u106441
u106441
ojla vsem bralcem! to je moja tretja zgodbica. upam da bo komu ušeč.
________________________________________________________________________________________
1. DEL
nastopajo:

glavna oseba:

JULIE MACKENZIE 18 let
njene najboljše prijateljice (enako stare kot ona):
JENNIFER ALLIS:
SARA CLARK:
JESSICA VERBY:
KRATEK OPIS ZGODBE:
julie je zaljubljena v zvezdnika pevca (če želite izvedet v katerga prosim dva nexta) in vsak dan sedi za računalnikom in brska da bi našla čim več podatkov o njem. še celo spi z njegovo fotografijo pod vzglavnikom. starši ki jim gre na živce julieina obsedenost pa ves čas govorijo samo: to je samo najstniška zatreskanost jo bo že minilo. toda julie ve, da to ni le zatreskanost. to je ljubezen.

BOŠ NADALJEVALA Z BRANJEM?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. september 2012
u77867
u77867
next
16. september 2012
u99383
u99383
Nextt!!!
16. september 2012
next
17. september 2012
u105937
u105937
next
17. september 2012
u106441
u106441
ojla! to je moja tretja zgodbica. uvod je napisala moja prlatlca ampak se je mal zmotla. tipičn zanjo. pravilno je:
ime pevca ne boste zvedel. je pač en pevec. tud jst nimam pojma ker. ok?
pisala bom pa v prvi osebi oz. kot da sem jst ona.

ŠE MALO O GLAVNI JUNAKINJI IN NJENIH PRJATLCAH IN DRUGIH.

O BOGATOSTI:
julie NI IZ BOGATE DRUŽINE
jennifer JE IZ BOGATE DRUŽINE
sara JE IZ NORMALNO BOGATE DRUŽINE
jessica JE IZ NORMALNO BOGATE DRUŽINE

1. DEL
zbudim se in treščim budilko. izpod vzglavnika potegnem njegovo fotografijo se zastrmim v njo, jo narahlo poljubim in jo postavim na nočno omarico. nekaj časa še gledam nato pa grem v kopalnico. ravn ko se slečem da bi se stuširala v kopalnico vdre moja mlajše sestrica Kathy. zavpijem: izgini! pojdi ven.
ona pa stoji in reče a grem lahko samo lulaaaaat???? zavpijem NEEEE. in ona končno odide. stuširam se in se oblečem.

OBLEKA:

hlače
čevlji
bluza in črna majca-levo:vse moje prijateljice se vozijo v šolo s kolesom ali z avtom (jennifer) mi pa nimamo dovolj denarja za nobeno zato se jaz v šolo peljem z bratovo staro rolko. sem edina punca ki se v šolo vozi z rolko. niti kolesa nimam!!!! ampak vsaj sama nisem na poti v šolo. zraven mene je vedno moj najboljši prijatelj (ni moj fant!!!) sean. TOREJ oblečem se in se pogledam v počenem ogledalu na hodniku. potem grem dol v jedilnico. tam me mama čaka z zajtrkom. na hitro ga pojem potem dam v žep majhno NJEGOVO fotografijo. pred vrati vzamem rolko in se odpeljem do šole. malo pred šolo je veliko košev na kupu in tam zadaj skrijem rolko. potem grem peš do šole. umrla bi, če bi kdo izvedel da rolkam do šole. na ograji sedijo jennifer, sara in jessica in mi pomahajo ko me zagledajo. pridem do njih in se vsedem na zid. začnemo klepatati in naenkrat se poleg nas ustavi velika limuzina. ta prizor se itak ponavlja vsak dan ampak je vedno enako beden. iz limuzine stopita dva moška in odpreta vrata. ven stopi alisha eldanno. je največja važička na šoli. in po mnenju vseh razen mene, jennifer, sare in jessice je najlepša na šoli. jennifer je približno enako bogata kot alisha ampak tega ne razglaša naokoli in se nikoli ne prikaže v dragih oblačilih. in v šolo se ne vozi v limuzini ampak se pripelje v svojem avtu. alisha počasi odkoraka mimo vseh do šole. vedno ko gre mimo fanta ji tisti pomaha in vsi izgubijo svoje možgane in začnejo:
O UAU! KAKO SI SEKSI!
ALISHA, LJUBIM TE!
A BI ŠLA Z MANO V KINO?
zahihitam se in se obrnem. tam pa zagledam plakat. na plakatu pa......
_________________________________ ____________________________ _________________
next?
17. september 2012
u81497
u81497
neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. september 2012
u99383
u99383
nexttt nujnooo =))))
17. september 2012
u77867
u77867
next
17. september 2012
neeeeeeeeeeeeeext
18. september 2012
nexttttttttttttttttttt
18. september 2012
u101440
u101440
next
18. september 2012
u100166
u100166
next pa dej fotko od te alishe!PLISSSSSSSSSSSS!
18. september 2012
u105767
u105767
nexti
18. september 2012
u106441
u106441
hvala za toliko nextov... zdej vam dam fotko od alishe v četrtek pa nextam. sori, ampak prej sigurno ne bo šlo.


18. september 2012
ni najlepša kako jo lahk majo za najlepšo pa škoda ej kdo je korošec
18. september 2012
a
18. september 2012
u106441
u106441
hvala bralke.
mala tinka, alisha res ni najbolj lepa, ampak je pa fejst bogata, pa v seksi oblekce se oblač, pa z limuzino se vozi. zato se ji vsi tolko prilizujejo.
moja nova tema: zbiramo najljubšo trgovino https://www.igre123.com/forum/tema/tekmovanje-za-najboljso-trgovino/42165/1
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
2. DEL
obrnem se in zagledam plakat, na plakatu pa piše da bo danes na naši šoli nastopal on. ON! in za vse učence je ogled brezplačen! ne morem verjeti! končno ga bom videla! ali pa tudi ne. sara, jennifer in jessica opazijo, da strmim v plakat. ko ga preberejo začnejo vreščati in govoriti: julie! ni to kul? vidla boš tvojga sanjskega fanta in ne boš več kr naprej razpredala kakšn je u živo! sara me celo objame.
jess: zakaj si žalostna? končno ga boš videla!
žalostno zmajem z glavo: ne bom šla. pozabite.
jenn: zakaj? sej si čisto nora na njega!
jaz: vem, ampak nimam nobene take obleke, ki bi jo lahko mela na tak žur! samo bedne obleke mam. kavbojke, majce, ene all starke, ene zimske čevlje pa eno obleko od moje mame!
jenn: julie! itak boš šla! tvoje prijateljice smo. bomo že poskrbele da boš šla. danes popoldn po šoli, pridi z mano domov. dala ti bom eno obleko, sarina mama pa je frizerka. stoprocentn bo našla neki popolnega zate!
jaz: to bi nardile za mene? jenn, vem kako zelo maš rada svoje obleke!
jenn: ni panike! tebi jo z veseljem dam.
jaz: okej. vrnem ti jo takoj ko boom lahko.
jenn: kr imej jo. jst jih mam dovolj, kr mi jih teta ves čas prinaša iz različnih krajev, ker tok potuje!
jaz: tenks! ti si najboljša prjatlca ever!
jess: kako lepo! kr jokala bom, ampak se vam ne zdi da že dovolj zamujamo?!
hihitajoče smo zlezle z ograje in stekle v šolo. usedle smo se ravno pravočasno, da nas učitelj ni zapisal. rekel je: nasljednjič, pa posküsite biti malo priej pri pouki.
nimam pojma s kje je! ampak govori telo čüdno. he he he! cel dan sem prezehala, saj nismo delala ničesar ker je zadi teden šole. do obiska pri jenn se je čas vlekel sto let. in ko sem končno prišla k njej me je skoraj kap! vse je blo tko lepo! bogato! kar sram me je postalo, ko sem se spomnila na mojo majhno sobico. vse bi dala, da bi živela tukaj!
JENNINA HIŠA:JENNINA SOBA:
jenn je iz omare vzela kup oblek in ji zmetala na posteljo. rekla mi je, da si bom lahko sama izbrala eno, na koncu pa jih je ona postavljala zraven mene, govorila: ne presvetla, v tej si bleda, ta je preveč slavnostna...itd.... na koncu izbere obleko.
reče mi da sem čudovita, jaz pa si poskušama obleko potegniti dol, saj imam očutek, da je obleka na polovici zadnjice. ko se končno navadim, jenn reče, da potebujem čevlje ki bodo zraven pasali bolj kot moje allstarke. ko mi jenn pokaže čevlje jo vprašam če se heca ali je res nora. nikoli še nisem hodila v visokih petah. pokažem na črne balerinke v njeni omari, ampak ona odkima. reče, da so ti čevlji najboljši
zaslišim zvonec pri vratih in jennifer reče: da je to sara, ki me bo peljala k njeni mami, da mi naredi nekaj iz mojih las. pri frizerju: sarina mama si me nekaj časa ogleduje, nato pa izdavi, da imam čudovite lase. po skoraj eni uri friziranja mi še vedno ne pustijo, da bi se pogledala v ogledalo, ampak se moram obleči. komaj si oblečem obleko, da ne bi zmečkala tistega kar je sarina mama naredila iz mojih las. ko stopim pred ogledalo pa sploh ne morem verjeti, da sem to še jaz.
lasje in make up, uhani NEEEEoblekačevljiza zvečer je jenn vztrajala, da se bomo vse peljale z njhiovo limuzino. a ni ona najprijaznejši človek na svetu??? ko avto ustavi na parkirišču in stopimo iz njega zagledam njega. hodi med dvema polovicam oboževalcev in jim dlei avtograme. zavzdihnem : krasno. nimam šans da me opazi.
20. september 2012
u105767
u105767
next
20. september 2012
u99383
u99383
nexttttttttttttttttttt nujno čimprej!
20. september 2012
u100166
u100166
next
20. september 2012
u77867
u77867
next!
20. september 2012
next
20. september 2012
neeeeeeeeext
08. oktober 2012
u106441
u106441
heeej! sori, kr dolgo nisem nextala, ampak je blo neki težav s šolo pa mama je v bolnci in jo grem usak dan obiskat, kr še zdej ne vejo kaj je z njo.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
3. DEL

stal je sredi oboževalk. prišle so od vsepovsod. kaj naj naredim, da bo opazil mene? sara opazi da žalostno strmim v njega. potreplja me po ramenu in reče: saj nisi mislila da bo drugače? odkimam. res sem bila trapasta, da sem pričakovala, da me bo opazil.
sara: hej, kje je jenn
jess: še prej je stala tuki.
sara: ja vem. itak je bla tle. sej je ona pripeljala julie.
jess: sej, sej, kje je zdej?
jaz: sej je vseen. gremo noter. zdej bo začeu pet. niti minute nočm zamudit.
potem gremo noter. oder je krasen in on je popoln. potem se vse skupaj začne. najprej pride na oder charlson mcgordo, hodi na našo gimnazijo. sara je že od osmega razreda oš zaljublena v njega. on pove, kdo bo nastopal. potem na oder skoči on, charlesu vzame mikrofon iz rok iz zakriči: koga briga zgodovina našega benda?
potem vsi zakričijo: mene ne!!
on: potem pa naj tale butc utihne in začnimo žurat!
vsi v dvorani: jaaaaaaaa!!!! dejmo!!!!!
charleson gre z odra s sklonjenimi rameni. sara pa bi najraje zmetala mojemu njemu cel kup grdih besed v obraz, ker je charlesonu rekel butec. ampak se zadrži. zaradi mene. potem začnejo igrati. medtem ko drugi norijo zaradi glasbe in se ko preste zvijajo jaz sedim na stopnicah ob strani in gledam njega. spremljam ga, spremljam vsak njegov gib. če bi imela telefon bi ga snemala. potem bi posnetek gledala vsak dan. vsako minuto. ves čas. njega bi imela pri sebi. ampak če nimaš denarja, nimaš telefona. po licu mi spolzi solza. zraven mene se vsede jess.
jess: julie! ne moreš jokati zaradi njega. tega ni vreden. daj no, saj ni tako hudo. samo zvezdnik je. na miljone punc je zaljubljenih v njega.
jaz: ti tega ne razumeš! že dve leti imaš fanta, jaz pa ne! tko da se nehi ukvarjat z mano in se brigaj zase!

klikni slikco
vem da ne bi smela biti tako zlobna do nje. vidim da me grdo gleda. obrnem se proti odru in vidim kako on drži za roko alisho! drži jo za roko in jo za roko potegne na oder. no skoraj potegne. potem jaz jezna vstanem in odkorakam. spotaknem se ob svoje visoke pete, zletim naprej, se ujamem za škatlo iz katere je speljanih veliko kablov - najverjetneje zvočnik. pri padcu potegnem ven vse kable. v dvorani začne nenormalno piskati, vsi se primejo za glave oziroma ušesa, tudi on. pri tem spusti alisho, ki s hrbtom zleti na tla. potem ko stroj neha piskati, čutim in vidim, da so vse oči uprte vame. tudi njegove. uspela sem dobiti njegovo pozornost. a zagotovo ne na način kot bi si jo želela. potem se obrnem in stečem iz dvorane.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
neki slikc:

charleson
fant od jess:
dvorana::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
next?
09. oktober 2012
u100166
u100166
next
09. oktober 2012
Next
09. oktober 2012
u99383
u99383
nextt!
09. oktober 2012
u106441
u106441
a nobeden več ne bo nexta dau?
09. oktober 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani