni nič posumil. To sliko, ki jo ima na ozadje pa mi je včeraj podarila kot darilo. To je vse! '', oddahnil sem si da sem lahko Maši to vse zaupal. Ampak vedel sem da bo Eva jezna, ker sem ji to povedal. In kot prekleto je iz ovinka pritekla Eva. Maša mi je dala objem, ker ej bila vesela za naju, a Eva je to razumela narobe. Bila je jezna, tekla mimo naju in pol licu so ji tekle solze.

'' Eva ''
Med vsemi puncami je ravno Mašo objemal. * solze so mi tekle po licu* Zakaj ravno ona? Mar me nemara več? Ali mu sploh še kaj pomenim? Samo te besede so mi švigale po glavi. Jokala sem se da so kar potoki tekli. Bila pa sem na samem, ni me našel nihče. Videla sem drogerijo in imela sem ravno 5€ v žepu. Stekla sem v drogerijo, kupila gillettke in odšla nazaj v svoj kotiček. Tam sem sedela, 20 minut sem si ogledovala paket in potem sem bila odločena. Odprla sem ga in vzela prvo gillettko ven. Razmišljala sem tudi o tem da se ne bi videlo. Vrezala sem se po stegnu in sledilo je še več črtic. Vedno več jih je bilo, sploh jih nisem mogla prešteti. Vreznine sem si povezala in odšla nazaj v šolo. Bilo je prvič v 3 letih da sem špricala, pa še matematiko smo imeli. Bila sem žalostna in se še nekaj časa na stranišču ogledovala v ogledalu. Videla se je vsa razmazana maskara, rdečica v očeh in moje velike solze. Umila sem si obraz, se malo poštimala in odhitela na pouk. Tima in Maše pa sploh videti nisem hotela, kaj šele da bi se pogovarjala z njima.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

joj hvala vam za tko lepe komentarje čist sm počaščena hvala vam
01. junij 2014
šee
01. junij 2014
proti večeru bo več ... sedaj pa zbiram ideje za naprej, saj sama težko dobim vse ideje :/
01. junij 2014
okej....kam lahko napišem idejo?
01. junij 2014
na zs al pa kr pod komentar ... kamor ti je ljubše
01. junij 2014
'' Maša ''
Kje je Eva? Kam je stekla? A je v redu? Samo ta vprašanja so mi švigala po glavi. Tim je tudi ni še nič videl. Malica bo sedaj, moram jo najti. Tim mi ej napisal sporočila: '' Eva je zdaj prišla v učilnico. Ne zgleda povsem v redu :/ ''. Ojoj, morda je najin objem razumela narobe. Ne! Težave bojo. Moram govoriti do nje preden pride to še večjih nesporazumov.

'' Tim ''
Nujno moram govoriti z Evo. Zgleda kot da je jokala. Prisedel sem do nje, jo prijel za stegno, njej pa so začele teči solze po licu. Kaj sem spet naredil? Pogledal sem jo v oči, spet sem videl njene objokane oči. To me je tako zabolelo v srcu. Nikoli več je nočem videti objokane, preveč je hudo zame. Mašo tudi verjetno skrbi, rekel ji bom da se moramo kasneje vsi skupaj pogovoriti.
Konec pouka je bilo. Danes je petek in vsi bodo šli na pijače ali pa zabave. Moram dohiteti Evo preden gre domov. Maša že gre za nama. Ustavim Evo in skupaj se usedemo na klop. Želela sva ji le razložiti da me je objela, ker je ugotovila da sva skupaj. Eva je pobesnela, zahtevala je nazaj svoj telefon, se zadrla preden sva sploh kaj pojasnila.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ideje za naprej?
01. junij 2014
žalostnoo
nextt!!!
01. junij 2014
'' Eva ''
Zakaj me zasledujeta, kaj ne vidita da mi ej samo še hujše ko mi to delata? Mislila sem da sta pametnejša. Dovolj imam vsega skupaj. Nimam več kaj iskati na tem svetu. Najraje bi kar UMRLA. Samo na to se mislila, da bi naredila konec vsemu, prijateljstvu, ljubezni in celotnemu življenju. Vse besede in želje, ko sem sanjala o poklicu in službi ter seveda tudi družini so še isti trenutek izginile. Ni jih bilo več. Izgubljene so bile za vedno. Razmišljala sem samo še o tem kako bi bilo če se sploh ne bi rodila, ne bi šla v šolo in seveda če ne bi spoznala Tima. Dovolj sem imela vsega. V torbi sem še vedno imela gillettke, Tima in Mašo sem zapustila, odšla sem domov, se zaklenila in najprej razmišljala če je to sploh vredno da si škodujem, da uničujem in zaznamujem svoje telo. Moje misli so bile premagane. Roka je segla po paketu in tokrat sem čisto porezala drugo stegno. Sama o sebi sem imela mnenje kot da sem nič. Nisem si zaslužila Timove ljubezni, ki zgleda da sem jo zdaj tudi za vedno izgubila. Nikoli nisem vedela kaj je videl na meni, bila sem vesela da ga sploh kdaj skrbelo zame. Ampak jaz se bom ravnala po pregovoru, če imaš nekaj rad mu da svobodo. Ne bom se več vtikala v njegovo življenje. Spet sem pozabila zakleniti vrata. Vsa porezana sem legla na posteljo, poslušala glasbo in se utapljala v mislih. Tako sem ležala in razmišljala celo popoldne. Naenkrat sem nekaj zaslišala zunaj hodnika in približalo se je moji sobi. Nekdo je prijel za kljuko in vstopil. Bila je Maša, kdo pa drug.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zdaj pa sem samo za Evo napisala .. upam da je uredu
01. junij 2014
Stala je pred mano, gledala ureznine, se usedla in me samo objela. Rekla ni ničesar. A ta njen pogled mi je povedal vse, spraševala se je: '' Zakaj? A je Tim kriv za kej? A to zaradi objema? Prosim nehaj, saj veš da mu pomeniš vse! ''. Samo še bolj sem se začela jokati, jo tesno objela in čez čas sem ji vse povedala. Razložila mi je objem, a nisem verjela, saj Tim že nekaj časa ni bil tak kot prej. Spremenil je svoj odnos do mene.
Minil je cel teden, bila sem doma, ker naj bi bila bolna. Vsak dan je bilo isto, imela sem glavobol, slabo mi je bilo in tudi ves čas sem razmišljala o tem da bi se šla rezat. In na mojo srečo mi je gillettk zmanjkalo ali pa je imela Maša prste pri tem. Odločila sem se da grem v šoping. Kaj pa mi bo, saj sem v srednji, učitelje sploh ne zanima kaj počnem. Vzela sem torbico, se oblekla v dolge hlače in ohlapno majico, lase pa si spela v čop. Ko sem hodial po mestu, sem v vseh fantih videla le Tima. Morala sem ga videti, MORALA. Nisem mogla več zdržati, da ga ne vidim. Iz torbice sem vzela SMS in mu napisala če lahko pride pred planet med malico. Odpisal mi je da ne more, da je zmenjen z kolegom. Bila sem žalostna, spet. Šla sem v drogerijo, kot nazadnje, ko sem bila žalostna, kupila gillettke in šla na stranišče. Nekajkrat sem se urezala po zapestju, dala čez povoj in odšla proti domu. Na poti pa sem srečala Tima. Kar v zemljo sem se želela pogrezniti.

'' Tim ''
Hodil sem proti gostilni, zamujal sem in Erik je bil že tečen. Že dva tedna se nisva dobila. Hodil sem po pločniku in nasproti je šla Eva. Spet je jokala, pa še roko je imela povezano. Obrnil sem se in šel za njo. Videl sem da si je šla zamenjati povoj na stranski ulici in sem ji sledil. Opazil sem porezano roko. Ali sem morda jaz kriv? Ne prenese zavrnitve? Me res tako močno pogreša? Spet sama vprašanja v moji glavi. To morava razčistiti. Stopil sem do nje in jo pozdravil. Prestrašila se je a me že naslednji trenutek objela. Pogledala je roko in videla da je še ni utegnila poviti. Direktno sem jo vprašala če sem kriv jaz in rekla je da ima probleme. S tem je nakazala name in moje srce je malo počilo.
Prišla je v šolo, v spremstvu Maše. Maša je sploh ne izpusti izpred oči. Dogovarjali smo se kdo bo s kom plesal na maturi. Jaz sem želel do Eve in jo vprašati pa so okoli mene prišli sošolci in začeli z zbadanjem: '' Kak lahka z piflarko hodiš? '' '' Ka je, ti ej piflarka ušeč? '' '' Pa dej rajš Mašo povab, ona je bolj sexy ''. Njihove besede so mi prišle do srce, nisem se želel osmešiti in sem šel do Maše ter jo vprašala če želi biti moja spremljevalka na maturo. Maša je privolila saj je potrebovala soplesalca. Eva je to slišala in planila v jok. Stekla je na igrišče, Maša pa za njo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tukaj je vpleten dogodek, ki se je zgodil meni in moji sošolki
01. junij 2014
neeeeeeeext popouno sm prebrala do konca in je perfeeect <333
01. junij 2014
omg ℋungerGames. zdele sm čakale ene dve ure na komentar, bla čist obupana pa mislala da nič nebo, joj hvala :** ... okrog enajstih bom nextala al pa mogoče jutri (:
01. junij 2014
okk bom brala :'D sej popouno pišeš. <333
01. junij 2014
Neextt
01. junij 2014
joj hvala res ... če maš pa kakpno idejo jo pa lahko napišeš, morda mi prav pride
01. junij 2014
kakšno*
01. junij 2014
'' Maša ''
Tim me je vprašal če želim plesati z njim na maturi. To je bilo zelo presenetljivo. Bila sem prepričana da bo vprašal Evo. Ampak potrebujem soplesalca in Tim je dober plesalec pa še dober prijatelj za povrh. Eva je prišla mimo. O, ne! Spet joka, moram za njo. Kam spet teče. Aha na igrišču je in se sprehaja. Že na kilometer slišim kako težko diha in joka. To moram urediti. Končno sem le prišla do Eve, sedela je na tleh, glavo imela med rokama. Ko bi le vedela kaj razmišlja. Ali me sovraži? Ali je jezna na Tima, ker me je povabil? VPRAŠANJA, KI JIM NI KONCA! Dovolj je s tem, moram vse razložiti. Prišla sem do nje in jo začela tolažiti, vsa objokana me je pogledala in vprašala: '' Kako to da je vprašal tebe? Kaj mu nič ne pomenim? '' in še bolj je začela jokati. Morala sem jo pomiriti, vstali sva se in začeli hoditi po igrišču. O, ne, težave gredo. Fantje so tekli na igrišče, zgleda da so slišali. Začeli so se smejati ko so videli mene in Evo. Eva se je spet začela jokati, stekla je do stranskega vhoda in se vrgla na travo. Tam je ležala, prišla sem do nje, a za mano so prišli tudi fantje, začeli so se dreti: '' Kaj? Mislila si da te bo vprašal? Pa sej mu nič nepomenš! '' in '' O, lej jo jokico. Še dobr da ni z Timom skup! ''. Dovolj sem imela tega. Videla sem kako na tleh je Eva, pomagal sem ji da se pobere in jo peljala do parka, kjer se je usedla na klop. Poklicala sem Tima da pride tja. Prišel je in jo najprej samo pogledal, želel jo je objeti, pa mu ni dovolila.

'' Tim ''
Maša me je poklicala da pridem v park. Tekel sem kolikor sem le lahko in tam sem jo videl. Evo. Sedela je na klopci in jokala. Maša se je odmaknila in jaz sem se usedel poleg nje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Če vam je všeč napišite in izvete kaj se potem zgodilo.
01. junij 2014
Neeeeeeext
01. junij 2014
neext<33
01. junij 2014
neeeeeeeeeext <3333
01. junij 2014
Spet sem videl njene objokane oči, tiste oči za katere sem rekel da jih nikoli več nočem videti polne solz. Bilo mi je hudo. In moral sem storiti nekaj, vprašal sem jo: '' Kaj si jezna, ker sem Mašo vprašal? ''. Jezno me je pogledala in rekla: '' Ti ne bi bil jezen če bi mene vprašal tvoj najboljši prijatelj in bi privolila? Bi bil miren? VERJEMI DA NE BI BIL! *obriše solze* Dovolj imam tvojih igric, nočem te več videti. Hvala da si mi ukrade 3 leta življenja. ''. Bila je jezna, razumel sem to ampak da sej ji uničil 3 leta življenja pa ne verjamem. Še vedno mi pomeni preveč. Moral se bom sprijazniti s tem da sem jo morda zares za vedno izgubil.

'' Eva ''
Ne morem verjeti da sem mu rekla da mi je ukradel 3 leta življenja, to so bila najlepša 3 leta. Ampak morala sem to reči, vedela sem da me bo samo tako lahko izpustil. Izbrisala ga bom iz svojega življenja. Ne bom si več dopisovala z njim, izbrisal bom njegovo telefonsko in vsa sporočila, ki sva si jih pisala. Izbrisala bom sliko, ki jo imam z njim in tudi pozdravila ga ne bom več. Moram to narediti, če želim da bom sploh še normalno delovala.

'' Tim ''
Prišel sem domov. Prvo kar sem videl je bila najina slika. Slika, ki mi jo je dala na prvi šolski dan, ko so minela 3 leta odkar jo poznam. Obljubil sem ji da bom sliko za vedno imel in obljubo bom držal. Sliko sem samo obrnil okrog, saj so se mi oči kar zasolzile, ko sem pogledal to sliko in besede, ki jih napisala zraven. Vedel sem da ne bova delovala več normalno.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hope you like it <3
01. junij 2014
u167536
u167536
Omg ne morm verjet da sem zamudila toliko delov kako sem jezna na sebe -.-
To je res fulllll prfekt!!!!!!!!
Neeeeeeeext!!!!!
01. junij 2014
Nextt!!! Super!!!
01. junij 2014
omg
o fak kolk delov sn zamudila
ja dans me ni blo doma in pač je kar je
ful je perfektno
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
01. junij 2014
per-fect
neext:3
02. junij 2014
next
02. junij 2014
*plesne za maturo*

'' Eva ''
Danes so prve plesne, jaz pa nimam soplesalca. Kot zgleda bom le opazovala druge. Bila se v redu, a ko sta prišla Tim in Maša ter začela plesati, mi je postalo hudo. Ampak, kaj naj, saj sem rekla da ga izbrišem iz življenja, bom že prebolela. Učiteljica jih je najprej naučila četvorko. Sploh ni bilo težko. Maši se ni dalo več plesati, potegnila me je in že sem plesala skupaj z Timom. Bila sem čisto hladna, komaj sem ga kdaj pogledala. Videla sem da je bil zaradi tega prizadet. Nisem smela popustiti. Ni mi smel priti pod kožo. Saj samo pleševa, samo danes! Učiteljica si je ''sposodila'' Tima da je lahko pokazala nove korake. Naslonila sem se na steno poleg Maše.

'' Maša ''
Sedaj imam priložnost, lahko se pogovorim z njo. Že sem stopila do nje, jo prijela za roko, da se je obrnila a besed nisem mogla spraviti z jezika. Bilo me je sram. *šolski zvone* Joj, hvala bogu za ta zvonec. Spet me je rešil. Konec je bilo plesnih! Hitimo do omaric in že nas ni več v šoli. Vsi so zunaj, hitijo na pijače ali pa se domov učiti. Tim je hitel za mano, nekaj mi je šepnil a nisem vse razumela. Eva naju je spet videla, mislila je da mi je dal poljub na lice. Videla sem kako ji je šlo na jok. Stekla je do omarice. Šla sem za njo, ni se jokala, jezno je metala stvari v torbo. V omarici je imela toliko krame da bi lahko mislili da se ves čas seli. Nisem je želela razburiti, umaknila sem in jo nekaj časa opazovala. Šla je. Za sabo je jezno zaloputnila z vrati. Kot zgleda noče biti moja prijateljica več. Solza mi je stekla po licu.

*v gostilni*

'' Tim ''
Imamo samo še 2 meseca šole. To ej zame super, ampak hkrati tudi ne. To pomeni še veliko izpitov, a ne vem če mi bo uspelo, nimam več Eve, ki bi mi razlagala snov. Morava se pobotati. Verjamem da bo težko. Eva je zelo trmasta. Spil sem že dve vodki, nisem imel dovolj, naročil sem si še eno in še eno. Mislim da sej jih spil kar 6 ali 7. Bilo je preveč. Plačal sem in odšel. Ne vem zakaj, ampak napotil sem se k dijaškemu domu. Vedel sem da ima vrata odprta, vstopil sem v sobo. Kar sem videl je bilo šokantno. Nikjer ni bilo knjig, ki jih je bilo včasih polno polic. Ni bilo najine slike. In tudi najinih risbic ni bilo več tam. Nisem vam povedal. Rad rišem, skupaj sva risala in ustvarjala. Slik in risb je bilo prej polne stene, seda pa vse pusto in prazno. Videl sem kako lahko ena moja napačna odločitev vpliva na najini življenji. Šel sem, ni je bilo doma, ni bilo smisla da sem jaz tam. Spet sem šel v gostilno in pil naprej.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- mnenje?
- mislite da bo Eva storila kaj groznega?
- želite da sta spet skupaj?
02. junij 2014
Fuuul dobr!!
Upam da ne sam nikol ne veš...
jaaaa<3333
Neeeeeeext
02. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg